Sziasztok!
Zsani
a paradicsomot nem kell külön hámozni, mert amikor megfőzöd, lefő a héja, meg amúgy is át kell paszírozni, és akkor az nem kerül bele a lébe.
Lagzi már mindjárt itt van! Nem is kell izgulni, biztos minden szép és jó lesz!
Menüből küldjél már, ha marad
Kati
remélem, semmi komoly, és hamarosan rendeződik
Nóci
orbáncot sajnálom, egyik ismerősömnek is volt, nem komoly, remélem, az antibika minél előbb hat!
Szurkolok, hogy ne kelljen Reginek a műtét!
Meli
adminisztrátor vagyok, elég sokrétű a feladatom, kapcsolattartás vevőkkel, fizetés osztás, szállítólevelek, raktár számontartás, stb.
Kertet szívesen odaadom, amíg ennyi dolgom van
Marci királyfi nagyon tündéri! És az ágya is tök jó!
Munkahelyet sajnálom, így én se mennék. Pm rák jól gyógyítható, páromnak is van egy munkatársa, aki a kezelés után jött ide dolgozni
De biztos találsz kórházban munkát, ott nagy a dolgozó hiány
Dorka
örülök, hogy nem unatkozol!
Én is azért örülök a munkának, mert lefoglal, meg találkozok, beszélek emberekkel (egész nap be nem áll a szám

)
Beze
nagyon szépek vagytok! Nekem is tetszik a pólód
Szalagot sajnálom, de ne idegeskedj rajta, kárt már nem okoz

Marci szépen gyarapodik
Bri
örülök, hogy minden rendben, ha van időd, gyere bővebben is
Én továbbra sem unatkozom. Múlthéten nekem jött egy motoros, így most nincs kocsim (nincs nagy baja, de azért ki kell javítani), munkatársaimmal járok most dolgozni is, múlthéen meg bátyám vitt át.
A héten egyedül vagyok, mert aki helyett leszek, terhes és be kellett feküdnie infúzióra, de azért ez a nap meglepően jól ment
Kezdek belejönni, meg amúgy élvezem is a pörgést.
Igaz, hatezer felé kell figyelnem ott is, meg a magánéletben is, de evvan - majd csak fogynak a teendők
Párom most du-s, így csak 11-re ér haza, nekem meg ugye reggel kelnem kell 6:15kor
Bátyámmal jól elvoltunk, pihenés még mindig nem volt, ott is volt tennivaló, meg ügyintézés, de majd egyszer addig is eljutok.
Majd igyekszem most már jönni