A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Bencék nagyon sok boldogat nektek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs köszi igen már csak kettőt kell aludni nagyon várom már,de érthető,jó tanácsokat adsz szeretem olvasni!!!

Clarie nekem egyből az jött le rád hasonlít a csaj olyan mint te csak piciben!!!Aranyosak nagyon!!!

Csibuc Korina is ki jön hamarosan,hát takarítani nálunk is mehetsz hisz lassan egy hete nem vagyok otthon lehet állapot!!! :lol: :lol: :lol: Drukkolok nektek nagyon!!!

Tina mi a baj????Remélem jól vagy és semmi nagy baj nincs!!!Köszi,hogy gondolsz rám!!

Évi kiváncsi vagyok mit mond a tanácsadó.s nagyon ügyesek vagytok már mennyit híztatok,kitartás ügyes vagy!!!!

Dia Áron baba nagyon ügyesen eszik és nagyon szereti a hasiját,de legalább van mitől fejlődjön!!!

Ilus nagyon sok egészséget nektek és nagyon ügyes voltál!!!!!

Mi voltunk uh és nst minden rendben uh szerint még mindig 2-3 a lepény a mazatviz elég,zárt a méhszáj ennyi szerdán szülünk vagyis császár,alig várom Lilit!!!!És már csak kettőt kell aludni!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Szilvás!!???Melisch!!???Remélem mindenki jól van!!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Bencéknek sok boldogat!

Este sokat keményedett a pocakom, de a szülésznő által javasolt oldalfekvés ismét jót tett. Ma a védőnő is hvott, h egyben vagyunk-e még. :?
Szerdára még bejelentkeztem a doki magánrendelésére. :oops:
Fájások alig-alig legerősebb 60-as körüli volt eddig.
Nyákdugóm már több mint két hete távozott. Jól érzi magát a pocakomban Peti! :wink:

Bévi, Csibuc drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Claire, nagyon szépek a "Hatok". Lánykád tényleg nagyon hasonlít rád!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Aki az én Bencémre is gondolt annak köszönöm szépen a nevében is :D

Bols kitartást neked. Jól bírod. Pedig már nagyon kíváncsi vagyok Petire :wink: Gondolom nálad jobban aligha :D

Bévi nyugi......takarítás megvár :D Ilyen eredményekkel el is hiszem, hogy Lili nem akar kijönni :D na de szerda mindjárt itt van :wink:

Szilvásnak küldtem sms-t, de még nem válaszolt. Remélem nincs semmi baj.... :roll:

királylány

sziasztok! köszi a dicséreteket!
Problémák: kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond, ez nagyon igaz! :( De azért jó nézni, ahogy fejlődnek! Néha , amikor az ember kicsit hátra tud lépni, és onnan szemlélni, akkor nagyon klassz. Miközben időnként napi szinten idegbajt kapok tőlük! :D

Ircsi!
Telehold van, lehet, h azt érzi Katus!
Claire
claire

Bencéknek boldog névnapot!!
Hibákért bocsi,egykezest játszok :roll: ringatok..
Tanácsadót asszem nem hívom most,mert a védőnővel is meg tudtam mindent beszélni,súly,mérés,víz adása,szoptatás ideje,bimbóvédő nélkül már 2xelfogadta a cicit igaz kis időre...

Dia mit adsz Áronnak plusz tápit?

Ilus ügyesek voltatok,pihenj sokat

Pocakosok kitartás,micsoda luxusalbérletek lehetnek azok!!
Csibuc pörögsz :lol:
Bévi bizony hamar elmegy az a 2 nap,jó eredményeknek örülök,rem.megnyugodtál,pihenj amennyit csak bírsz!
Bols Peti is kitartó :wink:

Maccs köszi a jótanácsokat,aranyat érnek nekem.

Tényleg,Szilvás..

Tündi nálunk a pisi folyik ki sokszor,pl.az előbb is :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvás írt. Jól vannak csak a gépük cart be ismét. Férjura próbálkozik most összerakni. remélhetőleg sikerrel jár...

Babaimi még neked akartam írni: hasfájásra használtok valamit?

királylány

Dia, Bévi,

Elvileg nincs baj, csak most sem jött össze. De nem szomorkodom, csak teleaggatom a napjaimat programokkal, hogy ne is foglalkozzam vele. A férjem meg elmegy 2 hét kiküldetésbe, úgy nagyjából a ciklusom 10. napjától a 23.-ig, tehát ebben a hónapban esélyünk sem lesz. Meg egyedül leszek.

Kép
xtina75

Évi egyelőre elég a tej neki, de most ugrott az étvágya, majd meglátjuk meddig bírom csak tejjel. Tápból a drnő a Milupától a Milumil HA Start-ot írta fel. Áronnak mindegy ahogy elnézem csak kaja legyen :lol:

Köszben leszívtam a tejet....90ml, Áron meg eszik 125ml-t :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára királylány 2010.08.23 10:38-kor.

királylány

Tina soha ne mondd, hogy soha.....Én nem tudom hogyan estem teherbe Áronnal....lehet a Szentlélek volt.... :lol: De most komolyan. Lehet megviccel benneteket az élet. :wink: Tudom, hogy nagyon rossz és hiába mondja mindenki ne akard görcsösen.....nem megy, mert csak ott motoszkál a tudatalattidban. Így voltam ezzel én is mikor próbálkoztunk. Na ősszel nem volt időm odafigyelni, meg úgy voltam vele elmegyek majd a dokihoz......Majd ha nem figyelsz oda akkor fog sikerülni. Kívánom neked, hogy ez minél hamarabb legyen :) Mondjuk most. Még ha esélytelennek is tartod ezt a hónapot :wink:

királylány

Tina! Osztom Dia véleményét. Néha megviccel a biológia, pl a mostani ikreink abszolút nem a ciklus közepe táján fogantak, sőt, elvileg lehetetlen időpontban. Mitől volt ott dupla!!! peteérés???! Kis szűk biológus agyam nem fogja. Tudom, h nehéz nem erre gondolni, ha egyszer ez a fontos....! De a gólyák még nem szedelőzködnek, kapj el egyet!

Claire
claire

Tina! Én is osztom a többiek vélelményét, amikor az ember nem figyel vagy nem számít rá, akkor kopogtat a gólya :?

Dia: természetesen Bencédnek is mentek a jókívánságok! A próféta beszéljen Belőled a szülést illetően :D

bévi: 2 nap aztán ott lesz Lilid Veled :D

Nah ebéd megvót, lassan indulok akupunktúrára. Este majd jelentkezem NST után. Szülésznénim visszahívott 11 körül és érdeklődött, hogy minden rendben van-e. Meglepett nagyon :)

Mindenkinek szép napot!

A korábban sokat emlegetett kattogás odabentről már nálam is megvan :roll:
Vendég

Csibuc kezem-lában csuriban.... :lol:

Claire nekünk is ikreknek indult és szintén lehetetlen időpontban.... :lol:

királylány

Sziasztok,

bocsi a zavarásért. Én is júliusban szültem.
Lenne egy eladó medela mellszívóm, 1 hetet használtam. Ha valakit érdekel, írjon nekem egy emailt: mercedes79@freemail.hu-ra.

Jó babázást!!!

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Na sziasztok Csajok.

Újra kellett telepteni az oprendszert, de a klaiatúra gy sem működik. Lehoztuk a padlásról az asztali gép klaviját, oszt ezt dugtuka laptopba. Attól tartok, hamarosan teljesen bekrepál a gép... :-(

Szerencsére lementettük a képeket róla időben.

Vanilla. Örülj a tejcinek... Kérdezd meg, a felesleget nem lehet -e leadni? Pár vizsgálat után tök jó bevételi forrás (1800 Ft/l) és másokon is segtesz vele.. Járj utána...

Bencéknek boldog névnapot!!!

Mi elvagyunk. Lassan rázódunk össze, volt egy pár nap, amikor eléggé kétségbeestem. Egyrészt, mert a "naggyal" nem tudtam eleget foglalkozni, a kicsi éjjel nem aludt: nem evett, csak cicizett, lerakni nem lehetett, és cumival becsapni sem... 1 és 1/4 órát aludtam, előzőleg kb 2 órát. Jön az ovi is lassan, napirend ugye még sehol...

Doki volt itt egy hete, mondta, az össze vissza evéstől is lehet hasfájós, húzzuk ki a 3 órát, inkább egy - két korty vzzel csapjam be, és 30-35 percig etessem. Eredmény: épp csak megihzta a heti minimumot. :-( szóval maradok az ösztöneimnél... Ha kér- kap. pont. Majd meglátjuk. ha nem gyarapodik igy sem megnyugtatóan, hozzátáplálok.
Az arca pattanásos lett, azt hiszem, ez a tejtől van. Máshol nem látok ilyet, csak a pofiján.

Megpróbálok visszaolvasni.

Bévi, kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szilvás76

Szilvás jó hogy írtál,a gyerekdokik jó tanácsokat adnak csak betarthatatlan :roll: Biztosan tejkiütés,Enikő (barátnőm kislánya)is nagyon pöttyös volt kis ideig.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tina,akkor még erősebben szugerálom a gólyákat,igyekezzenek feléd!!

Hunytam egy órát,most vendégeket várunk,jönnek babacsodálóba :) legalább ringatják a seggét :)

evilany

Bocsi ha széthúzom,de muszáj megmutassam,Tomika kikerekedve tiszta apja lett:

Kép

evilany

Sziasztok ma egész nap aludtam mert szobatársak elmentek haza akik normálisak voltak van egy magyar de az soha nincs bent folyton lent ül cigizik,faros a babája és itt sír miért nem szült még meg stb,jah és hozzá teszem nagyobb a bébi neki mint nekem Lili!!!!!
Köszönöm a rengeteg bíztatást rám fér,már nagyon várjuk megnyugodni akkor fogok ha már látom és adhatok neki puszancsott,mocorog a lelkem egész nap és most már eléggé fáj a mozdulata is!!!Mi 24 óráig nem jöhetünk ki a megfigyelőből szerdán addig kell bent feküdni és nem állhatok fel hát biztos nem lesz kényelmes főleg,hogy háton soha nem tudtam feküdni,nah de remélem ez lesz a legnagyobb gondunk,párom bejöhet hozzám kicsit,majd de persze nem sokáig mert a szülőszoba ott van közvetlen mellette,szóval 24 ügyeletben leszek szülés téren kíváncsi vagyok hányan fognak megszülni ennyi idő alatt!!

Évi Tomi csodálatos baba nagyon kis cuki pofa,remélem megoldódik teljesen ez a szopis dolog!!!

Szilvás jó hogy jelentkeztél már aggódtam értetek,remélem minden rendben lesz és szépen fogtok gyarapodni,nem csodálom,hogy nehéz a napirended!!!

Dia Persze,hogy a te Bencédnek is sok boldogat ez nem volt kérdés :wink: :wink: :wink: Áron meg egy kis éhenkórász de nem baj az :lol: :lol: :lol:

Tina elhiszem nem könnyű de nagyon-nagyon drukkolok neked,nem gondolni rá hát ilyet nem lehet főleg abban a helyzetben mikor vizsgálnak,meg követik az érést meg ilyesmi így nagyon nehéz nem rá gondolni mikor azt mondják ma legyetek együtt,mi így voltunk és ahogy tudom ti is így vagytok!!Mi azt mondtuk jó nem megyek dokihoz nem követem uh-val semmi majd lesz valami és lám igaz nem volt redszeres ciklusom és fogalmam sincs most már mikor is eshetem teherbe,de Lili itt van a pocakban igaz kibujni nem akar,biztos fél majd nagyon meg puszilgatjuk ha kijön de erre fel készülhet!!!Minden elképzelhető jót kívánok neked,hogy minél hamarabb össze jöjjön!!!!!!!!!!És azt soha ne mondjuk,hogy soha!!!!!!!!

Csibuc kíváncsi vagyok mit mond a dokid!!!!Majd megírod!!!

Bols neked is ezer drukkkkkkk!!!!!!!

Kicsit unalmas a mai nap holnap már biztos nagy lesz az izgalom és azon fogok gondolkozni mennyire fog fájni stb,de szeretnék már túl lenni rajta és Lili moszatot egészségesen a karjaimba tartani!!!!!

Kép
bévi

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi, Bols, Csibuc
Hajrá!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
És ha gyakrabban fejnél????
Vannak fejlődési ugrások... akkor pár napig gyakrabban kell kiüríteni a cicit és termelődik a többlet tej...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi Katus nagyon aranyos!!!!!!Azok az arcok!!!!

Kép
bévi

Jól van, nem kell ám azt hinni, hogy el vagyok keseredve, mert nem. Csak semmi kedvem egyedül lenni 2 hétig abban a nagy házban. Még jó, hogy van két kutyánk (bár kinn). De azt nem gondolom, hogy rendetlenkedő peteéréssel majd nekem csak úgy spontán lesz (megfelelő) PÉm ciklus elején vagy végén. A progiszintem is nagyon alacsony lett legutóbb...

Nem vagyok én termékenységi istennő, mint pl Claire :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Szal azért ismerem a korlátaimat. Egyszer összejön, de most tényleg konvergálni fog a nullához az esély. Jobb most realistának lenni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.08.23 14:57-kor.

Kép
xtina75

Ircsi próbálkozok gyakrabban fejni csak nem mindig jön össze....

Katus azon a képen....lefelé görbülő szájjal.....nagyon aranyos :D

Szilvi csak bírja még a gép....
Na ja, 3 óránként...mikor üvölt a gyerek....nem egyszerű a dolog. Mondjuk én kussban vagyok, mert üvegből eszik, így könnyű, tele pocakja 3-4 óránként eszik...

Bévi én előttevaló éjjel nem aludtam valami sokat, mert tudtam mi vár rám. Kellemesen csalódtam. Nekem az első műtét rosszabbul él az emlékeimben. Maga a műtét nem lesz gáz, a többi is kibírható. Első pár nap vészesebb, aztán könnyebb lesz. Most itt a felépülésre gondolok. Nem kell félni. Az érzéstelenítő sem rosszabb, mint egy vérvétel. :wink: Blogomban leírtam mi volt, hogy volt, erre számíthatsz kb.

Évi egyem meg a kis kerek fejét. Úgy tud nézni! Zabálnivaló. Ti milyen tápit kaptatok?

Így van Ő a földön:
Kép

Kép

királylány

Tina itt elkél két dolgos kéz 8) :lol: Jöhetsz!

királylány

Dia, na ez a másik, hogy annyi dolgom lesz, listát írtam, csak semmi kedvem most festeni pl. Mivel azt kell. Minden ramaty, a kutyaházakat le kellene festeni, a szerszámos házikót, van egy díszkutunk, aztán rumli itt, rumli ott... De most ezt fogom csinálni, majd kirakom a CD-lejátszót az ablakba, és meló után meló 2-3 órát.

Kép
xtina75

Itt a díszkút, ami már nem így néz ki, újra kell pácolnom:

Kép

Kép
xtina75

Tina
Én maximálisan megértelek...

Dia
Szerencsés vagy Áronnal! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Én nem tudnám Katust csak 3-4 óránként etetni... még ha üvegből kapná se... az anyatejet olyan 2 óra alatt megemésztik.. :wink:
Szépek a fiaid! :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina akkor hajrá munka! Szép az a kút!

Ircsi köszi :D Van, hogy Áron is hamarabb éhes lesz. Most, hogy többet eszik jobban kibírja a 3-4 órát, mikor mennyit....igény szerint eszik :lol:

királylány

Tina! termékenység istennő :lol: :lol: ez jó! Pláne, ha magamelé képzelem a termékenység szobrokat, nagy mellek, fenék, stb.
Én meg....ha borogatom elmúlik, kivéve most, h szoptatok (bioinplantátum :lol: ), 15,5 évesen jött meg először, és olyan "masszív" a hormonrendszerem, h pl orvosi javallatra nem szedtem sose hormontartalmú gyógyszert. :D az első előtt aggódtam is, hogy fog menni a teherbeesés. de ha egy üzlet beindul! :lol:

Claire
claire

[quote="claire"]T írta:claireina! termékenység istennő :lol: :lol: ez jó! Pláne, ha magamelé képzelem a termékenység szobrokat, nagy mellek, fenék, stb.
Én meg....ha borogatom elmúlik, kivéve most, h szoptatok (bioinplantátum :lol: ), 15,5 évesen jött meg először, és olyan "masszív" a hormonrendszerem, h pl orvosi javallatra nem szedtem sose hormontartalmú gyógyszert. :D az első előtt aggódtam is, hogy fog menni a teherbeesés. de ha egy üzlet beindul! :lol:

Claire

Azért ugye nem baj, ha irigyeljük a szép családodat :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Bévi, én is sokat gondolok rátok, már nagyon várom a kis Lilit, meg aztán Te is fel fogsz lélegezni egy kicsit, meglátod!

Szilvás, Enikő és Bálint nem véletlenül időzítették egy napra a születésüket!!! Képzeld, hogy én is ugyanezekre a dolgokra jutottam: azért fáj a hasa, mert rengeteget és mohón eszik, kvázi rendszertelenül, "igény szerint". Ha igyekszem a 3 órát tartani, és csak fél órán át etetni, akkor meg azért van nyűglődés. Akkor inkább legyen meg a heti súlygyarapodás, és nyűglődés, minthogy nyűglődés és éhség legyen.
A "pattanások" is játszanak nálunk is, anyatej. Kristófnál a félig tápszeres lét miatt nem voltak ilyenek. Ne törődj velük.
Én ma éjjel róttam a köröket a lakásban Bálinttal a vállamon... Alig voltam ma fáradt... Ennek ellenére ma először egyedül voltam a két gyerekkel!
Na, megyek, nyit a tejüzem :lol:

bekri

Claire, nem az alakodra gondoltam, hanem a 6 gyerekre.. 8)

Kép
xtina75

Tina, kósza peteérések lehetnek bármikor! A női szervezet csodákra képes! Sőt, ennek ellenkezőjét is tudja: peteérés nélküli ciklusokat produkálni, pl. nehéz időkben... Szóval, soha ne mondd, hogy soha :)

Ircsi, Maccs, én már meg sem próbálom, hogy nem cserélek pelust Bálinton éjszaka. Egyszerűen muszáj, különben szopi után nehezményezi a dolgot és akkor meg visszajön a tej a macerálástól... :? A büfit meg végképp nem lehet kihagyni, még közben is kell, amikor alig kap levegőt a tejtől, meg a cicire büfizik... :shock: Nem túl elegáns egy pasitól, de neki elnézzük :wink:

Tudtál pihenni, Ircsi? Tesódéknak gratulálok az új jövevényhez, és majd februárban várjuk a képeket :wink:

Dia, helyes a két srácod! Nekem néha még mindig fura, hogy már két fiú anyukája vagyok. :roll:

bekri

Sziasztok

Voltunk ma a gyerekorvosnál, megint kiakadtam rajta....
Sztem nem komplett, de majd kiderül, lehet másik után nézek.....

Egyik:
Ilyet szól, miért lett kilukasztva már most a gyerek füle, várhattunk volna pár hetet még, mert vannak a fülben akupunktúrás pontok -kérdezem én: pár hét múlva eltűnnek onnan?????

Másik:
Születtünk: 3000 gr
Eljöttünk 2780 gr
Másnap este az ügyeleten 2570 gr
Rá 2 napra a dokinál 2790 gr
Ma 2900 gr

Megkérdezte: szopik rendesen? mondom igen.
Erre írt fel tápszert...., közbe közli, hogy ő mennyire ellenzi, de h megnyugodjak, felírja....
Nem aggódom, s nem is említettem ilyesmit se.....

ha az ügyelettől nézem: 8 nap alatt: 330 gr gyarapodás
Ha az ő mérését: 6 nap alatt 110 gr
EZ AKKOR TÉNYLEG KEVÉS???????

(van tokánk is :) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2010.08.23 17:49-kor.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tina

Nekem is azt mondták, hogy örüljek ha hormonkezeléssel teherbeesek, mert televannak a petefészkeim cisztákkal, s menstruálni is kb évente max 3szor menstruáltam....
És láss csodát, van nekem egy spontán Rékám :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Na jó, ne mesélje már el mindenki, hogy milyen spontán, mert lassan ettől fogok sírni. Köszi.

Kép
xtina75

:shock: .....

Clárika
Kép
clárika

Clarika
Szerintem, jó a hízása Rékának!
A tápszer meg lelki támasz... NEKED...(nekem is van itthon egy dobozzal)
(A petefészekciszták, a rendszertelen ciklus miatt neked is kellene nézetned inzulin-szintet :? )

Bekri
Nem is csináltam egész nap semmit... annyi, hogy délben lementünk a bevásárlóközpont éttermébe kajázni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clari heti 150-200 gr gyarapodás tökéletes.
A gyerekorvos nálunk is érdekes,itt is tápszert írt,védőnő és a kórházi doki is inkább vizet javasolt,azt is adunk ha nagyon nyűgi.
Füle:talán arra gondolt hogy pár hét alatt nő a füle,és jobban elkülöníthetőek az akupunktúrás pontok..nemtom.

Bea,nálunk is muszáj a böfi is,mert anélkül nagyon nyűgös,sőt,elképesztő szeles a gyerek,nem tudom mitől,nem eszek puffasztót :? és úgy zavarják a pukik :(
Most is evett,fél órát aludt és ordít mert pukizik folyamatosan.Apja masszírozza...

Tina.... :?
Kép

Egyébként,ha minden rendben:
Kép

Dia,mi Humana Start Optimát kaptunk.

evilany

Évi, nagyon BABA! :lol: :lol: Hagyjuk a gólyákat meg a petéket a fenébe, maradjunk a pöttömkéknél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Sziasztok!!!!

Bea két gyerekhez hozzá szokni biztos nem könnyű de majd beleszoksz lassan de biztosan,evés remélem mi hamarabb rendeződik :wink: :wink: :wink:

Évi Tomi nagyon drága csöppség!!!

Minden kicsi baba nagyon szép és csodálatos,én is várom a mi kis moszatunkat,megint vannak aprócska görcsök,de persze mindig ilyenkor kezdődik és egy óra múlva stop van!!Ma este az én szülésznőm van csináltunk Nst megint Lili úgy mozgott mint egy kis hangya jött ment!!!Beszélgettünk a császárról,nagyon várom már és már csak a holnapi nap van a mai eltelt holnap is egész nap pihenek,készülök a nagy találkozásra,nagyon fura de remélem ez az aggódás természetes!!!

Dia a bloggod már olvastam,meg az Éviét is de azért ma is el olvastam a történetet,érdekel,nagyon remélem könnyen össze szedem magam és ügyi leszek bár Liliért való aggódásom nagyobb!!!!!!!!

Kép
bévi

Jó éjszakát mindenkinek,nézek egy filmet és még jön be a párom,meg utána alszom,itt reggel már korán keltenek,meg amúgy is mindig reggel zuhanyzom és most korán megyek míg még dolgozik a szülésznőm,hogy le tudjak zuhanyozni a szülőszobán eddig még csak egyszer zuhanyoztam a rendes zuhanyzóba :wink: :wink: :wink:

Tina szép a kút jó munkát ha majd végeztél akkor ugorj át hozzánk is el kel majd a segítő kéz!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

A mai ctg ismét "gyanús"! Holnap du. 5 után berendelt a dokim, a szülőszobán megvizsgál (ha addig nem megyünk )!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!
Tina! Köszi, azért ez kedves :lol:

Ircsi! Lehet irigykedni, de be ne sárgulj! Én meg azért drukkolok, h mindenkinél "beinduljon az üzlet", amennyire szeretné (de csak annyira :lol: :lol: )! És majd mikor várjátok a többediket irigykedhetek én, h megint van kicsi babátok, jó???

Hízás: az enyéim 30-at híztak, és a dokinéni nagyon lelkes volt tőle!!! Pedig ez egy igazán jó doki néni!!! :) szegény gyerekek, most piszkálják őket, h hízzanak, felnőtt korukban meg, h fogyjanak!

claire
claire

Bercibo
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Ismét jó éjszaka volt,alvás és 3 óránként szopi.Nappal azonban nem alszik,csak minimálisat,na mindegy,most a mózesben nézegeti hápikacsát és kutya pajtást,tetszhet neki(szép színes játékok)De már eszi a kezét,tehát hamarosan meló lesz :)
Ma kell beadjam az első D és K vitamint :)

Bévi remélem jó éjszakád volt,már csak 1-et kell aludj!!

Bols,drukkolok!!

Ircsi,Katus görbülő szája

:) mennyi gond,nemigaz?Tomi is ollllyan gondterhelt sokszor :)

Bertalan nap van? Akkor isten éltesse Bercibót!

evilany

Jó reggelt!

Tina oké :wink:

Clarika nagyon szépen fejlődik Réka. Hasfájást mondtad a dokinak? Vagy, hogy miért csinálhatja amit csinál?
Tápszer: legfeljebb nem váltod ki :wink:

Bercibónak:

Kép

Évi csodálkzol, hogy gondterhelt képet vágnak? Hát annyi gondjuk van! :lol: Úgy bírom Áront is. Még ki sem nyitja a szemét, de már tömködi a kezét befelé....
Szerintem ugyanaz a tápi nálunk is, Optima, csak lemaradt tegnap.
Nagyon jó állítólag tejszaporításra a tojásleves. :wink:

Büfiztetni nekünk is kell menet közben is. Pedig nem eszik mohón, de akkorákat tud.... :shock: :lol:

Pelust viszont nem mindig cserélek. Főleg éjjel nem.

Bévi sokat gondolok rád :wink:
És a fürdőt is kitakarítottad? :lol: Na de majd holnaptól nem fogsz ugrabugrálni. :wink: 24 óra megfigyelő? Az jó. És addig Lili hol lesz? Kiviszik szopizni majd hozzád?

Bekri furcsa ám a két gyerek. Valamelyik este felmásztam Bence mellé és rendesen furcsa volt, hogy a kiságyból szuszogást hallok :lol:
Gábor is elfeletkezett magáról, hívták őt ő meg nagy vagyányan a gyerekszobába ment be telefonálni, bent volt már vagy 5 perce mikor leesett neki, hogy Áron meg ott alszik az ágyban :lol:
Komolyan mondom jobban boldogulok, ha egyedül vagyok a két gyerekkel, mintha még Gábort is itt kellene kerülgetni. Mert segít, segít, de a másik oldalon meg munkát ad. Tegnap össze is kaptunk este.... :roll:

Folyt.köv.

királylány

Bols érted is izgulok ám! Alig várom, hogy jöjjön a hír... :lol:

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: