[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

(((((((((((((((((Viki)))))))))))))))))))kitartás! :wink:

Némócska a lényeg lejön így is...
Vendég
 


Sziasztok!

9.33-kor megszületett Czinke Botond 3680 grammal, és 56 centivel. Baba és mama is jól vannak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Boni!
Nekem megnyugvás lesz, ha jól érzi ott magát.

A gondozónéni nagyon kedves, tényleg szeretettel fordul a gyerek felé. Az egyik kisfiú míg ott voltunk kb. 10szer elmondta neki, h: Ildikó néni szeretlek! :D

Némóka!
Réka most van benne az egyik legszebb időszakban, a sok felfedezéssel, tudás megszerzéssel.
20150601134430
 
 

 
 

Évi!
Köszi a híreket!

Czinkikém!
Isten hozta ezt a Drága Fiút!
Kép
Sok boldogságot, egészséget, tejcsit!

Na megyek sírni kicsit, olyan bódog vagyok!!!
20150601134430
 
 


Éljen, éljen!!!! Köszöntünk Botika idekint! Anyucinak sok tejcsit kívánunk!:))

Dorkának a második foga is kijött, tök jó:) Ilyenkor hogy kell ápolni a fogait? Vegyek neki babafogkefét, vagy elég még a gézlap?
Vendég
 


Czinke!!!!!!!!!!!!!!! Hatalmas nagy Gratula Isten hozta Botikát. Ezer éve nem voltam net közelben ma feljöttem, gondoltam rád sokat és mit látok.................... Nagyon örülek Nektek!!!!! (Tesómnak Bátyámnak is ma van szülinapja és nagyon jó emberke lett belőle :lol: :lol: ) Millió pussz Nektek!!!!!!!4


Viki, meghatódtam ahogy irtál a bölcsis napokról, jaj Istenem én még nem merem Olcsit bölcsibe járatni, de ha majd a két évet betölti utána meglátom....... ha kezdek dolgozni muszáj lesz,

Csajok, még mindig a Balcsin aug 31ig. Ezért nem igazán vagyok net közelben. Ez a mobilnet meg elég sz@r.



Szóval mi jól vagyunk, Olcsi nagyon beszédes, most már ott tartunk, hogy mondatokat képez. MInden szót kimond mondja hogy apa elment munkácsiba stb. nagyon jó arc. Nyáron sokat volt kint mozgott le is passzolt kicsit 13 és fél kg. volt már 15 kg is. Most már válogat a kaják között, mindent szeret, azért a gyümik a kezdvencek (hála Istennek). Imád strandolni, még álmában is mondja, szia megyünk strandra. Mindenkinek köszön, jó nevelt gyerek lesz a lelkem :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Gratulálok a Czinke családnak! Jó egészséget Boti babának!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Czinke család sok szeretettel gratulálunk!

:lol:
Vendég
 


halihóóóóó bocsi hogy csak most tudtam én is jönni a hírrel hogy megszületett Czinke Boti.
Plázában voltunk pont amikor üzent és utána meg szenvedtem Milóval nem akart aludni. Elaludt a babakocsiba áttettem a kiságyba és nem adtam vissza a cumiját mert úgy láttam alszik tovább aztán ezzel úgy kizökkentettem hogy egész délután semmit nem aludt. Szóval most aludt el végre. Igaz du. voltunk babakocsizni megint akkor elszundikált picit de max. fél órát mert egy ikres barátnőmmel találkoztam aki nemrég szült és felváltva zendítettek rá a babák.
na szóval ma szinte semmit nem csináltam mert caplattam Miló után, s vele fel a dombra.

Na szóval.

CZINKE BOTINAK HOSSZÚ ÉLETET, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK! :)

NEMO
Gondolhatod mennyire megmaradt bennem. Azóta rémálmaimban is kísértenek és csurom vizesen ébredek.

Na Milónak is menne a számítógépezés. Meg tud őrölni ha előtte gépezek ő is üti ezerrel. Ő is tette tönkre sztem a netemet. Most a szomszédéról írok mert különben még mindig nem lenne.
Ők most nyaralnak úgyhogy nem kell nekik. :wink:

Amikor a Ricsi játszik a sajátján akkor odamászik hozzá és ezerrel üti a térdét hogy vegye fel. Néha megkönyörül rajta és felveszi de neki is püföli a klaviatúrát aztán elmegy a kép meg minden és megelégeli. Most már nagyon ki tudja mutatni az akaratát akkorákat szokott kiabálni ha valami nem úgy van ahogy szeretné hogy a fülem cseng meg bedugul.

SUSKA
Nagy kópé Olcsa. Kérünk sok képet ha vége a nyaralásnak és rendes gép elé kerülsz.
Azt hittem már otthon vagytok. Ha errefelé jártok nézzetek be ha van kedvetek. Telefonszámom tudod. Pusszantás és további jó nyaralást nektek!

VIKI
Nagyon ügyes Lackó, büszke lehetsz rá.
Anya nekem is mondta hogy majd én jobban fogok pityizni mint Miló ha bölcsibe kell menni.
Már most rossz belegondolni.
Ráadásul baromira nem akarok dóóóóóóóóógozni menni, a régi helyemre meg pláne nem!!!!!!!!

Ezzel a gondozónénivel nagy mákotok van!
Remélem jövőre az oviban is aranyosak lesznek vele.

TWIST
Nekünk van babafogkefe és krém. Miló nagyon élvezi a fogmosást.
Gondolom enyhíti neki a viszketést. Van egy csengős micimackós hajkeféje azt imádja rágni, néha kiveszi a szájából megrázza hogy csilingeljen aztán továbbrágja. A rágókákat egyiket sem szereti.

dita75
 
 


Én sem voltam már ezer éve,de most gondoltam gyorsan bekukkantok... Ezt a hírt!!!!!! Sok-sok boldogságot Boti baba és az egész családnak is!
Ígérem visszaolvasok majd és "utánanézek" kivel mi van...
Addig is minden szépet és jót az összes mamának és babának(meg a nagytesóknak is!)Ja,meg az apukáknak :)

Kép
f.ancsi
 
 


Ditus, hogy szoktattad fogmosáshoz Milókát, hogy megszerette? Először hogyan csináljam? Olvastam olyat, akinek a kisgyereke megutálta a fogmosást, én ezt nem szeretném.
Mondjuk textilpellussal ha masszírozom, az jól esik neki, szintén az enyhülés miatt.
A babafogkrémet le is lehet nyelni? Mert öblíteni a kiscsajom még nem tud.

F.ancsi: hogy van Lóci baba? Hogy telnek a mindennapok a gyerekekkel?
Vendég
 


Beneveztem Barbust a babavilág fotópályázatára. Szóval aki ráér és van kedve, attól várom a szavazatot.

Először be kell regisztrálni a www.babavilag.com -on. Itt feltesz egy csomó kérdést, bármit be lehet írni. Csak az utolsó kérdésnél ha nem szeretnétek hírlevelet, akkor ne felejtsétek el átváltani "nem"-re. Van egy olyan hülyeség még benne, hogy két szót kell beírni, hogy ne lehessen automatikusan regisztrálni, ha nem tudjátok kiolvasni a legfelső gombbal lehet kérni újat addig még egy normálisan olvashatót nem ad. Szóval beléptek és az alábbi linken találjátok meg a kisasszonyt. Egy szavazatot lehet csak leadni. Előre is köszönöm.

http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... 1290#41290

twist: Dorcinak hány foga van már?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Gyorsan bekukkantottam innen Szlovéniából, hogy megnézzem Boti babát :D

Czinki,
sok szeretettel gratulálok a picifiúhoz!

Dita,
csak gyorsan beleolvastam a dolgokba, és láttam, hogy írtad, hogy Miló nem alszik máshol csak a kiságyában. Szerintem kezd szoktatni, mert piszok nehéz dolgod lesz. Emlékszel írtam anno, hogy Levi csak a kiságyában alszik el, és csak úgy, ha letesszük, nem lehet altatni..., és ki voltam akadva, hogy mi lesz így a menőkénkkel. És egyszerűen vittük. Ha fáradt, elalszik a gyerek bárhol. Visszük az utazóágyát, az fix pont mindig, ha valahol vagyunk. Végül is az ő ágya az is. Most már tök mindegy neki hol alszik. Babakocsi, autó, külföld :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok

LINACSKA
További jó nyaralást.
Autóban, babakocsiban Miló is alszik de ha megáll felébred.
Amíg zúg a kocsi, megy a babakocsi addig horkol vígan.
Pár nap után elaludt a lelkem anyuéknál az utazóágyban de előtte rengeteget szenvedtem, legutóbb már megmondtam anyunak hogy csak akkor megyünk ha ő altatja Milót mert idegesebb meg fáradtabb voltam emiatt náluk mint otthon pedig ott kiszolgáltak nem kellett főzni, mosni, takarítani....

ANCSI
Hogy vagytok? Lóci még mindig ördögfióka?
Pörög ezerrel??? Bölcsibe mikor megy?
Lányok???
Munka???

Írj!!!!!

TWIST
Simán megmostam a fogacskáit ahogy a sajátomat is szoktam és elsőre tetszett neki. Ennyi! Próbáld meg te is! Pusz, mentem! :)

dita75
 
 


Hali Lányok

Bocs hogy ritkán jövök de ez a menő manó leány nem enged gép elé!És most még itt vannak a barátnőmék Pécsről iker lányokkal most 3 9 hónapos mászkál fel alá.Az ikreket vezérli az én leányom ő a fönök.

Czinke Boti nagyon sok örömet és boldogságot kívánok!

Dita
Voltunk Budán meg Siófokon Darinka élvezte csak a Balcsi hideg volt nekem azt hittem kiszakad a vágás a hasamon.
Dari napról napra huncutabb meg erőszakosabb most nem kell neki a főtt kaja.

Twist mi fogkefézünk igaz csak sima vizzel.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok! Na, megvettem az első fogkefét, újra húzhatós ajánlott a patikus néni, mert az első fogacskákhoz ezt szokták vinni. Ma este kipróbáljuk.
Hát még mindig sírdogál Dorci, evés közben valami benyilall neki és sírni kezd, aztán kéri tovább a kaját. Lehet, hogy további fogak is jönni fognak.
Most kettő van kint neki, a két alsó. Szopizásnál már kicsit érzem :roll:

Viuska, azért szuper lehetett a nyaralás:) Vannak jó kis fotók, amikor vízben van Darinka? Darinka már jár? Vagy mászik? Amúgy tök ügyi csaj és eddig is nagyon gyorsan, szépen fejlődött!:-)

Dorcikám mászik nagyon szépen és gyorsan. Csattognak a kis kezei a padlón:) Leül, letámasztva és átteszi a kezeit a másik oldalra és arra indul tovább. És csak olyan dolgok érdeklik, amikhez tilos hozzányúlni. Már konnektor dugaszokat is vettünk, mert meglátott egy konnektort és boldogan sikítva odamászott hozzá, alig tudtam közéjük vetni magam.

Vicky, megyek szavazok rátok szívesen! Hajrá!:)
Vendég
 


twist: Köszi a szavazatot. Barbusnak is mindig az kéne amit nem lehet. Megpróbálom megakadályozni. Neki még nincs foga, de vettem neki olyan buzogány félét és egy gumis tanuló fogkefe volt hozzá. A buzogányt szereti rágni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hali

Twist ha visszakerülnek a képek a gépre (villám csapott a gépbe)akkor rakok ide fel párat.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Meg persze írok Dariról miket tud

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Itt is nagyon sok boldogságot kívánok Botihoz! Remélem, Nándus hamar megbékél a helyzettel!

Twist,
Mi is ujjrahúzhatós fogkefét használtunk az elején, de az csak addig lesz jó amíg nem nőnek meg a fogai rendesen, mert Réka utána elkezdett harapni...

Viki,
Nagyon ügyes Lackó! Remélem, a többi nap is jól telt a bölcsiben!

Ancsa,
Hogy vagytok?

Dita,
Hát ezért van az, hogy én már csak akkor tudok számítógép elé ülni, ha Réka alszik...

Ez az új fülbevalónk:
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


nemone: Réka gyönyörű és az új fülbevaló is szép. Még mindig nagyon hasonlít rá Barbus szerintem.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Tényleg hasonlít a két szép kékszemű kiscsaj:) Nagyon aranyosak!

Vicky, gratula a betöltött 7. hónaphoz!:)

Némóka: új fülbevaló nagyon szép! Én is örömmel elfogadnám, szeretem a köves, csillogó ékszereket:-) A fogkefénél Dorci is rágcsálta az ujjamat, tul. képpen ebből állt a fogmosás, hogy rágcsált:)

Vius, oksi, majd várjuk a képeket! Villám csapott a gépbe? Hát, azt egyáltalán vissza lehet hozni az életbe? Vagy csak egy biztosíték ég ki ilyenkor benne? Szegény, ijesztő lehetett.

Czinki Botijáról mikor láthatunk képeket? Nagyon kíváncsi vagyok!
Vendég
 


twist: Köszi, csak úgy rohan az idő. Sajna a villámcsapás elég nagy gondokat tud okozni a számítógépeknél, talán szerencsésebb esetben csak egy biztosíték, de én még csak nagyobb károkat láttam. Viszont fizet a biztosító érte ha van a lakásnak.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok

CSAJOK HELP
Meddig tarthat még ez az állapot?
Több mint egy hete nem alszik Miló éjszaka sírva ébred többször is, két órákat vígasztalgatom, majd végül csak a kezemben tudom elaltatni mert éktelen bömbölésbe kezd ha vissza akarom tenni a kiságyba. Este lefekvés előtt bekenem dologéllel az ínyét de így is felkel gondolom akkor ha elmegy a hatása mert mindig olyan 11 körül majd 3 óra felé kezdődik a műsor. Valamelyik nap nurofent is adtam neki mert úgy láttam hogy a cumizás is fájt neki márpedig anélkül nem alszik el.
Kezdek már nagyon zombi lenni, pedig eddig sem tudtam sokat aludni most aztán meg pláne. 2-3 órát és nappal is esélytelen.
Valamelyik nap annyira fájt már a fejem hogy nagyon türelmetlen voltam Milóhoz. Legszívesebben lepasszoltam volna egy időre míg kicsit kipihenem magam de hát nincs kire. Most már csak az éltet hogy anyuék hazajöttek a nyaralásból és ha otthon végez a dolgaival lejön hozzánk pár napra. De az is még másfél hét.
Amúgy a két felső foga jön ki végre mert már régóta látom hogy ott van de nem törte át az ínyét. Most már fehérlik mind a kettő épp hogy a hegye kint van de már kijöhetne teljesen mert akkor jobb lesz neki UGYE ??????

Hát remélem! :roll:

Most visszatettem neki a nyakába a borostyánt mert mióta mászik nem szeretem ha rajta van mert mindenhová befurakszik és félek hogy beleakad valamibe. Ma is olyan helyekre mászott be hogy alig bírtam kiszedni. A legjobb az volt amikor megpróbált felállni egy műanyag rekeszes tárolón amiben zöldségek vannak és természetesen magára borította az egészet. Ott hempergett a sok hagyma és a krumpli között.... :shock:

TWIST
Ma kaptam képet Czinkétől, természetesen nem tudom megnyitni :( a mobilinternetemet is lemondtam mert akkora sz@r már bocsánat hogy arra szó nincs.
Nagyon ügyes a lánykád hogy már mászik. Miló 7,5 hósan még nem tudott ennyire mint ahogy te mondod, csak apró "lépéseket" tett. Persze utána beindult mint az atom és azóta le sem lhet lőni.

NEMO, VICKY
Szépek a lányok. Tényleg van hasonlóság.

VIUS
Örülök hogy jól telt a nyaralás.
Mi egy napot voltunk a Balcsin még a legnagyobb kánikulába, akkor jó meleg volt a víz de még így sem mertem bevinni Milót.
Anyuéknál a medencébe viszont jókat pancsolt meg van neki itthon is, azt hiszem idén ennyi elég lesz neki majd jövőre már másfél évesen több mindenre lesz lehetőség.

Kiváncsian várom a képeket.

Aranyos lehet a 3 törpe együtt.

dita75
 
 


Ditus, semmi gond, már megkaptam mástól az Avivát, átküldtem annak aki kérte és most boldog:)))
Nálunk a fogzásnál úgy volt, hogy már akkor abbamaradt, amikor a pici fehér pötty megjelent az ínyén, akkor már nyugi volt. Csak az "áttörést" szenvedtük meg közösen. Persze ezek csak az első fogak, gondolom, hogy hátul még rosszabb érzés lehet.

Köszi szépen a Dorka dícséretet, jól esik és átadom neki:) Amúgy ne tudd meg, de sehol sem vagyunk néhány ismerősömtől, nekik már állnak a gyerekeik, sőt kapaszkodás nélkül is. Ettől mi persze elmaradunk.
Jaj, igazad volt, mondtad, hogy kéz nélkül, egyenes háttal fog ülni egy idő után Dorci. Most már tud úgy ülni. Először eldobta magát hátra és beütötte magát (de persze a járóka ki volt bélelve, így a sírás hamar elcsendesedett). Most viszont már óvatosabban egyenesedik ki és nem is esett azóta hátra.
Most új poén, hogy mély hangon beszél, "gonosz baba" hangon és gonosz arcot is vág hozzá:) Képzeld el a Baba szót, mély basszus hangon kimondva, úgy próbálja Dorka is.) De nem ijesztő, tök cuki.)
Vendég
 


Na,újra itthon és azonnal benéztem hozzátok,nagyon köszönöm az érdeklődést :D
Köszönjük,jól vagyunk,Lóci még mindig egy energiabomba(nekem ez nagyon fura a csajok után),de egyre jobban élvezem,nagyon jókat nevetünk rajta. A három közül a legbátrabb baba,mindenkivel lepaktál,mosolyog,hablatyol,ma az utcán a kukásnak pápázott és kiabált vmi irtó fontosat az Ő babanyelvén.Tegnap a porszívót puszilgatta,de persze minket is folyton és igazi cuppanósan.
Olyan,mint egy papagáj,mindent próbál mondani a lányok után.
A csajoknak lassan be kellene már vásárolni,de nem visz rá a lélek,így megint biztos hat helyről fog összejönni a sulikezdőcsomag. :oops: Nagyon szomorúak,hogy vége a nyárnak,de én is velük együtt.
Ditus,mikor jöttök már Pestre???? Állatkert? Sajnálom,hogy nyűgös Milóka.remélem nem tart sokáig.
A topic- lányok gyönyörűek,nemsokára Lócussal fogjuk nézni a fotókat,aztán majd dönt,hogy éppen melyikkel megy randira... :D
Nagyfiúk? Olcsa,Lackó, Zsigi, Danci ?..És a többiek?
Linácska,láttam,hogy készültök a harmadik babára,...hát ekkora korkülönbséggel nagyon bátrak vagytok,de biztos Lili sokat segítene már.Mi van az inzulinos mizériával,már nem kell szedned a gyogyit?
Ditus! Ezerszer akartam kérdezni,mi van a nővéred miómájával? Rendbejött?

Kép
f.ancsi
 
 


Bonim!
Isten éltessen! Kép
20150601134430
 
 


SZiasztok,

Bonimami,

nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neked!

Vikimami,

összeszorul a szívem ahogy a bölcsibe szoktatás történetét olvasom, nekem is nagyon nehéz lesz lelkileg, de muszáj lesz szeptembertől beadni Dancit, mondjuk én csak délelőttre fogom a tőlünk 30 m-re levő magánbölcsibe.
De akkor is könny fut a szemembe ha végiggondolom, hogy bölcsis lesz az én imádott nagyfiam :oops:

DIta,

lehet, hogy a foga jön Milónak, de 8 hós korban kezdőik a szeparációs szorongás is, amikor rájön, hogy ő nem egy test és lélek veled, te el tudsz menni és ő egyedül marad, és ez megviseli őket lelkileg.
Kitartás, ha mégis a foga, akkor onnan, hogy kifehérlik már el is múlik a vész, akkor már nem fáj neki tovább.
Dancinak is most jön a 17. , nagoyn szenved miatta, van, hogy éjjel 1,5 órát zokog. Dokihoz elvittem és monda, hogy 2-3 nap este adjak neki panadolt, aztán 2-3 nap szünet, aztán 2-3 nap Nurofen, és elvileg addigra át kellene, hogy törjön, ha nem akkor megint pihi és újra panadol.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mi jól vagyunk, Dávidka egszer már átaludta az éjjelt, remélem neksokára ez állandó lesz.
Nagyon jó gyerek mindkettő, a reformjaim által már egész jól bírom a nappalokat és éjjeleket, de a munka szokás szerint eltemet.
2 hete Danci elkapta a hasmenős betegséget, őt nem viselte meg, lázas sem lett, de a testvérem elkapta tőle és ő sajnos kórházba került. De mostmár ő is jól van, ledobott 4 kg-ot magáról, aminek kifejezetten örül :lol:
Képeket ma szeretnék hozni mert az unokatestvérem jön Dancira vigyázni, így lesz egy kis szabadidőm 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsi,

tündér lehet a kisfiad! Annyira jó lehet, hogy ilyen kis cserfes. :lol:
Danci még mindig nem nagyon beszél, mosmár néhány szó elejét azért mond, de még nem szószátyár :roll:
Az én fiam minden kamionnak és motornak integet, a kamionokat megértem, mert kamionos cégünk van, de a motor ...:roll: Pedig mondtam neki, hogy a kis műanyag motorjánál nem kap komolyabbat amíg az én asztalomnál eszik 8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némóka!
Nagyon dögös Rékus a kis fülbevalójával!!!!!

Viki!
Te is jól titkolod előlünk, fiús anyukák :mrgreen:, ezt a szép kék szemű jányt!

Ditus!
Szuszá és kitartást!
Jól elkaptátok a fogzást, és ahogy írja Moncsi is a szep. szorongás is bejátszhat ebbe.
Kérlek nyugodj le!!! Nagyon sokat számít a te lelkiállapotod is, mert a babák nagyon jól veszik az anyukájuk "rezgéseit". Ha te is feszültebb vagy, még nehezebben tud visszaaludni. Próbáld ki a viborcul kúpot, ez gyógynövényes.

Ha csak a kezekben alszik el, akkor altasd úgy. Bújjatok össze, érezze a közelségedet.

Ezt olvasd el, megéri: http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=78369&type=22&_v=Ranschburg_Jeno_Szulok_kis_konyve

Ancsi!
Dobj fel képet ide is Lóciról! Az iwiwen szoktam csöpögni, h milyen szép fiúcska! Látod, a a nyugis csajok után felpörget titeket ez a vagány legény!

Moncsi!
Éljenek a reformok!
Danci biztos jól fogja magát érezni a bölcsiben. Azért másabb egy fiatalabb legényt beszoktatni, + ő azért nem is fog ott aludni. Mintha csak játszani menne délelőttönként.

Sajnálom, h elkaptátok a vírust! Tesókádnak is jobbulást!

[quote]P írta:edig mondtam neki, hogy a kis műanyag motorjánál nem kap komolyabbat amíg az én asztalomnál eszik
aha! majd megkapja a kis quadot....., Laló nagyon szereti az övét.

Bölcsi
Nálunk sírással megy az elválás. Szeret menni, meg, ha már nem lát lenyugszik, játszik, de maga az elválás nagyon sírós. :cry: Ma lesz az első ottalvása, háááát nagyon kíváncsi vagyok rá összejön-e. Vittük a kis barátait (noddy babákat), cumikát, kis plédet, vizes kulacsát. Sokat beszélgetünk vele a bölcsiről, az ottalvásról.

Eddig mindig az "éltette", h ebéd után megyek érte. Hallottam, h mondta az asztalnál is, h mindjárt jön anya.
Eddig soha nem aludt el nélkülünk idegen helyen. Torkom össze is van szorulva, hogy veszi ezt az akadályt.

Érzékenyebb lett mióta bölcsis. Este csak velem hajlandó elaludni (mindig is egyedül aludt el), éjjel is többször ébred, velem alszik vissza. Volt, h végig fogta a kezemet éjjel. :cry:
20150601134430
 
 


KÖszönöm a köszöntéseket! :lol: hétvégén vidéken voltunk, minnyá visszaolvasok
Vendég
 


Sziasztok!

Boni,
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Dita,
Remélem, hamar kibújnak a fogacskák, és alszik Miló éjjel!

Viki,
Sajnálom, hogy nehezen megy az elválás! Remélem, hamar megszokja! Mikor mész vissza dolgozni?

Monic,
Sajnálom a vírust!
Remélem, Dávidka is hamar végigaludja majd az éjszakákat!

Vicky,
Jééé, tényleg van hasonlóság a lányaink között! :wink:

Tegnap volt a szülői értekezlet a bölcsiben. Réka a Katica csoportba került, és a cseresznye jelet választottam neki. November 30-ig be kell szoktatni, mert különben elveszti a helyét, így kb. november 20-a környékén kezdjük a bölcsit. A gondozónők sajnos nem szimpik, de meglátom, hogy viselkednek majd a gyerekekkel, és Rékával.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Elvileg jövő hét közepén kezdek, de lehet, h átcsúszik köv. hétfőre.

Elválás nehéz, ez nálunk az alváson nagyon látszik.

Remélem megválrozik majd a véleményed a beszokatás alatt a gondozónénikről. Nekem azért könnyebbség, h tudom jókezekben van Lalókám, tényleg sok törődést, ölelést, szeretetet kap tőlük.
20150601134430
 
 


Desviki: nagyon rossz lehet most neked a bölcsi miatt, elhiszem, hogy a torkod összeszorul. Majd jobb lesz egy idő után. Azt szokták írni a fórumokon, hogy egy idő után már szívesen van ott a gyerek és alszik és és jól érzi magát a többiekkel. Kitartást nektek!

Bonikó: Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Némóka, szigorúak a gondozónénik, megfáradtak, elegük van a sok gyerekből típusúak? Az a baj?
Vendég
 


sziasztok ,

bocsi, de nem olvastam vissza semmit.
köszönöm a köszöntéseket és az érdeklődést.
bocsi, h nem válaszoltam , de nagyon fáradtak vagyunk.

Boti áldott jó fiú, eszik és alszik napközben, éjszaka 2szer ébred, de jobban szeret inkább a cicin aludni köztünk, pedig nappal simán alszik a saját ágyában. szerencsére szépen szopik , már kedden este szopizott ügyesen, és szerencsére a tejcsi is szépen beindult a korházban már, már pici súlygyarapodással jöttünk haza. szerencsére szépen büfizik, igy szerencsére nem hasfájós. kop-kop!!! remélem ilyen is marad!

Nándus nagyon édes!! imádja Botit!! simogatja, puszilgatja (rendes cuppanós puszikat ad, amit csak a plüss állatainak!!, meg pár napja nekem), fürdetésnél ő is pancsolgatja, pelust választ neki, kéri a kezébe, nagyon aranyos. de sajnos Nándus megbetegedett, mielőtt korházba mentünk , már akkor hasmasa volt, de anyóséknál elmúlt, viszont, visszajött itthon újra, és vas már lázas is volt. pedig pörög , rohangál, de amúgy meg nyűgös és hisztis. most jön a 4 szemfog és 2 örlő, meg szerintem a lelki dolgok is érződnek, de a drnő azt mondta, h picit piros a torka és a füle, kapott rá gyógyszert. rem hamar rendbejön, mert igy elég húzósak a napjaink. se éjszakánk, se nappalunk. még szerencse, h itt van anyu.

én jól vagyok, sebem rendben, jól mozgok már, már kénytelen voltam néha megemelni Nándust is, akkor mindig elrebegtem 1 imát, h csak most ne szakadjak szét, de csak nem.

szülés , vagyis a császár ok volt. más izgalmak voltak, mint a természetes szülésnél, de ugyanakkor ez volt a legbiztonságosabb mind2őnk számár, és úgy érzem jól döntöttünk. kedd reggel a főosztvezető szarakodott, már ott voltam hálóingben, köntösben, papucsban, és még nem mondta ki az áment a császárra. tök ideg voltam, h hazaküld, h jöjjek vissza 1 hét múlva. elvileg 28ra voltam kiirva, de bizonytalan volt a ciklus, a Boti már elég nagy volt, nem is értem, h mit szemétkedett. de szerencsére végül megcsinálták , én voltam az első, csak tök szar volt, h amúgy is be van szarva az ember és akkor még ilyen szemét módon viselkednek vele, csak mert nem vállaltuk a beforgatást, amit ő végzett volna. olyan nyilatkozatot kellett aláirnom, h a császár milyen veszélyes, és h még az is jobb, h beforgatás alatt esetleg beindul a szülés. de aztán hallottam olyanokat, h sürgősségi császár lett vkinél, és a baba oxigénhiányos lett. hát köszönöm! csak azért, h ő kisérletezzen!
ezt az 1 órás hercehurcát leszámitva minden rendben volt. nem éreztem fájdalmat. mint a fogorvosnál, amikor tök elérzéstelenitenek, és csak azt érzem , h matatnak bennem, éreztem ahogy nyomkodnak , majd kiemelik Botit. csak 1 pillanatra hozták oda, vitték fürdetni, és odaadták picit CSabának, majd csak 2 óra múlva kaptuk meg. de csak du 4kor kellhettem fel, ill kellett már felkellnem, hát azt hittem összecsinálom magam. de szerencsére szépen gyógyultam, uh minden ok már.

szóval jól vagyunk, köszönök mindenkinek mindent!!!

puszi mindenkinek!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Hali

Boni nagyon boldog születésnapot!!

Czinkeb gratulálok mégegyszer szép baba Boti:)

Csajok írtam egy k....va hosszút de kidobta a gép.
Holnap írok egy újjat és beszámolok mindenről és hozok képeket is ha nem baj.
Most nem megy már mert Dari mozgolodik(abba a szobában van a gép ahol alszunk)

Puszka

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Czinkim!
GYÖNYÖRŰEK! Kép
20150601134430
 
 


czinkeb: Boti gyönyörű és örülök hogy jól vagytok. Nándika is aranyos, ő most a nagy tesó. Már alig várom hogy nálunk is jöjjön majd a második baba.

Bölcsis sztorikat nagy odafigyeléssel olvasom, mert szerintem ez nálunk sem lesz egyszerű. Barbus még nem lesz 2 éves, hát nagyon nem várom. Jól el vagyunk itthon. Vannak persze napok, amikor azt mondom hogy inkább visszamegyek dolgozni és bajlódjon vele egy dadus, de utána meg édesen eljátszik magában és akkor meg imádom. Mondjuk mostanában az a játék, hogy mindig azt csinálná amit nem lehet. De gondolom nektek nem kell bemutatnom egy 7 hónapos gyereket. :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Boni!

Remélem fogadsz még köszöntéseket, isten éltessen sokáig!!!

Czinki!

Egyszerűen gyönyörűek a fiúk, szívet melengető ez a kép róluk :)

Viki!

Annyira átérzem a helyzetet, mintha tegnap lett volna, hogy a Dórit szoktattam a bölcsibe... Ő egy picit idősebb volt, de volt egy-két kemény napunk... Kitartást!

Némóci!

Remélem jobban megismerve majd megváltozik a véleményed a gondozónénikről! Nálunk annó kettő volt, és a Dórinak az volt a kedvence, aki nekem kevésbé volt szimpi. Neki bejött :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


SZiasztok,

Czinki,

gyönyörűek a gyerekek!!!!!!!!!!! Mindkettő annyira de annyira szééééééééééép!!!!!!!
Csak ámulok-bámulok. 8)
Hasfájás: Dávidkánál 3 hetes kor után kezdődött, de 1 hónapos kortól napi egyszer este adom neki az angol vizet, és nem fáj a hasa! Úgyhogy ha mégis lesz nálatok is, ne keseredj el, mert a durva hasfájás már elkezdődött volna.

Én is töltöttem fel végre képeket, mindjárt rakom is őket.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szóval a fiúk:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

AMint látszik, DAncival szinte minden nap a strandon vagyunk, DÁvidka is jön velünk, szerintem mi is olyan menőkés család vagyunk mint Linácskáék, nem is tudom mi lenne, ha nem aludnának meg akárhol a gyerekek.
A lényeg, hogy a rendszert tartom, délutáni-esti alvásidő, de a hely gyakran változik, ami szerintem nem baj, mert tényleg lehet velük utazni és idegenben is úgy alszanak mintha otthon lennének.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: gyönyörűek a kishapsik! Dávidka már felkönyököl? Nagyon ügyi! Igazi pasis arcocskája van.

Boti baba nagyon hasonlít Nándus kiskori képére:) Cukorfalat, gyönyörű!

Vius, jaj, én is így jártam, írtam egy csomót, aztán kidobott a babanet. Sokáig nem tudtam jönni olyan mérges lettem.

Képzeljétek, Dorka tegnap este felállt magától. A járókába kapaszkodva találtam. Nem tudom, hogy csinálta, mert épp a gépet vertem, és felnéztem és láttam, hogy ott ácsorog a baba. Kiabáltam, hogy apa gyere be, áll a baba!:) Azért egész este 21 óráig ezt gyakorolta Dorka, nagyon édi volt.) Ma viszont még egyszer sem állt fel. Azért szeretném újra látni:)
Vendég
 


Sziasztok
Tegnap elszállt amit írtam most pótlom.
Sajnos sok időm nincs a Darinka melett mert ha ideülök a gép elé akkor féltékeny és állandóan cirkuszol,meg menni menni menni, mászva olyan gyors hogy allig érem útol.

Szóval nyaralásról voltunk két napot Budán majd 4et Siófokon.
Dari élvezte Budán voltunk a várban másnap meg elmentünk vásárolni a westendbe C@A ba.
Majd hétfőn Budáról mentünk Siófokra.
Jó volt csak nagyon hideg volt a víz Darit is csak napi kétszer vittem be a vízbe 10 percre.Mondjuk én már kevésbé élveztem mert a császáros vágáson azt hittem szét szakad.
Múlt héten pedig itt voltak barátnőmék Pécsről az ikerlányokkal meg a kisfiával. Vasárnap mentek haza jó volt legalább volt kivel menni a városba sétálni.

Twist gépünket nem tudták megcsinálni így új gépet kellett venni.De várjuk a biztósítót van jegyző könyv hogy nem lehetett megcsinálni.
Darinka mászik mindenhol feláll egyedül még nem megy de ha van miben kapaszkodni akkor oda megy már állva is.Most kapott járássegítőt meg nyuszis mocit a mocival már megy hátrafelé a járássegítőt meg szereli.
Enni mindent eszik mostmár a krémtúrót is megeszi.
Holnap megyünk tanácsadásra kiváncsi leszek mennyi mert azt mondták múltkor hogy keveset hízott(8kg és 70,5 cm volt másfél hónapja)
Röviden ennyi.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Gyönyörű baba Boti! Nagyon jó az a kép kettőjükről!!!

Monic,
Dávidka is nagyon gyönyőrű baba! És mennyit változott!

Vius,
Édes nagyon Darinka, de én már megcsodáltam az iwiw-en! :wink:

Twist,
Hát, igen pont ezért nem szimpi a bölcsis gondozónéni, mert fásultnak látszik, de remélem rosszul láttam. Remélem, hogy a gyerekekkel jól bánik, és szereti majd Réka.
Gratula a felálláshoz!

Dita,
Hát, most Rékának is újra jön a foga, és éjszaka megint 2,5 órán át szórakoztatott... Te tudtál már pihenni?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Vius, de cukker kiscsajod van!!!! Jól néznek ki az ikerbabákkal!:)) Ő volt a főnök, ugye, azt írtad? Aranyos.)
Puffancs evés nagyon király fotó!!
Pici lánynak javult az étvágya, hogy látod?
A császáros seb húzódik a hidegvízben? Juj, az rossz lehet! Majd én csak jövőre próbálom ki, idén nem Balatonoztunk.

Némóka, hát, akkor ráhibáztam a gondozónéni viselkedésére. Remélem, hogy csak aktuálisan volt fáradt.
Vendég
 


Hazajöttünk már kedden a nyaralásból, de alig érem utól magam. Kedd este hazajöttünk, szerda délelőtt hívtak az új oviból, hogy ma jönnek családlátogatásra. Lakás úszik, mosnivaló hegyekben..., na ebből kellett mára valamit varázsolni.
De sikerült. Óvónénik nagyon aranyosak, bár Lili egy mukkot nem szólt hozzájuk. Maradt a csiga jele is.

Czinki,
még egyszer gratulálok ehhez a gyönyörűséges kisfiúhoz!!

Monic,
a te fiacskáid is gyönyörűek.

Ancsi,
hát szeretnénk tesót, és tényleg kis korkülönbséggel, mert én 35 fölött nem akarok szülni, engem ne akarjon senki hasbaszurkálni. Na ehhez azért már nem sok hiányzik. Lili nem nagyon segít, Levi se nagyon érdekli. Nem tudom, mit lehetne tenni, hogy jobban elfogadja. Levi nagyon "intenzív", mászik, jön-megy, rombol, pakol..., Lili meg inkább csöndes, és úgy veszem észre, hogy kicsit zavarja Levi nyüzsgése.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok
tök elvonási tüneteim vannak hogy már több mint 3 hete nincs netem rendesen. most is kölcsönkértem a szomszédból mert igaz hétfőn visszahozták de továbbra sem jó a modem úgyhogy újra elvitték pestre a szervízbe. persze a számla meg jött, úgyhogy ha most megint ott lesz két hétig szépen vissza is küldöm nekik az egy havi számlát hogy mégis mire fel ha nem is tudtam használni, csere készüléket természetesen nem adtak.... de nem is ez most a legnagyobb problémám és még csak nem is a fogzás.

Jajj csajok nagyon el vagyok kettyenve.
Tudjátok a Miló hasadt fitymával született és igazából senki nem számolt be nekünk arról hogy ez konkrétan mit takar. A zárójelentésre is az van írva hogy hasadt fityma miatt csináltak neki koponya és hasi uh-ot hogy kizárjanak egyéb rendellenességet de szerencsére negatív lett minden és a csecsemő doki is csak annyit mondott hogy egy öltéssel össze lehet varrni és akkor normális lesz de egy éves koráig ne bántsuk.
Nemrég találtam a kukacán egy sárgás csomót elég nagy mint egy borsószem, a házidokink szabin egy helyettes nézte meg.
Szerinte zsírcsomó de ha nem múlik menjünk a sebészetre. Ma elmentünk. A doki nem is akart fogadni minket mert hogy mennyien vannak. Egy héten két órát rendel jó hogy sokan vannak. 2-3-ig van rendelés ráadásul ez egy megyei kórház még a balatonról is odahordják a gyerekeket és az összes környező faluból de még városból is mert nálunk sincs gyereksebészet hiába város Vp.
Na szóval kisírtam hogy maradhassunk azt mondta oké ha végigvárjuk a hosszú sort. Az én hiperaktív fiammal. fasza volt. ráadásul fel kellett ébresztenem hisz ő pont abban az időben szokott délután aludni. már hagytam hogy másszon a koszos padlón mert sem a babakocsiban sem apa sem az én kezemben nem maradt el.
A lényeg az hogy egy komoly műtét vár a Milóra amit első körben másfél évesen fognak végrahajtani aztán majd jön még egy vagy kettő (az egyik plasztikai).
3 órás altatás, másfél órás műtét és min. egy hét kórházi tartózkodás ebből két napot állítólag fel sem kelhet az ágyból mivel 3 cső lóg ki belőle a katéteren kívül.
Nem tudom hogy fogom ezt majd kivitelezni vele mert már most nem tudom egy percnél tovább megtartani az ölemben sem hát még egy ágyban. :(
Néztem egy internetes oldalt még képek is vannak, csajok én ezt nem akarom..... :cry: ... már most teljesen ki vagyok készülve.
olyanokat írnak hogy ez a betegségnek milyen következményei lehetnek (meddőség, szexuális zavarok, vizeletürítési problémák stb) és soha nem lesz normális a fütyköse így pubertás korban ez lelki zavarokat is okozhat neki. Nagyon el vagyok keseredve.
Most van több mint fél évünk hogy keressünk valami normális dokit, már nézegettem a neten kit ajánlanak a legjobban.
Ha esetleg tudtok valakit aki átesett ilyen műtéten megadhatnátok az elérhetőségét.

Ez az a honlap FIGYELEM!!! Csak erős idegzetűek nézzék meg!!!
http://www.gyermeksebesz.hu/hypospadiasis.php

A fogzással kapcsolatban most 2-3 éjszaka nem ébredt. Adtam neki lefekvés előtt nurofent és bekentem az ínyét dologéllel.
Ma csak dologélt kapott és már egyszer fel is kelt, de talán csak a cumit nem találta a sötétben. Remélem hogy éjjel nem lesz riadó.
Bár tök mindegy mert úgy sem tudok aludni se éjjelem se nappalom. Most azt is vadászom hogy mit szedjek be az alvásproblémámra. Egyszerűen felébredek éjszaka és órákig nézem a plafont, forgolódok nem tudok aludni. Már fogtam mindenre, mert eddig Miló keltett, aztán valamelyik nap aludt végig de szélvihar volt. Tegnap nem volt semmi éjjel-nappal tök csend és egyszerűen nem tudtam aludni.

(basszus most is hallom hogy nyöszörög a Miló. Bemegyek hát tök büdi van. most át kellett pelusoznom pedig előtte is kakilt, van hogy egy nap 5 is de jókora mennyiség) végig sírta az egészet mert félálomban volt. most talán visszaalszik mert csend van.

VIKI
Sajnálom nagyon! Jajj még ez is, nem tudom mi lesz velünk is. Én már most kivagyok a bölcsi miatt is. Ha nem lennének anyagi problémáink kivárnám az ovit legalább de ahogy Évi mondja az sem lehet annyira könnyű de azért még is csak még egy év.
Nagyon átérzem a helyzetet. Miló sztem nagyon anyás lesz mert gyakorlatilag csak velem van, de én még nála is ragaszkodóbb vagyok. Egyelőre el sem tudom képzelni hogy ő 8-9 órát bölcsiben legyen és én meg a mh-emen.

Köszi a linket (ha befejeztem a hsz-t elolvasom) meg a szavaidat, igyekszem uralni a helyzetet, csak ne szakadt volna most ennyi minden a nyakamba megint.

NEMONE
Sajnálom hogy újra éjszakáztok!
Köszönöm hogy felhívtál és próbáltál segíteni. Tök ari vagy.
Egyébként most is adtam neki egy kis tápit és meg is nyugodott de még ezután is van hogy 1-2 óra eltelik míg visszaalszik megint.
Remélem Réka jobban viseli majd a bölcsit.

BONI
Utólag is boldog születésnapot kívánok! Sajnos előbb nem volt rá lehetőségem!

ANCSI
Holnap is készültünk fel pestre de most el vagyok kettyenve ettől az egésztől meg a foga is jön úgyhogy még megvárom hogy ez lecsengjen mert elég nehéz vele utazni hogy ennyi széklete van.
Nagyon cuki lehet Lóci remélem nemsokára láthatom élőben is.
Mindenképpen szólok és egyeztetünk hogy hol és mikor de állatkertbe nem viszem sztem is ő még kicsi ehhez de egy városligeti séta szóba jöhet.
A nővérem szerencsére meggyógyult, köszi a nevében is az érdeklődést.

MONIC
Bocsi hogy felőletek nem nagyon érdeklődtem de ha lett volna több idő telefonálásra.... természetesen érdekel hogy mi van veletek, de most muszáj volt valakinek elpanaszolkodnom hogy mi vár a kis szerelmemre és eddig te mindig olyan jól meg tudtál nyugtatni.
Azt látom hogy már nagyon jól elvagytok és csodásak a srácok, a szépségükről nem is beszélve. Strand, nagy mosolyok a fiúk arcán, nagyon büszke lehetsz magadra. Azt hiszem én a káosz kellős közepén picsognék a te helyedben.

Köszi a fogproblémára a tanácsot. Csak most tudtam olvasni.
Amúgy az egyik foga már fehérlik a másik még duzzad-duzzad lassacskán áttöri az is sztem.

Amúgy biztos nem szep. szorongás mert amikor kapott fájdalomcsillapítót szépen aludt.

Sajnálom hogy Danci beteg volt remélem már jobban van.

VIUS
Örülök hogy jól éreztétek magatokat.
A balcsi most tényleg nem volt valami meleg.
A babák nagyon édesek együtt.
remélem a biztosító kifizeti a károtokat.

TWIST
Gratula a kislánynak! Innentől nálatok is vége a jó világnak :)

ÉVI
Nálatok minden oké? Műtétet már el is feledted jól vagy remélem.
A gyerekekkel is minden ok?
Neked mikor kell visszamenned dolgozni?

CINKI
Tündéri Botika, nagyon hasonlít Nándusra, de ő kisimultabb baba ahogy a császárosok szoktak lenni.
Eszméletlen édesek és szépek mindketten. Nándus igazi nagy fiú már. Nagyon sok boldogságot és egészséget az egész családnak.

VICKY
Hát el tudjuk képzelni. :)
Ma spec. megint kezdett volna kiszökni a teraszra de láttam mire készül és folyamatosan mondtam neki hogy nem szabad ahányszor elindult a rosszaság felé. Majd egyszer csak hátranéztem és pont félúton kaptam el a kezét hogy egy nagy adag hajas szöszös valamit bekapjon amit az ajtó elé fújt a szél.

nem hiszitek el most megint kiszedtem egy adag kakit alóla. Most már másfél órája írom ezt a hsz-t ezalatt kb. 30x mentem be hozzá, és ebből kétszer pelenkáztam újra.

Mos már szeretnék lefeküdni mert hulla vagyok, azt hiszem megint nem lesz alvás ebből..... ha nem lennének a lábaim ólomból kivinném babakocsiba ott mindig szépen elalszik meg az autóban is.

jó éjt és puszi mindenkinek.... nem tudom mikor tudok újra jönni mert holnap reggel viszem vissza a szomszédnak a netet a sajátom meg kérdéses továbbra is. :(

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: