Lányok, még bátor jelentkező a tablóba? Most szegény Dalmicsek fog egyedül árválkodni!
Spumilla hányas szám alatt építkeztek?

Lelőnéd a tervekkel a poént? Akkor biztos számíthatunk valami érdekes kialakításra, most már nagyon kíváncsi vagyok azokra a képekre
Krisztin nem baj, azért mi összetartunk, majd együtt fogyózunk tavasszal

Nekem az a gyanúm hogy a vége lesz kb. +30 ha így folytatom, ebből szüléssel lejön 10, meg még kb. 3 víz, akkor kb. 17 kg-ot le kell majd adni, na de megcsinálam Regivel is, megint menni fog. Viszont nekem is a cicim fejenként kb. 1-1 kg már most

A Bébilla nagyon jóóóó

Neked mitől jött ki a pánikbetegség?
Monka sajnálom hogy ilyen kitartó a megfázásod, jobbulást

Viszont gratulálok a szép eredményekhez!!!
Csill azért akad egy-két ismerős itt is már. Az egyik kicsit fiatalabb nálam, ő is most a második babával terhes, a másik közelít az ötvenhez úgy szereti Regit mintha az unokája lenne, mindkettőjükkel egy héten egyszer azért összejövünk. De a legjobb barátnő az persze otthon van, de neten elég jól tudjuk tartani a kapcsolatot és azért az olyan komolyabb, vagy inkább úgy mondanám mélyebb dolgokat vele szoktam megbeszélni, meg anyuámmal aki szintén a barátnőm

Kemény harc az biztos, nagyon erős vagy, hogy el tudtad hagyni a gyógyikat, megy a drukk hogy ki se jöjjön többet a pánikbetegség

Tudod hogy mi váltotta ki 6 éve? Vagy nem köthető konkrét dologhoz? Most olvasom a választ, hát azt hiszem egy ilyen közeli hozzátartozó elvesztése épp elég indok lehet

Sajnálom...
Kis-Csillag úgy látom te is otthon vagy a Men in black-ben

De izgi hogy taliztok akkor ma. 7 év alatt még egyszer sem találkoztatok???? Azt hogy csináltátok, hogy bírtátok ki? Majd írd meg milyen volt! A hurka nagyon szép lett!!!
Avrenim majd ha megcsinálod a cukrot azért írd meg hogy sikeült, kíváncsi vagyok!
Klem szépek az eredmények, beírtam a táblába. Viszont a belső méhszáj

Mi várható, mit lehet csinálni? Esetleg összevarni? Mitől lehet? Ha fekszel rendesen akkor nem nyílik tovább? Vigyázz magadra, feküdj sokat
Zsuzs mióta vagytok kint? A helyzet hasonló, van két ismerős (magyar, az egyik kicsit fiatalabb, a második babát várja ő is, a másik idősebb, ő meg úgy szereti Regit mintha az unokája lenne), jól elvagyunk, de a legjobb barát otthon, a komoly dolgokat is vele vesézem ki e-mail-en. Nem járunk társaságba, a férjem elég remete, a családdal bárhova, de nincs kedve társaságba menni ismerkedni, úgyhogy ez is nehezít azon hogy baráti körünk legyen. Úgy van vele minek strapálja magát amikor úgyis haza akarunk majd menni, majd ha hazaköltöztünk akkor hajlandó lesz azt mondja, na majd meglátjuk

Akkor viszont vigyázz az úton ha mentek haza. Neked hány km haza? Onnan azért elég hamar otthon vagy nem, pár óra max? De jó lenne olyan közel lenni, akkor minden hónapban haza lehetne ugrani. Még egyedül is simán haza tudnék menni kocsival. Gondolom te is azért akkor sűrűn hazajársz. Bőgést megértem, megnéztem a linket amit beraktál!
Dalmicsek aranyos volt ez a tigris szöveg
Adri nem tudom otthon a Tesconak mi a márkája ruhában, itt George és tök jó minőség. Magyarországon úgy tudom hogy 56-os a kezdő újszülött méret, itt máshogy van, a súlyt is beleveszik nem tudom hogy van nálatok. Itt van 3,5 kg-ig az a legkisebb. Nagyobbat nem érdemes venni szerintem, mert azért nem nőnek olyan gyorsan, nekem pl. Regi 50 cm volt, ha most nálatok is úgy van hogy 56-os ruci, az azt jelentik hogy 56 cm, 6 cm-et nem nő a baba két hét alatt

Hány cm vagy a 67 kg-hoz? Gondolom akkor jó magas, mert a képen nagyon vékonyka vagy!