Bari!
Szupi hír! Majd gyere utána is jelenteni, hogy mi volt!
Monilla!
Ez nagyon változó, hogy hogyan reagálnak a munkahelyen, általában nincs belőle gond, ha kicsit később mész be, nálunk annyi volt, hogy a munka legyen kész, illetve törekedtem rá, hogy azt a kétnaponta két órát, amit késtem máskor bepótoljam. Sajnos vannak olyan helyek, ahol nem nézik el, hogy nem érsz be 8-ra csak kb 10-re, ezért vehetsz ki szabit, vagy fizetésnélküli szabit. Szerintem egyébként ez elég nagy kiszúrás, de sajna nem minden főnök "normális". Ezt majd derítsd ki a munkahelyeden, hogy ők hogyan vélik, mit kellene tenned! Egyébként (persze attól függően hogy holna laksz és hol dolgozol) viszonylag hamar be lehet érni a munkába. pl. mi a XV. kre.-ből jártunk, tehát pontosan a város túlvégéről, mindig korán mentem, így max. 5.-6. lettem (állítólag a 8-9.fő az ami belefér a műtétek kezdete előtt), így mindig 9 előtt végeztem és ha vérvételre kellett menni akkor is 10-fél 11-re legkésőbb bent voltam. Pedig mindig totál dugó volt a város amin át kellett érnem!
Huh, nagyon elmagyaráztam, kissé hosszúra sikerült, bocsi
Melcsikém!
Összeszedem magam és írok ám! Puszillak vigyázz csipet-csapatra!
Leeda! Nem lesz gond, hidd el, szorítok, hogy teljesen optimális számú tüszőcskéd legyen! Igen, a házidoki kiír táppénzre ha megkéred..
Szélkisasszony merre jársz?
Csuti! Összeszedem magam és írok ám! Lassan ti is kezdhettek! Csepeg ám az a homokóra....
Csibi! Jó hír! Az ANTSZ papírt én nem is láttam nyomtatva, mármint elküldték emailben illetve Apánknak is! De egyébként ha érte kell menned, akkor a biztonság kedvéért kérj rá egy pecsétet meg firkát.
Lor! Pusza csajszi
Kkata! Hogy vagy? Mi a helyzet nálatok? Spontánkodás megy? Esetleges újabb lombikról, másik helyről vagy hasonló dolgokról még nem döntöttetek?
Zandi! Jó pocakosodást! Hogy vagy?
Micike! Emerenc! Kislibus! Hogy vagytok? Hogy telnek napjaitok?
Bodza! Pusza
Tulipán! Nálatok mi újság? Kezdés?
Akit kihagytam, bocsi, már le sem kell írnom, biztos más is úgy véli, hogy hiányoznak Szimbáék és Sajóék! Majd h jártok erre egy-egy szóra ugorjatok be! Kíváncsiak vagyunk rátok!
Szimba mennek még a szurik? Döntöttetek intézet-ügyben? Mikorra számoltok kezdéssel?
Sajo! Nálatok lassan kezdés, majd jelentkeztek? , hogy szoríthassunk nektek is!
Legyen szép napotok!