Limo, jobbulást! Jól olvastam, hogy genny ürül vizelettel?

Hallottam olyat, hogy előfordul, hogy a császáros seb gennyesedik, de ez ami neked van...
Bévi, rettenetesen sajnálom, és együttérzek! Kristófnál ugyanez volt nekem is. Rengeteget sírt, ugye pótlást nem adtak, mert BABABARÁT volt a kórház... Hát, azért valahol meg kéne húzni a határvonalat, hogy mikor van az, amikor már nem bababarát az éheztetés, főleg császár után, amikor nehezebben indul a tej...
Két kiskanál tejet úgy kellett sírva kikönyörögnöm szegénynek a csecsemősöktől...
Évilány, mi is megcsináltuk férjemmel Kristófra a Suttogós tesztet. Annyit azért megsúgok, hogy mi tökéletesen alátámasztottuk, hogy nem minden baba marad az a kategória, amibe belekerült egyszer...
Ja, és Kristóf is ordított minden öltöztetésnél, meg amíg kaját kapott, meg ha fájt a hasa, gyakorlatilag mindenért csak ordítani tudott. Bálintnál legalább van átmenet: éjjel már arra pattanok, ha nyöszörög, nyögdécsel és így elkerülhető a nagy sírás-rívás. Kristófnál ilyenre esély sem volt. Mindig szívrohamot kaptam, amikor az éjszakai csöndbe (és pihenésünkbe) belehasított az éles babasírás... Egyébként most is így adja elő: ha elesik, beüti magát, szinte nem is sír, hanem sikít inkább...
Melisch, nem tudtam, hogy a héten "apát" is boldogítja a kis Petra! Ez tök jó!
Ujjszopás és cumi:
én semmi drasztikusat nem tervezek, bár Kristófnak is van már bütyök a nagyujján. Sajnálom szegényt emiatt. Cumi csak pár hónapig kellett vele, utána azt hitte, az valami játékszer és onnantól fogva az ujját szopja, elalvás előtt, ha fáradt és álmos.
Igazándiból, sokszor hiába vannak az embernek elvei meg előzetesen mindenféle elgondolásai, hogy mi lenne ideális -
a gyerek sok mindent felülír SZERETETből. Én pont ezt "szeretem" a gyereknevelésben: oda-vissza működik, rajtam a gyerekeim változtattak a legtöbbet, és szerintem jó irányban (milyen lehetettem előtte, ha ez már a jó irány
). Na, nem mondom, hogy adott szituációban is mindig ilyen higgadtan tudok hozzáállni...
Na, mennem kellene, de tiszta ideges lettem, hogy a libri online nem enged rendelni...

Szokott más is így rendelni? Eddig sosem volt gondom vele...