Czigka!
Sajnálom, de nem tetszik

. Tényleg nem akartalak megbántani titeket ezzel

. Csak nekem olyan, mintha nem tudtak volna a második kislánynak nevet találni, azért kishíján ugyanazt kapta. Persze lehet, hogy ők direkt azért adták, mert pont ettől extra, de nekem épp a másik véglet jutott eszembe. Sajnálom, de tényleg...
Nekem a Prince Michael, és Prince Michael II se tetszett

.
Nyílván én is nagyon hasonló jellegő nevet fogok adni a többi gyerekünknek is, de azért nem ugyanezt

.
És nálatok akkor a következő Kende lesz, vagy Bence

.
Boo!
Nagyjából egy hétig élveznél egy ilyen pasit

. Én 3 napig

. De komolyan....
Olyan viszont már nekem is volt, hogy napokig "magával ragadott" egy álom

.
Exed:

. Húúú, ha vmelyik exem kikezdett volna a bnőmmel, ott lett volna nemulass

. Mondjuk "az" exem (gyakorlatilag csak egy van

), az egyik bnőmmel beszélgette meg, hogy mi a problémája velem, és én már azt is árulásnak vettem

. Ja, és kikezdett a saját exével, mikor épp kihülőben volt a kapcsolatunk, aztán épp emiatt fellendült, mert rájött, hogy mégis én vagyok a non plus ultra (

), de utána a fülembe jutott a sztori, én meg kamaszos lendülettel olyan gyomrost adtam neki, hogy párcekig csak nyeldeste a levegőt

. Ezzel a dolgot lezártnak tekintettem

. Azóta nem vertem pasit, esküszöm

.
Cipőtéma:

.
Botond is mindent földhöz vágott, ha rászóltam, azonnal, ha nem, akkor amikor megunta

. Ha meg elvettem tőle, jött a visítós hiszti

. Ezért ahogy megláttam vmi "antibébit" (

) a kezében, egyből odavetődtem, és kiimádkoztam a kezéből:
- Az nem a tied életem, azzal nem szabad játszani, add ide kérlek anyának. Ez anyajé, nézd csak ez a tiéd (játék)....stb.
És szépen odaadta. aztán ebből rendszer lett, és a 3000. ilyen után már magátóloda is hozta
Szonibaba!
Milyen jó, h vki kimondja helyettem, amit gondolok. Így nem engem ugatnak le
Czigka jó fej, nem ugat le, és tudja, hogy én ilyen amiaszívemenazaszámon csitri vagyok, és sose bántanám meg szándékosan.
Igaaaaz, Czigka

?!
Boo!
Annamária: Nem-nem, a következő babájuk Hanna lesz
Mi a tököm az a vasalószék?!
Anyukám, én terhesen leültem egy konyhaszékre, letettem a legalacsonyabbra a deszkát, oszt csókolom. Mit urizálsz?

.