A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="evilany"]S írta:evilanyéta megvolt,körömvágás,fürcsi is,bejött a melegebb víz,ebben sokkal kevésbé sírt,sőt volt h.elhallgatott :lol: köszi a tippet.
Most altatom,a dalolást szereti,ilyen komoly költemények,h.Tomi Tomi babuka aludjál te kisbaba ringat már az anyuka szeret nagyon apuka..lehet fokozni h.holnap jön a nagymama,rotyog már a pelenka,itt fekszik a kiscica stb :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden elismerésem!
Én ezt nem tudnám nevetés nélkül énekelgetni... :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi hát én kibírom,e nem is vagyok teljesen komplett :lol: :lol: őt meg megnyugtatja,halkan monotonon dúdolom a fülébe. Vagy csak lehunyja a szemét hogy ne hallja ezt a borzalmat,nem tudom,a végeredmény ugyanaz.

Bévi nyugi,megindul a tej majd,ha kell pótlás,azon se aggódj.Nekem itthon első éjjel végig ordított Tomi,(éhes lehetett...)és hajnalban az ágyban kezdett csöpögni a tej,azóta van,kórházban nem volt.Sokat számít a környezet.
Segítséged van? Ne törődj mással csak magaddal és Lilivel most.

Tündi de jó,még 2 hétig itt lesz!!Súlygyarapodás:azta :shock: :wink: akkor mi sehol se vagyunk :)

Bár Tomi is szépen nő,napi 30-50 gr-ot hízik,változó,tegnap estére 3290(hazajöttünk 2850) Este a 19 órás szopi után sokat küzdöttünk a szelekkel,kimasszíroztuk,bealudt,és 3-ig aludt!!!Már ébreszteni akartam h.egyen. Meglett a böjtje is mondjuk,mer utána nem aludt vissza már,csak a mellkasomon 1.5 órás dajka után...és ébredt 3/4 óra múlva,szelekre,kitornáztuk,elringattam,most alszik...apája elment dolgozni....éles bevetésen vagyok :)

Limo jobbulást...hordod a haskötőt?

Bmaas merre lehet? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Évi...nagyon menő dalocskád van...hasonlókat szoktam én is :D
Van hogy a "megy a gőzöst" alakítom át :D stb...
Bévi,várunk...!
Clárika?
Tünde...szépen gyarapodtok
:wink:

Csóri gyerekem megint bogyókat kakilt :(
Erőlködik szegényem...olyan vörös kis feje van ilyenkor :(
De nagyon kis aranyos...és közben azt mondja:
-jajjj,jajjj,jajjjj...mint egy felnőtt :)
Zabálnivaló :D :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo drága-Nincs mit :D Nagyon szívesen :D :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Tündi köszönöm szépen! :D Öregszem-öregszem :lol:
Zoé szépen gyarapodik. Ne izgulj valami hasonlót produkáltunk mi is :wink:
Tej: furcsa, de normális. Én ugye fejem, egyzser ennyi, másszor meg annyi....hiába eszem/iszom/pihenek.... :)

Évi éles bevetés :D Menni fog majd meglátod :wink: Ügyes vagy te! :D
Áááá én nem énekelek, kiszaladna a gyerek a házból :lol: Mondókázni szoktam inkább. :wink:

Körömvágás hát én simán levágtam mikor 2 hetes volt. Már untam, hogy kimarta magát :?

Limo jobbulást!

Bévi nagyon jó, hogy végre otthon vagytok! Ha Lili nyugisan alszik akkor nem éhes. Tej meg majd csak lesz. Ügyes vagy! És ne takaríts!!! Tudom, nehéz megállni.... :D

királylány

Csillag: szegény Gergő....de édes lehet ahogy jajjgat. De az nem frankó, hogy megkínlódik.....

királylány

Jó reggelt!

Mi is fél 8kor fürdünk, aztán szopi és alvás.
Ma hajnalba 3/4 4kor kelt, utána 3/4 7kor.
Napközbe általában 3 óránként kéri.
Nyüszögésre megyek, így nincs sírás.
Infacol meg megoldja a gázos dolgokat:)
Már nézelődik, így reggel óta nem alszik, nézelődik, meg apája puszilgatja, csendben van, élvezi.
Nagyon jó kislány.

Tegnap közel 1 percig tartotta a fejét, csak kamilláztam..... :shock:
A suttogót olvasva, sokat beszélek hozzá, elmondom mit fogunk csinálni, s azóta sokkal egyszerűbb minden.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Bévi!....Mégegyszer gratulálok, otthon minden sokkal jobban fog menni!!!! Van időtök ismerkedni!

Csillag!....Bogyós kakilás nálunk is ilyen, csak Berci céklavörös fejjel nyög, de olyan hangosan, tényleg mint egy felnőtt.

Nálunk változatlanul ez az éjszakai visszaalvás a gond. Evett 9-kor, felébredt 2-kor...csendben kaja, böfi (nem teszem le böfi nélkül)...megvolt...kiságy...csönd...alvás...5 perc múlva nyöszörgés...10 perc múlva sírás...kiveszem...nézeget, sirdogál...fél óra elalszik...ébredés 7-kor. Napközben eszik rendesen, nem alszik 3-4 órákat, most napközben van kakilás is. (Ha nem veszem ki a kiságyból teli torokból üvölt)
limo73

Limo-anyahiány :D
Rafkósak ám...így lehet őket elkényeztetni :wink: :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nálunk ez nappal megy...fél órákat alszik,1 órás ringatás után..leteszem,max fél óra is kipattan a szem..és már sír is.Anya hogy mertél engem egyedól ide betenni???
Most itt van anyukám,így tudtam reggelizni,mosogatni,pakolni,felöltözni,postásnak ajtót nyitni,ebédelni...de egyébként... :roll: délelőtt már majdnem sírtam néha,a Miki is hiányzik,eddig itt volt mint oltalmazóm :) de hát ebbe bele kell jönnöm.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Bévi, Csibuc hatalmas Gratula Nektek! Jó egészséget! Sok Boldogságot Kívánok!
Bévi nagyon drukkolok hogy legyen sok tejcsid:-)))

Drága Dia Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok Neked!

Mindenkinek annyira szép a kicsi babája:-)))

Én sajnos nem szoptatok, mert hülyén hangzik de nem merek, nem tudom mi történt a mellemmel, azon felül hogy az egyik fáj meg abból jóval kevesebb tej jön, pöttyös a mellbimbóm és az udvar, de fejni fejek, csak anyatejet kap Bence, 3 napja 10kor eszik este és reggel változó fél 4 és fél 5között kell:-)
Múlt héten mérten szerdán mikor 4 hetes volt 3300gramm volt. Én nem parázok a súlyon meg a doki néni azt mondta ez nagyon jó. Kis formás:-)
Tegnap hőemelkedésem volt, szerintem a mellem miatt de aztán elmúlt. Lehet hogy amelyikből kevesebbet tudok fejni azt borogatnom kéne vagy nem tudom, mert feszülni meg feszül, sőt tej is jön ki a tejgyüjtőbe ezért nem értem, miért van kevés benne.

Clárika festeni hajat lehet szoptatás alatt, mert amikor kérdeztem terhesen akkor már nem volt idő festeni, most meg nem merem, de az ősz haj annyira zavar.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Megkaptam a beutalókat:
fülészet,
radiológia-gyermekklinika
Ortopédia - Vasút Eü. KHT ORTO

PÉCSIEK!
Időt kell kérni? vagy csak odamegyek?
Ha időt kell kérni, tel számot tud valaki adni?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Brik LEHET :wink:

Clárika
Kép
clárika

Csillag!...Én is ezt mondom a páromnak: anyahiány!! Ő meg: elkényezteted!!! Pár nap nem alvás után, apuka azt mondta nem kell felvenni, majd abbahagyja. Hát Berci a kiságyba sírt, én meg az ágy szélén, hogy most biztos azt érzi magára hagytuk. Apuka próbált a lelkére beszélni...hiába...aztán megunta, hogy sír, akkor vedd fel....ahogy hozzáértem már abbahagyta :) lehet máris rafkós???

Évi!...Nekünk is ez az első napunk apa nélkül. :) Furcsa. Egyedül vagyunk, dolgunk nem sok....élvezkedünk! :D Készülünk az iccakára!!!
limo73

Clárika köszi:-) :)
Jujj, de jó már megyek is festeni, alig vártam:-)) Igaz elkezdett hullani a hajam, de ez minden szülés után így volt De muszáj befesteni.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Limo én bizony felveszem, és nem kényeztetem el, a többi gyerekemet is felvettem, ha nem én akkor a párom veszi fel, de csak addig még meg nem nyugszik aztán visszateszem. Ma hülyén hangzik, de a hordozóban aludt, kiságyban sírt hordozóban 5 órát aludt:-))

Kicsi fészek kell neki :-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Clárika!
Mindenhova időt kell kérni!!!

Ortopédia: 536-000 /1169-es mellék
(400 ágyas 20-as rendelő)
Hallásvizsgálat: 518-540
Nyár utca Gyerekkorház)
Koponya és hasi Uh: 535-900
József A. utca (Gyermekklinika)
Fejlődésneurológia: 539-900 /7835-ös mellék
József A.utca

Mi audiológián már voltunk...4 perc össz vissz :)
A többire 2-án , 15-én és 20-án megyünk.
Sok sikert a telefonáláshoz!!!
Nekem a gyerekklinika marha nehezen vette fel :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szept.20 mi is megyünk UH-ra.
Audiológiát meg sikerült még elintéznem,sose veszik fel :evil:

evilany

Nekünk az UH időpontot a doktornő (vagy a védőnő) kérte, tanácsadáson mondta az időpontot. Pont egy napra sikerült a csipővel.
A hallásra azt mondták majd csak szeptemberben hívjam őket!
Erről a fejlődésneu.. még nem volt szó, a kiskönyvben láttam, de majd rákérdezek.
limo73

[quote="evilany"]N írta:evilanyálunk ez nappal megy...fél órákat alszik,1 órás ringatás után..leteszem,max fél óra is kipattan a szem..és már sír is.Anya hogy mertél engem egyedól ide betenni???
Most itt van anyukám,így tudtam reggelizni,mosogatni,pakolni,felöltözni,postásnak ajtót nyitni,ebédelni...de egyébként... :roll: délelőtt már majdnem sírtam néha,a Miki is hiányzik,eddig itt volt mint oltalmazóm :) de hát ebbe bele kell jönnöm.

Mit vársz? Ha a 2-3 órás cilkust nézed (két eteés közötti idő...)... :wink:
Az egy órás ringatás alatt kb. letelik egy alvási ciklusa... mikor lerakod, éppen egy éberebb alvási fázisban van...és mindjárt ébred... Tomi teljesen NORMÁLISAN működik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Limo
Nem rafkós... csak pici baba... kell neki a testi közelség!!!!!
Tápszeres babáknál kimarad az a bőrkontaktus, ami ugye szopi közben megvan... KELL az anyai közelség!!!!

Brik
Cicidet nem mutattad orvosnak, védőnőnek?

Csillag
Orvos mit mond Gergő bogyózására? Nem kellene neki másik tápszer?

Clárika
Akkor Réka is ügyesedik... :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Voltunk gyógytornásznál. Alapvetően rendben van Katus. Azért mutatott néhány gyakorlatot, amit lehet vele csinálni... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi akkor legalább valaki normális a családban :lol: :lol:
Most is a vállamon lóg... :?

Milyen gyakorlatokat?

evilany

[quote="evilany"]S írta:evilanyzept.20 mi is megyünk UH-ra.
Audiológiát meg sikerült még elintéznem,sose veszik fel :evil:

azt a számot hívtad amit ideírtam?mert ami a zárón szerepel az nem jó :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

bogyózás...még semmi :(
majd hét közepén kell menjünk

mi is 20-án megyünk uh-ra (11:15)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi még nem mutattam senkinek.
Egyre inkább gyanítom hogy gyulladt, mert meleg a bimbóm meg vörös, kirepedezett. De hogy miért pettyes azt nem tudom, vagy a gyulladt mell pettyes?
Holnap megmutatom dokinak.

Most többször fejek, hogy beinduljon újra, megszenvedek zzel a tejjel, de a lényeg hogy van még:-)

Én szerdán megyek a leletekért a szűrő vizsgálatra.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi
-egy nagy törölközőre fekteted a földön, az egyik szélére...elkezded kihúzni a törölközőt, hogy a baba guruljon
-nagy törölköző négy sarkát megfogjátok apukával, a baba a törölközőn fekszik...hintáztatjátok előre-hátra, jobbra-balra...
-nagy gimnasztikai labdára hasaltatod a babát, gugigázod...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Az én bimbóm is kezd kirepedezni :( visszakerül a védő :( még időben remélem.

Csillag,akkor találkozunk :)

Egyenkukac sikere:
Kép

Balhés Pityu:

Kép

evilany

Évi olyan szépek vagytok! Tomika annyira szép:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

nem, nyugodtam felhívtam a doki nénimet kértem tanácsot holnap meg megmutatom neki. Úgyhogy a tanács, fejek utána meg szoptatok felváltva mert mindkettő gyulladt. Előtte meleg zuhany.
Többet kell cicire tenni, bizti nagyon fog fájni, de ez van:-(((

Holnap jövök mesélek mi volt.

Puszi nektek. Jó éjt minden anyukának és babának!!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi
Balhés Pityu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brik
Régen láttunk a gyerekeidről képet! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Brik köszönöm szépen!
Sajnálom, hogy megszenvedsz a tejjel, szoptatással....

Évi Tomi akkor is aranyos ha balhézik :D tudom, hallgatni nem jó....
Hogyan összegeznéd a napodat? Jó, hogy anyukád tudott segíteni.

Ma apa is itthon volt, délután aludtam egy nagyot :lol: most van még némi vasalnivalóm, egyik gyerek tiszta, a másik még alszik, kb egy óra múlva fog fürdeni.

Áron hallását még a kórházban megvizsgálták meg más egyebet is megnéztek, csak csípő uh-ra kell vinni, október 1-re van időpontunk.
Bencét meg majd a kardiológiára kontrollra.

királylány

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia, a napom,egy szóval,fárasztó...több szóval,a blogban :D

Brik,jaj de sajnálom,elhiszem mennyire fáj...nekem is fáj,már a melltartó is bántja :(

evilany

Na de mikor így szuszog a nyakamba:
Kép
immmádom!!

evilany

Ircsi ezek a szemek!!

evilany

Évi olvastam. :D Lesz ez még jobb is, hidd el. :wink:

királylány

Ja.... gyógytornász azt is mondta, hogy a gyerek idegrendszerének a fejlődéséhez NAGYON JÓ a ringatás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sebes cicibimbónak nagyon jó, ha szabadon van... hajszárítóból lehet meleg levegőt is ráfújni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

vagyok én is, csak babázunk ezerrel, meg készülünk a holnap utáni sulikezdésre.

Olivér baba még mindig nagyon drága jó alvó, igazi kis bújos kispasi. Imádom!! :D :D Ilangocskám is örül, de azért látom, hogy szenved egy picit, hiába azért más volt beszélgetni a tesóról és más megélni, hogy itt van...

Ma voltunk a védőnéninél méricskélésen.
Oliver drága 17 dekát hízott 1 hét alatt. 3700-el született, 3600-al mentünk haza, ma 3770 gr mért a védőnéni. Nagyon boldog vagyok! :D :D

Tényleg nagytesósok, hogy fogadták a picit a nagyobbak? Szilvás, Dia, Csillag, Brik, Barbi, többiek?

Vigyázzatok magatokra!

Ja és egy kép az 1 hetes bogyókánkról:

Kép

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,de szép!!!

Ircsi,szeretném szabadon hagyni,de akkor csöpög :( :(

Dia,fő az optimizmus! :wink:

evilany

Mindenkinek jó éjt!

Egy ideig nem leszek...ne értsen félre senki,de nem tudom bőgés nélkül nézni azokat a képeket amiken "apukák és babáik" szerepelnek.(tudom ma nem volt ilyen fent)
Ma ismét ramazuri volt,veszekedés,vita,kiabálás...ő csak puzzle-t rakott...a lényeg,volt egy mondata...
Van annak a gyereknek anyja aki foglalkozzon vele...nem az ő dolga...
Lehet egy pár napra hazamegyek anyuhoz,nem bírom az itteni életet.
Melegvizem elment a konyhában,már régóta könyörgök érte hogy csinálja meg (vízforralóval van melegvizem,mint a nomádoknál).Anyukájáékhoz felmegy "pihenni"...stb.
Mondtam neki elmegyek a gyerekekkel,nem válaszolt tovább puzzlezott.Baba visított pocak miatt,én hasraestem majdnem a fürdőkádjában ,mert nem lett kivíve...közben öltöztettem,de bukott...stb
Baba arca tiszta pötty...csúnyán néz ki szegénykém...ezt sem tudom mitől van.Azt mondta doki lehet meleg...de már napok óta nincs hőség,meleg...főleg itt :(
Kipattant belőlem az ÁLLAT és leüvöltöttem a fejét,hogy azért mert az ő apja anno ugyan így leszarta a gyerekeit,neki miért kell ugyan ezt tennie...?
Na erre kaptam ezt a szép mondatot:
Van annak a gyereknek anyja aki foglalkozzon vele!
Besokaltam!!!

Majd jelentkezem.

Mindenkinek gyönyörű babája van!
Vigyázzatok rá és szeressétek egymást!

Puszi mindenkinek

Bocsi,hogy ezzel traktáltalak benneteket.Mindenkinek kissebb gondja is nagyobb az enyémnél!
Sorry!!!!!!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Vigyázz magatokra!!!
Gyere, itt elmondhatod a gondjaidat!
Nem maradsz teljesen magadra!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Sucer nagyon szép Olivér! és az a mosoly! Örülök, hogy minden rendben van.

Csillag annyira sajnálom. Pedig úgy várta, nem? Én örülnék ha maradnál és írnál. Megpróbálunk itt segíteni neked, igaz csak azzal, hogy meghallgatunk meg ötleteket adunk. Nem traktálsz. Ide nyugodtan írhatod nemcsak az örömödet....

királylány

sziasztok!

Zoé tegnap óta nem fogadja el a cicit... :cry: :cry: :cry: úgyhogy most fejem neki... nem tudom mit csináljak! annyira szerettem szoptatni! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
gtunde75

Óóóóóóó Tündi sajnálom :cry: Mi történhetett? Azért próbálkozol cicire tenni őt?

királylány

Sziasztok!!

Látom senki sem uncsizik!!

Limo: remélem pisi téma rendbejön hamar!

Bévi: grat hogy már otthon, végre tudtok pihenni :)

CSillag: esemény nem semmi, kitartás, és bármi van, szerintem itt mindenki meghallgat téged!!

Ircsi: Katus mekkora szemekkel tud nézni! :)

Clárika: én is olvastam Suttogót, remélem majd tudok valamit hasznosítani belőle :)

Tündi: doki, védőnő, mondtak valamit hogy mi lehet ez most???

Dia: nálatok is akkro igen sűsű a program!

Évi: Tomika édeske, nagyon, és tutti én is ilyen leszek, hogy bujcsizok a kis drágához, és ringatom ha kell, persze majd 8-10kg-osan már nem lesz egyszerű... vagy fene tudja, de lehet pár nap és Tomi majd jobban alszik :) gondolom nekik sem egyszerű ez a buta idő!

buta hideg idő, pedig vasásrnap óta nem sétáltam, de lehet most járok egyet, talán Gergőnek is tetszik majd!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Halihó
Csillag...írok sms-t :cry: :cry:

Sucer gyönyörű a kis Olivér!

Tündi,sajnálom,azért próbálkozol? Nem értem én se...új parfüm,tusfürdő,öblítő...? Valami furcsa neki a bőrödön? Valamit ettél ami rossz izű neki? Átmegy a tejbe az íz is sok ételből.

Mi megvagyunk,fáj a fejem,muszáj volt bevegyek egy Algot most. Tomi ma jó baba,lehet az idő teszi,pocakban is sunyított rossz időben :) csak én vagyok szétesve...tanácsadásra nem vittem el,kértem másik időpontot(idő)

Többiek,Bévi,Barbcsi,Clari,stb...?

evilany

Peluscserék is halkabbak,egyrészt evés után csinálom,jóllakva,nyugisan,másik hogy kipányvázom :) két gurigával,így nem gurul jobbra balra amitől mindig megijedt és kapkodott:
Kép
pár hét és megismerem a saját gyerekem :)

evilany

Sziasztok!!!

Életjel és próbálok vissza olvasni nem tudom meddig jutok lehet semeddig mert felkel a kis asszony!!!Hűűű nagyon szét vagyok csuszva nem igazán bírok semmit,segítségem eddig nem volt,ma jön anyukám a hétre,sokat sírok nem tudom meg magyarázni miért!Most is sírtam,láam is van 38 fok eddig minden nap algopirin tegnap is volt,tejem nem sok termelődik Lili össze vissza eszik,nincs kialakitva az a 3 óránkénti dolog,nem tudom mi tévő legyek nagyon nehéz a mellbimbóm tiszta seb az egyiket nem volt hajlandó szívni sem,de bimbóvédővel sikerült csak az sem kellemes volt,nem tudom mi lesz fogalmam sincs!!!!!Nagyon nehéz most de gondolom tudjátok miről beszélek remélem pár nap múlva azért könnyebb lesz!!
Amugy jó baba mert nem sírós csak sajnálom hogy nem tud rendesen enni és kinlódunk ezzel!!!Nah próbálok vissza olvasni!!!Puszi mindenkinek!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: