Sziasztok!
Az egyik kolleganőnek azt mondták hogy augusztus,5-re várható a baba érkezése, erre 15-én szült,és kiderült, hogy el lett számolva a dolog, 15 a jó időpont. Szóval ennyit erről.
Gyomorégés: Na az nekem is van, és van, hogy elég elviselhetetlen, ettem rá rágótablettát,ami semmit nem ért, ja de kb 5 percig jó volt. Most tejjel próbálkozom. Van, hogy éjszaka felkelek,és azt érzem mint ha sárkány lennék, úgy ég a torkom, hogy csak na.
Hízás: Köszi csajok,a lelkesítést:) Azért próbálok óvatosabban enni, plnem viszem úlzásba a csoki, vagy a fagyi evést

Nekem amúgy smemi sem jó, egy pár napig semmit nem híztam és kezdtem parázni, hgy biztos ez nem normális, már már fel jött egy pár deka. Szal nem unatkozom.
Dinuci: Azért légy óvatos.
Doki: Én úgy kerültem a dokihoz, hogy smemi közünk nem volt egymáshoz, igazából 1 éve volt egy vetélésem,és a legjobb barátom által kerültem ehhez a dokihoz, nagyon segítőkész volt,az eredieti dokim, meg nem vállal szülést, így ehhez a dokihoz kezdtem el járni, ő az elején lefixálta velem, hogy én magánba páciens leszek, vagy is minden alkalommal fizetünk neki, bár az utóbbi időben úgy látom már nem izgatja a pénz dolog,már többször fordult elő, hogy vizsgálat után azonnal el is száguldozott, szal utólag mondtam neki, mennyivel tartozom, és odanyomtam neki a pénzt, a férjem szerint hülye becsületes vagyok. Hát ez van. Beszéltünk a szülésznő dologról, nekünk azt mondta, hogy igazából nincsen értelme felfogadni, mert mindegyik jó szakember, meg hát remélem a férjem sokat fog segíteni, mert bent lesz velem. Ez már megnyugtat.
Császár: Én rettenetesen félek a műtéttől, szóval remélem, a kisfiam is így gondolja, és természetesen ki fog huppanni
Kfmares: én 53 kilóról indultam, most 54 kiló vagyok és 158 cm, bár szerencsére nem is látszik az 11 kiló, csak a pocimon, meg a combomon. Remélem Anyura ütöttem és szülés után szinte semmi felesleg nem volt rajta, ami meg volt gyorsan le is ment.
Viszont a tej miatt aggódom, mert Anyunak nem nagyon volt,3-an vagyunk tesók, és egyinkünk sem szopizott. Ez a cukros víz elég genya dolog, mert a sógornőm emiatt nem tudta szoptatni az uncsikaöcsit, mondjuk ott más is volt, de szerintem már írtam.
4 D uh-n mi is agyalunk a férjemmel, majd jövő héten felhívom a kórházat, hogy érdemes e még menni, remélem a frankót mondják meg,és nem a pénzre hajtanak.
Ceyla: Igazából nem érdekli az embereket, hogy ha beteg és mondjuk nem kellene egy kismama mellett prüszkölni,én meg csak reménykedhetek, hogy talán nem kapok el semmit. (remélem nem kiabáltam el) Ja amúgy még rá kellett húznom egy hetet, így mostani felállás szerint jövő hét csütöröktől nem melózom. Mindenki azzal poénkodik, hogy be fognak nekem rendezni egy szülőszobát.
Én még nem szeretnék szülni. Most az az új érzésem, hogy annyira jó, hogy ketten vagyunk,olyan jó,és próbálom kiélvezni minden pillanatát, amíg bent van. Ilyen jözel sosem lesz a gyerek, ha megszületik, és én úgy érzem, hogy ennél nagyobb biztonságban nem lehet.