A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok,
most értem be a munkahelyemre.
Szóval: a fiatal doki vizsgált, Apánk ott állt mögötte és ő is nézte a monitort. Ilyenekt hallottam, hogy "6*7-es, 8, 8 , 8, 7, 6" stb. Kérdeztem, hogy akkor ez most milyen eredménynek számít, és azt mondta, hogy egész jó, de azért a Pur. -t megduplázta a biztonság kedvéért, hogy jobban beinduljanak. Összesen 8-at láttak, ami elindult.

Szurikáta,

nagyon köszönöm a lehetőséget, aranyos vagy :D Apánk azt mondta, hogy a Jánosban adassam be hétvégén, de ha nem lesz jó a tapasztalatom, lehet hogy élek az ajánlatoddal, köszönöm mégegyszer!!! :lol:
leeda

Kriszto, nálunk aligha lesz spontán terhesség, Apa gondunk van, ICSI-re készülünk.... Szóval erről már letettem agyilag, persze azért félidőben belehúzunk :)

Szerintetek a 20. napi Progi szint mennyinek kell, hogy legyen? Nekem 12 volt.
nyuszika85

Nyuszi!

Van itt valaki, akik hasonóan gondolták néhány éve.... Aztán mi lett belőle! :lol: Igaz, Bodza? Egy csodaszép Esztili! :D
Persze nem erre kell alapozni, de ki tudja mit hoz az élet. Pénteken már okosabb leszel!

Leeda! Ez jó! További jó tüszőnöveszgetést! De majd Bari küldi a tüszőnöveszgető-drukkjait, abban ő a profi! De hamarosan mi is szugerálhatjuk az ő növésben lévő tüszőcskéit, hogy "hajrá, hajrá!"
:wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szurikáta! Progi-szuris kismamijaid vannak elsősorban vagy mindenféle munka? Sokfelé kell utazgatnod? Azért ne vállald nagyon túl magad! Pihenj is! Unokák?

Bari! Annyira tetszenek a megfogalmazásaid, ez a „diktafonítsd a fejecskédet” ez is haláli! :lol:
Akkor mától már lehet szorítani Neked, hogy jöjjenek minél előbb a vörösök!

Szélkisasszony! Majd írd meg, mikorra kaptál időpontot Apánktól! Sikerült a vérvételeket elintézned?

Leeda! A 8 tüsző az nagyon jó! Viszont ilyen tüszőszám és megemelt hormonok mellett nyomjad a husit is rendesen! :D

Nyuszika! Hát, most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ezzel az inzulinrezisztenciával! De akárhogy is lesz, szerintem az nagyon jó, hogy most derült ki (akár az, hogy diéta, akár az, hogy semmi gond), mint később!
A progi-szint a lombiknál nem különösebben érdekes, mert mindenképpen kapunk progi-pótlást (biztos, ami biztos, egy kicsit több progi nem árt)!

Puszilok mindenkit, és köszi a drukkokat!
loreena

Lor,
köszi a biztatást! :D Többé - kevésbé sikerül betartanom a napi fél kilót, annál több viszont nem fér be....már szinte semmi mást nem eszek, csak húst, de egyszerűen a 2 l víz mellé több nem fér be a gyomromba.... :lol: Remélem, azért ennyi mennyiség elég, nem??
leeda

Leeda! Nyugi, elég a fél kiló! :D Oszd el minél több részre! Kis adagokat könnyebb megenni, és egyenletesebb a felszívódás is! Kitartás! :D
loreena

Lor,
köszi :D az előbb hirtelen elkezdett zsibbadni az egyik ujjam vége meg a szám széle, de most éppen kicsit jobb.Gyorsan megettem egy halszeletet a fehérjék miatt, lehet, hogy a zsibbadást az emelt dózistól van :shock:
leeda

Kriszto,
Neked is köszönöm a drukkokat :D
leeda

Sziasztok!

Jöttem lelkesíteni egy picit.
igen én választottam Krisztot példaképnek :wink: A múltkor Lor emlegette.
Kicsit eltűntem. Igazából nem is írtam eddig sokat mert valahogy el voltam kenődve. Mindenkivel volt valami indult vagy punkció vagy Et. Mi meg semmi, ilyen lelet kell, olyan lelet kell.
Nagyon reménykedtem a szeptemberi indulásban.
Olvastam minden nap hogy kivel mi történik és nagyon örültem Momelcsinek.
És drukkolok mindenkinek!

Azért írok mert, mi is ICSI-re mentünk volna, apa gondok miatt.
És nekem nem volt igazán pé-m.
Piriék sem jelentkeztek idén sokszor.Több hónap kimaradt. Ezért is bánatos voltam, h. indulunk majd így?
Szóval nem volt túl rózsás a helyzetünk.

És most a csoda, ami remélem lelkesít majd titeket. Én még most sem tudom elhinni, de hétfőn kiderült hogy 9 hetes a picikénk!
Nem tudom h. sikerült spontán, de sikerült!!! :D :D
:lol: :lol:
zandika

Zandika!
Ez fantasztikus!!!! Annyira örülök!!!! És sok-sok drukk!!! :D
Ti vagytok most nekem a remény özön (nem is sugár), mert épp most kaptam a hírt a páromtól, hogy a spermaképe tul.képpen mérhetetlen volt tegnap! :cry: :cry: :cry:

És már épp kezdtem volna megborulni, amikor ezt olvasom!!!
És abszolút lelkesít! Olyan jó, hogy megosztottad.
Most már örömömben is sírok. Remek!

Loreena. A vérvételeket annyiban módosítottuk, hogy amit felírt a háziorvos, azt megcsináltattuk, ezek úgy tűnik jók. A HIV és a többit, pedig megpróbáljuk Apánknál. Csak a pajzsmirigyemmel kell még belgyógyászhoz mennem, aki csak jövő pénteken lesz. Szóval nyúlik ez, mint a rétes tészta.

Az időpont miatt most rendesen bepánikoltam. Ugyanis a 7végén kell megjönnie és én naivan úgy gondoltam a következőnél kezdhetnénk is. Próbálom felgyorsítani a dolgot.

Amúgy Apánk kit ajánl andrológusnak?
És akik hasonló cipőben jártok, használtok valami alternatív terápiát a spermaszám növeléshez?
szélkisasszony

Zandi! De jóóó!
Tiszta szívből gratulálok!
Mióta tudod? Úgy értem nem éreztél semmit vagy igen csak nem akartál róla beszélni? Dévainál derült ki vagy a saját dokidnál?
Ez nagyon szupi hír! Vigyázz nagyon magadra és még egy kicsit szorítunk azért érted is, hogy minden szépen alakuljon!

Nyuszi! Mondtam én, hogy vannak csodás dolgok! :D :D

kriszto

kriszto82

Zandi,
én is gratulálok, ez szuper! :lol: Az ilyen "csodák" mindig reményt adnak! Teljesen meghatódtam.... :oops: Köszönjük hogy megosztottad velünk!!
leeda

Szélkisasszony!

Több andrológustól elfogad szakvéleményt, mi (szóval a férjem) Dr. Rózsahegyi Józsefnél volt, a vitalorg magánrendelőben azt hiszem 12000 volt a vizsgálat (kb. 2-3 órás volt a vizsgálatsor, kellően alapos volt :shock: ) , ő a HM ÁEK Urológiai Osztályának vezető főorvosa, Dévai egyetlen szó nélkül elfogadta a véleményét! Ha érdekel mikor rendel, megírom. Elvileg néhány napon belül van időpont hozzá.

kriszto

kriszto82

Kriszto!

Aranyos vagy, köszönöm.
Én a Vitalorgba járok nőgyógyászhoz, ott megyek belgyógyászhoz is úgyhogy megbeszélem a párommal és kérek neki oda időpontot!
Kicsi ez a város! :D[/img]
szélkisasszony

Zandika, hatalmas gratula :lol: újabb csodababa jupiééééé :lol: :lol: :lol: aztán gyere majd még hozzánk ;)

Szélkisasszony, csatlakozom Krisztohoz. Más most kérjél időpontot. Próbáld megsaccolni,h kb. mikorra lesznek meg a papírok és úgy kérjél ;)
Andrológus: mi Dr. Erdei Editnél voltunk. Egy évig kezelte a férjemet vitaminokkal.
A vitaminokat orvos nélkül is elkezdheti szedni ;) (E, C vitamin, Q10, Aloe Vera, Maca Vibe vagy Vibe macskakarom kapszula és méhpempő) Ami még jól jöhet ;) a többi praktikákról majd írok privit ;)
Dévisz Kopával van szerződésben.
Egy a lényeg, ha apabaj van, vinni kell egy andrológiai szakvéleményt is, amiben benne van,h az andrológus mit javasol (ICSI, IVF...) ez nagyon fontos!!!!

Leeda, nagyon szép számok :lol: küldöm a tüszőnövesztő drukkjaimat :lol: a husihoz meg kitartást!!!

Kriszto, neked is kell még enned a husit? Beülti után mennyit kell enni?

Nyuszika, látod ;) Zandika is élő példa,h mindenkivel megtörténhet a csoda :lol:

Puszi mindenkinek ezen a szépséges napon!

bari6

Bari,
köszönöm!!! :D :D
leeda

Nagyon köszönöm!
:lol:
Tényleg hihetetlen!
de még nem merek annyira belelksedni, Kriszto nagyon jól jön a drukk.
20-án csináltam tesztet, és akkor hívtam Déviszt, mert Baritól tudtam h. dolgozik szegény. Persze egyből kaptam pár kérdést...
Végül azt mondta, akkor azt csináljuk h. eljön hétfőn és megnézzük. 8)

Mivel többször maradt ki mensim nem gyanakodtam. Az elején semmit nem éreztem, szerintem. Most visszagondolva a 7. héten fájt a gyomrom mintha elrontottam volna meg émelyegtem. Szurkált a pocim, de mivel az volt az áprilisi uhumon h. mindkét petefészek PCOS azt gonoldtam ettől van.

Jaj remélem midnen rendben lesz.

És ami az előbb lemaradt:
Kriszto és Loreena babaragcsok!
Bari hajrá piri és kezdés!
Szélkisasszony köszi :) , drukkolok a kezdéshez!
Leeda tűszőnövesztő drukk!
Emerenc drukk a következőre!
Csuti? neked is drukk! Régen írtál vagy csak vmit elbambultam.
Szurikáta minden rendben lesz biztató varázslást lehet kérni?
Momlecsi hajrá péntek! :wink:
Mindenkinek drukkolok!

Andi
zandika

Zandika! Én is gratulálok és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a továbbiakban! :D Az is jó, hogy így legalább már nem kell olyan sokat (csak 3 hetet) izgulni a kritikus 12. hétig! :D

Szélkisasszony! A HIV-et és a többit (szifilisz, hepatitis B,C) nem tudod Apánknál megcsináltatni, csak a Mária utcában! Vagy máshol, de a Mária utcában, a SOTE klinikán nem mindegyikért kell fizetni, szóval elvileg ott a legolcsóbb! Nem kell beutaló, viszont ezek a vizsgálatok a párodnak is kellenek, és legalább két hét mire megvan az eredmény! Intézkedj, hogy ne nyúljon annyira az a tészta... :wink: :D
loreena

Zandika,
köszönöm! :D Mára már feldobtad a "csodáddal" a napomat :lol:
leeda

Lor! Azt tudtam, hogy nem lehet Apánknál, de valaki itt írta, hogy Apánk beutalójával pl. az ÁNTSZ laborja megcsinálja ingyen. Mert a Mária utcában is azt mondták a telefonba, hogy fizetnünk kell érte. Én is aggódok már rendesen a csúszások miatt, és lehet mindet megcsináltatom fizetősen. Csak igazságtalannak tartom, hogy másnak megcsinálták ingyen. Persze nem irigylem mástól...

Bari! :lol: Köszönöm!!!! Olvasom.

És mindenkinek nagyon köszönöm.
szélkisasszony

Szélkisasszony! Ja, az lehet! Tényleg, valaki említette korábban, hogy van ez az új ÁNTSZ-es lehetőség, csak nekem kiment a fejemből! :roll: Amúgy nekem sem ad beutalót a háziorvosom csak a sima vérképre! Még a vércsoport + ellenanyag is iszonyú körülményesen sikerült csak! :(
loreena

Lor. Én nem tudom, hogy van ez, mert nekem az teljesen simán ment.
Már gondoltam arra, hogy megkeresek egy betegjogi képviselőt vagy valakit, hogy ugyan mondja meg valaki, hogy milyen vizsgálatokat lehet TB támogatottan elvégeztetni és mit nem. Mert az szerintem konkrétan diszkriminatív, hogy ha a háziorvosom olyan laborral dolgoztat, ahol ezeket nem tudják elvégezni, akkor fizessek, és közben más háziorvos simán felírja, és megcsinálják.
És végül te hol csináltattad a HIV-et és a többit?
szélkisasszony

Szélkisasszony! Mi még anno a Mária utcában csináltattuk (csak a Hepatitisért kellett fizetni), és amikor mentem az eredményért (2 héttel később, ha jól emlékszem, csak délután 2 és 3 óra között lehet átvenni – ez is elég abszurd szerintem), akkor mondták, hogy a férjem Hepatitis B-jét látják a gépen, hogy rendben van, de nem tudják odaadni, menjek vissza 1 héttel később. Egy héttel később meg azt mondták, hogy sajnos valahova elkeverték, de leveszik a mintát újra ingyen. Na, ekkor nagyon kiadtam, hogy még szép, hogy nem kell újra fizetnünk, de a férjem nem tud egy vérvétel kedvéért szabadságot kivenni és 200 km-ről újra Pestre utazgatni. Úgyhogy Apánk előtt szépen sunnyogtam egy darabig, hogy ez a leletünk hiányzik, de aztán egy inszem indulásakor kiszúrta, úgyhogy villámgyorsasággal kellett megcsináltatnunk egy magánlaborban. (De ott legalább hajlandóak voltak péntek este 8-kor vért venni, azért az egy kicsit könnyebben kivitelezhető volt.)
Remélem, nekünk már nem lesz szükségünk rá, de ha esetleg mégis, akkor a ProLabort (www.plabor.hu) néztem ki, mert az tűnik a legolcsóbbnak (és Füzesabonyban is van laborjuk, ami nekünk egy kicsit közelebb van, mint Bp.), mondjuk érdekes módon a bp-i laborjuk ugyanott van, ahol az ÁNTSZ. Lehet, hogy a kettő ugyanaz?
Vagy még egy lehetőség: Kriszto írta, hogy neki a rubeolát elég hamar és viszonylag olcsón megcsinálták! Ott gondolom végeznek más vizsgálatot is. Kriszto?
Hát, ennyi ötletem van. Remélem, tudtam egy kicsit segíteni. Eredetileg a Mária utcát azért javasoltam, mert ott a szifilisz és a HIV tuti ingyenes, de legközelebb azt hiszem, én is inkább fizetek érte, csak meglegyen időben…
loreena

Zandi, hihetetlen!!!!!!!!!! De most aztán belelkesültem!!! Mi is ICSI-sek vagyunk, elméletileg nálam még gond sincs. Nem semmi!!!!!!!! Szívből gratulálok, csak most ne idegeskedj. A picinek az is segített, hogy nem izgultál, most se tedd azt (könnyű mondani).

Magyarán: bárki bármi miatt csúszik, nem sikerül, SOHA nem szabad feladni, szeressük a férjünket, párunkat, főleg, amikor kell :), és jöhet a baby.

Zandi, ma Te vagy a nap hőse :)
nyuszika85

A délelötti alvásomból felébredve (4 óra hossza :lol: ), micsoda csodálatos híreket olvasok. Andi nagyon-nagyon gratulálok szívből, ez tényleg egy csoda, én eddig is hittem benne, na de ezután.....
Remélem nem hagysz majd el minket, és bejelentkezel néha-néha.
Mikor olvastam a hosszú írásod, a közepénél már sejtettem, hogy nagy csattanó lesz a végén, de kibírtam, és nem olvastam el a végét :lol:
Gondolom Krisztó nem lepődik meg, ha azt írom, hogy mi is Rózsahegyinél voltunk adrológián a Vitalorgban, keddenként vállal 2főt. nekünk 3 hetet kellett várni, bár az már karácsony volt.
Én egyéb okból kifolyólag sok pénzért ott voltam belgyógyásznál, egy hapsinál és nagyon nem voltam vele megelégedve. kb. megnyomkodta a hasam, és kijelentette, hogy semmi bajom. aztán gyomorszonda, és több helyen gyulladás volt a bélben. asszem van nő is, az tuti jobb.
Kinek volt a nőgyógyásza dr Kiss Csaba?
Tényleg csak kettőt kell aludni, bár ha én így folytatom kb. még 6-ot, ahányszor elalszom napközben :lol:
más is ilyen nehezen viselte??? enni sincs kedvem, de néha meg iszonyú éhes vagyok. a két szelet húst azért lenyomom nagynehezen.
Férjem szolidális, eszik velem 11-kor is ha kell. Rajta is tapasztalhatóak a terhességi tünetek, kétszer vérzett már az orra (enyém egyszer sem), és szerinte az ikerterhesség, hogy mind a ketten azok vagyunk :lol:
Kezdek aggódni, hogy a végére hány kilót fog Ő felszedni :wink:
Máriába a HIV akkor ingyenes, ha két hétre kéred, ha 3 napra akkor fizetni kell.
momelcsi

loreena

Nem csak progis kismamáim vannak.Van 2 idős néni,fürdetés,kötözés és egyéb injekciók,meg ami még adódik.Szerte a városban,ugyhogy a fél életem utazással töltöm :shock: de jól elvagyok,rendkívül szeretem a munkámat.Tudod nem tudok senkinek nemet mondani,így néha kicsit tul vállalom magam.De még megbírkózom vele.

zandika

Nagyon nagy gratula++++++++++ :)
Az egyik unokám úgy fogant hogy az anyja hormonzavaros volt,nagyon fiatal,alig 18 éves.Össze-vissza mensizett,- vagy nem -6 hónapig nem jött meg neki és a vizsgálatkor kiderült hogy ott lapult Márk a pocijában. :lol:
A te babód a legjobb helyen van!!!!! varázslat megy :lol:
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2010.08.25 14:22-kor.

szurikáta
szurikáta56

Lor. Én is remélem, hogy nektek már nem kell ezeket megint végig járni!!!! :D És a Mária utcába Ti Dévisz beutalójával mentetek?

Momelcsi!
Csak pihenj sokat! :) Édes a párod! :lol:

Én a Vitalorgban női belgyógyászhoz megyek, azt hiszem Végh Márta, talán... :oops: Nagyon remélem, hogy alapos lesz és normális.
És nekem Dr. Kiss Csaba a nőgyógyászom. Miért kérdezted?

Leeda. Én is elég új vagyok, de azért üdv köztünk. És neked is nagyon drukkolok. A kuty-ba meg egyenesen beleszerettem. :D
Nekem is volt egy terrierem (airedale), akit egy éve kellett elaltatni, ami nagyon megviselt. :cry: De a huncut pofija a képen rá emlékeztet! :lol:
szélkisasszony

csak mert szép lassan derül ki, hogy többen is ismerjük a vitalorg-ot, és ezek szerint Csabi bá-t is. én másfél évig jártam hozzá, amikor javasolta, hogy jöjjünk Dévaihoz. Nagyon kedves ember, bár néha picit lassú, dehát ez már az életkorából adódik.
Végh Márta jobb, tuti. Bár egy picit fura, hogy semmiféle vizsgáló eszközük nincs, csak egy asztal.
Nekem első időpontban elfelejtettek szólni az orvosnak, így épp erzsébeti kórházban volt, úgyhogy mehettem újból. 7000ft és egy nagy semmi, pedig sok tünetem volt már akkor. Na mindegy, ez a múlt. már túl vagyok rajta.
Krisztó, te kihez jártál?
momelcsi

Én imádom Csabi bá-t. :D Először megijedtem, hogy elaludt a mondat közepén korán reggel. De én teljesen megbízom benne, ami az eddigi orvosaimmal sajnos nem így volt.
A belgyógyászt majd meglátjuk és reménykedünk. :shock:
szélkisasszony

én is Vitalorgból kerültem Dévaihoz :D
persze Csabi bá' küldött.

Sőt barátnőm is hozzá járt neki most 8 hónapos a kislánya. :lol:

Nagyon köszönök miden gratulációt és drukkot.
Dehogy tűnök el!
Nagyon érdekel h. kivel mi történik és hol tart. Már függő vagyok. :oops:
:D
Szurikáta köszönöm a varázslást :wink:
zandika

Én vérvételekre mentem oda, főként az idő, illetve az extra hosszú, nagyon lassan haladó sort kell várni Sztk-nk miatt! Így reggel hétre odamentem, hét óra kettő perckor kiléptem és szerintem nem vészesek az árak. Nagyon kedvesek, ha reggel telefonálsz a néni segít és elmondja az árakat, még mielőtt bemennél.
Aztán ugyebár andrológus,Rózsahegyi.
Mammográfián voltam még ott Átol Évánál, róla csak jó tudok mondani.
Illetve kardiológussal csináltattam meg februárban az EKG-t, hogy ki volt a három uriember közül, azt meg nem mondom. De azért akkor, az, ott, egy db EKG 4000-ért drága volt, csak sajna a soginőm, aki orvos, szabin volt, nekem meg sietnem kellett... így fizettem...
És azóta bőrgyógyásznál is voltam ott, az a hölgy is nagyon aranyos volt.

Szurika, lehet, hogy csak utána kellene olvasnom, de lusti vagyok hozzá: védőnő is vagy? Vagy csak az, vagy ápolónő? Ha ötvenhatos vagy, akkor apummal egyidős, de jó neked, hogy már van unokád! Most már mi is nagyon-nagyon szeretnénk, ha az apumnak is lenne! (meg persze anyumnak is)

Melcsi, sokat jársz a fejemben te is, amiket leírtál, mind-mind nagyon jó jelek arra, hogy semmi baj nincs a világon, pénteken a két kis maszatka ott fog lüktetni ezerrel, te meg pityeregni, hogy milyen nagyon jó érzés ez!!!

kriszto

kriszto82

Én vérvételekre mentem oda, főként az idő, illetve az extra hosszú, nagyon lassan haladó sort kell várni Sztk-nk miatt! Így reggel hétre odamentem, hét óra kettő perckor kiléptem és szerintem nem vészesek az árak. Nagyon kedvesek, ha reggel telefonálsz a néni segít és elmondja az árakat, még mielőtt bemennél.
Aztán ugyebár andrológus,Rózsahegyi.
Mammográfián voltam még ott Átol Évánál, róla csak jó tudok mondani.
Illetve kardiológussal csináltattam meg februárban az EKG-t, hogy ki volt a három uriember közül, azt meg nem mondom. De azért akkor, az, ott, egy db EKG 4000-ért drága volt, csak sajna a soginőm, aki orvos, szabin volt, nekem meg sietnem kellett... így fizettem...
És azóta bőrgyógyásznál is voltam ott, az a hölgy is nagyon aranyos volt.

Szurika, lehet, hogy csak utána kellene olvasnom, de lusti vagyok hozzá: védőnő is vagy? Vagy csak az, vagy ápolónő? Ha ötvenhatos vagy, akkor apummal egyidős, de jó neked, hogy már van unokád! Most már mi is nagyon-nagyon szeretnénk, ha az apumnak is lenne! (meg persze anyumnak is)

Melcsi, sokat jársz a fejemben te is, amiket leírtál, mind-mind nagyon jó jelek arra, hogy semmi baj nincs a világon, pénteken a két kis maszatka ott fog lüktetni ezerrel, te meg pityeregni, hogy milyen nagyon jó érzés ez!!!

kriszto

kriszto82

kriszto

Igen 56-os vagyok :) és ápolónő.
4 unokám van, : kettő most megy iskolába, egy 5 éves és egy 4 és fél éves . 2 fiú és 2 lány. Ez a statisztika :lol: a régebbiek tudják,már meséltem erről.De ezért ne olvass vissza,ha kérdezel.szívesen válaszolok. :)

szurikáta
szurikáta56

bocsi, nem tudom, hogy sikerült kétszer betennem az írást, de előfordul... :oops:

Szurika! Huh, már egész nagyok! Van Dévais baba is? Vagy hogyan kerültél ide, erre a fórumra? A kettő, aki most megy iskolába ők ikrek?

kriszto

kriszto82

kriszto

Én úgy kerültem ide hogy az interneten hirdetek folyamatosan és ott találtak rám a kismamik pl:bodza és albi őket progiztam,és mikor bodzához jártam 2007-ben, kisütöttük :) hogy regisztráljak. Innen indul a progis kismamis karrierem :lol: nincs lombikos uncsim,ők spontán gyerekek.
Nekem 3 gyerekem van, 2 fiu és 1 lány. A fiúk gyerekei akik iskolába mennek,7 évesek,nem ikrek,unokatesók, és kettő hónap van köztük :)
Már azóta volt Kaális,BMC-s kismamim is.Ők is a neten találtak rám.
Összesen 7" lombik babám" van,és pociban van három :) ugye egész jó a statisztikám? :lol: :lol: ezért vagyok kabala :D

szurikáta
szurikáta56

nekem az tetszett Csabi bába, hogy tuti meg lehetett találni délelőttönként, bármi is történt velem. és tudtam reggel menni, még munka előtt, akkor nem kellett várakozni.
a vérvételes néni a kollégám anyukája, később derült ki persze :lol: onnantól kezdve ment a mesélés.
én tiszta szívvel mentem Dévaihoz, úgy éreztem, amit meg lehetett tenni, hogy babát várjunk, ott végigcsináltuk.
kicsit lelkiismeret-furdalásom van, mert mondta Csabi bá, hogy majd jelentkezzem, hogy mi van velem Dévainál, de egyenlőre nem akarom elkiabálni. De 12.hét után felhívom.
momelcsi

szurikáta, megkérdezhetem, hogy miért kapják a progiszurit a kismamák? és meddig? és maguknak nem adhatják be? köszi, ha válaszolsz, akár priviben.
momelcsi

momelcsi

privi ment :arrow: :arrow:

szurikáta
szurikáta56

momelcsi

nekem is mondta Csabi bá h. jelentkezzek a fejleményekkel.
De szerintem is jobb megvárni a 12. hetet.
:)
Én most azt kutatom h. mi legyen. Mert 35 elmúltam pár hónapja
és mondta Dévisz h. mire megyek legközelebb, dönteni kell apával h. milyen szűrésre megyünk.

Kismamik, aki volt hasonló helyzetben és esetleg zugolvas, jól jönne pár tanács. :oops:

Próbálok visszaolvasni, biztos volt ez is téma....
zandika

Szélkisasszony,

köszönöm a drukkokat :D Én is drukkolok!! :lol:
És örülök, hogy Neked is tetszik Kóci :lol:
leeda

Zandi!

Minden szűrésre menjetek, ami csak létezik, amit csak Apánk javasol! Nem lesz semmi gond! DE biztos ami biztos! Mi is elmegyünk majd, ha odajutunk. Túl lesztek rajta és elkönyvelhetitek, hogy minden oké!
De szerintem érdemes megcsináltatni mindent, mert akár mennyire is fájna, ha komoly baj van, az sem a szülőknek, sem pedig a babának nem lesz jó, nem lenne teljes élet, vagyis nem lenne élet :cry:

Biztosan nem lesz gond!!! Nem lehet és kész! Ha már ilyen CSODABABÁTOK van!!! :D

Szurika! Sok babás, fiatal nagyika! Köszi, hogy válaszoltál! Igen szép a statisztika, kicsit a topik nagyija vagy, így reméljük hamarosan mégtöbb "topikos-unokád is lesz"

Bari!
2szelet a husi adag, de nem mindig tartom, de pssssssssszt... :roll:
De következő napon bepótolom, mert dolgozik a lelkiismeretem....
/én jelöltelek be a azon a bizonyos ismerőskeresős oldalon... lehet, hogy nem ismertél meg? /

Szép estét mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Valaki tud valamit Kisgabyról és Hildácskáról?
Miért tűntetek el?
A babás topikot láttam, hogy áll, és itt sem jelentkeztek!!! Pedig kíváncsiak lennénk Rátok!!! Dolgoztok-e? Hol tartotok? Stb., stb.......

Bari! :D :oops:

kriszto

kriszto82

Kriszto, megismertelek :lol: örülök,h megtaláltál ;) bízhatsz bennem, számon lakat ;)

Szurikáta, szép nagy családod van :lol:

bari6

bari

Köszi kedves vagy :)

Kriszto

Nekem nagy öröm mikor megszületik egy bébi, úgy szoktam mondani hogy ebben benne van az én kezem is :lol: :lol: és nagyon büszke is vagyok rá!
A régebben szült topikosok azt is mondták hogy Dévai a pótpapa és és meg a pótmama :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Andi

Még meg vagyok, csak elég sok minden van most a "kis életünkben". Létezik ilyen, ami veletek történt? :shock:
Mióta próbálkoztatok? Voltatok már lombikon? Nagyon örülök, és szerencsések vagytok, gratula :D

Kriszto és Lorena

Kívánok nektek nagyon erős BABARAGACSOT :!:

Leeda

Akkor te most kezdtél?

Bari

Te mikor kezdessz?

Mindenkinek nyugodalmas éjszakát kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Andi!Ez igen!!!!Mégegy csodababa!!!!!A hideg rázott,ahogy olvastam! :D Annyira örülök,hihetetlen ez az élet miket produkál!!!!Gratulálok,és nem tessék izgulni,minden rendben lesz!Ez a kisbaba nagyon élni akar,nem véletlenül költözött be a pocidba..
A többienkek természetesen nagyon szurkolunk,szorítunk értetek!
Szép estét nektek!
Szurikáta,puszi! :lol:

Kép
cs.andi

Áhhhhh,még mindig rózsaszín a fiam vonalzója!!!! :shock:

Kép
cs.andi

Sziasztok!

Üdv. az újaknak!
Nagyon elfoglaltak voltunk az elmúlt időben, ezért nem jelentkeztünk. Sajna nem tudam még visszaolvasni az eseményeket, csak "vakba" írok, mert végre volt egy kis időm, hogy leüljek a gép elé.
A sok munka mellett nagyon készültünk az indulásra, egy csomó vizsgálatot megcsináltattunk, de sajna "csak" három induló tüszőnk volt. Tekintve, hogy ez fizetős lett volna, hallgattunk Dévisz tanácsára és nem indultunk. A következő ciklusra meg azt hiszem letelik a három hónap.
Röviden ennyi! Hamarosan újra jelentkezem.

Sajo
sajo

Sziasztok!

Sajo! Jó, hogy jelentkeztél! Már hiányoltunk nagyon :D
Akkor ezerrel szorítunk nektek, hogy a következő ciklus elején megfelelő számú tüszőcskétek legyen!!!! És az legyen a megfelelő hónap! Karácsonyra én már mindenkinek pocakot kívánok, ami mögül, az ágyban fekve lesheti majd a roppant színvonalas tv műsorokat! Nektek is így legyen! :D
Addig is gyertek gyakrabban!

kriszto

kriszto82

Kriszto! Laptető! :D Hajrá! :D
loreena

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: