A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Tündi, értem :-)
Szerintem akinek sokat volt beteg a gyereke, ráadásul rejtélyes dolgokkal, sok lázzal, az alapból ugrik mindenre, mert megvan rá az oka és résen akar lenni, de ettől még idegileg kilehet.
Amikor hosszabb betegségmentes időszakunk volt (mondjuk májustól júliusig), akkor én sem voltam annyira para, a kórházazás óta megint igen. Nehéz ügyek ezek.

Kép
Kép
irina

Majd jót nevetünk rajta kb. 10 év múlva.. Addig meg csak kihúzzuk valahogy.. :wink:
varga tünde

Bekukkantottam meg kicsit, S. A zenegepevel bibelodik, en meg csak logatom a labam.. Delutan elmentunk jatszohazba a baratnommel es a kisfiaval, aztan bevasarolni, vacsora, furdes, gyerkocok mar hatkor agyba...:-) nagyon faradtak voltak!
Vindo, csak nehogy a babanetezes rovasara menjen ez a sok szomszedgyerek! :-)
Tanarnom meg mindig nem irt, a fene essen bele, rossz ez a bizonytalansag..
Vendég

Ó, a Közlekedj okosan :P 8)

Niki, igyekszem azért, hogy ne babanetezzek kevesebbet :lol:
De lefoglalnak, néha hárman vannak gyerekek :roll:
Igazából nem is tudom, miért jár ide mindenki :roll: :shock:
Hát, had jöjjenek :roll:

Amúgy csak beköszönni jöttem. Most még készülök a holnapi tömbösítésre, és aztán kezdődik a szemeszter.
Autóval megyünk reggel közösen, vissza viszont busszal jövök, és szerintem kettő körül itt is vagyok.
Gábor hozza el Rugót a csanából, együtt praktikereznek, majd hazajönnek olyan öt-hat körül.
Ha szerencsém van, délután tudok még dolgozgatni, házimunkázni, vagy filmet is nézhetek.

Szép napot holnapra, V.

Ui.: Lányok, ne parázzatok (Irina és Tünde) :!: :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Ma van az egyetlen szabad napom, erre Panka 3/4 6-kor ébresztett :evil: ...

Védőnő, Pankánál nem is volt kint :shock: . Amikor született, kijött egy helyettesítője, azóta csak akkor látom, amikor státuszvizsgálatra kell vinni. Mondjuk nem baj. Biztos úgy van vele, 2. gyerek...Tényleg, 6.-án menni kell 3 éves státuszra.

Vindo, jól gondolod a napalmot :wink: . Ha nappalos vagyok és P van itthon a gyerekekkel, úgy néz ki a lakás.

Engem kimondottan dühít, P-nek is 1% jár. Én eleve többet dolgozom mostanában, mert nagyon sokat kell túlóráznom. Hazajövök, durva, ami itthon vár (mondjuk szerintem 2 gyerek mellett sose lesz rend, de azért...). A legjobban az bosszant, mikor éjszakás műszakból jövök haza reggel, és a konyha romokban van, a biliben ott a pisi és kupi van a gyerekszobában. Ezerszer elmondtam: szoktassa a gyerekeket is ahhoz, hogy addig nincs fekvés, amíg nincs rend, de egyszerűen lesz@rja, amit mondok, borzasztóan trehány :evil: . És akkor reggel rendet rakok, takarítok, elviszem Pankát a bölcsibe, főzök Bencének valamit, és mire lefekszem, már szinte kelhetek is és kezdhetem az újabb 12 órát :evil: .És a kertet is fél évente egyszer csinálja meg, de akkor is meg lehet nézni :? . Ha pedig valami komolyabb munka van, ő biztosan nem kezd hozzá, csak társasággal tud dolgozni, de ebből a sógor-koma-jóbarátból is elegem van, mert sokszor csak összebarmolnak mindent :cry: . :evil: . Nem is bosszankodom...
Nekem az lenne a jó, hogy maga után elpakoljon, ne hagyjon szét mindent, ha valamit elvesz, tegye vissza a helyére, szemetet a kukába! (nagy tipp-mixes, és a papírokat szanaszét hagyja, van, hogy bedobja a könyvek mögé!!!!), és a férfias munkák elvégzése. Szerintem nem nagy igények...P-nek nem az elveivel van baj, néha kimos, ki is tereget, nagy ritkán a mosogatógépet is ki-bepakolja, csak egyszerűen lusta, igénytelen és trehány. Mondom neki, hogy ha alapból elpakolna maga után, fele ennyi dolgom nem lenne, de áááá...

L.Móni, micsoda méretei vannak Pötinek :shock: :D :D !!

Regi, ez a zumba nagyon jónak tűnik. Én is próbáltam szgépen. ilyesmikre tornázni, de nagyon botlábú (merev) voltam hozzájuk, pedig a zenét nagyon bírom. De társaságban biztosan jó :D .

Kaqk, biztosan hamar beszokik Emmácska :D . Mi is ebben reménykedünk Pankánál. A futóbringa jó ötlet, majd írd meg, hogyan tetszett neki. Panka nagyon sokat bicajozik mostanában, egyre többet. Én a pótkerék levételén gondolkodom, mert már ügyesen rollerezik is a nagy rollerrel.

Mesi, ez nagyon jó hír, hidd el, szuper lesz Zsozsinak!!!!

Irina, erre emlékszem :D ! Pitykét is szerettem :oops: 8) .

Rólunk: Panka tegnap volt utoljára bölcsiben :cry: :roll: :roll: . Vittem kekszet, üdcsit stb., ha gondolják, bulizzanak egy utolsót. Volt is buli, táncoltak, ettek :D . Kapott Panka egy kis tarisznyát, egy szép kártyát a csoportnévsorral, csokit, buborékfújót, és pár szép sort írtak a gondozónénik a füzetébe :) . Majdnem sírtam, olyan aranyosak voltak :oops: . Ma reggel elviszem igazolásért a dokihoz, hétfőn 9-kor megyünk az oviba :D :D . Tegnap du. itt voltak az vónénik cslátogatáson., tüneményes két nő, Panka is nagyon gyorsan feloldódott :D . A Mese-Vár óvódába, a Mókus csoportba fog járni, és szilva lesz a jele. Holnap egész délelőtt szilvákat fogok rajzolni a ruhacimkékbe :P . Ha minden jól megy, szerdán már bent is alszik, reméelm, bölcsi után nem lesz probléma. Az ovi tényleg nagyon szép, tele játékokkal, nagyon jó udvari adottságokkal. Mondjuk ez a város egyik legjobb ovija, és 26-an lesznek egy csoportban :shock: .

Ma elmegyünk horgászni, holnap kezdem az éjszakát :? ...

Mirának, Raniának, Ildikének boldog szülinapot!!!!!
dettyk

Még egy képet feltöltök, amit most küldött el a barátnőm. Nemzeti vágta napon volt a Vhunyad. várban:
Kép Én is híztam :evil: ...
A gyerekekről, bortéren:

Kép Kép Kép
dettyk

Jó reggel, csajok!
Detty, irtó csinos vagy, úgyhogy ne szabadkozz. A gyerekeid meg páratlanul szépek.
A szétpakolást sajnálom, irtó bosszantó lehet.
Ebben az egyben én egyáltalán nem panaszkodhatom, nagyon rendtartóak vagyunk mindketten S-val, Ádi még nem, de Ő épp elég ahhoz, hogy a káoszhatás meglegyen. :-)

Na, lefeküdtem f2-kor, Ádi meg h7-kor kelt :shock:
Mindegy, most annyira összegyűltek a dolgok a munka terén, hogy beszívtam egy nagy levegőt és október 27-én engedhetem csak ki. De legalább onnantól már sokkal jobb lesz minden.

Kép
Kép
irina

Tündi, hát én is remélem, hogy mosolyogni fogok a korai éveken. Egyelőre még nem megy, csak bizonyos részein.

Vindo ma tanít.

Hm, ma van az 5 éves házassági évfordulónk.
De igazából az eredeti időpontot szoktuk inkább ünnepelni, januárban lesz 10 éve, hogy együtt vagyunk S-val. :wink:

Kép
Kép
irina

Irina, azért boldog évfordulót Nektek :D ! Mi is az összejövetelünk időpontját szoktuk ünnepelni, bár mi nem is házasodtunk össze :oops: . Ez novemberben lesz 16 év :roll: .
Nagyon ügyesek vagytok rendtartás szempontjából, mi ott tartunk, hogy Bence már elég ügyes, és Panka is alakul, csak a legnagyobb gyerek nem :roll: :wink: ...

Na megvan az orvosi igazolás az ovihoz, mostmár tényleg indulunk horgászni 8) .
dettyk

Sziasztok!

Tanítok, de azért van ám szünet a tömbösítések között :lol:

Olyan jó újra tanítani, ráadásul imádom ezt a tárgyat (művelődés- és művészetszociológia) 8)

Rugót fél hétkor keltettem, elsőként érkezett a csanába :shock:

DEttyk, te egy tuti nő vagy :D
Panka pedig egyre jobban hasonlít Rád :D
Pisis bili, egyebek :x

Irina, hajrá, bele fogsz rázódni megint :D

Képzeld letöltöttem a Majdnem híres-et, Az ifjú Viktória királynőt meg a Nyughatatlant is.
Már csak idő kellene :roll:

Rohanok wc-re, és vissza tanítani :arrow:

Kép
vindolanda

Boldog évfordulót!!!

Mi semmit sem ünneplünk :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, jo tanitast neked! S. Szociologiat fog hallgatni szeptembertol, ujra kellett erettsegiznie, mert jobb eredmeny kellett, mint neki volt, es sikerult neki :-)

Dettyk, boldog evfordulot es kellemes horgaszast! :-)

Mesi, gratulalok az ovis Zsozsinak! :-)
Vendég

Köszi, csajok! Azért remélem, a holnap estét kettesben tudjuk S-val tölteni, de majd meglátjuk, hogy jön össze Ádi nagymamánál hagyása.

Niki, gratu a szociológiához!

Detti, jó horgászást!

Vindo, egyiket se láttam a 3 filmből, ill. a Majdnem híres-ből néhány jelenetet, aranyos volt.

Ha akartok egy nagyon jót röhögni:
http://ize.hu/click.php?id=16050&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DEOfy5LDpEHo

Kép
Kép
irina

Nem sikerült befejezni még a visszaolvasást, de nem bírom ki, hogy ne írjak.
P a héten még itthon szabin, így kicsit mozgalmasak a napok ezért is vagyok eltűnve.
Ma délelőtt végre már nyugisabb napunk volt és így sikerült Lillát is veszekedés nélkül ágyba raknom ebéd után :lol:

Én tegnap voltam szülőin :lol: annyira szuper az óvoda, hogy elmondani nem tudom. Az óvó nénik tündériek megszavaztuk a gyümölcs napot is, így minden nap kapnak.
Amúgy pedig a jelet is mi választhattuk ki :) eper lesz a jele (gondolom lónak jobban örült volna csak azt kissé bonyolultabb lett volna megvalósítani, de lehetett volna :) ) és Süni csoportba járunk. Az óvoda vezetője is nagyon aranyos és a szülői után még haverkodtam az anyukákkal.
Ugye az egyetlen üröm az örömben, hogy a 13. kerültben lesz és így a napi bejárás és hazaérés kicsit kalandos lesz, de megoldjuk...ugye amint kezdek dolgozni 2 gyerek privát intézménye nagyon rémes lenne. Meg hát a kerületi lakást sem adtuk fel...csak nagyon sokba kerül amit mi szeretnénk...persze máshol is nem csak a 13.-ban :(

KépKép
KépKép
fleur

Megjöttünk :) :) majd visszaolvasok :)

Irina!
nekünk könyvben van meg 2. része is :) :) Pitykét úgy szerettem :)

Bálónak jele óra lesz :) a vonatot,autót elkapkodták,hugi nem volt gyors eléggé :)

:arrow: B. szomjas :) :)

KépKép
viranka

Ezt le kell írnom.
Anyósom telefonált Gábornak, hogy vett ki hétfőre szabadságot, és holnap jönnek. Hétfőig itt lesznek :shock:
Semmi mi lenne ha, ugye, nem zavarunk...

A múltkor egy hétig lakott itt apósom. Aztán hazamentünk, napi hat-hét órában dekkoltunk náluk. És mikor jönne az első szabad és laza hétvége három hét óta, akkor tessék :roll:

Én már nem is írok semmit :cry:

Dolgozni akarnak, segítenek nekünk :?

Megyek fürdeni. Négy órától takarítottam, hogy a lakás elfogadható legyen :roll:

Elment az életkedvem.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

ma olyan sz@r napom volt, lehet a front :evil: de a gyerekek arik voltak:-)

Minden ovisnak gratulálok, jó beszoktatást kivánunk!

Vindo hát ha segiteni jönnek, akkor csak hagy segitesenek, kicsit haladtok, majd a köv hétvége lesz családi:-)

Holnap jönnek hozzánk is anyósék, de azok csak feltartani, semmit nem segitenek soha, mág csak a gyerekekkel sincsenek el
:roll:

Anyuék tegnap kiásták a krumplinkat :roll: vasárnap meg jönnek segiteni szétszedni az állást.

Szupi lehet ujra tanitani!

Dettyk szépek vagytok jó bulizást és jó horgászást nektek:-)

Most Panndi akkor törölte magát? :cry: :cry: :cry: nagyon szomorú vagyok, nagyon szerettem olvasni a bejegyzéseit. Remélem Panndi azért egyszer visszatérsz közénk!

Heni
KépKép
heni81

Fleur, örülök az ovinak! Melyikbe fog járni Lilla (hátha ismerem)?

Vindo, sajnálom. :cry:
Azért G közbeléphetne néha ilyenkor... bár gondolom, elég nehéz egy ilyen mentalitású emberrel mint anyósod sok mindent kezdeni.

Itt pár perce szakad az eső, előtte az inváziós filmek hangulatát idéző sötétség volt.
Holnap megyek egy esküvőre (a szertartásra csak), szegény menyasszony, gondolom, jobb időre számított...

Kép
Kép
irina

Viranka, nem is tudtam, hogy könyvben is megjelent :-)
Az óra tök tuti jel, szeretni fogja Báló.

Vindo, örülök, hogy jó napod volt ma tanításilag. Az ember olyan tud lenni utána, mintha kicserélték volna. :D

Heni, anyósékhoz sok erőt, egészséget ;-)

Nálunk az a terv, hogy Ádi holnap anyuéknál lesz és -- kapaszkodjatok meg! -- ott is alszik nélkülünk. Ez lenne az első ilyen alkalom (olyan egyszer volt már, hogy éjjel értünk haza, Ádi már aludt). Mi meg moziznánk, ennénk, hát sétálni a vacak időben nem fogunk, de amúgy az esővel sincs semmi bajom.

Kép
Kép
irina

Estét!

Irina szorítok a holnapért.. :) Tök jó lesz.. :)

Detty nem semmi mennyit dolgozol :shock:

Vindo :x nem szeretem az ilyen vendégeket..

Vera veszel krémet? Szólj ám,ha igen.. :)
varga tünde

Vindo! Nem lehet anyósodékkal egyszerűen megbeszélni, hogy ez a hétvége nem alkalmas? Én biztos megkérném Apát, hogy beszélje meg a szüleivel - ha ilyen eset előfordulna.
Én az ilyet nem tudom elviselni, hogy bejelentik a jövetelüket... :evil:

Heni! Kitartást nektek is!

Nekem abszolút egy szavam nem lehet. Régen Zsozsinál ugye - főleg Apósom - fel akarta találni a spanyol viaszt, Geginél már "fejet hajtottak" előttünk, és mondták, mennyit tanultak tőlünk.
Mikor költöztünk, anyósom 4 nap alatt kitakarította az egész házat, nyomorult 32 fokban súrolta a konyhát, függönyt varrt, apósom szerelt Apával, rendezték a kertet, takarítottak - míg én a medencében pancsoltam otthon a két gyerekkel. Na jó, két hétig egyedül voltam, egyedül raktam össze a lakást. Nehéz volt, a végére belejöttem.
Nekik eszükbe nem jutna beállítani, feltartani.
Anyósom Zsozsi szülinapján fogta magát és elmosogatott, mert nem bírta nézni a koszos edényeket. Mondtam, hogy húzzon ki a konyhából beszélgetni, majd elintézem, ha elmennek a vendégek. No akkor ölni tudott volna a szemével, én meg kijöttem. :D A végén meg számon kértem, hogy a serpenyőt és a vágódeszkát miért hagyta ki. :wink: :lol:
Hopp, jön Gegi.

Kép
Kép
Kép
gremese

képek komment nélkül :) sok(k) lesz :) :oops: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

képeket kicsit összevissza raktam fel,mert lenullázodott a számláló agépen :)
fiam legnagyobb bánata az volt,h. a hullámvasútra nem ülhetett fel :) :) volt ám óriás hiszti(bár kivolt írva 4 év és 100 cm a határ,azért mrgpróbáltuk :?

KépKép
viranka

Viranka! Micsoda paradicsomban voltatok! :shock: :shock: :shock: Hol is van ez a hely????
Ahol csúszol lefelé, az király! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Köszi a vigasztalást.

Annyira nem vagyok ám hisztis, tőlem jöhetnek úgy havonta-kéthavonta, de az elmúlt húsz napból 15-öt valamelyikükkel töltöttük, és így egy kicsit sok :x

Meg aztán elég nehéz is elviselni őket.

Igen, Gábor is szólhatna, volt, hogy össze is kaptunk rajta már régen is :roll:

Náluk amúgy máshogy megy a kommunikáció. Én általában gond nélkül szólok bármelyik családtagomnak, ha valami nem tetszik, nincs belőle sértődés. De így éltünk mindig. Gáboréknál ez nem szokás. Ők utalnak rá, G. nem szól semmit, és akkor ez már beleegyezés.

Amúgy esik az eső, szóval kerülgethetjük egymást benn három napig.

Sajna semmi kompromisszum-készség nincs bennük, egyszerűen semmi :?

Hát, elviselem, most mit csináljak. Csak mikor elmennek, akkor megint egyedül leszek Rugóval reggeltől estig, aztán két nap hajnalos munkanap, és egy hét múlva esetleg lesz egy nyugodt napunk. Kivéve, ha valaki be nem jelentkezik, mert Rugónak akörül van a szülinapja :?

Viranka, tényleg nagyon jó képek :D
Bálintnak most jobb a bőre, ugye?
Látom, azért a vonat nem maradhatott ki :wink:

Na, jók legyetek. Jövök ám, ha visszatért az életkedvem :lol: :arrow:

Kép
vindolanda

Szóval nálunk mindig volt véleményünk, saját akaratunk, beleszólásunk a dolgainkba már kisebb korunkban is, náluk meg az egész családban az idősek (anyómnak pl. az anyja) mondják meg, hogy mit tegyenek. Neki a mai napig nincsen otthon saját véleménye.
Máshogyan működik a dolog.

Kép
vindolanda

www.familypark.at -Ausztria Rust- még Andi rakta fel a linkjét,de ismerősőmék szinte évente mennek oda :) most végre mi is eljutottunk :) Apa szűrte tegnap képeket,Bálint eg kommentálta és f6kor kijelentette menjünk most azonnal vissza :)
Bobozni,meg Sopronban voltunk :) lehetett száguldani :) :)

vonatot meg a legvégén találtuk meg :) :) ott 3* mentek mire a mozdonyba ülhettek :) :) na az volt ám a király :) :)

KépKép
viranka

Viranka, tenyleg szuper ez a hely, nagggyon jok a kepek, te is szuperul nezel ki!:-)
Vindo, te vagy nekem a nyugalom megtestesitoje es peldakepe :-)
Tenyleg nagyon ki lehetsz akadva!! Ha mar azon nem tudtok valtoztatni, hogy ott vannak, menjetek el ti! :-) vigyazzanak Rugora, ti meg romantikazzatok G-vel - hasznaljatok ki oket :-) menjetek moziba, vacsizni... na?
Vendég

Sziasztok!

Vera! húúúú, de jó helyen voltatok! :)

Mi tegnap felvonatoztunk a Camponába, bár nem volt nyitva a játszóház, de azért elvoltunk! :)

Kép

Kép

És készítettem ma mákos gubát! :)

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Vera szuper helyen voltatok :lol: :lol:
a képek meg fantasztikusak :lol:

Mesi éljen az ovi :lol: :lol:

Gica 8 fős csoport szuper :D

Regina szólhattál vlna, hogy a camponában vagytok.
Kocsival 5 percre lakunk tőle :)
ez a mákos guba 8)

Én főztem szilvalekvárt. Valami elképesztően finom lett :D igazi bio szilvából és alig van benne cukor
cicus tegnap megevett egy bögrével belőle 8)
ne gondoljatok mazohistának ám, csak megmostam kimagoztam és egy edényben beraktam a sütőbe 100 fokon rotyogni. 6 órán keresztül rá se néztem és magától elkészült :wink:

Vindo anyósék :evil:
nem ártana helyretenni őket.

mennem kell. csibi nyúz, hogy menjünk sétálni a Duna partra :roll:
nyíilván Gergőcit magamra fogom kötni
:arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, megvárjuk az időmérő végét és utána indulunk.
Reggel Z kiakad egy kicsit :roll:
Én alig aludtam, mert mire lefeküdtem ébredt Gergő, majd hívott cicus is. Hajnalban pedig Pötike elkezdett tekeregni, fájt szegényke pocakja. Kérte a segítségem. Én meg fogtam magam és felébresztettem Z-t. Közöltem vele, hogy Ő az apja és most Ő a soros. Maszírozza a pocakot. Kb 1 óra múlva éhes lesz Gergő, engem csak akkor keltsen. :shock: így nézett rám, hogy mi van?
Én meg közöltem, hogy álmon halok és pihennem kell. Nem tetszett neki, de azért csinálta :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, jövök, kihevertem a sokkot. Eddig voltam ideges :lol:

Niki, azért ennyire nem kell ám fényezni :wink: Még elpirulok 8)

Móni, már próbáltam régebben, de sajna nincs eredménye :roll: Mindig elölről kezdjük :roll:
De Te azért nagyon határozott voltál :lol:
Viszont Z. fejlődőképes :wink:

Na, reggel még elég szar hangulatban voltam, aztán gondoltam, hogy ne legyen probléma, szóltam anyósomnak, hogy mivel tegnap dolgoztunk, és nincsen semmi kaja, irány az Aldi, meg veszünk egy cipőt Rugónak is a Deichmannban, mivel a nyári műanyag szandáljában rohangál.

Beraktam Rugót a kocsiba, de mindig azt kérdezgette, hol van Gábor...
Aztán rájöttem, hogy megrémült, hogy én fogok vezetni :lol:

De túlélte :lol:

Vettünk cipőt is, vásároltunk is. MOst kinn vannak az udvaron, én meg Rugóval vagyok benn :roll:

Bár utálom ezeket a félig vicces mondásokat, de tudod, nem szabad hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre, és aztán legyőznek a rutinjukkal 8)

Regina, Szelina nagyon bájos :D
Ha nekem vonatoznom kell, mindig ezekre a 40 éves büdös pirosakra kapok jegyet :D
Kivéve az IC-k.

Viranka, szóval Ausztriában voltatok :)

Szia Irina :D

Megyek is.

Kép
vindolanda

Rugi Picasso:
Kép

Záporoznak a poénok úgy négy óra körül:
Kép

Ahogy pakoltuk a konyhaszekrényt, találtunk benne bébiételt, meg ott volt a bébiétel-melegítő. Rugó pedig összerakta a kettőt, tudta, hogy bele való. Egy éves kora óta nem használjuk - azóta nem eszi meg ezeket.
Nem gondoltam, hogy a babáknak ilyen jó memóriája van :shock:

Kép
vindolanda

Az első kép régebben készült. Ott még hippis 8)

Kép
vindolanda

Niki, S. nagyon ügyes. Szerintem szeretni fogja a szociológiát. Bár én nem tudom elképzelni, hogy valaki ne szeresse :roll: :wink:

Kép
vindolanda

Köszönöm :oops: :oops:

Vindo,csak átmentünk :) paráztam is rendesen GPS-en csak MO.-i térkép van :) :) amúgy Sopron mellett voltunk :) :) egy kis faluban :)
Igazad van nem kell veszekedni :) rosszabbul esik,ha levegőnek nézed és rá hagyod :) :) aztán majd anyós gyakrabban jön,mert rájött milyen jól vezetsz :wink:

Móni!
ebben a kellemesnek nem mondható időben sétálni??? :shock: brrrrrrr
Z :) :) hajrá,csak így tovább :) fogd be ám :)

vissza még nem olvastam,csak azt vettem észre Andi törölte magát :( :(
majd zaklatom telefonon :) :) s remélem hamar visszatér :)

amúgy én úgy gondolom-de csak vélemény-h. Neki sokkal nehezebb lelkileg helyrejönnie,mert egy -sajnos beteg-dobogó szívű kisbaba sorsáról kellett döntenie/ük.A vetélés ilyen szempontból jobb...

KépKép
viranka

Halihó!
Vera, ezek a képek szuperek, mint mindig. Én is írni akartam, hogy irtó jól nézel ki, gratulálok! :-) A gyerekek meg szépséges tündérek. Szeretem nézni a képeiteket.;-)

Mónikám, csak így tovább. Ha már Z nem ébred magától, hogy segítsen ellátni a gyerekeket, ez a normál eljárás. 8)

Vindo, örülök, h megnyugodtál, szerintem nekem nem sikerült volna.

Regi, Szelid gyönyörűséges!

No, Ádit anyuéknál hagytuk, remélem, nem lesz semmi gikszer.
Megjártam az esküvőt, megható volt, főleg jó volt, hogy a Love & marriage volt Sinatrától a záródal, ami jól tükrözte az ifjú pár humorérzékét. ;-)

Most jön a mozi, szerintem a romantikus Predators-t fogjuk megnézni, ha már magyar a rendező és a főszereplő is részben és szerettük a Kontrollt. Egy francia vígjátékkal vetélkedett, de könnyedén győzött. :lol:

A Salt-ot itthon néztük meg tegnap és elég gyenge film volt, Jolie-t nagyon kedvelem, de szerintem orvosra lenne szüksége, annyira sovány.
Mindenkinek szép maradék szombatot!

Kép
Kép
irina

Vera de szupi ez a hely, én is szeretnék elmenni ide, csak lehet Áron még kicsi, lehet jövőre érdemesebb volna. Hol laktatok? Én nézegettem is szállásokat, de semmi normálisat nem találtam elfogadható áron:-(

Vindo 8) 8) 8) belevaló csajszi vagy! ez az! csak igy tovább!!!!!

Irina biztosan szuperul ellesz Adi, Péterke is szuperul elvan már anyuéknál. Most érett meg rá. NA Áron retteg, képzeld vasárnap letettük délben és elmentünk köszönteni mammát, mikor felkelt nem voltunk ott, csak anya,anya volt mig meg nem jöttünk :shock: de ami a pláne, továbbiakban is csak úgy volt el, ha látott :shock: sőt ahogy itt voltak azóta anyuék, csak anya anya és kézeben :shock: hogy most azt hitte e hogy otthagytuk :shock: nem tudom. Remélem azért átmegy rajta.

Regi nyam!

Móni ügyes vagy te!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Móni! Tényleg! Ez nekem le se esett... :oops:

Majd még olvasok vissza, csak beágyazok, meg leszedem a ruhákat. Nemrég keltünk... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :)

Heni!
mi itt szálltunk meg : kerteszapartman.hu :) Nekünk nagyon tetszett a szállás, volt a kertben gyerekeknek játszótér,medence,hintaágy is :) :) A lakás is nagyon igényes,szép volt :) vissza fogunk menni hozzájuk :)

KépKép
viranka

Reggelt!

Regi ez ám a kalória bomba.. :roll:

Móni így tovább ne hagyd magad,be kell vonni őt is :wink:

Vera nagyon szép helyen voltatok! Elraktam magamnak hátha :roll: :lol:

Rossz lehet neki én is így gondolom,talán megnyugszik és vissza tér..

Vindo jót nevettem anyósodon.Ráhoztad a szívbajt. :lol: Had szokják :lol:

Irina Ádi pocija akkor okés.. :) Milyen volt nélküle? Sz.tem is nagyon vékony.Meg az a liften ugrálós részben látszott,hogy kötél tartotta.Azért ezt valahogy megoldhatták volna másképp is,így elég furán nézett ki..
varga tünde

Vindo!
Anyósod hogy érezte magát melletted az autóban?

Irina!
Milyen volt a szombat este? Ádi hogy érezte magát?

Viranka!
Nagyon jók a képek! Látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat!

Heni!
Ezek szerint Áron még nagyon ragaszkodik hozzád. Akkor még ne erőltesd, majd jövőre!

Regi!
Szeli nagyon szép kislány! Hogy tetszett neki a vonatozás? Vagy már rutinosak vagytok?
Guba: nyamnyam! :)

Móni!
Nagyon helyes Z is kiveheti a részét a gyerekgondozásból!
Lekvárral nagyon ügyes vagy!
Gréti várja már az ovit?

Kép
gica1

Jó reggelt :D

Most még nem tudok jönni, anyósom és R. együtt szórakoztatnak. Meg el kell majd menni haleledelért is.
Du. hazautaznak, majd igyekszem ám visszaolvasni meg írni :D

Gica, szerintem belátta, hogy tudok vezetni egy évvel a jogosítvány megszerzése után :roll: :lol:

Irina, milyen volt a film???
Nem tudtam még letölteni jó minőségben :x

Heni, Áron majd túl lesz ezen a korszakon is :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo nemsokára már fellélegezhetsz :D

Áron biztosan hamar túl lesz ezen a korszakán, Péterkének ilyen nem is volt. :roll:

Nagyon nagy hideg van itt :evil: :evil: :evil:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Vindo hamarosan felszabadulsz :)

Heni majd fog ott szeretni Áron

Irina na hogy sikerült a romantikus estétek?
Ádó jót aludt anyudéknál?

Mesi gyere mesélj, hogy tetszett Zsozsikának az ovi?

Gica várja bizony az ovit. Nagyon :D
Számolunk vissza. Már csak kettőt kell audni és mehet :D
Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt fog beszokni.
Ti mikor kezdtek?
Te mész is vissza dolgozni?

Lányok kell valakinek Teszvesz város vagy Eperke esetled Dóra a felfedező?
Letöltöttük őket. Majdnem az össze srészük megvan. Szívesen kiírom.
Nálunk most a Dóra a sláger :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni itt is sokat hült a levegő. A reggeli sétához hosszú felsőt kellett felvenni :roll: Augusztusban. Azért remélem lesz még jó idő.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló, lányok,
hogy vagytok? :-)

Ellógtam mára otthonról, dolgozom a tanszéken, csak én vagyok, így lehet is. :wink:

Tündi, na az ugrálós részek Jolie-val kikészítettek, főleg az autók tetején rohangálós. Elnézést a káromkodásért, de igazi WTF volt az összes, a néző hülyének nézése, pedig én abszolút mindenevő vagyok és nem szoktam megsértődni a filmrendezőkre, de ez 2010-ben már szerintem nem elfogadható egy akciófilmben.

Vindo, este végre felszabadulsz a nyomás alól, addig is szorítok.
Nekem a Predators nagyon tetszett, a párbeszédek nem voltak valami veretesek, de azt hiszem, a szinkron miatt volt gáz (másképp hangzik a magyar A francba!, mint az angol változat, az előbbi inkább vicces néhol). Szóval nagyon ajánlom, tele van filmes utalásokkal, még Kuroszava is volt. Brody meg nekem nagyon bejön (talán mert S 3 évvel fiatalabb kiadásban?). Mondjuk totál nem illett a szerepre, de jól játszotta.

Édesek vagytok, hogy kérdezitek, Ádi nagyon jól bírta a nagyszülőzést, úgyhogy ezt rendszeresíteni kellene. Igaz, 6-kor kelt ott, de ma nálunk is, nem tudom, miért. :shock:
A kettesben töltött este szuper volt, már el is felejtettem, milyen jó tud lenni (egy estét maradtunk már ki, de időre rohantunk haza, most meg ez nem volt). Tapintható a különbség a megfeszített figyelemben töltött állapot és a csak úgy punnyadunk otthon között. Ég és föld. :D

Kép
Kép
irina

Móni, Cicusnak biztos nagyon fog tetszeni a csana!
Ádival is szerdán megyünk először, indul az oviba szoktatás. Izgul is mindenki. Szombaton meg ugye 3. szülinap. Eseményteli hetünk lesz.

Kép
Kép
irina

No megyek, vár a kötelesség.
Este még jövök.

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: