A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Ja: számomra is kiderült, hogy egy kilenchónapos gyereknek van akarata, és ha nem érvényesül, hisztizni kezd
:P
ajjaj, de még hogy. D. a fejét is veri ilyenkor a padlóba. :(

De az éjszakai felsírás, az egy más kategória szerintem.
monke

sziasztok ,

Kata , beba jóéjszakát babatejet adok neki !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

hahó,

vagyunk mi is, csak hol sikerül írni, hol nem...
A szabadtéri tali jól hangzik, de én a Városliget mellett szavaznék. Nem kifejezetten azért, mert az közel van hozzánk, hanem mert akik kocsival jönnek, azok itt meg tudnak állni. A Margitszigeten viszont csak óránként kb 300-400 ft-ért lehet parkolni, vagy nagyon messziről kell gyalogolni / bkv-ni.

Megnéztem az időjóst, és a jövő hét második felére, kb csütörtöktől ír jó időt. De akkor is csak kb 20 fokot :shock: Szóval azért majd át kéne gondolni, és esetleg egy fedett helyen is gondolkodni...

Hát igen, az akaratosságról nálunk is lehetne mesélni. Csabi sikítva tud üvölteni, ha valami nem tetszik neki :oops: és kb fél óráig gond nélkül bírja. Múltkor a gyógytornásznál bemutatta :oops: 8)

Babaruhát én is a Tesco-ból szereztem be párat. egész jó áron voltak.
Ja, és lányok ne nevessetek ki, én már a karácsonyi ajándékon gondolkodom :lol: :lol:

mennem kell

puszi

Szilvi
huszilvia

Szilvi, de jó, hogy írtad, mert pont emiatt szavazok én is inkább a Városligetre :lol:
Akkor csütörtök esetleg?

Karácsonyi ajándékok: én is mindig jóelőre vásárolok, ötleteket meg egész évben gyűjtök, szóval nem nevetlek ki, sőőőt :)

Móni, ja, abszolút, az éjszakai ébredés más dolog, én ezt a napközbeni dolgokra írtam, mármint hogy írta Reni, hogy Bibi -ahogy Reni írta :)- egész nap rá van tapadva, nincs el nélküle. Ha már az ember pisilni sem tud elmenni nyugodtan, muszáj egy kicsit valahogy javítani a helyzeten. Mielőtt azt hinnétek, nálunk nincsenek ilyen gondok, én is pont ezzel küzdök a napokban, egyelőre még sikertelenül :) Mivel nincs járókánk, ilyen helyzetekben csak a kiságyba tudom berakni - mert ha nem teszem be, bizony utánam mászik azon nyomban -, ott viszont ordít, azt meg nem akarom, hogy a kiságyban levést büntetésnek érezze, nehogy ez is majd az éjszakai alvás rovására menjen. Szóval most az a projekt, hogy megszeresse legalább egy kicsit a kiságyat, ébren is :)
Illetve megint változott a napi ritmusa, amit eddig én balga mód nem nagyon vettem észre, viszont már nem működött a "rendszerünk", így most ez is újratervezés alatt van nálunk.
Szóval zajlik az élet, na :)
Az éjszakák meg hát olyanok, amilyenek, igyekszünk mindent megtenni, hogy jobban aludjon, de valahol úgy érzem, erre is az idő ad majd megoldást. Addig meg csak kibírjuk, muszáj lesz :)

Jóéjt Mindenkinek!

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a választ a kérdésemre :-)
Azóta annyi a változás, hogy úgy tűnik, nincs tej. Este Zsófi nagyon fáradt volt, elaludt tejpép nélkül. Éjfélkor iszonyúan sírt (tuti éhes volt, hiszen alig evett lefekvés előtt), tej nem jött csak vagy 15 perc szopi után... Ma reggel sem jött csak pár korty, adtam neki utána tejpépet. Szegénykémen látszott, hogy nem érti, hogy kerül ide a tejpép reggel.
Szóval igen, jó a tejpép+szopi kombináció, de azt hiszem, lépni kell.

Mangora, hú, jó sokan voltatok! Nagyon ügyes vagy a vendéglátással, ennyi ember nem semmi.
Zsófi is nehezen alszik el, de nem amióta feláll, hanem amióta kúszik. A kiságyban egyedül már meg sem próbáljuk elaltatni, mert mihelyest leteszem, azonnal kapaszkodik fel még félálomban is. Nekünk az vált be, hogy a mi ágyunkon alszik el és aztán beteszem a helyére. :oops:

Reni, szegénykém, nagyon sajnállak, elhiszem, hogy ki vagy borulva. Csatlakozom azokhoz, akik azt írták, hogy vegyél igénybe valami segítséget akár a takarításhoz, akár Blanihoz. Anyukád, esetleg sógornőd nem tud segíteni? Blani megy majd oviba? Vagy még mindig nem vették fel?
Fog: végülis felnőtteknél van olyan, hogy nem tud áttörni a bölcsességfog, akkor gyerekeknél is lehet.
Nálunk is a forgószék a járássegítő :-)
Autóban sírást sajnálom. Nekem is rengeteg erőfeszítés lefoglalni. Fogalmam sincs, hogy mi lesz, ha csak ketten megyünk majd. Mond kérlek, hogy ahogy nőnek, úgy tudja majd magát egyre jobban lefoglalni.

Vick, már több mint egy hónapja nekünk is csak úgy elég a ej, hogy pép és rögtön utána szopi, azt hiszem, hogy most nekünk is a pép+tápszer jön. Gondolod, hogy önmagában egy rendes adag tejpép nem elég? Milyen tápszert vettél?

Kata, hú, nagyon sajnálom a betegséget, remélem, már jobban vagytok. Betegen takarítani, jajjj, Te, sosem bírsz nyugodtan lenni? Örülök, hogy könnyebb így foggal Márkkal.
Nincs Miklósról messze Lillának a 13. kerület az ovihoz?
Köszi, jól telt a hétvége. Sajnos a Zsóryba nem jutottunk el, mert rossz volt az idő. Sokan voltunk, vagy 20-an. Volt egy majd két éves kisfiú, aki úgy fejen vágta szegény Zsófit egy mobillal, hogy lett egy hatalmas púp a homlokán. Mára már barnászöldes. Kicsit meglepődtem, hogy az anyja nem szólt rá a gyerekre :evil: Azért szerintem majd két évesen már helyre lehetne utasítani, hogy pici babákat nem bántunk. :evil:

Móni,CundA-ban egy pulóvert, egy pizsamát és két vékony pólót vettem (kettő volt egyben). Ez utóbbiból a 80-as kicsi ZSófira, vissza kell vinni. H&M-ben vettem neki egy kardigánt és egy melegítőt. Itt néztem még bélelt kordnadrágot, de a 80-as épp jó volt, később veszek szerintem egy nagyobbat inkább. A Tescoban pedig egy dzsekit és 5 db hosszú ujjú bodyt.

TSzilvi, Máté nagyon ügyes az üléssel!
Ha összehozzuk páran, szívesen megátogatunk Titeket!

Móni, hiszti :evil: Ezt vajon kitől látta Dávid?

HuSzilvi, miért nevetnénk ki? Én az egy éves szülinapi ajándékon gondolom, ill. Mikinek is lesz 30. szülinapja október végén, vmi klassz dologgal szeretnék előrukkolni...

Találkozó: nekem jó a szerda és a csütörtök is, de szerintem szerdán még rossz idő lesz. Tényleg érdemes lenne vmi fedett helyet is kigondolni. Városliget tökéletes!

Na, majd még jövök!
Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Szerintem szép idő lesz csütörtökre. Akkor legyen Városliget és mellé még egy "zárthelyi" alternatíva, de mi?.

Zsuzsi, erről a hétvégi dologról lemaradtam, hol voltatok? szegény Zsófi:(

Nem tudom, honnan látta a fejhátravágást, de elég para. Ezek után ha akarnám se tudnám betenni vagy letenni sehová, ha hisztizik, mert önveszélyes.

Igyekszem rávenni, hogy ne mutassa be a látogatóba érkező babáknak:)

Tejet sajnálom, szerintem tejpép mellé fölösleges a tápszer, vagy fordítva. Egy-két nap alatt kitapasztalod, hogy éhes marad-e egy egész adagtól, ami a dobozra van írva.

Ezt már jól kiveséztük, de azt hiszem, Reni is jobban érezné magát, ha átaludhatna pár éjszakát, arra meg se a sírni hagyás nem megoldás, se az ovi.
Nappal nem tudsz aludni, ugye? úgy értem, ha hagynának, se tudnál?

Ez a fog-dolog jó kérdés, érdemes lenne feltenni egy gyerekfogorvosnak:(

Ági, tök jó ötlet év közben gyűjteni az ajándékokat! Legalább így mindenkinek valami tényleg szép jut, nem az utolsó pánikban megvett cucc.

Elalvás nálunk is mocorgás miatt nehézkes, éjjel is mászkálni ébred fel, egyre gyakrabban. Újabban bejön, hogy lefogom és magamhoz ölelem az ágyban, sokszor visszaalszik. Szóval simán visszanyomom szegényt fekvő helyzetbe.
Hihetetlen erő van benne

:lol:

Megyek, mert kezdek túltengeni!

Szép napot,
Móni
monke

Jaj, annyi még, hogy

hosszú ujjú felsőt nem láttatok valahol? Szóval ami nem body?
monke

Sziasztok,
próbálom felvenni a fonalat.A hétvégén nem voltam szgép közelben,és ma mire megnéztem,hihetetlen mennyiséget kellett utána olvasnom.

Reni,köszönöm szépen a privit, illetve mindenkinek az ötleteket.Mostanra annyit sikerült már elérni,hogy ha a kisasszonynak úgy tetszik,akkor elvan hason,sőt most már kicsit kúszik előre is.De azért nem hagyom annyiban a dolgot,amint tudok,beszélek a gyerekorvosunkkal.Még ez a hét van hátra....de ha így fejlődik,lehet,hogy nem lesz rá szükség :wink: ?

Szerencse a szerencsétlenségben,hogy mivel Zsófi még nem mászik,így az elalvással nincs olyan problémánk,mint pl. nálatok Zsuzsi vagy Ági,de szerintem hetek kérdése,és én is emiatt fogok nyavalyogni.

A hiszti nálunk is fő tevékenységi forma,ráadásul minden percben kibukhat belőle :cry: . Tegnap voltunk babaúszáson,és Zsófi nem nagyon szereti,ha az úszást oktató nő elkéri egy kis időre tőlem,hogy bemutassa a gyakorlatokat.Régebben elkezdett sírni,tegnap ez elmaradt,helyette mikor nyújtotta felé a kezét a hölgy,Zsófi már erőteljesen rázta a fejét,hogy nem akar odamenni hozzá :o Sajnáltam a helyzetet,ugyanakkor meg is mosolyogtam,hogy milyen konkrét elképzelései vannak már most az életben.

A héten találkozóknak jó időt kívánok,nálunk sajnos esik az eső :twisted: ,így eléggé hosszú napnak nézek elébe,hisz a szabadban kint lenni óriási lehetőség...

Szebb napot mindenkinek.

Erika
verka7

Móni, Mezőkövesden voltunk baráti társasággal, péntek este mentünk és tegnap du. jöttünk. Ez már hagyomány így a nyár végén, a létszám változó 20-40 között. Idén sok a kismama, ill az újszülött, ők nem jöttek. Nem közeli barátok, ritkán találkozunk, mindenki hoz magával még egy embert alapon megy :-) A barátnőm egyetemi társasága ez, ami időközben kibővült.

A CundA-ban és a Tescoban is van hosszú ujjú felső.

Miki is szokta Zsófit magához szorítani, hogy aludjon :-)

Este nagyobb adag tejpépet kap majd, ált. 80-100 ml-ből csinálom, most majd megcsinálom az egészet.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

A karácsonyi ajándékokat én is elkezdtem beszerezni,konkrétan a 6 éves keresztlányomnak rendeltem meg a tulli oldalán játékokat.Egy gonddal kevesebb :wink:
Idén is szerintem a fiúk karácsonyi ajándékaival leszek meglőve,fogalmam sincs mit kéne vennem...
verka7

Zsuzsi
Lehet, hogy a tejpép önmagában is elég, de nekem Vince még megivott utána 180 ml tápszert is. Nagyon nagy étkű!
Tegnap pl. nem adtam este pépet, csak tápszert, 240 ml-t, és nem kelt csak fél 4-kor. Így most reggel pép, este tápszer. Megeszik egy egész zsömlét uzsonnára, plusz egy 100 grammos bébidesszertet.
Tápszert a Müllerben vettem, HIPP jó éjszakát tápszer. Árban is elég jó és laktató.

Móni
Hosszú ujjú felsőt megnézheted Takkoban, H&M-ben, ööö...több nem jut eszembe. :oops:
Majd még jövök! Várom a festőket. 8 óta!!!

vick
Kép
Kép
ervick

Hahó!

Móni, én is a CundA-ban szoktam a hosszú ujjú felsőket beszerezni, nyár elején már vettem egy párat előre leértékeléskor, remélem, jók lesznek ősszel Benére :) A tesco-sak is aranyosak, a body-jaink szinte csak onnan vannak, de a cherokee-s pólók valahogy nem jók Benére :shock:

Fejbeverős hiszti tényleg para :( Nem tudom, hogy lehet ilyenről leszokatni egy babát, remélem hamar leszokik róla magától!

Ezt a magamhoz szorítást már én is próbáltam, de sajnos nálunk nem jött be még eddig :( Elég nehezen alszik vissza szinte mindig. Bár talán nem kellene nagyon meglepődnöm, Anyukám és az öcsém elég rosszalvók, lehet az ilyen esetleg örökletes is.. (?)

Zsuzsi, ha megcsinálod a nagyobb adag tejpépet, szerintem az elég. Nem tudom, milyet adsz most Zsófinak, mi a Milupa HA vaníliás pépet vesszük Benének, ez teljesértékű, anyatej-pótló "tápszer"-nek számít, napi 1-2 étkezés kiváltására (pont az esti utolsót is írják rajta), nem tudom, mindegyik ilyen-e, de ilyen mellé szerintem nem kell még tápszer is.

Szegény Zsófi, egy kétéves gyerekre már simán rá lehet szólni szerintem is, hogy ne csináljon ilyet :?

Fedett helyre nincs tippem, Városligetben ott a Közlekedési múzeum, de azt nem hiszem, hogy túlzott lelkesedéssel fogadnák a gyerekek - most még legalábbis :lol:

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Vick, köszi szépen a tanácsodat. :-) Megfogadom, eddig is bevált, hiszen hatásodra kezdtem adni júliustól a pép+szopi kombinációt este. Azt hiszem, veszek én is tápszert, legalább tartalékba. Nem szeretnék még egy éjszakai sírást mint ma. Szegénykém, éhes volt és nem jött semmi...
Vince tényleg nagy étkű! Nálunk a 100 g tejdesszert magában az uzsonna...

Festő :evil:

Erika, csak meglódul a Te Zsófid is, meglátod, aztán nem győzöl majd szaladni utána.
Na, ha ott esik, akkor du. nálunk is fog.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Mi is előkerültünk, csak a mozgalmas hét után egy még mozgalmasabb hétvége következett!

Nem meséltem, mert nem akartam elkiabálni, csak elég para voltam miatta, de Robinak sikerült munkahelyet váltania! Nem tudom írtam-e, de már elég régóta szenved szegény... A főnökei állandóan kétfelé szedték, mindkettő mást mondott állandóan, duplén kapta a feladatokat, stb és még ehhez jött az, hogy ugye válság miatt küldték el tőlük is az embereket és a munkát meg nyomták rá, fizetésemelés nélkül persze... Szóval ez ment egy ideje, jól ki volt már bukva szegény és keresett folyamatosan állást is, egész nyáron interjúkra járt! Még nyaralás előtt felhívták az egyik cégtől, hogy ő lett kiválasztva és mivel a leendő főnöke és a cég anyacége is Németországban van, a nyaralás alatt menjünk el és megbeszélik a részleteket! Ez kimaradt a nyaralós beszámolóból is a fenti okok miatt! :wink:
Szóval egy napot rászántunk és elmentünk hozzájuk, ahol Robi találkozott az összes fejessel, gyárlátogatásra is elvitték és megállapodtak a fizetésben meg hogy mikor fog kezdeni! Így a múlt hétre mikor már dolgozott, várta, hogy az itthoni cégtől jelentkezzenek a szerződést aláírni, hogy fel tudjon mondani! Mondanom sem kell, hogy az élet persze másképp alakult és szabi utáni második napján azzal várták bent a főnökei, hogy ott volt a munkaviszony megszüntetésére vonatkozó közös megegyezésről szóló papír... Ami amúgy jobb feltételeket tartalmazott, mint ha Robi maga mondott volna fel, mert így járt neki a végkielégítés is és felmentették a munkavégzés alól a felmondási időre! Aláírta, csak ott jött a bökkenő, hogy elvették a céges telefonját, aminek a száma ugye meg volt adva az új helyen. Nagy nehezen sikerült elérnie őket, hogy akkor az új számán keressék és vártuk, hogy jelentkezzenek! Már egyszer rájuk is telefonált, hogy változott-e a szándék, mert még nem jelentkeztek (ez volt csütörtökön) és nagy nehezen péntek délután 5 körül hívták, hogy már kész a szerződése mindjárt :lol: Úgyhogy most van aláírni éppen!!! Szóval volt nagy izgalom, de a végére minden jól sült el!!! Csak elég idegesek voltunk miatta, hogy miért nem jelentkeznek már :?

A hétvégénk ezek után szuper volt! Szombaton céges családi napon voltunk, szerencsére az eső sem esett, így Marci ki tudta élvezni az ugráló játszóvárat és a trambulint is! Mindkettőbe beletettük, nagyon élvezte, kacagott mikor felborult és nem is ijedt meg egyáltalán :D Jól le is fáradt, délután aludt két órát :D

Vasárnap meg vendégek jöttek, úgyhogy főzőcskézés volt!

Ma ha Robi hazaér, akkor elmegyünk csavarogni kicsit! Vásárolgatunk, mert RObinak meg Marcinak is kell pár ruha! Marci teljesen kinőtte a tavaszi melegebb ruháit, úgyhogy most alig van amit rá tudok adni :lol:
Mi is a múlt héten vettünk a tescoban bodykat, nagyon jó áron voltak és ezek már nyáron is beváltak, pulcsijai vannak, már csak nadrágot meg kabátot kell venni!

Zsuzsi, ez a fejbeverős sztori elég furán hangzik... Remélem azért ti rászóltatok a másik gyerekre is az anyja helyett!!!
Sajnálom az éjszakát! Én is azzal értek egyet, amit Vick írt, hogy tejpép után nyugodtan kínáld meg még táppal is és látod majd, hogy fogy-e! Nálunk az van, hogy 6-7 körül tejpépet kap, amiből tegnap egy egész adaggal megevett és láttam rajta, hogy még éhes! Megkínáltam az ebédje maradékával és még abból is egy fél üveggel megevett a tejpép után Marci! Fürdés után pedig olyan fél 10 felé még 180 ml tápot lenyomott!!! Meg is lett az eredménye, mert utána elaludt és reggel fél 8-kor kelt fel csak!!! De van olynan este, hogy kevesebbet eszik, de mindig kap még közvetlen lefekvés előtt tápszert is! Mi még mindig a dokival iratjuk fel és gyógyszertárban váltjuk ki, a BEBA Pro 2-est használjuk, de már legközelebb kipróbáljuk a 3-ast is! Így azért még mindig olcsóbbra jön ki!

Kata, sajnálom a betegeskedést, de tényleg jobb lett volna inkább pihenj! A nyugodt napokat meg élvezd ki!!!

Reni, ez szörnyű, amit a csajokról mesélsz! Tényleg kéne neked egy kis idő, amit magaddal tölthetsz! Talán Bibinek is jót tenne, ha egy kicsit mással is lenne, nem csak veled, hátha "leszállna" rólad!
Párod nem tudja pár órára bevállalni?

Vick, tej dolgot sajnálom!
Mit festettek ki? Remélem már azóta odaértek!!! :evil:

Edina, utólag is boldog szülinapot!

TSzilvi! Jó viacolorozást nektek!!! Remélem most már nincs sok hátra az építkezésből!

Móni, ez a hiszti dolog tényleg nem egyszerű... Én azt vettem észre, ha nem figyelek rá és ráhagyom, akkor sokkal hamarabb abbahagyja, mint amikor elkezdek vele beszélgetni... Na, akkor még jobban rázendít!!!

HuSzilvi! Nálunk is az a visítva üvöltés megy ilyenkor...

Ági, nálunk is átalakulóban van a napirend! Úgy tűnik most már beáll Marci a napi kétszeri alvásra! Azok mennyisége változó, de a reggeli 7 körüli keléskor együtt megreggelizünk, nem eszik délelőtt sokat, max egy negyed vajas kiflit sajttal és gyümölccsel (katonákat szoktam neki csinálni) után 11 körül dől ki és 1 óránál többet nem igen alszik, utána ebéd dél körül, majd uzsi 3 körül és 5 körül megint kidől aludni kb 1 órára! Ébredés után 6-7-kor vacsi, majd fél9- 9 körül fürdés, utána táp és alvás!

Erika, örülök, hogy javul a helyzet! Kitartás!

A héten a tali nekünk nem fog összejönni szerintem, de majd látom úgyis és jelentkezem!

Bocsi, ha valaki/valami kimaradt, ennyit bírtam megjegyezni :)

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Mangora,
ha az orvossal íratod fel a Beba Pro 2-t mennyibe kerül?Mert mikor mi váltottunk, a gyerekdoki azt mondta,hogy arra már nem jár támogatás. :evil: Azóta próbálom amikor akciós akkor nagyobb mennyiségben venni..
Mert sajnos már nekünk is kevés az anyatej és kiegészítésként este és reggel tápszerrel pótolom :(

Erika

KépKép
verka7

Erika, sajna nem tudom pontosan mennyi, de nekem eszembe sem jutott, hogy nem jár a támogatás, hiszen akkor miért adna receptet a doki??? Ha emlékeim nem csalnak, akkor a két dobozzal szokott 5500 ft körül lenni, de nem akarok hülyeséget mondani :shock:

Mangora

Kép
mangora

Erika, nekem azt mondták, hogy csak az 1-es tápszerre jár a támogatás.
Nem tudom, gyűjtöd-e a dm-s pontokat, most a 150 pontos kuponfüzetben féláron van ez a tápszer.

Mangora, jó sok programotok volt megint!
Gratulálunk Robinak az új álláshoz, remélem, jól fogja magát érezni.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Mangora, nagy gratula Robinak az álláshoz, kívánok én is sok sikert hozzá!

Jól jött ki ez a végkielégítés-dolog tényleg:)
monke

hahó,

Az jutott az eszembe, hogy van az Állatkertnek egy játszóháza, 1000 ft/óra. Ez nem tudom drága-e, de esetleg rossz idő esetén alternatíva lehet.

Mangora, gratula Robinak az új álláshoz. Tényleg jó sok programot bevállalsz, ügyes vagy!

Azt nem tudom van-e támogatás a Beba 2 tápszerre, de nekünk is felírja a háziorvos. Szerintem minimális van.

Amúgy azt találtam ki kariajándéknak, hogy csináltatok hivatásos fotóssal képeket, és azokat naptárba, bögrére tetetem. Meg is volt a fotózás tegnap délután, a képeket még nem láttam. De már nagyon kíváncsi vagyok.

Zsuzsi, azért nem semmi, szegény Zsófi! Tényleg rá kell ilyenkor szólni a nagyra, hogy vigyázzon a kicsikre.

Mennem kell, hívást kaptam :lol:

puszi

Szilvi
huszilvia

Szilvi, akár hiszed, akár nem, pont a játszóházra gondoltam én is az Állatkertben. Csak hallottam róla, hogy van, néztem is a honlapon, de nem találtam.

A barátnőméknek is felírja a háziorvos a tápszert. Nem értem, hogy van ez...

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Mangora, gratula Robinak az új álláshoz, elhiszem, hogy aggódtál, nálunk is időszerű lesz vmikor M.nél a váltás, télen visszaveszik a céges autót mindenkitől illetve használhatod, ha te fizeted a teljes lízinget:-(

Ági, na akkor jó kis beetetés ez a nyaklánc.Jó bevállalós Gáborod is, tyű.Gondolom nem favorizálnád, ha Bene örökölné ezt az ejtőernyős szenvedélyt :-)

Zsuzsi, szerintem is felesleges már tápszer erre a rövid időre, nálunk is így volt úgy 1 hónapja és néhány ilyen sírós, üres cicis este után el is utasította mindörökre.
Talán érdemes lenne akkor a Szilvi féle babatejet venned.
Zsófi fejét sajnálom,És senki nem szólt,hogy az anyuka észerevegye már???

Móni, a fejemet sokszor én is otthagyom...
Ez a lefogós történet ismerős.Viccesnek tartom, amikor a 9 hónapos fiam lebírkózza a felnőtt anyját.

Fáj a szívem a tali miatt, jó lett volna látni titeket, főleg akik nyáron nem tudtak eljönni hozzánk, de majd legközelebb.Remélem azért a vénasszonyok nyarán lesz még tali vmikor.

Erika, na csak beindul Zsófi, ha nyugtalan vagy, azért konzultálj vkivel, aki szakértő.
i
HuSzlvi, csak Csabiról készültek képek vagy mind3mótokról?Mi Márk szülinapja körül akarunk elmenni ilyen családi fotózásra, Fleur családi fotó láttán kedvet kaptunk és szeretnék majd téli/karácsonyi hangulatú fotókat is és a család ilyenekből kap majd nálunk is karácsonyra.

Csajok, én is már egy ideje az első szülinapon és a karácsonyi ajándékokon gondolkodok.
Szülinapra vmi bébijárgányra gondoltam, kisszékre és kisasztalra,verdás éjszakai fényre,stb.
Karácsonyra vmi igazán édes meglepi kéne.

Zsuzsi, mikor M. 30 éves volt, meglepetés retrobulit szerveztem neki, mindenki be volt öltözve,még parókákat is bérletünk a Maszka-ból, nagyon meglepődött mikor odaért, ajándéka még tőlem egy gps volt, akkor még nem volt neki.

Allergiám tombol, betegségből kilábalóban, már nagyon unom....

Ja, Móni, Sz.miklóson sajnos egyetlen bölcsiben és oviban sincsen jelenleg hely a normális adófizető polgárok gyerekeinek, így mivel Fleur férje a 13. kerben dolgozik és úgy volt, hogy Fleur is odamegy majd, oda felvették Lillát.
Szeptemberben én is elviszem Márkot várólistára felteteni egy 11.kerületi bölcsibe, mivel mindketten ott dolgozunk a kerületben, elvileg fel kell venniük a gyereket.Jövő ilyenkor már dolgozni szeretnék.
Ha nem megy, marad a magánbölcsi, de az is a munkahely közelében.

pusz

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Nekem is azt mondta a háziorvos, hogy 2-es tápit már nem ír fel...
Én amúgyis mindig bebát vettem, és a dm-ben vásárolunk, így a mostani 50°%os akció igazán jól jön.
Amúgy alapáron 2559 az összes Nestlé tápszer a dm-ben

katicat
Szigetszentmiklós

hahó,

Zsuzsi, az állatkerti játszóház:

http://www.jatekmester.hu/?content=allatkert

Kata: mindenféle felállásban készültek képek :lol: Csabi, Csabi+anya, Csabi+apa, mind3an.

holnap kiváltok egy bebareceptet, meglátjuk mennyi az ára.

megyek jó éjt

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Ezért mondom nektek, hogy a Müllerben nézzétek meg, mert én pl. Hipp tápszert 1690-ért vettem. A többi is olcsóbbnak tűnik.

Voltunk ma Kik-ben, ott is voltak hosszú ujjú pólók.

Festők nem jöttek, nem is szóltak,hogy nem jönnek.Ááááá. Magyar munkamorál. :(

Holnap jönnek megnézni az anyósom lakását többen is, néhány aggódó anyuka, akinek a kicsi fiát nem vették fel koliba. :D
Nagyon szépen megcsináltuk, kitakarítottuk. Gletteltem, festettem, padlószőnyegeztem, sikáltam, töröltem....... szóval ha nem tetszik valakinek, akkor nyasgem. :wink:

Megyek aludni, nagyon elfáradtam... ma is.

Jó éjt!

vick
Kép
Kép
ervick

Hi!

Életjel: élünk.

Üdv az újaknak, cuki a kiscsaj a túloldalon! Mozgás ügy: elsővel rohangáltam konduktorhoz, most már azt mondom minden gyerek egyformán fog mozogni 2 éves korára (...persze ha úgy látnám Grétánál rohangálni kezdenék megint :roll: )

Mangora, pedig csőre volt töltve magyar-svájci mobil. De legközelebb aztán gyere ám!

Kankalin, első megérzésem szerintem teljesen felesleges a tápszer. Azt gondolom, hogy ezzel csak egy szokást állít be az ember, hogy este meleg tejecske a cucliból. Erről csak nehezen lehet majd később leszoktatni vagy erős elhatározással. ha különösebb hízlalásra nincs szükség (vagy van?) felejtsd el. Rizstej??? ...csak egy kisgyereket ismerek aki szerette, sajna nem az enyémek közül... aztán a "szerkesztés" funkciónak hála le tudom írni második megérzésem: miért ne? Ha a gyereknek bejön nem mindegy? Azért mégegy tipp: ami ízlik tejpép hígasabban nem ugyanaz?

Grétám első foga tegnap megmutatta magát. Azt hiszem rosszul van "bekötve" ez a gyerek: hosszú idő óta a tegnapelőtti éjszaka volt az első átaludt éjszaka. Ma meg szopi nélkül elaludt, pedig még nagy cicibajnok. kaját kizárólag darabosan hajlandó enni, ott parázok minden falatnál, eleinte napjában 2szer nyúltam valamiért a torkába, pár napja csak a para maradt. Emellett elkezdett álldogálni, mindenbe belekapaszkodni, fiókokat kirámolni, szennyest szétdobálni, bilit a fejére húzni és ma már a wc kefét is kiszemelte, éppen csak elkaptam előle. Érdekes, ez az egyetlen közös a két gyerekemben: az említett eszközre a fiam is nagy érdeklődést mutatott ennyi idősen. Szóval idő még annyi sem mint eddig.

Képek csodaszépek, iwiwen is nézem ááááám!!!

jaj csajok, be vagyok tojva, egy hét múlva megy Bors oviba ÁÁÁ nem hiszem el, nemrég még terhes voltam vele...

Puszi!

Kép
Kép
friday

Jó reggelt !!

Ennél jobb nem is lehet !

Felállt a kincsem a kiságyba, úgy fogadott most reggel mikor felkelt !:-)))))))))))))))

Majd még jövök, elkezdtem már írni de mindig vmi közbe jön !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Csak gyorsan mert már rángatják az egeret.

Hajrá Máté!!!

Friday, imádom, hogy minden mellett és ellen tudsz érvelni:)
Bors tud németül/svájciul? Az ovi tényleg nagy mérföldkőnek tűnik.

Szilvi, nekem szimpi az állatkerti játszóházas megoldás is.

Kata, remélem, sikerül bölcsit találni, ezek szerint jövő ősztől adnád be Márkot?

Vick, a Takko az Tesco? De mi a KiK?:)
Takarításhoz gratula, jó nagy melónak tűnik, még gyerekek nélkül is. Tuti ki fogják venni a lakást:)

Mentem, ellopták az egeret

M
monke

Friday, ez a heti néhány alkalmas gyerekmegőrző az ovi?Elhiszem, hogy nehéz lesz majd az elválás.Gréta fog :-)
Nem írtam még választ a privire, a témát egyenlőre "jegeljük"...

ToldiSzilvi, Máténak gratula, én megkönnyeztem, amikor Márk legelőször felállt, hihetelenül gyorsan repül az idő, nemrég születtek.

Vick, nem tudtam mire vélni azt a hirdetést,így most már értem, tuti kiveszik :-)

Móni, Takko a Stop Shop-okban szokott lenni álatlában, de pl Europarkban is van, olyasmi mint a c&a.
Kik meg német textíliákat gyárt, ott mondjuk én még nem voltam.

HuSzilvi, majd átküldöd kinél csináltattátok a fotókat?Több ajánlatot is meg akarok nézni ősz előtt.

Kérdés:Lehet hogy volt már szó róla, milyen törlőkével ajánlatos a fogtisztítás?Ez hol kapható és mennyibe kerül?Napi hányszor kell, stb?

Na megyek, hiszti van a "börtönben" lsd.járóka....

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Móni, igen. nyáron úgyis bölcsi szünet van, szeptemberben startolnánk, mialatt én már szabin vagyok

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Az időjárás-jelentést elnézve szerintem a szabadréri program kilőve erre a hétre. 21 fokot mond csütörtökre.

A fotós dolog engem is érdekelne, ugyanúgy a szülinap környékére szeretném mint Kata.
Küldök majd egy linket, ahol az egyik barátnőmék csináltatták. Ez is egy lehetőség, nekem ugyan nem tetszik. Szerintem nem kell minifelnőttet csinálni egy gyerekből.

Vick, nagyon ügyes vagy a takarítással. Akkor ez nem szobafestő, hanem szóbafestő :-) Mint a kabarében. Utálom a mestereket, rengeteg ilyen van, de ezt is kibeszéltük már.

Máténak gratulálok az álláshoz, Grétának pedig a fogacskához és a sok-sok rendetlenkedéshez!

Remélem, tetszeni fog Borsnak az ovi.

Móni, az újpesti stop-shopban van mindkét üzlet, ha esetleg érdekel.

Na, megyek, mert Zsófi egy ideje a fénymásolón üldögél és valamit elmélyülten nyomogat. Olyan édes, megzabálom!

Ja, úgy tűnik, mégis van tej, valamennyi. :-)

Szép napot!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

:)
Köszi a magyarázatot. Ezek szerint van még pár üzlet, amit nem "térképeztünk fel".

1. szülinappal kapcs.: én -hírhedt gyomorállat lévén - főleg azon töröm a fejem, hogy milyen tortát lehetne sütni.
Karácsonyi menü dettó:) gesztenyés-szilvás pulyka lesz, bababarát.

Zsuzsi,
Nem is tudom, mondhatom-e, hogy gratula a tejhez:-)
ha tudnád milyen macerás kimosni egy beleszáradt tápszeres cumit.

Rémes idő van, D. teljesen meg van zakkanva. Ráadásul ma viszem oltásra, esélyesen déli alvásidőben:( :P

Bölcsi:
Én is voltam a melóhelyemen pénteken, rendesen elkapott a nosztalgia... szóval nehezen tudom elképzelni, hogy itthon üljek még évekig ugyanakkor olyan picinek látom Dávidot, el nem tudom képzelni, hogy 9-10 órára elszakadjak tőle.

Hátha összejön a 2. baba és akkor ez a dilemmám megoldódik.
monke

valahogy ma elfelejtettem vesszőket használni. Bocs :P
monke

Sziasztok!

Móni, milyen oltást kap Dávid?
Karácsonyi menű, nyamm... :-}~ tortán már én is gondolkodtam, tuti hagyni fogom, hogy szétmalackodja a drágám, mégis csak nagy nap lesz az :)

Zsuzsi, amit Friday írt, hogy hígabbra a tejpépet, egy pár napja mi ezt csináljuk, esti lefekvés előtt, 1-másfél decit megcsinálok neki iható állagúra, és cumisüvegből megissza - vagy nem, nem mindig kellett neki.
Tej, éljen-éljen :lol: Valahogy csak kihúzzuk egy éves korukig, aztán már nem kell ezen aggódnunk.

Szilvi, képeket, képeket! Márha szabad őket látni :)

TSzilvi, nagy-nagy grat az álláshoz, ügyi Máté-baba! Pont azon gondolkodtam ma reggel, hogy nagyjából egészen felzárkózott most mindenki mozgásilag, Felur Danija van egyedül meglógva mindenki elől :)

Mangora, szívből gratulálok Robi munkájához, azt hiszem, jobban most nem is alakulhatott volna ez most Nektek, nagyon-nagyon örülök!!!! Remélem szeretni fogja :)

Móni, drukk-drukk 2. baba :wink:
Ez az idő engem is megzakkant, nincs kedvem semmihez, pedig most még jó idő van, ahhoz képest mi vár ránk télen... jaj.

De ha már nincs 40 fok, ha van kedve valamelyikőtöknek, hozzánk is el lehet jönni :) Akár többen is, bár csak 50 négyzetméterünk van, azért egy páran csek elférünk :)

Friday, grat a fogacskához, sok még ilyen átaludt éjszakát Nektek! :wink: Nekünk ez az éjszaka most megint mélypont volt, innen már nincs lejjebb :wink:
Jaj, Bors milyen nagyfiú, ovis lesz, nem csodálom, hogy elszorul a szíved... biztos szeretni fogja! Tudom, mondani könnyű, de azt szokták mondani, könnyebben beilleszkedik ő is, ha Te el tudod engedni. Piszok nehéz, de remélem Ti a lehető legzökkenőmentesebben - micsoda szó :) - veszitek majd az akadályt!

Vick, "szóbafestők"... :? Tényleg felháborító a magyar munkamorál, ezért félünk belevágni építkezésbe, amit az ember nem magának csinál meg, az nem is lesz jó...

Szép napot! Legalább egy kicsit süssön a nap...
Ági
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gigilina 2010.08.31 19:41-kor.

KépKép
gigilina

Ez a beszélő babakezek foglalkozás nem érdekel valakit? Engem ez mindig foglalkoztatott, és most látom, ebben a játszóházban vannak foglalkozások. Jó lenne vmi közös program Veletek :)

KépKép
gigilina

Hi,

Katicat, Borsnál is Grétánál is reggel és este csinálunk fogmosási hadműveletet. Olyan kiskesztyűt akartam anno beszerezni, de nem ment, NUK-os fogkefe alakú rágóka - link nem az jött fel amit beraktam, de így van azon az oldalon "NUK Buzogány hűtőrágóka" hasonlít, de a mienkben 2 db volt, szóval ilyesmi. Grétának ilyen van: http://www.nuby.com/en/nuby/health-safety/754 nem figyeltem otthon, de ha van szerintem ez jobb a nuk-nál. Gyerekek szereik. Fogkrém jóval később jön nálunk. Privi vonal folytatódik, nekem is van mondanivalóm :wink: . Ovira arra a 3x2 órásra gondolok, már az lesokkol engem.

Monke, avagy gyomorbarátom: Borsnak joghurttortát csináltam anno, 1 éves koráig betartva a tejtermék tilalmat. Na azóta se hajlandó joghurtot még megkóstolni sem. (csak zselatin a joghurtba, flancos formába önteni és kész a torta -hirtelen jövős vendégeknek is jó) Bors ért sokmindent svájciul, egyszer azt mondja nekem: ich bin drü. Sokat áll szóba a helyiekkel. De ráérezteél: nyelvi ismeret miatt aggódom a legjobban, nehogy összezuttyanjon lelkileg. Ketteskéhez hajráááá!!!

Kankalin, akkor táptéma berekesztve :)

Toldiszilvi, gratulálok, ....avagy lőttek a maradék szabadidődnek

:oops: tartozom egy vallomással: Grétánál bebuktam a frankó hozzátáplálási elveim, túl vagyunk a liszten. Egyszerűen rákényszerített ez az akaratos liba. Bébikekszet eszünk, itt nem csinálnak ügyet az ilyesmiből, gluténmentes dolgok alig vannak.

Bevalottam, jobb a lelkiismeretem 8)

Kép
Kép
friday

Katasztrófális a mai idő :twisted: reggel óta egyfolytában szakad az eső.Remélem holnapra jobb lesz,mert így bezárva lenni...mint a börtön:(

toldiszilvi, gratulálok Máté meglepetéséhez.Nálunk egyelőre ez akkor megy,ha nagy nehezen sikerül felülnie.

huszilvi,sikerült kiváltanod a receptet?

Móni,milyen oltást kap Dávid?

Friday gratula az első fogacskának,reménykedjünk,hogy megjegyezte Grétus,hogy a következők is ilyen zökkenőmentesek legyenek.Nálunk továbbra sincs
:wink:

Erika

KépKép
verka7

Hi,

Gigi, mi mikor hazamegyünk elmegyünk veletek foglalkozósdira, jó? Szerintem október-november fele. :wink: Köszönöm írásod! 3 év múlva én is írok majd Neked biztató szavakat.

Mangora, munka dolog szuper! Most hogy lesz, mentek egyből Ti is, vagy később?

Kép
Kép
friday

Most olvastam Schneebergen havazik :evil:

Erika

KépKép
verka7

Ági,
Én szívesen elmennék Veletek egy ilyen foglalkozásra. Soha nem hallottam róla, most megpróbálok utánaolvasni.

Friday
Mi a drü?:) nem hiszem, hogy gond lesz a nyelvvel, drukkolunk. Csak eszembe jutott, hogy akkor az most neki két új nyelv egyszerre, vagy hogy...

Én azóta is egy-az egyben azt a táplálkozási táblázatot követem, amit te linkeltél be:) ki is van rakva a hűtőre. Abban van glutén is, joghurt is.

Erika,
D. pneumo--- izé elleni oltást kapott.

Tényleg, közérdekű:
Azt mondta a dokink, hogy lehet, hogy jövőtől a Prevenar és a Meningitec oltás is kötelező lesz.

Másik közérdekű, kisfiús anyáknak: a XVI. kerben a hivatalos trend: kukihúzogatás 1 éves korig csak nagyon-nagyon óvatosan, mert repedhet.
monke

Tényleg:

Fogkefe
(Hu)Szilvi írta egyszer, hogy az ő fogdokijuk az elektromosat ajánlotta, ha jól emlékszem.

D. imádja a miénket, én tényleg azt veszek majd neki, ha lesz értékelhető mennyiségű foga:)

Egyelőre a textilpelus csücske minden evés után, ahogy Vick ajánlotta. a Nuk-os cucc inkább rágóka, mint komoly.
monke

Na sziasztok!

A Nuk buzogányoson kívül van olyan is, ami fogkefe sörteszerű, de szintén gumiból. Én azt használtam/használom.

Móni
Én pont ezt a 2 oltást adattam be Vincének. :D

Friday
Én is bíztatlak, mivel én már túl vagyok a bölcsis-ovis kezdésen.
A gyerek sír, míg beadod, te meg sírsz kint, hogy hogy lehetsz ilyen anya, hogy otthagyod, mikor szegénykéd sír, és egyébként is milyen anya vagy te... az első napon. Aztán szépen megszokjátok. Ezeket a gondolatokat el kell hessegetni. Jól fogja magát érezni, csak meg kell szoknia, mint minden új dolgot. :)

Lakás- jelentem - az első megtekintőnek kiadva! :D

Megyek a lányokért.
Szép napot !

vick
Kép
Kép
ervick

Na, mi azért csak kimentünk szakadó esőben. Muszáj volt. Jön a Húgom vacsorára, tegnap születésnapja volt, és a főzéshez kellett pár dolog. Zsófi "imádta", ahogy beöltöztettem. Azt hittem, hogy ilyet sosem fogok mondani, de kell nekem egy esőkabát. Esernyővel nem lehet babakocsit tolni!!! :evil:
Mennyivel jobb volt, hogy a múlt héten még csak egy szál bodyt kellett ráadni, most meg...
Ja, a sapka és a cipő is kicsi lett :oops:

Vick, de jó, hogy sikerült kiadni a lakást!

Igen, tápszer téma egyelőre félretéve, marad a tejpép+szopi.

Akit esetleg érdekel, a Brendonban most 495 Ft-ért vannak biz. Milupa tejpépek. Már csak el kellene jutnom.

Friday, minden rendben lesz, nyugi!

Ági, összeszervezhetjük a látogatásotokat. Sok jó ember kis helyen is elfér. :wink:

Mangora, Ti akkor most külföldre költöztök???

"Szép" napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó,

Móni, igen a mi fogdokink mondta az elektromos fogkefét. Neki is van két kisgyereke, gondolom tudja, miről beszélt.

A fotós a párom kolléganőjének öccse volt, amúgy hivatásszerűen csinálja a fotózást. Képek még nincsenek, remélem hamarosan lesznek. Akkor majd teszek fel párat.

Kukihúzogatásra nekünk ugyanezt mondta a dokinéni, annyi kiegészítéssel, hogy csinálni kell (a hangsúly a kellen!), de óvatosan.

Még nem váltottam ki a receptet, gyógyszertárba nem jutottam el. Elszórtam az időt (finoman fogalmazva :evil: ) az Arénában. Viszont vettem a HM-ben Csabinak sapkát, sálat, kesztyűt egész jó áron.

Szülinapi torta: azt találtam ki, hogy legyen két torta: egy a Manónak, abba belemászhat, beleehet, azt csinál vele, amit akar. A másik legyen a vendégeké, az viszont „rendes” torta legyen. Ajándéknak meg egy gyerekszámítógépre gondoltam, úgyis állandóan bele akar mászni a miénkbe :lol:

Vick: egy baj van a Müllerrel: tőlünk baromi messze van :roll: Szuper, hogy sikerült az első érdeklődőnek kiadni a lakást.

Friday: hááát igen, Bors már nem annyire kicsi fiú, de azért ennek is megvan a maga szépsége

TSzilvi: Máténak gratula az álláshoz!

Zsuzsi: mit másolt Zsófi? Saját magát? :lol:

Holnapra borsófőzeléket találtam ki meg sertéspörit ebédre. Már csak meg kell csinálni :lol:

További szép estét

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Csak gyorsan és nem is mindenre tudok reagálni :(

Ma bent voltunk a munkahelyemen Marcival, nagyon jó volt, mindig úgy örülnek, mikor megyünk!!!

Lányok, köszi a sok gratulációt Robi nevében! Félreértések elkerülése végett mondom, hogy itthon fog dolgozni, csak a cég központja van Németországban! Október 1-én kezd majd, addig meg itthon van szabin, mert nem kell letöltenie a felmondási idejét sem (ez is egy pozitívum :) )

Mátének gratula a felálláshoz!

Velekinek meg az első foga is kibújt, de már nem emlékszem kié... :oops:

Friday, én is remélem, hogy legközelebb összejön a tali, annyira sajnálom, de az idő is sajna nagyon pocsék volt, mikor ott voltunk felétek :(

Kata, érdekelne, hogy hogy megy az, hogy a munkahely szerint illetékes böcsibe jelentkeztek be! Utánajártál már ennek? Mert nálunk itt ugye nincs hely és már több helyről is hallottam, hogy elvileg a munkahely szerinti bölcsikbe is lehetne jelentkezni? Tudsz róla bővebbet???

Vick, ügyes vagy a lakás kiadással!!!
Festők :twisted:

Friday, biztos minden rendben lesz Borsnál az oviban! Fel kell rá neked is készülnöd lelkileg és nem lesz baj!!!

Hú, ezen a "fogmosás" dolgon már én is elkezdem gondolkozni, így túl a 2 fél fogon :) Köszi a tippeket!

Zsuzsi, örülök a tej dolognak!!!
Hogy kicsik lettek a cuccok azt sajnálom! Vissza lehet cserélni???

Bocsi, most ennyire futotta, hulla vagyok, megyünk fürdeni, csak még jön a zárszerelő, mert vmi nem stimmel a zárunkkal :roll:

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Nagyon kész vagyok:)
Olvastam, hogy "Gratula Máténak az álláshoz", és hirtelen úgy értettem, hogy új munkát kapott.
:oops:

Vick, én is ezeket az oltásokat adattam be... kérdés, hogy utólag vissza lehet-e majd perelni az árukat. :wink:

Zsuzsi, az esőkabát szerintem kisgyerektől függetlenül is jó ötlet. Évről- évre egyre több a vihar és erősebb a szél, lassan már nem lehet esernyőt használni, mert kicsavarja a kézből. Koppenhága egy-egy "jobb" őszi nap után tele van kifordult, eltorzult, szétment esernyővel

Szép estét!
Móni :P
monke

Jaj, Mangora, Ricsit írtam Robi helyett, ne haragudj :oops: :oops: :oops: Hogy lehet ilyen rossz a névmemóriám... pedig tudom, Ricsi Vick férje, bocsánat... ezek az R betűs nevek kifognak rajtam :oops:
Lehet többet kellene aludnom?? :)

Akkor élvezzétek ki az ajándék együtt töltött időt!!! De örülnék én is most egy ilyennek :)

Hozzánk még valaki? Tényleg szívesen látnálak Titeket :)

Jóéjt mindenkinek!
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok !

Lehet h össze-vissza írtam de több napja gyüjtögetem az írásomat !

Na itt vagyunk mi is ! MI is anyukáméknál voltunk szombaton , vasárnap meg aposom szülinapját ünnepeltük , és takarítottam ezerrel !

Mangora látom megint mozgalmas volt a hétvégétek , gratula Robinak az új álláshoz és sok szerencsét szeretnék kívánni hozzá! J)
Jó sokan voltatok nálatok, nem semmi vagy komolyan baromi sok energiád van ! J
Nagyi hogy viselte míg ti nyaraltatok ? Kutyus :??

Máténak az elalvás az változó általában köztünk alszik el este a tápszer után de van ,hogy itt vergődik meg nyüglödik ilyenkor átviszem a helyére és két perc múlva alszik, de már egyre többször van az h nem alszik el velem du a mi ágyunkba meg reggel se alszik már itt vissza , csak az ő ágyában akar alukálni !

Hisztik nálunk is vannak de ő ilyenkor sír és fekszik hason és a lábával tapsol és örjöng h vegyem fel !

Zsuzsi sajnálom a tejcit, de úgy ahogy a többiek írják ki kell tapasztalni ,hogy mi elég Zsófinak, pl Máténak a pép + tápszer nem elég neki vmi ütősebb kell husos főzi v az ebéd másik fele ! MI a beba pro tápszert isszuk és nagyon szeretem , kopp-kopp eddig semmi bajunk nem volt tőle, se bukás, se hányás, se pöttyök stb.. én meg vok vele elégedve !
Örülök ,h visszajött a tejcsi !

Verka, a tápszert nekünk is felírják, de van h nem jutok el odáig akkor szoktam a dm be venni , de nekem azt mondták h 1 éves koráig felírják a tápit meg a pépet is , nekünk ha jól emlékszem akkor 2600 ft felírva egy doboz, a HA s de a nem HA s az olcsóbb !
Boldog Névnapot !

Huszilvi ne viccelj már te csinálod jó a kari ajándékok vásárlását mindenki ügyes aki így csinálja és is évek óta eldöntöttem h így fogom csinálni gyüjtőgetni az ajándékokat, de valahogy soha nem jött össze , így maradt mindig az utolsó napokban a rohanás…

Vick , örlök, hogy sikerült kiadni a lakást !

Ilyen rágókás fogkefe nekünk is van még örököltük a lányoktól zsír újak , !

Móni ezek milyen oltások, én nem is hallottam még róluk , a mi dokink nem ajánlja a fizetőset sajnos. soha nem mond ilyen téren semmit mindig nekem kell rákérdeznem ! :cry:

Na csajok eljöttök jövö héten ??????????????,

HU ez a felállás nagyon megható volt tényleg és vigyorgott a cumi mögött , de két napig éjjel kelt nekem 3 kor h ő ezt gyakorolja és sajna csak tápival lehetett lelőni ! Remélem ma éjjel már alszunk ! :D

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel a tejpéppel, de én ha úgy csinálom ahogy a dobozon van mindig tök híg lesz és folyik ezerrel így úgy szoktam h pép és kevés vizzel engedem fel h olyan tejbegríz állagú legyen ! :D

Friday , tuttir minden okés lesz Borssal ! Foghoz meg gratula !

Tortában én is hasonló ötletben gondolkodom , mint Hu szilvi ez tök jó !!!

Na ennyire futotta !

Jóéjt !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Ági merre laktok pesten ?? Priviben megírod ! De mi is szivesen látunk akár el is jöhetnétek, Mónival , Zsuzsival meg akinek még kedve van !!! Tök jó lenne de tényleg, most már én is szeretnélek megismerni titeket !

:D :D :D

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Bölcsöde témához:

http://www.ujpestibolcsik.hu/index.php? ... &Itemid=58

Ez a törvényi háttér. Ebben nincs szó arról, hogy fel kell venni a gyereket a bölcsődébe, ha a szülője az adott kerületben dolgozik. :-(
Ti hol találtátok ezt? Szerintem valami helyi rendeletben lehet erről szó. Pl. Újpesten azt veszik fel, akinek legalább az egyik szülője kerületi lakos.
Holnap kérek is időpontot a beíratásra. Megpróbáljuk, aztán meglátjuk.

Szilvi, én is két tortára gondoltam. Az alap, hogy egyet szét kell kenni. :-)
Gyerek-laptopra is gondoltam, de nem hiszem, hogy akkor sikere lenne mint az igazinak. A telefonból is mindig az kell, amelyiken beszélünk :-)
Én babára gondoltam, esetleg vmi bébijárgányra. Bár fogalmam sincs, hogy az utóbbival az 50m2-en mit lehet kezdeni...
Nem értem, miért nincs Pesten Müller. Hozzánk szerintem Gödöllő van a legközelebb... Baján szoktunk egyébként menni, ha megyünk Anyósomékhoz, vagy Kiskunhalason, mert ott megyünk el mellette.

Mangora,
Szerencsére vissza lehet cserélni a kicsi ruhákat. A pénzt is visszaadják, ha nem találok mást.

Ági, azt szerettem volna még írni, hogy nagyon-nagyon sajnálom a rossz éjszakát.

Jó éjt!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Erika, boldog névnapot!

Szilvi, jól kihűtöd a forralt vizet? Volt, hogy nekem túl forró volt a víz és szétcsapta a pépet. :-( Mire erre rájöttem...
Nekem inkább sűrű szokott lenni és több vizet kell bele tennem, mint írja. Bár attól is függ, hogy mekkora az evőkanál és mennyire púpos...

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: