Mindenkinek jo ejszakat!

2004.10.25 10:18

5. foghoz gratula!!! Haminak hiperlassúsággal bújik már vagy 3 hete az 5-6. A 6.-nak még csak a csücske van kint 3 hete, az 5. fokozatosan jön, de már grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rögtön hívtam apát és bemutattam neki, h nem csak a mi lyányunk "maszatosi". Így hívjuk az olimpia óta, ahol volt egy Maszatosi Toyota nevű birkózó
(akit legyőzött a későbbi aranyérmes magyar
)
Olyan lelkes vagyok, h ma elkezdek egy barit - remélem - legalábbis megtervezni.
: mivel fakezem van, képtelen lennék ilyeneket rajzolni (apánk tudna, de nincs ideje, ill. neki semmi nem tökéletes...), így a neten keresek rajzokat és abból gyúrjuk össze a figurákat. Pl a szavannás képen a zsiráf fejet találtam - beleszerettem és apánk rajzolt neki testet.. ha vmi nem tetszik még át lehet alakítani - így volt ez a jávor (
) szarvassal is. A képek fa alapon vannak, így át lehet őket helyezni, ha majd szükség lesz rá. Szóval így megy ez.
Úgyhogy anyukák, akiknek hiányzik még kép a falról, tessék nekilátni, festék ecset és már kész is van 

Abban nem sok köszönet lenne, ha én festenék nektek - bár szívesen megteszem, ha lesz egy kis időm télen.

Mindenki nagyot nőtt, akit régen láttam, de leginkább Botkán lepődtem meg, óriási az a fiú!!! 

Itthonra még nem hiányzik. Örülök, h a család jobban van

vagy ő lefexik. Persze csak játékiból, igaziből tojik a fejemre 

teljesen jogosan! Csajok, ha hallanátok, ahogy Bencus brekeg meg hápog 
: én 1-2 ilyen megnyilvánulását kaptam el a talin, késsssz voltam tőle - csak sajna, amikor direktben akartauk nem ismételte mg a kis cseles 

2004.10.25 11:52
) - tényleg nagyon jó és nagyon ügyes vagy. Én biztosan nem tudnék ilyet csinálni
Kinézek az ablakon és gyönyörűen süt itt a nap, de talán nálatok is lesz még szép idő. Viszont gyönyörű lehet ott a havas hegy, nálunk is szép télen a Mecsek
2004.10.25 12:41
Csak keksz és kubu, semmi más nem kéne. Ugyhogy mától szigorú rendszabályok, enni csak evésidöben de legalábbis a székben ülve és csak normális kaját, nass nincs.
Azért vigyázz magadra is, ne csak erre a gyönyörü leányzóra. 

2004.10.25 13:13

2004.10.25 13:52

2004.10.25 14:51
. 2004.10.25 20:12
2004.10.25 20:17
a leveledet a másik mailcímre megkaptam.
, és még a hajam is nagyon levágta a fodrász, nem tudom kezelni még 1-2 hétig
Botinak 15!!!!??? foga van??? alig tudom elhinni... belehúzott rendesen
észre lehet venni a viselkedésén illetve a cselekedetein, hogy közösségben van, bölcsis? érdekelne, mert sokszor azt gondolom, hogy túl keveset viszem Lizit társaságba.
jó volt
látom, nálatok meleg van
lehet, hogy lemaradtam, de mi van a vizeletvizsgálattal?
, vigyázzunk rá, az általad felsoroltakat tartalmazza. örülök, hogy Barni mászik rendesen, és hogy megnyugtatott a védőnő
Lizi már az ágyunkra is felmászik és ott mutatja, hogyan kéne aludni, majd vigyorog és hentereg egyet, aztán lemászik.
de tényleg megnyugtató, hogy nemcsak az én lányom ilyen
2004.10.25 20:43
,na meg a nincs -de ez a kedvence mostanaban a bacsi utan.Szopizasnal mindig ezerszer elmondja bacsi,....mar neha idegesit pedig olyan lelkesen mondogatja.En a rossz anya! 
2004.10.26 07:42

2004.10.26 09:27
anyukája puculhatja utána
És Hamiból is igazi modell kislány lehetne, olyan kis hunci mosolya van
Nagyon hasonlít rád!
A kajáltatáshoz sok türelem szükséges nálunk is, bár én már hónapokkal korábban rájöttem, hogy nem érdemes erőltetni, mert ő tudja, hogy akar-e enni vagy sem. Éhenhalni úgysem fog. Néha meg elcsodálkozom, pl: tegnap egy halom bacon szalonnás kenyérkatonát bevágott
brrrr...nemzetközi tőzsdepiac stb. nyalánkságokkal
De még mindig mazsola vagyok vezetésben. Szombat este Gödről hazahoztam a családot, de háááát... a tükrökben baromira nem érzem még a másik kocsi távolságát, főleg mikor egy alsóbbrendű útról kellett az M3-ra besorolni
Szegény férj, halálfélelme lett egy pillanatra
Amúgy én nagyon élveztem, de mégegyszer egyedül, pláne este nem csinálnám meg ezt a mutatványt. 2004.10.26 10:38
ebböl szoktam kiszürni mi az az érdeklödés ami tényleg kitart hosszu ideig. most pl egy mozeskosaras babakocsit szeretne a sára babájának.
2004.10.26 12:10
sétánál hasonló szinténa helyzet és talán Zsizsa is ezt írta korábban erről. próbáld elterelni a figyelmét, és akkor talán arra mentek és úgy, ahogy akarod
, talán
rendelés most nem veszek fel, az anyám viszont köt Lizinek, legalábbis ezt ígérte. 2004.10.26 16:08
Kerti bútor elpakolás
Tényleg a múltkor sikerült megszerelnie a kazánt?
Alvásjavulás, hurrá!
Nem lehet rájuk haragudni
Ajándék ügyben én is tanácstalan vagyok
Már kezdünk ott tartani, hogy ki kell
Megette a faleveleket, lenyelt egy kavicsot, folytassam?
Hajvágás
A hajából logó csatt nekem is ismerös
Eszik, sok joghurtot, sajtot, turót, husit, szóval nem aggódom
Én itt lakom Budafoktól 5 percre, mit csináltok erre Pannával? Szóval a Savoya parkot érdemes megnézni?

2004.10.26 19:06
), vettünk ezt-azt, Ikeázás jó volt
(Marcsi, köszi, nekünk is tetszik ám Ákos, főleg, amikor huncutkodik), de most nincsen időm írni, a hétvégére gyártok ajándékot a sógornőmnek, majd ha elkészült, rakok föl képet. Gabi újabban később alszik el, ezért nagyon kevés időm van rá.
2004.10.26 20:35
. Ez abból áll, hogy bemegy mögé, és onnan szól,hogy kukucs, illetve nem ezt mondja, de ezért szól...
Nem irtál a hétvégi találkozótokról, sikerült összejönni a többiekkel?
De ahogy elnéztem a képet, a lányon kivül a padló is jó koszos lett...
,a saját képröl viszont alaposan hallgatsz
Nálunk Ádám szereti a legohoz hasonló nagybütykös egyberakóját, nem épit belöle még óriás dolgokat, éppen 1-2-t egymásra rak, vagy a bábukat belepakolja a kocsijába és úgy tologatja. Nálunk sem lesz sok játék, éppen én is ezen gondolkoztam, nem akarom idejekorán rászoktatni,hogy a karácsony az ajándékok tömkelegéröl szól. Mondjuk mi szülinapra is egy játékot és egy ruhácskát vettünk, valahogy nekem nem ezek a fontosak. MEg különben is,ha úgy jön ki a lépés kap ö apropó nélkül is játékot,ha arra van szükség itthon.
???
,más is szeret ám olvasgatni

2004.10.26 21:42
. Ki is próbáljuk majd, feltéve ha kisebb ajándékot kap, amit el lehet így rejteni
.Örülök, hogy kecés nyügivel járt az 5. fog
.
.
.Nálunk is volt egy időben menő a nyelvnyújtogatás, aztán leszokott róla. A tente is hasonlóképpen zajlik nálunk, csak baba nélkül.Látszik,hogy Hami már most készül az anyaságra
.
. Autózás ari lehet
.Nálunk is brümmög Robó magában is.Képet is köszönjük, alig ismertem rá, hogy mennyit változott Ákos
.mennyit fejlődött tényleg Boti a bölcsi óta. Sok minden rájuk ragad ám és másképpen is fogadják az egyes cselekedeteket, ha más gyermekeket is látják, hogy csinálja
.Tudom a rossz is éppúgy könnyen ragad, mint a jó. Fogakkal jó belehúzott Boti
.
Te festetted a falra a képet?NAgyon tetszik, régebben én is szerettem volna hasonlót, de inkább maradt a sima fal tapétacsíkkal.Amennyiben te készítettel, nagyon ügyi vagy
.
Örülök, hogy sikerült a gépet megszerelni, nem lett volna olcsó mulatság a szereltetése.Uszis képek is jóóók
Megkukkantottam
.
.Képeket mostanában nem nagyon csinálgattam, de teszek majd fel mielőbb.Jó sokat írtál, öröm volt olvasni
nem is gondoltam volna, hogy Ádibádinál is voltak nemevős korszakok. Nálunk ez most a menő, de olyannyira, hogy alig fogad el vmit.
Biztosan ismét vmi széppen rukkolsz elő
.
. Kis drágám, olyan kis eleven amellett, hogy alig eszik valamit .Fogzik ezerrel, teljesen be vannak duzzadva az ínye mindenhol. Annyira nehezen bújnak ki a fogai.Emellett értelmes kisfickó, csak most a nemevéssel idegesít néha(mindig).Tudom van ilyen korszak, de átélni mégis nehezebb... 2004.10.26 22:26
Laca széjjelszedte a könyvesboltot, de hát ez az élet rendje
Könyv, nálunk ez lesz az ajándék, meg széjjelnézünk Orsiéknál
Nagyon laza vagyok

2004.10.27 04:53
, én is apóst fogom megkérni, nagy művésze a fafaragásnak és egyáltalán a barkácsolásnak. 2004.10.27 07:46
Be kell valljam, mindig jó szórakozom a poénjaidon

2004.10.27 08:12
Ha még senki nem jelentkezett rá tedd férre Bömbikének, szerintem szép pár lennének
Elküldenéd az e-mail címemre?
Akkor most tali vagy sem?
2004.10.27 08:40

2004.10.27 10:31
2004.10.27 10:57
2004.10.27 13:37
Egyébként halandzsázik ezerrel, ezt cifrázza
A tornát még nem ismerjük, de idövel biztos oda is eljutunk
Tényleg én még nem is írtam, hogy a Samu név nekem nagyon tecc!
Robó édes lehetett ahogy álmában beszélt
Tegyél fel fotót lécci
- hiszti
Sajnos én is ismerem, ilyenkor hajlamos az egész testét megfeszíteni, csapkodni. Remélem kinövi
Azért annak "örülök", hogy nem csak a kislányokra jellemzö a hiszti. Mindig ezzel riogattak, föleg persze fiús mama-ismerösök, hogy majd megnézik, hogy nyafog hisztizik a kislányom.
Úgy gondolom ez egy korszak, ezen minden kisgyerek átesik, van akin jobban meglátszik van akin kevésbbé. Jól gondolom?
2004.10.27 15:01
2004.10.27 15:29
Hú már nagyon unom a tanulást, de most rá kell hajtanom, mert itt van anyósom segítségnek 

Ő viszi le Zsoltikát sétálni, én meg itthon magolok. Jajj de szeretnék már túlleni az egészen!!!
Ahogy kívánja, van hogy 6 órát nem kéri, van hogy 2 óra múlva újra püföli az ágyat, ahol szopizni szokott. Viszont tejbegrízből már kapott (igaz nem sokat evett belőle).
Szeretnék még xilofont, bár most előszedtük Zsoltikának az én régi szintetizátoromat, azt nyomkodja ezerrel, és egész jól elvan vele, de én ennek ellenére szeretném azt a xilofont, nem lenne felesleges az biztos
Kell még téli bundás cipő is (bár ez nem igazi ajándék)
, és ami a legfontosabb: talán egy új babakocsit is beszerzünk, mert már régóta rágom a férjem fülét 

De ez még nem biztos.
Nagyon élvezi, csak mindig nekimegy valaminek
Ezen kívül már rengeteg mindent megért, a zoknikat beviszi a fiókba, a hűtőmágneseket vissza a hűtőre, de bármit mondok neki (pl. most ezt a ruhát vigyük ki a fürdőszobába), azt megérti, fogja a kezem és megyünk is. Megmutatja a haját, fogát, nyelvét, tenyerét, lábát, és ha mondjuk neki: tánci-tánci, akkor rázza a popóját
2004.10.27 19:00

2004.10.27 19:02
Nagyon ügyi már, h enyi mindent tud! Mi ma fedeztük fel, h Hami rengeteg dolgot megmutat a képeskönyveiben és nem véletlenül. 

Milyen új babakocsit szeretnétek? Nekünk is kell jövő nyárra egy kisebb, mert ez elfoglalja a kocsi hátulját és ha sokfelé szeretnénk menni, akkor luxus, h annyi helyet foglaljon csak a babakocsi!!! 

mármint Neked
Amúgy egy szavam nem lehet, mert 2 napja Hami is tök jól eszik (na nem egyedül
) csak el ne kiabáljam ;)
Könyv tök jó
Én is hallottam a Libirs kedvezményt, de még nem jött szembe könyvesbolt (azt nem is mondom, h itt nincs...) Örülök, h Laca meggyóult

Szegényke, h egyszerre óhajtanak kijönni a fogai
nemevéshez drukk megy, Hami most szünetet tart nemevésileg
Vagyis a 3 ból 1 étkezést szinte totálra elutasított, így most ha nem kell, nem kell, nem is ültetem be a székbe. És így a másik 2 kajáját csak úgy falja 

Legalább nem 1 óra egy étkezés, hanem max 10 perc
Én is úgy vagyok vele, mint Barbi, éhen nem hal, főleg, h ott a cici.

Én is csináltam ilyet apával
Kép?? De édi, ahogy egyre több szót mond!
Állítólag a régebbi részeket meg lehet vhol nézni - de lehet h az első sorozatot... ha igen, akkor majd meglesem

Amúgy mostanában vagy félrecsatolom, vagy középre 1 antenna 

happyend
Következő talira tessék jönni (nem mintha most mi is ott lettünk volna), mert Titeket még nem ismerlek élőben... 

Gyorsan túl lesztek rajta! Hát igen, tényleg nem tudhatod, h mennyi a bölcsi hatása, s mennyi tudható be simán az életkorábnak, de végülis mindegy, mert így is úgy is kezelni kell valahogy... csak sok türelem - elmúlik egyszer
nem is kell. Tejet Hami s kap 2 éves kora előtt, sőt 3 előtt se ha nem muszáj. Most majd jönnek a tejtermékek, sztam azokban is megvan minden, ami a tejben + még szopizunk is, amíg lehet.
Édi, ahogy "lyukas" a pofija
Mosogatás közbeni nadrágrángatás
- nagyon ismerős, nálunk is megy, olyankor muszáj találni vmi játékot, bár nekünk van előszobai és konyhai készletünk is (dobozok, gesztenye, makk, cipők és tsai) Kajához kitartás és türelemhegyek mennek!!
2004.10.27 19:57
, ti mikor jártok? mi most tettük át délelőtt 10-re, mert kora du. alszik, a késő du. pedig apa munkája miatt nem jó.
tetszik a fiad
hogy megy a tanulás? sokat kell éjszakáznod?
, mondom én, amikor ma megint félórás küzdelem volt a déli alvás előtt, pedig már ki sem látott a fejéből.
, ezt most nem idegesítésként írtam
a lefárasztás pedig annyiból állt, hogy a délelőtti kimerítő benti játék után másfél óra séta, gyalog, nem babakocsiban. aztán ebéd, 2 óra alvás (ez nem olyan könnyű) és utána este fél6-ig rohangálás azon a bizonyos bikáson, amit Orsi emlegetett. ez egy nagy park, de tényleg hatalmas, van egy nagy domb a közepén, amelynek a tetején a bikás szoborcsoport áll. ide fel-le párszor, majd síkban is egy kis mozgolódás, és aztán be a bekerített játszótérre, ahol hinta, csúszda, lépcsőzés és további rohanga. ennyi volt a mai napunk, most még megyek rendbe tenni a konyhát
2004.10.27 21:22
2004.10.28 00:20
2004.10.28 07:59
Nekünk csak szerda délután nem jó.2004.10.28 08:08
2004.10.28 12:05
Kiderült hogy egy vasárnap kapott vezeték nélküli telefon kavart be, úgyhogy szépen vissza is adjuk sajna. Pedig jó lett volna vasalás közben nem a mobilon telcsizni
) én bizti élni fogok vele. Rögtön meg is kérdezném hogy nincs véletlenül interaktív macskátok? A nővérem kislányának szeretnék karácsonyra. Amint lesz honlap, szólj hogy tudjunk onnan választani játékokat!
Olyan jó kis husi, barna bőr, csupa vigyor, nagyon édes

És az is kár hogy a múltkori játszóházas talin csak hárman voltunk, ide meg milyen sokan elmentetek. Remélem a következőre mi is tudunk menni már ha helyileg jó lesz nekünk.
És egyébként most olyan jó helyen lakunk hogy mindent meg tudok közelíteni gyalog, legalább sokat sétálunk. Így nem kell elmennem soha messzebbre, vagy ha nagyon muszáj mégis, akkor Apa visz bennünket
2004.10.28 13:20
(a képen Apa van
, nem én)
Remélem a köv. talira már mi is tudunk menni végre, mert én is szívesen megismernélek végre

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint