Sziasztok!
Csuri, nagyon szépek a lányok a legkisebbtől a legnagyobbig és a beszólások, tanácsok
Trambulin sztori
Ilba, Bercid annyira cuki a tortás képen ( is )
Dalma, mikor kezdi az ovit Kori? Furcsa lesz Pannának, hogy nem lesz otthon a tesó.
Ó Panna is szerelt a hajón? Nagyon cukik. Verekszik még? Éjszakák milyenek?
Csini az új frizud! Én is levágattam nyaralás előtt.
Anya, Te fotoztál a talin? Gondolom még mielőtt mi megérkeztünk, vagy nem jól tudom?
Katica, hogy alakul az éjszakátok?
Kata, hajrá érettségi! Meglásd úgy belejössz a tanulásba, fősuliig abba sem hagyod, fiatal vagy és sok lehetőség van előtted.
Gyorsan rólunk is pár szót.
Lilla jó sokat nőtt a nyáron, méreteket nem tudok, de a tavaszi ruhák közül sajna már nem jó semmi, esetleg halászgatyónak
Folyamatosan és hihetetlen szókincse van.
Naponta 3 hisztérika műsor biztosítva, erről mikor szokik le nem tudom, de nagyon tud zavarni. Olyankor elkezd sírni ( műsírás ) és kezelhetetlen, addig nem hagyja abba még el nem éri a célját, márpedig azért sem engedem, hogy úgy legyen ahogy ő akarja.
Verekedésről úgy néz ki leszokott, bár nagyon kell rá figyelni, ha nagyobb gyerekek társaságában vagyunk még oda-oda üt, érdekes a kisebbeket nem bántja.
Hétfőtől megy a bölcsibe és elméletileg ott is alszik, sokat beszélünk róla, van mikor már reggel kérdezi, hogy bölcsi vagy Mami?
Egyedül eszik, kanállal, villával és csak pohárból iszik. Az étvágya kb. 2 hete nagyon jó, de tudom ez csak átmeneti állapot, éjjel jól alszik viszont ebéd után nehezen bírom rávenni az alvásra.
Túléltük az első nyaralást is Lillával, nagyon jól viselte csak én aggódtam túl a dolgokat feleslegesen, hogy menjünk vagy ne menjünk.
Indulás előtti nap, délben belázasodott és hasmenése volt, szerencsére reggel már nem volt lázas.
Befizettünk egy hajókirándulásra (egész napos) a Kornati szigetekhez, ott sem volt semmi gond.
Majd teszek fel képet is otthonról.