[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, bocsi csak vidéken voltunk, utána apa itthon nem igen jutok gép elé.ma van az 5.házassági évfordulónk..hihetetlen.bár ez a szám eltörpül a kapcsolatunk valós kezdetet mellett :lol:

Dita rettenetesen sajnálom..én nem ismerek senkit.. de a 2010ben kistesót szeretnék topikban fütyigondok miatt adtak meg egy Gödöllői doki számát.. mást nem tudok. :roll:

Viki kitartás szivem,, remélem megszöünnek a sirások!

Némó nektek is kitartás majd a bezsokttaáshoz!

Lina a csiga jel nagyon tuti.. hajrá ovi! :lol:

DArinka nagyon édes a kis barátokkal!

Czinke a fiaid imádnivalóak, örülök,hoyg jól vagy

Monic látom gesztenyeszemű kisöcsi is :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek puszi akinek külön nem írtam..köszöntéseket köszönöm :lol:
Vendég
 


Dita,
még nem mertem megnézni a honlapot, de mi az a csomó akkor pontosan? Itt felénk van egy nagyon jó gyereksebész, de hát ez itt van Kecskeméten, meg Szegeden. Dr. Bán Gyula. Mi is hordjuk Levit a búvárhere miatt. Egyátalán nem paráztat, látszik, hogy imádja a gyerekeket, és nagyon jó szakember.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ditusom, ölelést küldök, ez nagyon rossz, amiket leírtál, könnybe lábadt a szemem.(((((
Vendég
 

 
 

sziasztok

éjjel 2kor aludt vissza Miló. totál hulla vagyok. reggel ugyanúgy 6.30 kor riadó pedig még éjszaka evett 200-at.

BONI
Gratulálok a héf-otokhoz.

LINA
örülök hogy jól telt a nyaralás.
mentek még valahová idén?

bevállalós egy család vagytok ti. sajnálom hogy Lili nem nagyon van oda Leviért, remélem később változni fog e téren.

A csomó az semmiség. Kifakad majd és betadinnal kell majd fertőtleníteni a helyét.

A fiamnak veleszületett rendellenessége van és tök jó hogy most 9 hónap után mondják hogy mi a stájsz.
Igazából ha nem kerülünk sebészorvoshoz csak egy éves kora után jöttünk volna rá hogy mi a baja a fiúnknak.

A kórházban nem is írtak semmit a lapjára csak annyit hogy hasadt fityma. Képzeljétek nem is mondtak semmit miután megvizsgálta a gyerekorvos. A páromnak dödögött valamit a doki és ő meg rá sem kérdezett hogy mi van pontosan, mikor kihozták egy percre hozzánk az inkubátorban akkor mondja a párom hogy a drnéni mondott valamit a kukijával van valami.
Persze megmondani nem tudta hogy mi. Azonnal mentem vissza kérdezni mindenkitől hogy mi van a gyerek kukacával? Mindenki mondta hogy nem kell aggódni hogy ez nem egy oltári tragédia annyi csak hogy egy ponton nem forrt össze a bőr és még meg is mutatta a drnéni úgy hogy összecsippentette a kukacát egy ponton hogy nézzem meg így már tök normális egy öltés és rendben lesz minden.
Én ebben a hitben voltam 9 hónapja hogy egy kis tűszúrás és normális fitymája lesz a fiamnak. (ezért is takarom ki a kukacát egyébként mert neki olyan hogy a kukac tetején szétterül lebernyegszerűen a fityma, nem egy esztétikus látvány.
Tök király hogy most rátértünk erre a kérdésre is mert a doktorbácsi aki megnézte sem mondott volna semmi konkrétat de én rákérdeztem hogy ezért az egy öltésért majd el fogják altatni vagy hogy lesz majd a kukackorrekció egy évesen. Majd közli hogy másfél évesen és hogy ez egy bonyolultabb műtét annál hisz neki rövid a húgycsöve és ezért került a makk aljára (nem ott pisil ahol kéne a makk tetején hanem pár mm-el lejjebb van a luksi) és hogy majd új húgycsövet kell képezni, stb..... lásd a linket)
Szóval nagyon gáz. Olvasgattam fórumokat és volt már felnőtt srác is aki írt hogy most 23 éves és még nem is volt barátnője, sexuális élete = 0-val stb..... remélem hogy 20 év alatt már fejlődött annyit az orvostudomány hogy teljesen rendbehozzák a fiamat és nem lesznek ebből semmilyen gondjaink.
Voltak szerencsére + hsz-ek is. Egy anyuka írta hogy a fiának szerinte nincsenek gondjai (barátnők számából ítélve).
Reménykedem hogy nekünk sem lesz semmi azok közül amiket felsoroltak "mellékhatások"-ként.
A neten nagyon sokminden feljött ezzel kapcsolatban még egy több oldalas iromány is hogy hogyan kell nevelni egy ilyen beteg gyereket. Semmi esetre sem szabad eltitkolni hogy mi a baj.

Basszus a Ricsinek is van születési rendellenessége, nagyanyjától örökölte most hirtelen nem jut eszembe mi a betegség neve de annyi a lényege hogy az egész teste tele van fehér foltokkal és a szemhéja is fehér olyan mintha ki lenne festve és nagyon sokáig csúfolták őt ezek miatt, totál lelki beteg volt. Remélem az én fiamra nem ez vár! :(

dita75
 
 


Dita,
már csak szilveszterezni megyünk Balatonkenesére. Elég lesz lassan a nyaralásból. :D
Milóval meg reméljük minden rendben lesz. 20 év alatt sokat fejlődött az orvostudomány. Pl. anyunak meg nekem ugyanaz a betegségem van. Mindkettőnknek szülés után aktiválódott. Neki anno azt mondták, hogy ne legyen tesóm, meg ha az első gyerek lenne, akkor talán, végig kórházban..., de így, hogy van már egy, inkább neveljen fel engem egészségben. Nekem meg azt mondták, hogy már 30 éve sem kellett volna azt mondani, hogy ne legyen tesó, nincs összefüggésben a betegség meg a baba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Dita!

Jól teszitek, hogy megkérdeztek más orvost is. Egy vélemény nem vélemény. Egyáltalán nem biztos még, hogy ilyen nagy a baj. Mi van, ha az első orvosnak van igaza, hogy egy öltés, és kész? Meg aztán ha mégis tényleg gond van, tudnak már az orvosok mindenfélét, biztos van megoldás a probémára! Nagyon drukkolok, hogy minél könnyebben rendbe jöjjön Miló! Fel a fejjel!

Köszi, hogy kérdezted, velünk minden rendben! Gyerekek jól vannak, szerdán kezdi a Dóri az ovit.
Dolgozni csak abban az évben kell visszamennem, amikor a kicsik iskolába mennek. Ha megtehetjük anyagilag, akkor ezt az időt ki is használom.

Boni!

Boldog házassági évfordulót!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


dita: Sajnálom Miló fütykösét. Lehet hogy hülye kérdés lesz, mert még nem néztem meg a linket amit küldtél, de biztos hogy érdemes harcolni azért a fitymáért? A párom is körül van metélve egy örökletes betegség miatt és nincs gond a kekszeléssel. A húgycső korrekció azért komolyan hangzik. Kíváncsi leszek mit mond majd a másik doki.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Bocsi, kétszer ment el.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok

VICKY
Hol érdekel engem a fityma. Itt egész másról van szó sajnos. :(
Ha még csak a fityma lenne. :?

LINÁCSKA
Én is ebben bízom, szerencsére van néhány pozitív megnyilvánulás is, remélhetőleg mi is hasonlókat írhatunk majd ha túl leszünk mindenen.

ÉVI
Örülök hogy jól vagytok, és irigykedem hogy ilyen sokáig otthon maradhatsz a gyerekekkel.

dita75
 
 


Dita,
csak az a lényeg, hogy kérdezzetek meg több mindenkit, akár az ország másik szegletében is. A barátnőméknél kiderült, hogy a kislányuk, akivel Lili egy napon született születése óta egy csontcisztával él. Itt mondtak nekik mindent, hogy rosszindulatú, hogy csontot kell neki cserélni, meg mindent, Pesten meg egy 20 perces beavatkozással 4 mm-es vágással megoldották. Ok, hogy nem reagált rá a kislány, még egyszer megpróbálják, és ha akkor sem, akkor tényleg új csont kell neki, de nem rögtön brutál módon nekiestek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA

Természetesen már rengeteg oldalt és fórumot végignéztem eddig és van két orvos akiket sokan ajánlanak, de van egy 3. aki egy egyiptomi doki és néha műt szegeden is ha jól tudom, de van egy lehetőség ha minden igaz akkor Frankfurtban lehetne megoldani.
Ő a legjobb azt mondják. Ára is van persze 7 számjegyű, de Milóért mindent. Ha kell eladok mindenemet és szerencsére a családomra (anya) is tudok számítani. Az hogy őt sikerült "összehozni" is tetemes összeg volt úgyhogy nem kérdés hogy ezek után is - főleg ha az egészségéről van szó - mindenféle áldozatot meghozok/zunk.
Amikor elkezdtünk lombikozni akkor olvastam el a Titkot és akkor fogadtam meg hogy most vagy soha. Ezúttal újra szükségem lesz a pozitív gondolkodásra, erősen rajta leszek a témán, és már most tudom hogy nem lesz semmi baj. Lehet hogy nem lesz egyszerű és nem megy minden karikacsapásra ahogy a babaprojekt és babavárás sem de a lényeg az hogy a végén sikerrel jártunk.

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita,
Sajnálom Miló betegségét! Nem is tudtam, hogy ilyen van... Remélem, megtaláljátok a megfelelő orvost, aki segít Milón!!!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


dita: Bocsi a hülye kérdésért, csak egyszer láttam egy filmet, amiben a fickók képesek voltak súlyokkal visszanöveszteni a fitymájukat, mert hogy nekik az kell. Én s sajnálom Milót, remélem nem kell nagyon meggyötörni a drágát. A párom azt mondta hogy volt egy ismerőse, akinek valami ilyesmi baja volt és sokat kínlódott vele. Sajna azóta nem tudja mi van vele, de egy urológus-sebész biztos tudja a módját. Ez a 7 szánjegyű műtét mit tud amit a többi nem?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok,

Dita,

megnéztem a képeket, hát nagyon szörnyűek.
Kívánom, hogy még se legyen ilyen komoly műtétre szüksége Milónak.
Vidd el több orvoshoz is, hátha kevésbé drasztikus megoldás is létezik.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hova lettetek?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Én vagyok, csak elég ritkán mert Danci ha meglátja a laptopom szét akarja szedni, ezért kénytelen vagyok mindig elrakni.

Dávidka tegnap két oltást is kapott egyszerre, estére be is lázasodott, de most először sikerült a kúpot úgy beadni neki, hogy bent maradt (Danci mindig kif...sta). Úgyhogy büszke vagyok magamra, a láz is lement, éjjel is csak a szokásos 2 felkelése volt.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, bár a mai nap nagyon szörnyű volt! :? Réka éjjel megint 2,5 órát volt fent, nekem tegnap délután óta egyfolytában fáj a fejem, és nem múlik semmire, ráadásul ma nem aludt Réka egy percet sem napközben. Szóval, nagyon kivagyok...

Monic,
Sajnálom a lázat, de szerencsére hamar elmúlt!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziaszok


hát nőnek a csemeték, Vikimami beszoktat gondolom, remélem nagyon jól haladnak!!!

Ditus drága annyira együtt vagyok veled lélekben! kitartás!

Némó sajnálom a fejfájást! remélem hamar elmúlik

:cry:

pár kép ZSigáról

Kép Kép
Vendég
 


Bonimami,

ez a Zsigi igazi sármos pasi! És hogy már most csajokat szállít a motorján... :lol:

Nemone,

sajnálom, hogy Réka nem alszik éjjel.
Én is szoktam kínlódni Dávidkával, van, hogy éjjel 2 órát kell sétálnom vele, hogy elaludjon és a sírásával ne ébressze fel Danikát :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok

Köszi az együttérzést! Az életkedvem is elment, nincs humorom most semmihez. Anya itt volt két napot kitakarítottam a lakást amíg vigyázott Milóra. Mindent elhúzkodtam pókhálóztam, konyhaszekrényt és a tartalmát is kitakarítottam. Mindent elmostam kézzel, gyakorlatilag egész nap a mosogató mellett álltam és sikáltam az edényeket. A mosogatógép azért nem mos el makulátlanul sokrszor cseppes, piszkos marad az edény, néha át kell sikálni mindent kézzel, dörzsivel.
Most ragyog minden és REMÉLEM TARTÓSAN. Bár ahol főznek ott pár nap és ugyanúgy romokban van minden. Lassan állok is neki a bakonyinak, nokedli szóval kezdhetem újra a takarítást. :(

Na szóval még nincs netem, most hétvégére kölcsönkaptam a szomdszédét mert ők elutaznak sárvárra utónyaralni.

Nekem is azt kéne már talán egy kicsit "offolni" valahol. Szokás szerint idén sem voltunk sehol.

Sajnálom a nemalvásokat ... nálunk szerencsére pár napja csend van éjszaka. Milónak egyszerre 3 foga jött az egyik kibújt most már nem fáj neki. A másik kettő még nem törte át az ínyt de úgy látszik hogy a felső középsővel volt a szenvedés ami már félig kint is van szerencsére.

Megyek mert most Miló alszik addig gyorsan megcsinálom a kaját.
Muffint is szeretnék sütni ha még marad annyi idő.

Pusz mindenkinek!!!

dita75
 
 


Dita,

nagyon ügyes vagy!
A nyál is összefut a számban a kaja után amit leírtál, mivel nekem épp ma szerelik be az új tűzhelyem (a régi menthetetlenül tönkrement) így nem tudtam főzni, és eléggé éhes vagyok, a gyerekek még alszanak, de ha felébrednek szerintem elmegyünk hamburgert enni vagy pizzát, vagy valamit... Persze ez attól is függ, hogy az asztalos mikor végez és a gázszerelő mikor jön...
Elhiszem, hogy magad alatt vagy, nagyon nehéz lehet, főképp, hogy Miló előtt erősnek kell lenned mert ő mindent megérez.
Tényleg egy kis kikapcsolódás kellene nektek HÁRMASBAN, bár ez is nehézkes, mert írtad, hogy Milóka nem nagyon alszik meg idegen helyen, de azért egy próbát megérne, mert nagyon jót tenne neked, ha egy kicsit kizökkennél a napi taposómalomból, és szerintem a párodnak sem ártana...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok csajok,


Már itthon vagyunk, múlthét végén jöttünk haza, persze rögtön lebetegedtünk. Először Olcsi taknyos lett, de rajta hamar átment, aztán jöttem én, háromnapig az ágyat nyomtam, aztán anyukám full köhög, most meg a férjem fekszik. Valami virust hoztunk Balatonfüredről az Aquaparkból. Amúgy jól vagyunk. Olcsi nagyon jó fej, kiegyensúlyozott gyerkőc, teccik neki hogy sokat beszél. (nekünk sokszor kevésbé :roll: :oops: ). Tegnap este annyira aranyos volt egyedül voltunk itthon, a férjem zenélt. jáccottunk, és hozzám bújt azt mondta, anyacica, szeretlek. Én azt hittem elájulok. Rögtön persze elbőgtem magam. Ma délben amikor főztem akkor meg mögém állt a széken és átölelt és azt mondta, anacica aranyos. HÁt megzabálom komolyan.

Ditus, hát olvastalak, és nagyon veled érzek. Nem is tudom mit mondhatnék. Szörnyű ez az egész. Szegény Miló, nagyon sajnálom. Ha esetleg tudok bármiben segiteni, számithacc rám, áttudom érezni milyen iszonyú lehet ez.

Monic, Nagyon helyesek a srácok. Dávidka milyen nagy már, szerencsés vagy, két fiúval :lol: :lol: :lol: ráadásul tök egyformák :D


Próbálok majd valami képet felrakni, elöször is feltöltöm a gépemre a nyári képeket, jelentkezem majd puszi mindenkinek és majd visszaolvasok mindent mert csak a Ditust sikerült.

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok,

F.Ancsi,

nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neked!

Kép


Vikimami,

mi újság veletek?
Minden nap gondolok rátok, hogy megy a beszoktatás. Meg ha jól gondolom akkor már neked is megkezdődött a munka?

Zsuzska,

de jó, hogy jelentkeztél! :wink: Megnéztem a fotókat az iwiwen, Olcsa nagyon szép és vidám kisfickó!
És ilyen szépeket mond neked, azt hiszem én is megkönnyezném és elolvadnék helyben ha ilyet hallanék
8)
Danci elég érdekesen adja elő, ha van kedve beszélni akkor szépen egész szavakat használ, pl rámutat a könyvben a madárra és mondja, hogy kakadu, meg apu, mama stb.., de azt, hogy anya eszében sincs egyenlőre :roll: Továbbá egész nap csak mutogat mindenre, ritkán nyitja csak ki a száját.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, nálunk most a cicázás megy nagyon. Anyacica, apacica, mamacica. Nagyon teccik neki, és mindig mondja. Régen mindent i-betüvel mondott, pl. apási, anyási, kakási, hamási, stb. változik. Láttam hogy megnézted az új képeket, még kicsinyitenem kéne és sikerül ide is feltenni. Most épp bölcsi keresésben vagyok nagyon. Februártól kezdődik a munka és nehéz lesz megoldást találni Olcsa hova megy majd. :cry:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Ancsa,
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Zsuzska,
Én is megcsodáltam az iwiw-en Olcsáról a képeket! :wink: :)
Nagyon ügyes a beszéddel! Réka is egyre többet beszél, de a legtöbbet még nem értjük.

Boni,
Nagyon jók a képek Zsigiről!

Monic,
Remélem minden rendben volt a gázszereléssel!

Viki,
Hogy ment a beszoktatás? Sikerült az ottalvás?

Rékának áttört az utolsóelőtti szemfoga, így azóta alszunk éjszaka. Szombaton voltunk esküvőn, és úgy volt, hogy Réka anyáméknál alszik. Sajnos nem jött össze... Este 11-kor telefonált anyám, hogy nem akar aludni Réka, így elindultunk érte, de majdnem éjfél volt mire odaértünk, és még egy bő fél óra mire hazaértünk. Csináltam neki egy kis tejitalt, megitta, és 5 perc múlva aludt is. Idővel újra megpróbáljuk, de ha nem megy, hát nem megy.
Képzeljétek, hogy Réka mostanában jelzi, ha bekakilt. Elkezdi ütögetni a pelusát. Próbálkozunk a bilizéssel is, de eddig csak 1x sikerült belepisilnie, 1x meg mellé. De már az is haladás, hogy ráül, és nem pattan fel róla rögtön.
Múlt héten megkapta az első bárányhimlő oltást is, és most nem sírt annyira a doktornő látványától. Bár, most már a várót is megismerte, így akkor is volt pici sírás amikor megérkeztünk, de hamar feloldódott.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Moncsi,Némóka nagyon-nagyon köszönöm!
Olyan fura,de már megbarátkoztam,hogy átlépem ma a negyvenet! :oops:
A lányoktól egy-egy keresztszemes terítőcskét kaptam,titokban hímezték,rajta van egy 40-es és a nevük. A férjem pedig készített egy filmet az életem első negyven évéről,gyönyörű zenékkel...
Gondolhatjátok,hogy hogy sírtam...nagyon szép zenékkel,szöveggel,megható volt.
Ditus,nagyon sajnálom,ha valamire szükséged van,csak szólj! Megkérdezzem a gyermekorvos barátnőmet,hogy ő kit ajánlana?
Bölcsisek,mi újság?!

Kép
f.ancsi
 
 


Ancsi!! Isten éltessen sokáig, eltudom képzelni hogy megkönnyezted a kisfilmet :oops:

Kép
pgsuska
 
 


F. Ancsi!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Nagyon szép ajándékokat kaptál, és nem csodálom, hogy a férjed meglepetésétől sírva fakadtál!

Dituli!
Írtam válasz privit! Nagyon sajnálom Milókát! Hidd el, minden a legnagyobb rendben lesz! Nem lesz vele semmi gond, a legteljesebb életet fogja tudni élni! Nagy ölelés! Puszi!

rodina74
 
 


Köszönöm Zsuzska és Rodi! Nagyon kedvesek vagytok!

Kép
f.ancsi
 
 


Zsuzska,

nekünk nem jön össze a magánbölcsi mert októbertől szünetel tavaszig, mert aki csinálja beiratkozott főiskolára. Úgyhogy erre az 1 hónapra már nem is fogom hordani, marad a tavasz...

Nemone,

sajnálom, hogy Réka nem aludt meg anyukádnál. De ne adjátok fel, próbálkozzatok, előbb-utóbb úgyis megszokja az idegen helyet. Szükségetek van arra, hogy néha kettesben tudjatok elmenni valahova. Mi már az elejétől úgy szoktattuk Dancit, hogy anyuéknál megaludjon, így a mai napig nincs gond ha éjjel megyünk valahova.

Ancsi,

gyönyörű ajándékot kaptál a családodtól! Annyira aranyosak a lányaid, és a férjed a filmmel, elhiszem, hogy meghatódtál!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok

F.Ancsi sok boldog születésnapot!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


sziasztok

VÉGRE VAN SAJÁT NETEM. :lol: :lol: :lol: :lol:

El sem hiszem. Kicserélték a modemet úgyhogy most már minden oké. Hasítok rajta ezerrel.

ANCSI
NAgyon sok boldog születésnapot kívánok Neked. Szívesen megnézném az ajándékaidat. Nem csodálom hogy meghatódtál, én még a gondolatra is elpityiztem magam, biztos nagyon profi munka lett és szívből jött.

Köszönöm a felajánlást ha megtennéd megköszönném.
Esetleg kérdezd meg hogy ismeri-e Kálmán Attilát a Heim Pálba mert hétfőn oda megyünk.

RODINA
Köszönöm az együttérzést és a bátorító szavakat.
Örülök hogy jól vagytok Kittivel. Már nem sok van hátra és életed gyökeresen megváltozik. :)

NEMONE
Sajnálom hogy félbemaradt a bulizás Réka miatt. Anyukámék is jártak már így a Viviennel hogy annyira akart menni, megígérte hogy ottalszik majd meggondolta magát és utazhattak az éjszaka közepén vissza. Miló se szívesen alszik ott, de azért néhány nap után már megszokta. Most már nem megyünk úgy hogy ott is alszunk, majd csak jövő nyáron. Akkor már okosabb lesz kiváncsi vagyok mi lesz alvás terén.

Egyébként a tesóm lánya ugyanúgy nem aludt el sehol máshol mint otthon a saját kis ágyában, bár ő legalább hozzá volt szoktatva ahhoz hogy a legnagyobb zajban is vígan horkolt.
Nálunk már előre látom hogy a bölcsiben nem lesz alvás mert a legkisebb pisszenésre felriad. Reménykedem hogy változnak addigra ezek a dolgok.

SUSKA
Köszi az együttérző szavakat Neked is.
Örülök hogy jól telt a nyaralás, a képeket még nem néztem meg de ha befejeztem a hsz-t majd pótolom.
Miló is ma lett taknyos. Már most kivagyok tőle mert ahogy kiszívom az orrát már megint szörcsög.
Persze ordít és tolja el magától az orrszívót. Kész tortúra egy "kezelés". Most is épp felébredt mert tele volt az orra. Kétszer kiszívtam már amennyire tudtam de hallom hogy most is szörcsög és nem tud visszaaludni, jelenleg is óbégat az ágyban. Azt hiszem jó kis éjszakának nézünk most is elébe.
Nemrég meg egyszerre jött felül 3 foga is.... nagyon nem bírom már az éjszakázást. :(

MONIC
Köszi aranyos vagy.
A fiúk csodaszépek, te pedig nagyon talpraesett anyuka, feleség vagy, és még dolgozol is mindemellett. Le a kalappal előtted, de ezt már mondtam párszor.

Most búcsúzom mert nem sikerül visszaaludni Milónak :(
Már egy órája szórakozunk. :(
Nem tudom mit adjak neki. Azt hiszem holnap nézünk a patikában valami orrcseppet.

dita75
 
 


Sziasztok,

Dita,

jobban van már Miló? Én Nasivin sanft gyerek orrsprayt vettem Dancinak, sokkal jobb mint az orrcsepp, azonnal kidugítja neki.
Éjjel én is virrasztottam, DÁvidka egyszerűen úgy döntött, hogy éjfélig nem alszik el, aztán persze ugyanúgy felkelt 2-kor és 5-kor szopizni mint ha mi sem történt volna.
Reggel 7 óta meg betonozzák az emeletet, tele van a ház munkásokkal, van felfordulás rendesen...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Élek még én is. Olvasok is szorgalmasan, csak mire nekiállnék írni, mindig közbejön valami.

Dita: Nagyon sajnálom Miló betegségét. Remélem, sikerül jó sebész dokit találnotok! Az eléggé felbosszantott engem, hogy születésekor nem tájékoztattak megfelelően erről az egészről.
Mi orrszívás előtt Physiomer nevű steril sóoldattal fújtuk be Niki orrát, amikor beteg volt.

Ancsi: Nagyon boldog születésnapot kívánok! :D Ügyes lánykáid vannak, hogy ilyen egyedi ajándékkal készültek Neked. A férjed ajándékát én is biztos megkönnyeztem volna.

Nemone: Sajnálom, hogy Réka nem aludt el a nagyszülőknél. Úgy aludt már ott, hogy Ti is ott aludtatok? A hely vagy a szülőhiány volt neki a probléma?

Monic: Hát én is megemelem a kalapom előtted! Hogy van ennyi energiád?

Zsuzska: Nagyon tündéri lehet a kis cicázós dumagéped! :)

Viki: Hogy van a bölcsis nagylegény? Dolgozol már?

Boni: Zsigi nem megy bölcsibe?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Rakok két képecskét is:
Szemet rajzol a gyurmaemberkének:
Kép
Horgászni megy:
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Vius,Ditus és Denika! Nektek is nagyon köszönöm,olyan drágák vagytok,hogy felköszöntöttetek! :P
Dita,megkérdezem,ma este felhívom. Nekem a Madarász utcában vannak jó ismerőseim,de a Heim Pál is biztos jó.
Niki milyen ügyesen "alkot",Lócust inkább az autók érdeklik,még álmában is berreg.Igazi pasiból van.

Kép
f.ancsi
 
 


sziasztok

köszi a tippeket. az éjszakánk szörnyű volt. másfél órát aludtunk 3 részletben. nappal is csak kétszer fél órára aludt el és mindkétszer a taknyos orra miatt riadt fel. Az orrszívózást nem engedi, egyedül képtelen vagyok normálisan kiszívni neki a párom pedig kerek perec kijelentette hogy ő nem asszisztál a gyerek kínzásához mert úgy üvölt hogy be is reked teljesen. nagyon fel tudja magát hergelni síráskor. Az orrpumpa semmit sem ér bár azt sem engedi úgyhogy tök mindegy. Gondolkoztam veszek egy elektromos orrszívót de akkor ilyen értelemben azzal is ott leszek ahol a part szakad.
Még az a szerencse hogy néha nagyokat tüsszent és akkor kijön egy csomó "cucc", de annyira utálja ha az orrához érek hogy még akkor is ordítozik amikor letörlöm róla a váladékot.
Mostanában nagyon zűrös napokat élünk. :(

ANCSI
Előre is köszi a közbenjárást.
Miló is autómániás egész kicsi kora óta. Képes volt fent a városban hisztizni 3-4 hónaposan hogy vegyem ki a mózesból mert az autókat akarta nézni. Most is majd kiugrik még a hintából is ha lát egyet annyira kitekeredik hogy lássa. Addig nézi míg el nem tűnik a szeme elől. A játékautók viszont még nem hozzák annyira lázba. Gyakorlatilag még mindig ott tartunk hogy nem érdekli semmi csak a jövés-menés és a nagyágyon a hempergés, bírkózás.
Kb. egy tízperces meseolvasás azt is kizárólag a Bogyós mesekönyvből amit Czinkétől kaptunk a többit kiveri a kezemből, hallani sem akarja.
Ölbéli játékokra sem vevő igazán mert kifordul az ölemből és birokra kel velem. Ma úgy lefejelt hogy eleredt az orrom vére.
Azt hiszem ez a gyerek pankrátor lesz. :roll:

DENIKA
Nagyon édes Niki. Tietek apjuk is nagy horgász? Hol készült ez a kép? Nagyon ügyi .... idén besegít majd neked a saját készítésű karácsonyi ajándékoknál.

MONIC
Nem irigyellek! :(

dita75
 
 


Jajj nem is mondtam hogy Miló megtanult a múlt héten pápát inteni. Olyan édesen csinálja. Szombaton voltunk a papáéknál és ahányszor kimondta valaki hogy papa azt hitte pápázni kell és renületlenül integetett. Tegnap meg reggel kiemeltem az ágyból adtam neki egy puszit és visszaadta. Majd megint adtam neki megint visszaadta és néhányszor a kinyitott kanapén randalírozás közben odajött hozzám és csak úgy lenyomott egy puszit. Zabálnivaló volt.

A védőnöhoz most úgy döntöttem hogy nem megyünk csak azért hogy megméredzkedjünk. Kérdésem nincs hozzá, eddig sem nagyon kérdeztem. Itthon megmértem 10 kiló és 79 cm.

dita75
 
 


dita: Előre is bocsi a kéretlen tanácsokért, de: Barbus is üvölt az orrszívózásnál, de még mindig jobb mint fület szúratni. A párod majd akkor álljon Miló mellett, rosszabbul jár. Én nagyon félek a fülgyulladástól, nekem nagyon sok gondom volt a fülemmel csecsemő koromban. Állítólag 2 hónapos koromig hetente szúrták hol a jobb, hol a bal fülemet. És még utána is át kellett mosatni évente. Anyu azt mondta hogy már a hentesre is ordítottam, mert fehér köpeny volt rajta. Az elektromos orrszívó állítólag nem sokat ér. Én vettem a patikában olyat, amit szájjal kell szívni, de ez sem kellemes mulatság, csak éjszaka használom hogy ne kelljen bekapcsolni a porszívót. Hajrá takonytalanítás!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Dita,
Sajnálom, hogy náthás Miló! Volt idő amikor Réka is üvöltött amikor meglátta a porszívót, de ahogy Vicky írta jobb, mint a fül-, vagy arcüreggyulladás.
Ha Miló már ekkora, akkor a macis zsák már tuti kicsi rá... Pedig szívesen neked adtam volna!

Monic,
Én sem irigyellek!

Denika,
Nagyon édi Niki! Látom ő is szöszke lesz, bár még mindig nincs túl sok haja. Vagy levágtátok ti is?
Anyahiány miatt nem aludt Réka anyáméknál. Amúgy érdekes, meret mostanában, ha mi ott vagyunk, akkor sem hajlandó aludni sehol máshol csak a saját ágyában, illetve útközben a babakocsiban, vagy az autóban, de ott is csak 30 percet.

Ancsa,
Nagyon szép ajándékokat kaptál! :D

Képzeljétek ma volt az első bilibe kakilásunk! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita csavard bele egy pokrócba, és akkor nem tud kapálózni.. és akkor a fejecskét tudod tartani.

én is egyedül porszívóztam mindig! kitartás!

Deni Niki nagyon jó horgász :wink: :lol:
Vendég
 


Sziasztok! Megvagyunk, élünk mi is:)
Hétvégén keresztelő, arra készülünk ezerrel. Aztán jövő héten lesz a megnyert fotózása Dorkának. Mindkettőt alig várom:)
Éppen tisztára nyalom a lakást. Ma annyit kellett vakarni a tűzhelyet, hogy izomlázam lett, de most újnak néz ki:)
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de Veresegyházon készült az Ország Tortája idén, a szilvagombóc torta. Na, és az lesz az édesség a keresztelő utáni zabán, fincsi:)

Ditus, remélem, hogy itthon tudtok kiváló sebészt találni Milókának, nem kell külföldre menni milliókért. És hogy minden okés lesz és elfelejthetitek az egészet. Sok van még addig, nehéz lehet helytállni, de valahogy csak lesz.

Hát puszi mindenkinek, de üvölt Dorka, ....
Vendég
 


Na, megint egy percre tudok jönni:
Fancsi: Boldog 40. szülinapot kívánok! Szép ajándékokat kaptál a gyerekektől és a párodtól is. Nagyon szerethetnek téged.)

Rodina: Gratulálok a 30. hét betöltéséhez!:) Most már nincs sok hátra és babázhatsz végre, nagyon csodálatos lesz:)

Denika: Gyönyörű Niki! Helyesek a rózsaszín ruhácskák, csini bennük!

Némóka, gratula a bilibe kakiláshoz! Ez nagy lépés, szuperek vagytok! Gondolom, hogy örülhettél!:)

Ditus, nagyon édi Miló, ahogy pápázik és puszit ad:) Tündéri lehet!
Vannak még zajos, flexelős szomszédok? Jobbulást Milókának a nátha miatt!

Vius, megy a privi!
Vendég
 


Sziasztok

Tegnap este volt kint a doki felírt egy kosár gyógyszert. Szerencsére antibiotikum nem kell. A tüdeje tiszta, a fülére nem ment rá. A torkára csorog a váladék ezért köhög. Ma talán már egy kicsit jobb volt de amikor elkezd köhögni nagyon rosszul érinti mert mindig felsír még alvás közben is utána nappal meg esdeklően néz rám hogy miért nem teszek valamit ellene. Szerencsére láza nincs, bár ettől függetlenül kell adnom neki 3x nurofent. Hát én ezt leredukáltam napi egyre mert mostanában elég sokat kapott ilyesmiből a fogzás miatt. Az orrát most már úgy ahogy ki tudom szívni a Boni féle kényszerzubbony módszerrel. Kb. 2 perc míg kiszabadul a gúzsból ezalatt kijön némi trutyesz a nóziból. Szóval zajlik az élet.

BONI
Köszi a tippet. Van egy dm-es rugalmas hajpántom azzal gondoltam hogy az etetőszékhez kötözöm, de amikor leírtad a plédes ötletet inkább azt próbáltam ki. A hajpántot már használtuk etetésnél mert mostanában folyton ütögeti a cumisüveget vagy maszatol, tányérba nyúl, kiveri a tányért. Már koránt sem eszik olyan ügyesen mint 4 hónaposan.

NEMOKA
Ügyik vagytok! Mire bölcsibe kerül Réka már egyedül megy a kaki-pisi a kisvécébe. Olyan édesek ... a kis szobatiszták. :)

Fura mert sztem most meg vagy nagyott nőtt vagy rosszul mértem mert van olyan 80-as ruha ami már nem megy rá de van még 68-as ruhánk ami pont jó. Sőt van néhány 56-os kisnaci meg mellény ami simán jó még rá igaz a naci már térd alatt véget ér. :)
De biztos nem lesz jó mert írtad hogy Rékára is épp passzolt amikor 74 cm volt annál meg már biztos nagyobb Miló mert múlt hónapban volt 75 a védőnőnél.

VICKY
Nekem is sokszor szúrták a fülemet kiskoromban ezért is kértem apukát hogy segítsen mert egyedül nem bírtam Milóval.
Egyik nap a szomszéd barátnőmmel csináltuk. Remélem hamar kilábal belőle mert anyai szívemnek nagyon rossz átélni mindezt.
Alig bírom utána megvígasztalni. Amúgy egy szerencsém van hogy napközben sokat tüsszög és akkor nagyon sok "cucc" magától kijön.

TWIST
Kérünk sok fényképet a keresztelőről. Én is szeretnék Milónak csak még nem jutottam el odáig hogy megtudakoljam mennyire kizáró tényező hogy apjukkal nem vagyunk házasok, sőt nem is leszünk soha.

Még zajosak a szomszédok, így meg sem próbálok aludni, max. nem ténykedek annyit. Anya múlt héten itt volt két napot azalatt kivaxoltam mindent úgyhogy most csak a napi teendők vannak.

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita,
Reméle, most már hamar meggyógyul Miló! Sajnos tényleg rossz érzés kiszívni a nózijukat, de az ő érdekükben meg kell tennünk! Én pl. télen lefekvés előtt mindig kiszívtam Réka nóziját, és jött is mindig valami pedig nem volt náthás.

Igen, nekünk is vannak olyan nacink ami 68-as, vagy 74-es. Amúgy ezeket azért szeretem jobban, mert a 80-asoknak annyira bő a derekában a gumi, hogy leesik róla.

Boni,
Boldog névnapot!

Twist,
Én is kíváncsi vagyok majd a képekre a keresztelőről!

Deni,
Nikinek is nagyon boldog névnapot!

Képzeljétek 2 napja a délutáni alvásnál kivettem a kiságy 3 rácsát, és olyan örömmel jött ki Réka amikor felkelt. :D Ma nem raktam vissza, remélem éjszaka nem fog mászkálni a Drágám! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok

BONI
Denika Nikije

NAgyon sok boldog névnapot kívánunk!

NEMO
Sztem biztos hogy ki-be fog mászkálni mert most ez újdonság neki.
Vikimami is írta egyszer hogy egy napig volt levéve és apjuk még aznap visszaszerelte a rácsokat. :)

dita75
 
 


Dita! Megváltozott a mobilszámod? Ontom az smseket,de nem válaszolsz?!

Kép
f.ancsi
 
 


Sziasztok,

Bonimami, Denika kislánya,

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk nektek!



Kép

Dita,

remélem jobban van már Milóka.
Nálunk mindig szedni kell az antibiotikumot, mert ha nem kap Danci, akkor rögtön előjön a bronchitise és rámegy az egész a tüdejére. Sajnos a legegyszerűbb megfázásnak is mindig antibiotikum és inhalátorozás a vége...

Nemone,

a bilizést mi is gyakoroljuk, erőltetni nem merem, fürdés előtt szokott ráülni Danci ha van kedve. De szerencsére egyre inkább van, már kakilt is bele, és pisilt is, szinte erőlteti, hogy valamit produkáljon, mert utána ő húzhatja le a wc-n és azt nagyon élvezi.
Tünemény, ahogy hozza oda nekünk a bilit benne a terméssel :lol:
Pedig azt olvastam, hogy nem szabad, hogy lássa a gyerek ahogy lehúzzuk a wc-n mert annyira a sajátjának érzi, hogy hátráltathatja a bilire szoktatást. Na, nálunk ez épp fordítva van, az a legnagyobb motiváló tényező, hogy a wc-n lehúzza Danci.

Ancsi,

Danci is állandóan berreg, lapozgatja és nézegeti az autós újságokat, és ahol kamion vagy motor van már berreg is, képes akár fél óráig is egyfolytában


:lol:
A kisautóit is rengeteget tologatja mostmár, amire meg rá tud ülni úgy közlekedik vele.

Ma meg tegnap családi ebédeket tartottam, tegnap apu születésnapját ünnepeltük itt, ma pedig a férjem lánya születésnapját és az anyósom névnapját. Mindennel sikerült megbirkóznom, a kaják is nagyon jól sikerültek.

És komoly dicsekedni valóm is van: Dávidka 3 napja átfordul hasról hátra !!!!!!!!!!!! De olyan profin csinálja, hogy nem győzök csodálkozni rajta. 2,5 hónapos még csak, nem gondoltam volna, hogy ilyesmit csinál, hisz Danika 5 hónapos volt (már orvoshoz vittem, hogy nem forog) amikor végre hajlandó volt átfordulni.
Elöször azt hittem, hogy csak véletlen fordult át Dávidka, mert hasra tettem le és háton találtam, de aztán még megmutatta nekünk kétszer, azóta meg folyamatosan csinálja. Nincs két egyforma gyerek, hiába van már kettő, mindig találkozok újdonságokkal velük kapcsolatban :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Előkerültem én is. A héten még itthon volt Lili, holnap kezdi élesben az új ovit, bár pénteken már bent volt fél napot.
Én meg ráharaptam úgy az ínyemre, hogy begyulladt, már ügyeleten voltam vele, annyira nem jó érzés. Azért már alakul.

Monic,
Lili is pont ennyi idősen fordult hasról hátra, napra pontosan 2 hónap 15 naposan. Utána 4 hónap 9 naposan meg hátról hasra.

Dita,
a sógornőm tudod hogy porszívózott? Mármint orrot.... Tiszta brutálnak éreztem, igaz akkor még nem volt gyerekem. Azóta én is csináltam. Gyerek padlóra hanyatt lefektet, majd a fejét a két térde közé vette, mintha ráülne a nyakára, és azzal tartotta a fejét (persze nem ült rá). A dereka, lába persze kalimpált a gyereknek, de a lényeg, a feje az stabilan volt. Így a kezével sem tudott mit csinálni. Amúgy tényleg semmi esélye a gyereknek, és pár mozdulat az egész porszívózás.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

akkor Dávidka követit Lilit :lol: Kíváncsi leszek, hogy mikor fordul majd Dávid hátról hasra. 8)
Remélem tetszeni fog Lilinek az új óvoda.

Elővettem ma Dávidkának a játszó szőnyeget, de egyenlőre még nem nagyon tudja élvezni, mert amikor befektettem alá, Danci szépen kihúzta onnan és ő feküdt be játszani.
:roll: Most azon ügyeskedek, hogy a két gyerek békében megférjen a szőnyegen.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: