A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Bévi
Nézd inkább azt, hogy itt mindenkinek egészséges, szép babája született...
(ha szükséges, antibiotikumot kapni se nagy tragédia...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi tudod most csak fejtem a mellem miatt és még tegnap napközben kifejtem a 100-akat mindig egy mellből estére már nem ment csak két mellből a 100 aztán ma meg reggel a 100 egyikből másikból 60 utána hozzáfejtem a 40-et de már csak 80at tudtam estére fejni, mit csináljak nem szeretnék pótolni, tegyem mellre sűrűn vagy mit vegyek be, fitolacot iszom és azóta kevesebb pedig régebben attól sok volt, de mivel ma ittam így azt írtátok nem vehetek be urticat, vagy mégis.

Most nagyon beparáztam és tök rossz mert nem tudom mit csináljak:-(((((

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Szerintem, a minél gyakoribb kiürítés a leghatásosabb... vagy sűrűbben cicire teszed Bencét, vagy 2 szopi közötti időben fejsz...
DE... Bence jelzi úgyis, ha nem elég neki a kapott kaja!!!!

Nálunk Katus egyértelműen jelzi mindig, ha éhes... ha éppen az igényéhez képest kevesebb a tej, akkor 2-3 napig gyakrabban kér enni... aztán helyreáll a rend...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, akkor biztos nincs gond, többet teszem cicire ahogy írtad és fejek két szopi közt. Úgy örültem, hogy ma sikerült újra cicire tennem és nem fájt remélem marad így most már, mármint a szoptatás. Ircsi az igaz hogy ha este szoptat az ember több termelődik vagy ez hülyeség?
Bence sokat alszik megetetem és utána 4-5 órát alszik, ezek szerint biztos jó lehet a tejem.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Alapvetően mindegy, hogy fej, vagy szoptat az ember... a mell rendszeres kiürítése a lényeges!

Éhes gyerek nem alszik!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mindenkinek minden jót kívánok sok puszi nektek majd gondoljatok ránk!!!Most már kikapcsolom a gépet össze készítem a lomot amit haza küldök a párommal,mindenkinek szép napokat nem leszek egy darabig!!!!!!!puszi!!!

Kép
bévi

Az előbb Apa elzavart a géptől :(

Szilvás!.....Neked is köszi az infókat.

Ircsi!....Köszi az újabb tanácsokat.

Ezek szerint nem lesz semmi baja ha éjjel többet kap, majd kipróbálom.
Most egész nap alszik, kaja környékén volt csak fönn egy picit! (persze most már lassan ezen kezdek agyalni) :?

Bévi!.....Holnapra minden jót, és jelentkezz minél hamarabb!!!
limo73

Évi-Bévi, nagggggggggyon drukkolok!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++

Kép
xtina75

Limo front jön,lehet azért is alszik.Meg ha tele a poci,Tomi is alszik.
Mekkora balhé volt az előbb,előre kellett hozni a fürdetést is,úgy ordított,aztán benyelte a K vitamint,majd cicizett,akkor jó lett minden :wink:

Bévi nagyon drukkolok írj sms-t!!!!

Szerintetek ha egy evésre csaj egy ciciből eszik akkor mindenképp fejjem le a másikat?Mert van hogy egy óra múlva kéri a másikat,kiszámíthatatlan.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Bévi
Drukkok mennek!
Várjuk a híreket!

Limo
Tesóm szerint adjad a testsúly szerinti mennyiséget, elosztva a napi étkezések számával... és ha még éhes, akkor mehet neki 20-30 ml pluszban...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]
írta:
evilanySzerintetek ha egy evésre csaj egy ciciből eszik akkor mindenképp fejjem le a másikat?Mert van hogy egy óra múlva kéri a másikat,kiszámíthatatlan.

Néztem, hogy milyen csaj :roll: :wink:

Mi szopizunk általában két ciciből szopizunk... elkezdjük az egyikkel... aztán ha már nem jön, akkor át a másik oldalra... a végén vissza az elsőre.
Ha csak egy cicinyit eszik, akkor 3 órán belül ugyanazt a cicit kapja meg...
(tejcsi nagy része szopi közben termelődik)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csaj :roll: ehh,csak :)
Tomi bealszik hamar,ezért sokszor csak egy cicivel végez :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!
Én nem fejném le rögtön, ha szokott ilyen hamar "rátölteni", csak ha nagyon megalszik, neked meg nagyon feszít. Egyébként anno 1 gyereket én is 2 mellből szoptattam , kezdte az egyikkel, folytatta a másikkal, következő szopit fordítva. Nekünk ez abszolút működött.

Most max a gyerekeket cserélgetem a 2 cici között :lol: :lol:

Bévi! Hajrá 1000-rel, tényleg csak Lilire fókuszálj!

Claire
claire

Limo, szerintem estére mehet a nagyobb adag kaja, ha a babád igényli. Azért ne maradjon éhes, mert a doki azt mondta. Ráadásul ha tele van a pocak, lehet, hogy hamarabb átalussza az éjszakát is.
Infacol jó ízű :), vagy csak én vagyok fura (?)

Évi, szerintem fejjél abból, amiből nem szopizott, hogy termelődjön is, meg maradjon is biztonsági tartalék :) Ha hamarabb ébredne, akkor azt a cicit adjad neki. Én is igyekeztem mind a "kettőt" használni egymásutánban, de volt, hogy bealudt, és nem jött össze.

Dia, jó evőkéje van kisfiadnak :) Ricsi is Milupát evett (előtte volt Beba, meg Humana), szerintem a M. édesebb mint a többi, még nekem is ízlett :) Persze én nem attól híztam el :twisted:

Brik, én ettem urticát, miközben napközben döntöttem be a tejserkentő teákat és a sört is. Semmi gond nem volt, volt tejem bőségesen 1évig, aztán a kisasszony elkezdett harapni és már csak szórakozott - de nem ez a lényeg :) -, szerintem mehet együtt a 2-3-4... :lol: A fejés azért csalóka, szerintem sokkal kevesebb jön le, mint a kis "piócákkal" :)

BÉvi, Én már nagyon várom a kislányodat, épp ideje, hogy végre megszülessen. Nagyon sokat gondoltam Rátok nap mint nap és iszonyat drukkolok Nektek!!! Minden jót holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.08.24 23:13-kor.

maccs01

[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaévi
Nem lehet, hogy annyira stresszelsz az egész szülésre, hogy a szervezeted így védekezik? :roll:
Próbálj inkább lazítani... és képzeld magad elé, milyen lesz Lili... Koncentrálj rá!!!! Képzeld el, hogy a puha kis testét tartod a karodban, magadhoz szorítod.. az orrodat beledugod a nyakához... beszívod a finom babaillatot...
Minden érzékszervedet használd a kép kialakításához!!!!!

Ircsi, tiszta NLP - nagyon jó! Én is így szoktam az elérendő célra fókuszálni!

maccs01

Bévi! Drukkolok!

Szüléstörténet a g-n, ahogy ígértem.
szilvi35

Szilvi, minnyá nézem :)

maccs01

Sziasztok!

Hírjelentés :D

2010.08.24-én 23 órakkor megszületett Péter fiúnk. 3050gr és 52cm. Baba és mama jól van. Bols

Itt is hatalmas Gratulációóóóóóóóóóóm!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csajok...táblázatot nem csinálja senki? :oops: :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bols, HATALMAS GRATULÁCIÓ KICSI FIATOKHOZ! SOK PUSZI ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!

maccs01

Sziasztok!

Gyors jelentés Béviről:

Megkapta a zselét, kicsit kellemetlen, de erős lesz! Kapott beöntést is. Puszil mindenkit, szorítsunk nekik, hogy minden oké legyen és ne sírjon :wink:

Na majd visszaolvasok.....

királylány

Szegény Bévi.....folyik a magzatvize, lehet mégis sima szülés lesz. Össze van zavarodva, most sírt is, de megpróbál erős lenni.

Hűha a dokiját jól valagba billenteném! :twisted: Kellett neki összezavarni szegényt... :roll:

királylány

BÉvi, szegényke, biztos most jön ki a stressz, meg amíg meg nem lesz a baba, addig szorong... uhh, remélem, hogy mihamarabb túl lesznek rajta és puszilgathatja végre a pici babáját!

Köszi Dia!

maccs01

Bols GRATULÁLOK! sOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET!

királylány

Nagyon kifogta! A dokija egy barom, segget csinált a szájából!
Ilyen lelkiállapotban, mégha amúgy a lehetőségei jók lennének is, a hüvelyi szülés számára szerintem rázós lesz. Remélem, hogy van vele valaki!

maccs01

Fáj a bal cicim. De nem tudom mitől, nincs benne görcs és nem is piros viszont olyan, mintha egy mázsa téglát kötöttek volna rá....Ötlet? Most fejem gyakrabban...hátha :roll:

Maccs én már nem is tudom ki mondta, hogy nem lehet a szopis teát meg a homeósat egyszerre.....de ma megyek a patikába megkérdezem illetékestől...

Ma viszem Áront mázsálásra....kíváncsi leszek :D
Tegnap nem bírt kakilni, este nagy nehezen, de utána be is ájult azonnal :D

Limo emeld meg Bercibónak nappal az adagját, mert éjszakára kiéhezik. :wink:

királylány

Meg ott a hpv és még valami, amit nem tudtak kikezelni a terhesség miatt.. minek csinálják ezt vele? Vele akarják javítani a csaszi-statisztikájukat?! Fel vagyok háborodva!

maccs01

A szülésznője vele van....remélem hamar túl lesz rajta és nem horrorként fog megmaradni az emlékeiben, bár szépnek sem :roll:

királylány

Dia, lehet, hogy szimpla izomláz :)

Én nem tudtam erről a "nem szabad egy időben" dolgot, lehet, hogy ezért, de nálam semmi probléma nem volt vele.

maccs01

Legalább a szülésznője..., ahogy látom, annak sincs ott semmi szava (mint úgy általában)...

maccs01

Én is erre gondoltam, hogy valami izomláz féle. Hajnalban semmi baja nem volt még, 3.30-kor fejtem ki 160-at, utána kezdtem érezni, hogy fáj. Lehet nagyon préseltem... :roll: No remélem elmúlik, mert halálos :?

Brik egyél tojáslevest! Próba cseresznye....akarom mondani tej.... :D

királylány

Jó reggelt!

Most van időm...
Apája reggel már ment dolgozni, nagyon nehezn hagyott itthon minket, de látta, hogy nem lesz baj...

Tegnap este nagyon jó kislány volt, végig aludt, csak enni kelt fel, utána max. 5 perc nyüszik voltak, és vagy vissza is aludt, vagy pislogott a sötétben, és mutogatott a kis kezével...

Tejem annyi van, hogy csak na...alig várom általában, hogy felkeljen, mert kidurran, de azért örülök is neki...tegnap 5pár melltartóbetétet áztattam csurig, este már textilpelus is bent volt, de így is pacában aludtam, és amikor eszik az egyikből, közben ömlik a másikból...remélem így is marad és lesz neki sokáig...
Tegnap már kiszívott 100-at is az egyikből, de még fejni kellett, mert még bőven volt, csak a picúrba már nem fért több...születési súly már bőven visszajött...közben persze a másik úgy feszült...néha ki kell abból is fejnem, mert nem bírnám a következő kajáig, de abból épp csak annyit szoktam, hogy ne dőljön belőle...

ja, este azért produkció is volt...rájöttünk, hogy egy rotyi után még nincs kész, mert negyedórán belül jön még egy adag kaki...na tegnap kivártam mindkettőt, viszem hajnalban félhomályban a pelenkázóhoz...az én drága kislányom olyan sugárban carta le az édes anyukáját, aztán meg jót mosolygott rajta, és aludt...

Tegnap megnézte a gyerekorvos is...nagyon ügyes, erős baba...a fejét is simán forgatta már a kórházban is, ha hason aludt el...
Csak sok rajta a kiütés, most kap rá calcium-akármit, napi 2X 1ml kell, mert valószínűleg allergia, de már szépen javul, szegénykének az egész teste tele volt...
Dokinéni kérdezte, hogy esetleg van-e allergiás a családban? Hát, mondom mindkét szülő asztmás, ezzel elmondtam mindent...mondta, hogy így sajna elég fogékony ezekre ő is, de reméljük nem lesz komolyabb baj...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok...

Bols, gratu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szegény Bévi, napok óta mondja, hogy szivárog a vize. Kiakasztó! hihetetlen... :-( Csak hamar és baj nélkül legyen túl rajta. Ő lesz szegény, aki nem átéli hanem TÚLÉLI a szülést... Pedig ez nem betegség, de neki tesznek róla, hogy lassan az legyen...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dia
. gmailem tökre behalt, a leveleim beérkeznek, de válaszolni, levelet irni nem tudok, csevegni sem. Nemértem... :-(

szilvás76

Bols, nagyon nagyon gartulálok a kislegényhez!

bévi...kitartás...hamarosan meglesz a picilány...drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok

Bolsnak és Petinek hatalmas gratula!!
Kép

Csillag,csinálom a táblát,a gépemen ami van,tegnap jutottam odáig hogy kész lett,fel is tettem.(nem azért mert gáz h.másikat csináltál,de én meg ahhoz nem értek...nekem ez az egyszerűbb)

Bévi,szegény!!!!! Tényleg,a hpv is volt,nem értem miért kínozzák....???
Akkor már azt mondom én jobban jártam :?
Mindenesetre én se tudom mit tettem volna ha egyszer csak nekiállnak mégis szüleszteni...miután az ember rákészül másra..

Képzeljétek olyan boldog vagyok,a nagyfiam ( :) ) védő nélkül szopizik!! Éjjel próbáltam anélkül a szájába tenni és tök ügyesen ráugrott,és azóta már 3xevett anélkül!
Mondjuk fáj mint a rossebb de hát ez van.(gondolom mivel most szopizik csak tényleg igazit)

evilany

bols: gratulálok Nektek, jó egészséget és sok boldogságot kívánok a kis legényhez!
Vendég

Bekötöttük Tomit a kendőbe,hát még van mit gyakorolni de azért elsőre nem rossz,alul nem jól vezettem el de azon már könny segíteni.Mondjuk 2-en raktuk fel úgyh.most meg kell tanuljam egyedül!
Hozzáértők,véleményeket szívesen várok.
Kép

evilany

Kép

evilany

Évi, nem vagyok hozzáértő, de baromi jól mutat Tomi a kendőben. A kendőd is mutatós :):):) Az egyik legjobb szín, ami létezik, és első látásra jól kötötted meg: gyereknek kényelem, nem is esik le, baj nem lehet :) Tökre jól néztek ki!

Szopihoz gratula, majd edződnek a cicik :lol:

Igen, sokkalta jobban jártatok!

maccs01

Bols!....Grtalálok, egészséget, boldogságot, mindenféle jót kívánok!

Bercibó már az éjjel többet kapott enni, így csak másfél óra cirkusz volt.
Ma már reggel óta megemelt adagot kap, és terveim szerint a két esti etetéskor ha kér kap még. Kíváncsi leszek az éjszakára.

Maccs!....Infacol...én gyerekem még mindig pofákat vág rá, sőt kritikus esetben (pl. éjjel amikor nagyon a kaját várta) szó szerint visított egyet. De nem baj, az éjjel már kétszer volt produktum! :)

Évi!....Tök jól áll a kendő!
limo73

Évi!
Köszike hogy csinálod újra...
Igen...én ahhoz nem értettem...de párom megnézte és azt mondta ugyan az az elve...én akkor is passzolom :D
:oops: :? :wink:

ez van :D

Tomika édes így bebugyolálva...asszem nekem is kell egy ilyen :D
Könnyebb mint a hordozó :D

Holnap hallásvizsgálat (12:45)...érdekes lesz.
Csak alva csinálják...és hiába van időd ha a csemete nem alszik :(
2 napi hidegélelmet viszek :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!!!!

Sajnos Petra mellett nem tudok jönni. Még a múlt héten be-be olvastam de írni már nem volt időm. Múlt héten szerdán nagyszüleim voltak itt, semmit nem pihentem este meg kirázott a hideg. Bent kemény 26 fok én meg paplan+pléd alatt dideregtem. Azt hiszem akkor jött meg a tejem, mert azóta nem kell pótlás, sőt 3 napja csorog is a tejem etetések között. Alig tértem magamhoz mire szoptatni kellett. Jól bebugyoláltam magam úgy szoptattam és anya utána elvitte hozzá a hálóba és engedett aludni, de a lány nem lakott jól később megint megetettem és sokáig fent volt a picikém. Nagyon kimerültem, még reggel is úgy aludtam mint akit fejbe vágtak. Na aztán berezeltem és azóta szorgalmasan pihenek is, minden második etetés után alszom kicsit. Bár kell is, mert kicsim este aktív, szemei kipattannak és örülők ha 2 óra fele elalszik (vagy később). Reggel aztán 6-7-ig alszik.

Nagyon jó baba, nem sír csak ha már nagyon éhes vagy fáj a pocija. Máris rafinált, nem mindig marad a kiságyába, de szerencsére a szopipárnában hallgat, így oda teszem, hogy ne legyen ölbe. Már a nagyszüleit is táncoltatja. Vasárnap este 9-kor ébredt, 12:40-kor másodjára evett alvás nélkül és akkor anyukám mondta aludjak ő meg apukám majd vigyáznak rá, mert még a szemei nagyok voltak. Nem kímélte őket 2 óra fel arra ébredtem, hogy sír és anya hozza vissza etetni, majd nagy nehezen elaludt fél 3 fele. Reggel azonban 7 órakor ébredt. De így is ki voltunk bukva mind a 3-an, csak ő bírta. Másnap este apukám már viccelt, hogy felváltva alszunk és aki az első váltást vállalja feküdjön le 7 óra után. De aztán 12 után elaludt reggel 6-ig.

Tegnap megvolt az első fürdés nagyon élvezte és este 10 fele fürdettük így jobban aludt, éjjel 2 körül evett de nem volt fent csak olyan egy órát, majd reggel 8-ig birta.

Járunk ki sétálni az elején15 percet de már 30-at is voltunk, akkor elalszik, mint a bunda.

Férjem a szülés után délután ért csak hozzánk és maradt azon a héten, aztán másik héten csak 1 este volt itt és a tegnap megint jött, de nem tudom meddig tud maradni. Minden este kell hívjam, mondjam mit csinál a lánya. Nehéz de a lánynak így a legjobb.

Nekem van a legjobb dolgom, csak vele törődők és mégis van tiszta ruhánk, tiszta szobánk és naponta főt étel. Anya mindent megcsinál semmit nem engedi, hogy segítsek sőt még mellette jön segít a babával is ha ébren vagyunk. Éjjel is ahányszor megébred bejön lássa mit csinálunk. Sose fogom tudni neki visszasegíteni tuti. Most látom csak milyen szerencsés vagyok. Szeptember közepén meg jön 2 hétre haza velem, hogy legyünk a férjemmel együtt de mégse legyek egyedül.

Mikor tudok benézek és jelentkezem. Sok sok puszi és sokat gondolok rátok!!!!

Kép
Kép
melisch

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Melisch....
Nagyon jó dolgod van!
Most így a legjobb!!!
Örülj neki... :)
Anyukád tündér!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...na megyek lángost sütni :D
puszikaaaaaaaaaa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Látom 10-én szült Barbi is, tehát akkor nap 3 baba volt.

Gratulálok az uj kismamáknak és babáknak jó egészséget.

Táblázat tök jó, legalább tudom kivel mi van ha csak ritkán érek is ide!

Bévi sokat gondoltam rád és már meg voltam győződve, hogy babázol, na de talán ma :wink:

Szamóca, Schopin és Csibuk kitartást ti következtek!!!!!!

Kicsit még olvasgatok vissza, míg felkel a kis tündérem, képet teszek gmailre!

Nekem is van, hogy csak egy ciciből eszik, ha nagyon tele kifejem a másikat ha nem hagyom következő etetésig és akkor azzal kezdem. A bimbómat az elején jól megrágta, most van védőm és ha nem elég tele nehezen kapja be. 2 napja már hisztizik a puha cicin, rúg a lábával, tolja el magát a kezével és ordít míg végre be nem tudom dugni a száját, persze jól kifeszíti magát tőlem messzire :evil: nehogy be is tudja kapni.

Kép
Kép
melisch

Csillag köszi :oops: :oops: Gergő már így figyeli a játékokat??? Hát akkor lassan kell vegyek én is neki valamiket, mert én semmi játékot nem vettem még neki :roll: gondoltam ráérek :oops:

Kép
Kép
melisch

Bols! Gratula Petihez! c
Évilány! Nem volt a kendődhöz rajz, mikor volt nálam ilyen, ahhoz volt, és elég jól meg lehetett csinálni az alapján!
Esetleg a neten?
Claire
claire

sziasztok lányok!

gratulálok a legújabb babákhoz! remélem, hogy már Bévi is babázik, csak még nem tudott sms-t küldeni!

átfutottam az előző oldal fotóit. minden baba gyönyörűséges! de tényleg! kivétel nélkül! :) gratula hozzájuk!!!

Évi, szerintem a kendőben ilyen picikén simán béka pózba is be lehet kötni, szóval úgy, hogy össze van kuporodva, szerintem amúgy is az a legkényelmesebb nekik!

de nekem sem volt sajna kendőm, csak, amit barátnők mesélnek, illetve látok az utcán! a neten tuti vannak kötési módozatok, amúgy nagyon szépek vagytok együtt!

a másik, ami miatt jövök, mert szeretném a figyelmetekbe ajánlani Beni kinőtt, első ruhácskáit. csináltam egy picasa albumot, így a fiús anyukák, ha valami még hiányzik a nagy őszi, téli kelengyéből, hát tessék válogatni! csak olyan cuccokat tettem fel, amik kifogástalan állapotban vannak, egy folt sincs rajtuk!!!

árakat direkt nem írtam, szerintem, ha bárki érdeklődik valami iránt, megalkuszunk! ;)

és akkor íme a link!

http://picasaweb.google.hu/109801127542688009606

további jó babázást és legyetek nagyon büszkék magatokra, mert nagyon jól sikerült gyerekeitek vannak!

jaaa, és nem tudom, hogy írtam-e már, de nálunk tuti a kislány! :) neve apa szerint Lilla lesz, mert, hogy úgyis ő fogja bemondani, mikor megszületett, de ezen még harcolunk! nem a Lillával van bajom, hanem a Balló Lillával... kicsit sok az L betű benne, de majd még alakul. aztán lehet, hogy mégis ez lesz a picike neve! :)

Kép

sophie27

Bols
Sok-sok szeretettel gratulálok! Nagyon boldog babázást kívánok!

Maccs
Lehet, hogy azért is hatott nálad a tea is és a homeós is, mert hittél benne! És ez már jelentős stresszcsökkentő tényező volt :wink:

Ilus
Akkor te is fel lettél avatva :lol: :wink:
Allergia :cry:
Te fogyasztasz tejet, tejterméket???? Ha ilyen gond van, akkor azt érdemes első körben kihagyni!

Évi
Próbáljad a cicidet lanolinnal kenni!!!!

Limo
Éhező gyereknek produktuma sincs! Ha nem éhezteted azt a szegény dedet, akkor spórolhatsz a pelusra! :wink:
És ha az ürességtől fájt eddig a hasa, akkor nem is kell az Infacol :wink:

Csillag
Hallásvizsgálatot ilyen kicsiknél tényleg alvás közben tudnak értékelhetőt csinálni!
Próbáljátok Gergő alvásidejéhez időzíteni! Nincs protekciód?

Melisch
Pihenjél is! Főleg, hogy anyukád segít mindenben!!!!

Táblázat
Szamóca más szült...

Sophie
Gratulálok a kislányhoz!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: