A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

mók:nézem :shock: milyen laptetőre gondolsz,de leesett!! :lol:
ha 36. hétre jönne Balázs én nem bánnám :wink: Máté is úgy született!
már csak 8 hét van hátra!vagy előre? :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Mók,
Nekem még nincs beutalóm az aneszteshez, meg kenetre sem, de majd hétfőn kérek.

Iceberg,
Az nagyon gáz lehet.
A SOTE-n a folyosón várakoznak a CTG-re, az NST-t is szerintem ott csinálják, mármint nem a folyosón hanem bent egy szobában.

Szilvi
KépKép
ceyla

Szióka!

Hát rentgeteget irtatok tegnap ota :-) Ez tök jo de sajnos nem tudok nagyon visszaolvasni sok elintézni valóm van de azért benézek.
A méreteknek, mindenkinél örülök és gratula!
Senki ne parázzon kezdem azt hinni én hozom rátok :-)

Iceberg: jah ha jobb a lakás ahol vagy,akkoris megeshet hogy egyátalán nem érzed jol magad amit meg is értek. Mindegy majd jobb lesz.

Mók: Akkor megy a drukk és sok kitartást a költözéshet.

Kfmares:Győrbe? Te nem jössz el erre? Énis itt lakom :-D

Kata1002:ne aggodj! Te nem szoktál ilyen lenni!
Fel a fejjel :wink:

Kri merre vagy?

Tavasziszél:akkor kifogtad hogy anna nyaral igy nyugodtabban megcsinálsz mindent! :-) Csak nem fiu lesz.

Mennem kell akinek nem irtam bocsi!
Holnap bővebben benézek!Vigyu magatokra!

dinuci01

Ice: Én is gátlásos vagyok, de a pocakom nem zavar, ha kint van. Had nézzék :D Strandon is megnézték volna, ha strandolok idén... Sőt ott még többet is látnak. A ctg-n pedig csak a pocak van kint. De kérdezd meg, hogy letakarhatod-e. Vigyél egy kis kendőt.

Kriszta
Kép
cherryke

en a terhesgondozoba fogok nst-re jarni es iden helyhiany miatt a dokik irodajaban van a gep:) Fekudni vagy ulni lehet, en nem kedveltem sose, mert ekve meg kellemetlenebb egy egy rugas.
Tulhordasnal visoznt hetvegen is kellett mennem az meg a korhazban nah ott tobben voltunk egyszerre benn, de az se zavart.

Igen eleg nagy lehulest mondanak, pedig en nem bantam volna ha meg egy honapig marad a 23-26 fok, ehhez kepest most jovo hetre mae 18at is irnak-nah az nalam mar hosszu nadrag.
MEg mi lesz ha megint elkezdek vizesedni a 36ik het utan, 2 eve meg a papucs se jott ram.
Kismama ruham nekem se igen volt, ami volt eladtam, eladom mert mar nem jok:)

A leggings nem rossz otlet, bar annyira hosszu polom sincs.

Ikeaztam delelott szoval most megyek "elvezkedni" pakolaszom a kisszobat.

KépKép
tavasziszel

http://www.pirulapatika.hu/000004149/adatlap
Ismeritek ezt a tablettát?arra gondoltam most ezt vennék,merjek venni,ajánlja terheseknek amúgy.

cherryke:gondoltam én is arra,h betakarózok :)

dinuci:sztem nem hozod ránk a frászt :) most már biztos mindenkiben benne van ez az érzés mivel a vége felé tartunk!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Na megjöttem védőnénitől, jó az idő, mert az én vérnyomásom 104/66, pulzus 78, pedig már aludtam is egyet :) de hát ez nekem amint látom mindig menne :)

Kismamarucik: nekem nagyon nincs, gatyókat a has alá teszem, vettm kettő nagyobbat, utána van rá jelentkező a családban :) meg ilyen hosszabb, most divatos felsőket vettem,mert a régi szűkekbe nem fér bele a pocakom, de persze a 40es felső pocakban jó, a vállamról meg néha leesik a pánt meg ciciben is nagy... de sebaj.. .:) meg van 3 új egyberucim, ami nem kismama, de én annak hordom, nővérem azonnal igényt is tart rá terhesség után! Meg a konkrét kismama ruhát borzalmasan ddrágák, inkább a kíniban, sima ruha, ami bővebb :)

Ceyla: baba adatok sztm nagyon szépek! 3 héttel vagy kb előttem, remélem Gergő is lesz addigra kb ennyike :)

Sissy: azért Sztahanov ne legyél, szüret legfeljebb most nélküled lesz :) vagy onnan mész és viszel mustot fájdalomcsillapítónak :)

Mók: a lényeg, hogy te és a baba is jól vagytok!!!!!

Dinuci: nem vitt magával, mert egész nap melózik a Legkisebb is számít helyen , és inkább kihagyom az utazást, főleg hogy ismét elterelés volt, megint baleset M1en, na ilyenkor vagyok tiszta ideg... de csináltam neki csokis muffin-t majd az megvédi!!! :)

Tavasziszél: én még egy hete néztem több hetes előrejelzést és ott az volt hogy szeptember közepétől már csak 18 fok :) jó persze az nem jó a ruházkodás miatt, de talán hidegben ember lánya nem dagad-vizesedik annyira...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!!!

Olvasgatlak ám benneteket, de csak ámulok, hogy majd min megyek keresztül én is :)

Dia: nagyon remélem hogy nem leszel lázas ismét és cici rendbejön

Clárika: le a kalappal.... nagyon kis ügyes vagy!!

Évi: kis Tomika nagyon édes a képen.... biztos meglesz az oka hogy miért sír.. talán ő ilyen érzékenyebb baba nem??? ( jó most nem kezdem el a Suttogó könyvet idézni, nem értek én hozzá, csak amiket hallok olvasok).... nagyon szorítok hogy minden okés legyen

Csillag: Gergő is milyen édeske... jaj hát cukorfalatka, remélem dokinéninél is ilyen édeske volt a kérésedre

Bévi: jaj, nagy gratula, nálatok is végre baba van!!!

Nekem most odalenet, szeméremcsont vagy nem tudom hét eleje óta fáj, reggel főleg ha felkelek, mintha izomláz lenne egy hosszú kerékpár túra után vagy mintha lábtárogatást végeztem volna, ... pedig rá se ugrottam apira :) :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

bakker, ezt nem ide akartam, hanem augusztusi fórumba... na szép lány vagyok!!!! :( :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

20-25 fokok lesznek. Néha esik egy kicsit. Éjszaka 11-14 fok. Ez a szeptember...

Kriszta
Kép
cherryke

Ice, ha nem vagy fém érzékeny... én pl semmilyen fémet nem szedhetek. Sem az arany sem az ezüst kolloidot, sem cinket. Fémallergiám van.

Kriszta
Kép
cherryke

cherryke:de az vagyok!!!!akkor nem veszek azt!köszi!ismerem azokat a termékeket amit írtál!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kfmares,
Már előre aggódok mekkorára nő még ez a nő... :) , de egyébként köszi.

Nekem is van fém alergiám, de csak a bőrömön. cinket szedtem és nem volt tőle semmi bajom.

Szilvi
KépKép
ceyla

Pelenka próbacsomagokat honnan lehet beszerezni?

Kriszta
Kép
cherryke

Köszi Lányok!!!!! :wink:
Azért mindenkiben, bennem is van egy egészséges adag aggodalom :oops:

Iceberg
Vérvételre lehet, hogy hétfőn ad beutalót nekem.
NST: amíg lehet, a dokim rendelésére megyek... nem kell várni, doki megnézi mindenképpen a leletet, elmagyarázza, hogy mi van... nem olyan futószalag, mint a klinikán...

Tüncü
Várjuk az esküvői képeket! :wink:

Tavasziszél
Én is szeretem nézegetni Noel szobáját :lol: :lol: :lol: :lol:
Beülök a szopis fotelba, simogatom a pocakomat és mesélek Noelnek :lol: :wink:

Ceyla
Mi akkor szívunk, ha Noel mégis kislány lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Se név... egy csomó fiús cucc...
Majd cserélünk legfeljebb :wink:
Szép nagy a babád :lol:

Sissy
Én még tervezek egy erdélyi utat is szülés előtt :wink:
Vendég

CTG: cardiotokográfia

NST: non-stressz teszt

A CTG a kardiotokográf rövidítése, mely egy olyan speciális műszer, amivel a magzat szívműködése és a méh aktivitása egyszerre figyelhető és mindezt egy papírszalagra rögzíti. A regisztrált szívműködés folyamatos görbeként látható (felső vonal), melynek változásából következtethetünk a magzat állapotára. Ehhez figyelembe kell venni még a méhtevékenység görbéjét is (alsó vonal). Ha rögzítjük a vizsgálat alatti magzatmozgásokat is, újabb információt nyerhetünk.

A CTG vizsgálat a 20. héttől bármikor elvégezhető, azonban a terhesgondozás során csak a 36. héttől kezdve NST formában (lásd később) hetente, majd a terminus után 2 naponta javasolt, valamint a vajúdás, szülés alatt végig rögzítésre kerül.

http://www.timmermann.hu/index.php?m=nst_ctg
Vendég

[quote="cherryke"]P írta:cherrykeelenka próbacsomagokat honnan lehet beszerezni?

Én a barátnőimtől szedtem össze különböző pelenkákat :wink:
Vendég

Kép
Vendég

[quote="kata1002"] írta:kata1002
[quote="cherryke"]P írta:cherrykeelenka próbacsomagokat honnan lehet beszerezni?

Én a barátnőimtől szedtem össze különböző pelenkákat :wink:

Bnőm most a 2-4 kg liberot használja. Abból mondta is, hogy tud adni, mert nem számítottak 4 kg-os gyerekre, úgyhogy van belőle. Utána meg huggies van neki.
De többfélét ki kéne próbálni.

Kriszta
Kép
cherryke

Olyan 1-2 darabos csomagolású pelust a DM-ben és a Rossmanban láttam (saját márkásat)
Vendég

Cherryke
Az jutott még eszembe, hogy pelusos cégek info-vonalát felhívni! Hátha...

Most néztem, a szeptemberieknél született baba...36+4-re...csak 2 héttel járt előttem :roll: :wink:
Az augusztusi topikban olyan szép babaképek vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Unatkozom...apuka dolgozik... :cry:
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Hogy birjátok ezt a fülledt meleget? mert én már nagyon oda vagyok tőle, de hál isten jön a lehűlés.
Meg is szeretném aztis kérdezni hogy milyenek azok a joslofájások?? Ugy konkrétan.Tudom nehéz az ilyesmit leirni ezt érezni kell :-) De én azt érzem ujabban hogy a derekambol a combomba nyilal a fájdalom meg olyan mensi szerű.Tudom már szültem de én nem emléxem ezekre a jos dolgokra :oops:
Előre is köszi a válaszokat.

Ti egyébként hogy vagytok? Azért már csak eljutunk a végéig. Jövő héten páran már a finisben leszünk :wink:

Kata1002: ne is mondd, mikor apa nincs itthon.....lassabban megy azidő is. Fiam elvan magában én emg le vagyok tojva :-(

Cherryke:szeritntem is többfélét ki kell probálni mert akkor tudod meg mi a szémotokra megfelelő. Lényeg a baba is jol érezze benne a popsiját :-)

Tüncü:gyere a képekkel!!

Kfmares:hát tén yleg vigyázni kell errefele. Nem jok az utak se, persze ezzel nem rémiszgetlek de ezek a győriek is tudnak állatok lenni. Párod a gazdaságosnál dolgozik akkor jol értettem? Ezekszerint ilyen árufuvarozo. Az tök jo :-) Nembaj a sütid tuti vigyázott rá.

Tavasziszél:ennyire szereted a meleget? :-)ezekszerint birod még. Amugy a terhesgondozoba is ellátnak tök jol. Bizhatsz azért bennük

Iceberg: jo nem én hozom rátok a frász de ha folyton riogatlak énis.... :oops:

megyek mert kész a vacsim, éhes is vagyok énis meg a család is :-)
Majd holnap jövök üdv mindenkinek

dinuci01

Most hozott a párom nekem "Juvita"nevű vitamint Kalcium,magnézium,cink-forte.nekem is kívűl a bőrőmön van kiütés ha pl olyan órám lenne,de más nincs!remélem a babának nem ártok!!!!???Napi 1 szemet kell szedni csak nem szabad többet,kalcium 500mg van benne,magnézium 150 mg,cink 15mg,30 szemes és 1000ft.

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

dinuci:én is felejtettem!!!!!!!!!!de azt mondják amikor feszül -elenged-feszül -eleged,keményedik a hasad a feszüléstől!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok lányok!

Voltam dokinál,minden rendben van. Ugyan az történik,mint annak idején a lányomnál: A doki szerint nem húzom ki a végéig és ne szervezzek szeptember közepére programot!A méhszájam zárt,csak eléggé lent van a baba.De én tudom,hogy kihordom! A lányommal is pont ez volt,csak nyitott volt a méhszájam,és őt sem szültem meg hamarabb.Csak az én babáim nem hagyják utolsó pillanatra dolgot és időben felkészülnek a nagy útra.

Szóval én biztos nem megyek 20 km-es körzeten kívülre és csak a háztartást próbálom rendben tartani,gyereket beiskolázni.Ennyi a nagy terv!!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Kata16: de miért ilyen biztos hogy nem húzod ki??? nekem ma védőnő mondta hogy már most fáj odalent a csontom?? talán ez korai?? mivel én Gergővel megbeszéltem hogy a betöltött 37 héten jöhet!!! :)

Valakinek esetleg nincs olyan, hogy mintha mindkét oldalon hátul a veséje szúrna??? minden nap van már szinte, de pisim a védőnéni szerint jó... talán valamit nyom??? majd kedden megkérdem a dokimat...

Kata: szombaton Sümegre szeretnék menni, de uram mondta, az odavezető út Pécsről nem igen egyenletes, és azokat nem nagyon szeretem, de lehet bevállalom, és megmutizom GErgőnek a várat!! Erdélybe hova mennétek? Mennyi időre??

Cherry: volt egyik babás _mamás újságban Brendon kupon és amikor ott voltam 1500 ftért volt csomag Huggies 27 pelenka meg hozzá 60valamennyi törlőkendő meg egy sapika... na nekem ennyi eddig a pelus kollekció :)

Ceyla: lehet hogy csajszid csak most belehúz majd szépen marad a súlya :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szoptatós édes hálóingeket találtam: a keresőbe beírjátok,hogy elenorkismamaruha és bejön a weboldal címe.
Hálóing: 3990 ft,szopis pizsi 4990 ft és a szoptatós melltartó is elérhető áron,1400 ft-ért.
Szép estét!

lasaguilas
Budapest XI. kerület

Hali!

Mi is vagyunk, csak elhavazva. Jó sokat írtatok 2 nap alatt is, alíg bírtam elolvasni.

Kata, ne izgulj, nem lesz semmi baj. Nézd meg mennyi egészséges ember rohangászik az utcákon, azért ez a gyakoribb, csak te a munkád miatt többet látod, hogy baj is lehet. De nem lesz! :)

Ceyla, ne izgulj. Már írtam, de nekem végig azt mondták, hogy JUli nagyon nagy lesz, aztán meg "csak" 3200-zal született, ami tök átlagos. DE másrészt meg tényleg azt mondják, hogy nagyobb babák nyugodtabbak.

Mi jól vagyunk, csak most megint irtóra el kezdett fájni a derekam. Ugye volam vele gyógytornásznál anno párszor, de kiderült, hogy terhesség ide-vagy oda, az nincs ingyen (mert itt a terhesség ingyen van, de más nem), és mivel elég sokba kerül, most már inkább kibírom. DE néha alíg bírok ráállni a jobb lábamra, mert oda nyilall a medencémből.

Dinuci, a jósló fájás asszem lehet keményedés, meg az is amit te írtál, mensi szerű, combba nyilallós, de az még nem jelenti azt, hogy itt a szülés. Csak gyakorol a méhünk (ahogy nekem anno a dokim mondta).
Na jó éjszakát mindenkinek. Megyek még olvasok kicsit, aztán fekvés. Ma itt is kiakasztóan meleg volt.
Edit

Kép
Kép
etus79

Csajok,
kezdenek érkezni a szeptemberi topikba a babócák. Nemsokára mi jövünk! :lol: :lol:

Ma átmostam a pici babaruhákat. Olyan jó idő volt hamar megszáradt. A vasalás holnapra marad.
Holnap el akarom kezdeni összerakni a kórházi cuccomat is, ami már megvan legyen 1 helyen.

Kata1002,
múltkor beszélgettem egy anyukával akinek a kisfia kb 10 éves és beteg. Olyan rossz volt így pocakosan. Főleg, hogy Brigi szebben beszél most már mint az a kisfiú. Csodálom, hogy eddig bírtál dolgozni. Nem lehetett egyszerű. Erdély? Nem semmi.

Sissy,
nálunk is lesz majd szüret, bár itt helyben, Anyukáméknál szeptember elején, férjeméknél majd október végén. Na én nem nagyon tervezem, hogy részt veszünk rajtuk.

Az NST-re én a kórházba megyek majd. A dokim is csinál de már így is egy vagyont otthagyunk nála, meg így Fehérvárra kellene bejárnom hetente. Így megyek inkább Mórra, az közelebb van. A pocak mutogatás engem sem zavar. A strandon több minden látszik.

A befektetésről ti mit tudtok. A sógornőmnek azt mondták, hogy ha elérte a 40. hetet, másnap be kell feküdnie. Ez azért durva szerintem főleg ha nincs semmi baja, "csak" túlhordja. Fehérváron azt hiszem csak kb a 41. hét körül akarnak befektetni. De hogy hagyjon itt az ember mindent 1-1,5 hétre és várja, hogy megszüljön. Főleg ha van egy kisgyereke is. Szóval most ezen agyalok, bár szerintem nem fogom túlhordani. Elég sokat keményedik a hasam. Bár aztán ki tudja.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok,jó reggelt!

kri07:("Ez azért durva szerintem főleg ha nincs semmi baja,"csak" túlhordja.)Az veszélyes lehet,ha valaki túl hordja a picit és inkább legyen bent időben és nézzék többször a magzatvizet mint ,hogy baj történjen!40. hét-től bármikor beindíthatják a szülést!Én úgy gondolom kismama függő lehet kit mikor fektetnek be,ha már itt az idő!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kata,
Jó cserélhetünk babaruhákat, ha mindkettőnknél tévedett az UH :D. Függönyt is cserélünk? Az enyém rózsaszín nyuszis lesz. :D

Iceberg,
Én is úgy vagyok mint te. Órától, nyaklánctól (ha bizsu), nadrággombtól ha a másik fele a bőrrel érintkezik, és persze bizsu fülbevalótól kapok kiütést, majd ha hagyom elfajulni varasodni is kezd. Így marad az ezüst, arany, platina. :) De ha jól belegondol az ember ugye vasat is szedni kell...

Kfmares,
Remélem tényleg arról van szó, hogy most kicsit belehúzott és nem ezt a lendületet akarja tartani a végéig. Mindenesetre jövőhéttől megggondolom mit eszek...

Etus,
3,2-vel én is kiegyeznék. :)
Sajnálom a derekad. Nem tudsz valami hasonló gyakorlatokat csinálni mint amit a gyógytórnász csináltatott? Illetve van terhestorna több nagy kórházban is ami ingyenes, pl volt a sote 2-n is. (a legközelebbi szeptember közepétől indul), ott is gyógytornász van és lehet tőle segítséget kérni.

Kri,
Azért szerintem durva már a 40. héttől befektetni valakit, főleg ha minden ok. A 41. héten már szerintem is ok, de ezt valószínűleg a nőgyógyásztól és a kórházi protokoltól függ.

Szilvi
KépKép
ceyla

Képzeljétek.
Ma elküldtem apát felíratni a vérvételt a dokival.
Nem nagyon értem miért nem írja fel a nőgyógyász, de csak a lelet végére írja oda, mint javaslat. Először a házidokival írattam fel, de az a kórház amihez ő tartozik (bár valszeg mehettem volna másikba is) a toxót mint kiderült csak pénzért csinálta meg. Ezért a védőnővel illetve a hozzá tartozó dokival írattam fel a többit.
Na most a védőnőm szabin van, egy másik helyettesíti. Párom beszélt vele, majd bement a kórházba bejelentkezett a kartonozóba a nőgyógyászatra :D (na persze az én nevemben), és felíratta nekem a vizsgálatokat. Nem tudom mire mennék nélküle... Tehát hétfőn csapolnak, remélhetőleg utoljára. A vicc hogy mire a toxo lelet meglesz lehet már meg is szülök.

Szilvi
KépKép
ceyla

ceyla:nekem egyszer a karácsonyra kapott órámat kellett kicseréltetnem platina anyagúra,mert kiütéses lett a csuklóm!
ilyen körülményes elmenned vérvételre vagy vizsgálatra!?
bocsi ha félre értettem valamit,de ma nem fog az agyam és be vagyok fordulva lelkileg,nem szeretem mikor ilyen vagyok!!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Fáj a fogam...Sajnos nem voltam fogászaton,de ez most egy olyan fog,ami már gyökér-kezelt,így mehetek vissza a doki bácsihoz : ( .
Tegnap egész nap takarítottam,meg is lett az eredménye,este már nagyon keményedett a hasam.Nehéz tudomásul venni,hogy nem megy úgy minden.
Én a kórházi cucchoz lehet,hogy Anyuval megyek venni hálóinget,ezt-azt,mert ehhez úgysem kell Apa.Aztán a többi.
Nem is kimondottan a szüret,ami a kérdés,hanem a távolság.De majd a doki úgyis mond vmit másfél hét múlva.
Már nagyon kiváncsi vagyok a Babára amúgy.Nekem még amúgy olyan messzinek tűnik a vége,bár,aki már 2-3 héttel előttem van,annak már tényleg gyorsan eljön.

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

tudtátok!?a cink hozzájárul a haj,bőr és a köröm egészségének megőrzésében!tehát pont terheseknek való!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kri: az Uzsokiban ha semmi nem indolokja akkor betoltott 41nel fektetnek be, addig meg naponta ctg, meg hetvegen is. NEkem is hetfon kellett volna befekudnom, meginditani de hetf hajnalra vegul csak megszuletett:)

Sissy: ezt nehezen viselem en is hogy mar nem birok ugy meg annyit, es tegnap is mikor este mar csak vonszoltam magam mert a hasam olyan volt mint egy ko csak meltetlankodtam hogy de hat miert alig csinaltam valmit:)
Ezert is ez a vege ez mar terhesseg a javabol:)

En pelust csak pamperst vettem, Annanal bevalt hatha most is. MEg egy huggieson gondolkodtam mert az kis csomag, csak nem marad rajtunk( nah meg szulnek utanam nehanyan ismerosi korbol)

En a meleget birom persze, jobban mint az esos trutyit, ugyanis esos idoba hova menjek a gyerekkel es meginkabb hogyan???
Esovedot kocsin nem viseli el, vagyis csak seta johet szoba, akkor meg esoruhzat neki( az van is) de nekem meg nincs. Noh mindegy csak lesz meg napocska is.

tegnap irtatok a nyakdugot, hat en azt eszrevettem, nekem a MAGZATVIZ a param. Annanal is ketszer mentem be a korhazba mondvan folyik, szivarog a viz, es semmi...Kitalaltak vizelet visszatartasi gond, de akkor miert csak epp akkor meg annyira..nah mindegy, eleg be voltam tojva es most se tudnam megondani mikor az es mikor nem. Regen volt patikai teszt de mar nem kaphato:(

Hetvegen megint nem leszek megyek Annaert, es ott maradunk meg hetvegere.
Szep hetveget mindenkinek!

KépKép
tavasziszel

Ice: és a Bkomplex is ugyanerre van :) Hetente 0,5 cm-et nől a körmöm mióta várandós vagyok. Nem győzőm vágni. A hajam sem hullik azóta :D

Kriszta
Kép
cherryke

Iceberg,
Mivel még dologzok, nincs időm külön csak azért elmenni a védőnőhöz, vagy a háziorvoshoz, hogy írja fel nekem a nőgyógyász által javasolt vérvételeket, ezért szalasztom szegény páromat mindenért, mert ő kötetlen munkaidőben jobban ráér.

Sissy,
Jajj! Utálom a fogfájást!!! Szegény te.
Nekem is egy gyökérkezelt, tömött fogamból tört le egy darab, de most nem mennék el akkor sem fogorvoshoz. Remélem nem lazul ki a tömés...
Én is furcsálom, hogy nem úgy haladok a dolgokkal otthon mint szeretném és jóval hamarabb elfáradok, na meg lassabb is. Ilyenkor meg meló után csak hazaesem és nézem a kupit, de erőm nincs ellene tenni. Majd a hétvégén.

Szilvi
KépKép
ceyla

Szilvi
KépKép
ceyla

jezusom, ez a video durva
szerencsere ezt a 2 eves lanyom nem merne megcsinalni
mondjuk nem jart kiskoraban uszni, mivel viziszonyos volt, igy belole mar ugy ahogy van eltunt ez a buvar reflex

KépKép
tavasziszel

ceyla:én amikor megyek a nődokimhoz akkor írja meg a papírt és már mehetek is vérvételre akkor még reggel!mindig szól előre amikor mennem kell,hogy vérvétel is lesz!ezért írtam a tiedre,h körülményes!tudom,h te dolizol még!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Igen, tényleg rohadt körülményes. Nem értem miért nem tudja megírni a nődoki???

Szilvi
KépKép
ceyla

Megérkezett a kókuszmatracom. Huzattal. Nagyon szép a huzata, kár, hogy nem fog látszani :D

Kriszta
Kép
cherryke

dinuci:eszembe jutottál ma!képzeld tegnap este összerakta a párom a kiságyat,ráraktuk a baldachint is és ma reggel mikor meglátta Máté kérdezte ,hogy "össze szerelte apa a kiságyat?"utána nézi-nézi és azt mondja!-"nekem nem is volt ilyen!".De volt neki egyem meg mondtam is,hogy az ő baldachinja zöldes volt nem kékes mint Balázsé!tegnap azt is mondta Máté,hogy furcsa lesz neki,hogy lesz Balázs!Megértem őt hisz 8 éves ár,még mondta is,hogy eddig nem volt testvérem azért lesz furcsa!Egy szikrányit sem szeretném,ha azt érezné majd,hogy Balázst jobban szeretjük mint őt,hanem mindkettőt!Még sokat kell beszélgetnem vele és bevonni majd dolgokba!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ceyla,
nagyon durva a videó. Alig vártam, hogy véget érjen. :oops:
Brigin mi is gondolkozunk, el kellene vinni úszni, de ha októberben jön a kistesó és szeptemberben kezdődik a tanfolyam akkor kicsit macerás lenne. De ezek után azt hiszem utánanézek. :oops: :oops:

Ma megvettem a gyógyszertári cuccokat, még össze kell pakolni a táskát. Bejelentkeztem 36. heti uh-ra és vérvételre. Majd 6-án megyek.

Jó sokáig terveztek még dolgozni? A végén valaki tényleg melóhelyről megy szülni.

Sissy,
sajnálom a fogad.

Tavasziszél,
megértelek a magzatvízzel kapcsolatban. Mivel a BB-vel is azzal kezdődött, kíváncsi leszek most hogyan lesz.
Amikor befektettek volna Annával meg is indították volna egyből? Nálunk is 40. héttől naponta nst. Az rendben is van, inkább bemegyek, de nem szeretnék befeküdni. De tudom, hogy a baba a legfontosabb.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Cherryke,
Tényleg szép lehet a matrachuzat, kár hogy nem látni.
Mi is gondolkodtunk aloeveráson is, de nem jöttem rá mi értelme lenne, így sima lett.

Iceberg,
Az tuti, hogy bántani fogja egy kicsit. Lehet "segítenie" kellett volna az apjának összerakni a kiságyat, akkor nem érte volna olyan hirtelen. Még felnőttként is át tudja érezni az ember az érzéseit, pedig agyilag már mi is ő is tudja, hogy őt ugyanúgy szeretitek.

Kri,
Na igen! Az tuti az úszásoktatás nem árt. Persze kényszeríeni nem szabad, de ha a búvár reflex megmarad az szerintem egy életre nagyobb biztonságot ad.
Pl. az öcsémet tuti nem tudtuk volna úszásra vinni, mert úgy üvöltött a 2cm-es vízben a kiskádban is mintha valaki bántaná. :)

Szilvi
KépKép
ceyla

Kri,
Egyébként nem vagyok egy nagy guru, de ha elsőre magzatvízzel kezdődött akkor szerintem másodjára is nagyon esélyes.
Anyunál mind a ketten így érkeztünk. [:D]

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla,
a barátnőmnek is mind a két kisfiánál. Úgyhogy tényleg sanszos.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

ceyla:elgondolkodtam amit írtál!igazad lehet!!még akkor is ha csak fogta volna a kiságyat,mintha meg kellene tartani! :cry: előre kellett volna gondolkodnom! :cry:

nekem is elfolyt Máténál a magzatvizem otthon!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Nehogy ezen rágd magad! Még biztosan tud majd miben "segíteni"! :wink:

Szilvi
KépKép
ceyla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: