Kata,
Persze, hogy megrendezett a videó. Ez egy reklám, vagy egy figyelemfelkeltő filmecske akar lenni. Véletlenül aligha csinálnak ilyen felvételt, főleg nem több kameraállásból.
Nagyon szerencsés az ismerősöd hogy engedték neki 17 nappal túlhordani a terhességet. Sok helyen már a 10 napért is komoly harcot kell vívni.
A vérvétel valóban bonyi, főleg hogy tegnap potyára mentem reggel, mert kiderült, hogy a vércsoport vizsgálathoz a vért csak szerdán veszik le, így mehetek vissza szerdán.
Én nem tudom, nem kötelező írni az első időkben, hogy mennyit evett a baba? Mérleg nélkül hogyan?
Nagyon ari pocid van!
Gratula az első NST-hez. Én csak pénteken megyek. Ja és persze, hogy minden renben lesz!
Cherryke,
Fogászati röntgen lehet?
Én azt hittem mindegyik tiltott. Igazából nekem kellene az egyik fogamra, de nem merek kockáztatni.
Szerintem írd össze mit szeretnél kérdezni a dokitól. Én is ezt teszem, mert az elején egy csomószor jártam úgy, hogy kérdeze, hogy van valami kérdésem-e, persze semmi nem juott eszembe, csak utólag. Most már szemrebbenés nélkül előveszem a noteszem és van, hogy még a választ is mellé írom.
Kfmares,
A vérnoymásom nekem is úgy néz ki ugrál. Legutóbb magasabbat mért a doki és azt mondta mérjem. Na mértem és inkább alacsony volt mint magas, erre tegnap amikor ő mérte megint magas volt. Kaptam vérnyomás csökkentőt

Nem értem nála miért magas. Amikor hazaértem lemértem és minta vérnyomásom volt.
Az én csajom szereti vezetést, bizonyára azért mert közben mindig megy a zene a kocsiban.
Iceberg,
Én könnyen vagyok marhahússal. Anyuék szoktak vágni, apu nevelése

. Mondanom sem kell, hogy a legjobb falatokat hozzuk el, hátszín, bélszín…. Nekem a legnagyobb büntetés terhesség alatt, hogy nem ehettek tatárbeafsteak -et.
Úgy látszik a hétfőre virradó éjszaka mindenkinek rosszabb volt. Én úgy keltem mint akit agyonvertek és tegnap este már 9-kor elindultam lefeküni, pedig egyébként soha 10 előtt nem szoktam. Viszont a mostani estém nekem is jó volt 1 pisi és +1 ébredés volt benne, egyébként végig aludtam.
Sissy,
Szerintem is jó dolog a csecsemőúszás, mert ha megmaradnak a búvárreflexek az kész főnyeremény. Én már suliban tanultam úszni és bár biztosan tudok, de örök probléma lesz nálam, a vízalá merülés.
Ezt a napi 90% alvást én is olvastam, de még nem hallottam emberről akinél így lett volna. Lehet elírták?
Dinuci,
És milyen volt az országtorta? Legalább fini?
Mi az a kelegye látogatás???
Szép a lakás! A kisfiadról én nem is gondolnám, hogy olyan tűzrevaló kölyök lenne.
Nukada,
Nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnöd!

Persze mindent a babáért! Ha tényleg alig ehetsz valamit, nem könnyű a babanövesztés. Majd szólok a kiscsajomnak küldjön át némi súlyt nektek, ő már 2,8 nem kellene már igazán sokat híznia (én 2,7-el születtem). Azért informálj minket ha van valami hír!
Lina,
Most én is gázban vagyok a ruhákkal. 3 hosszú ujjú ruhám van összesen és a munkába illik minden nap másikat felvenni. Lehet csütörtök már rövidbe jövök, csak egy kardigánt veszek fel hozzá.