Sziasztok
Muszáj vagyok megint jegyzetelni Word-ben, annyit írtatok! És valószínűleg nem jutok egyszerre a végére, Gergő biztos fel fog ébredni addig. Le is írom, hogy most fél 11 múlt, meglátjuk mikor tudom elküldeni.
Rita
Szuri

Mit nem adnék, ha Gergő sem sírna annyira a következőnél! Úgy sajnáltam szegénykét!
Lili méretei

Legközelebb, ha találkozol ezekkel az emberkékkel, akik azon csámcsogtak, hogy Lili 4 hónaposan mekkora, akkor mondd meg nekik nyugodtan, hogy az én Gergőm 2 hónaposan 6630 gramm volt, úgyhogy jöjjenek nyugodtan szilasligetre, majd én eligazítom őket.

És mellesleg gyönyörködhetnek a fiamban!
Linda
Fűtés,víz:

Várható csőtörés????? Ezt tényleg jó, hogy előre tudják!
Zita
Végül is igazad lett volna már akkor, csak én kísérletezgettem, azt hittem, hogy el fogja hagyni azt a korábbi felkelését. De nem hagyta el, úgyhogy most szopcsizunk, de ma éjjel pl. 1/4 2 után már csak 1/4 6-kor kelt újra. Biztosan fog ez változni, végül is így nem fárasztó, mert szopcsi közben én is alszom.

Mondjuk e miatt nem is nagyon tudom, mennyi ideig evett.
Jelentem én is megnéztelek az újságban, miután Linda írta.
Panó
Kakamanó, álommanó
Mucska
Fogacskák
Na, Úgy hallom Gergő felébredt, majd folytatom.
Na, talán sikerül befejeznem, visszaszunyált.
Zsuzsa
Képek
Mucska, Zsuzsa
Nem semmit esznek a lánykáitok!
Bea
Ma mi is csípővizitre megyünk! Már baromira izgulok!
Zita
Toyota Fun club

Rólunk:
Ma vagyunk 10 hetesek

Lemértem Gergőt és 6750 gramm.

Centink azóta sincs meg, úgyhogy azt nem tudom, de a múlt héten a védőnénik lemérték és persze kevesebbet mértek, mint mi itthon. Hallod Mucska? Akkor most hogy is van ez? Pedig én úgy mértem, ahogy ők!
Éjszakánk jó volt, megint 1/4 2, de aztán csak 1/4 6 és visszaaludtunk mind a ketten 8-ig.

Egész kipihent vagyok.
Ma megyünk csípőszűrésre a kórházba, ráadásul Karcsi nélkül.

Anyukám jön segíteni, mert még nem hiszem, hogy egyedül megbírkóznék a feladattal.

Nagyon bénuci vagyok.

És már nagyon izgulok!

Annó nekem csípőficamgyanúm volt és fél évig ferjkában (nem tudom így írják-e?) voltam, és most izgulok, nehogy Gergőnél is legyen valami! Szorítsatok nekünk!!!
Most megyek, szerintem perceken belül felébred Mókuskám.
Puszi mindenkinek
Orsi