A Misztrál egy együttes, aminek a honlapját be szoktam kapcsolni aláfestő zenének. Verseket zenésítenek meg, és népdalokat énekelnek. Én szeretem.
Samunak is nagyon gyorsan nő a körme, és karmol.
Hát remélem, hogy csak én hittem kicsinek Samu kutacsát!
Amúgy a D vitaminról jut eszembe...! Unokatesóm mesélte (15 hónapos a kisfia), hogy a fórumukon egy tápis anyuka mindig a cumisüvegbe, a tápszerbe csöppentette a D vitamint, és most egészen más okból kifolyólag elmentek egy homeos orvoshoz, aki megállapította, hogy súlyosan D vitaminhiányos a baba. Képzeljétek, még a lába is görbén nőtt (durván O lábú lett)! Szóval ha így csinálja valaki, akkor inkább a baba szájába nyomja ezután, vagy kanálba egy csepp gripe water-rel, hogy tutira fel is oldódjon (zsírban oldódó vitamin). Nagyon rossz lehet, hogy azt hitték, mindent megtettek a baba egészségéért, erre ez történt.
Ahogy itt ültem a gép előtt, tökre átfáztam. Elmentem zuhanyozni, és már megint megnéztem, hogy levettem-e az órámat, pedig már évek óta nem hordok.
Zuhanyzás közben azon gondolkoztam, hogy igazán kitalálhatná valaki, hogy hosszas forró zuhannyal le lehet fogyni, mert akkor imádnék fogyózni.