A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Czigka,

Kisar! Holnap délután Nyírbátor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Gyertek át, ha nem vagytok messze, két haverpár van még, az egyikkel egy lassan két éves is.

KépKép

KépKép
kispocok13

Amúgy már elindultunk, lassan abbahagyom mert a kocsiban pötyögéstől rosszul leszek :-(

Csak még:

Ronmay, megvan már a csizmád? Ha rendelsz, én is társulnék!
(itt nem néztem a pk-et, de a crocs.hu asszem 10 eur-ért szállít)

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

DEhogy van!Ki tudja mekkora lesz akkor a lába? :wink: Majd megveszem novemberben..nekünk 20%os kedvezményünk van az overlandba, szal mi nem rendelünk... :roll: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:51-kor.
Vendég

Ronmay,

Akkor :(

Czigka,

Kár! Max Gergelyiugornyára megyünk még át, de gondolom az is mesdze van akkor... Amúhy egész vasárnapig itt leszünk, szóval meggondolhatjátok még

KépKép

KépKép
kispocok13

Sehol senki????

KépKép

KépKép
kispocok13

nem nagyon pörgött ma a topik.

kicsidodi!
milyen volt a játszóház?
melyikbe voltatok?

tök jó itt tüzijátékoznak a hegyen és úgy durrogtatnak,h a bébiőr is
bekacsol tőle.

Kép
Kép
csibe83

kispocok!
én vagyok már

Kép
Kép
csibe83

Én is, de lépek is még vásárolni :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
hova mész ilyenkor vásárolni?
tesco??

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Igen, csak még befejezem a munkát, aztán indulok, hú, de nagy kedvvel :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

hát elhiszem,h nincs sok kedved ilyenkor.
régen imádtam este tescozni,de mostanság inkább az ágyban feküdni
imádok ilyenkor :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Voltunk játszóházban, a Dunakeszi(-i?) Kenguruban. Tök jó volt, rendszert csiálunk belőle :wink: .

Képzeljétek, allergiás rohamom volt ma :( . Már írtam, hogy kínai étterem szindrómám van, amiről csak annyit tudtam, hogy egyes kínai kaják valamelyik összetevőjére allergiás vagyok, de évek óta nem jött elő, szóval szoktam enni kínait mostanában :oops: . Ma az Auchanban vettem kínait, ahol eddig soha, és jól bekajáltunk itthon. Aztán jött a fasza kis roham, teljes arcizom- és karzsibbadással/bénulással, heves szívdobogással, ájulásközeli érzéssel, stb.stb. :? Elször nem ijedtem meg, de egyre erősödtek a tünetek, és kezdtem beparázni, mert valójában sose néztem ennek utána rendesen :oops: . Gyorsan elmondtam Ricsinek mit csináljon, ha bedagadna a gégém, és nem kaponék levegőt...stb. (nm volt vicces beszélgetés :( ), aztán gyorsan kigoogleztam mi ez, és kederül, hogy a kínai étterem szindrómát nátrium-glutamát túladagolás okozza, ami egy adalékanyag, ami a központi idegrendszerre hat :shock: :evil: . Az én agyam viszont nem hagyja magát befolyásolni :twisted: :lol: . Ellenszere nincs, 10-15 perc alatt elmúlik. Aztán ettől megnyugodtam, és valóban, pár perc múlva enyhültek a tünetek :wink: . Szóval túléltem :D :lol: .

Olvasok ám, csak a fejem azóta is fáj...szóval nem vagyok a topon, bocsi :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Régen mi is tescoztunk néha este, meg eleve állandóan jöttünk-mentünk esténként. Azt hittem hiányozni fog, de nem, most már más okoz örömet :wink: . Mondjuk, ha apa még mindig elmenne, mi meg nem, akkor biztos vágynék, de ő se szokott már menni. Ez most már a család-üzemmód :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én most tulajdonképpen alszom :oops: :oops: :oops: :oops: , úgyhogy most csak:

kicsidodi!

Nátrium-glutamát szinte mindenben van.
A zacskós levesek, és a leveskockák fórral indulnak. :roll: :roll: :? :? :?
Próbáld meg kerülni amennyire csak lehet, mert ez tényleg gázos tud lenni! :!:

Kép
Kép
200907?

basszus Dodi!ilyneről amúgy még nem is hallottam,de ha esetleg ezt
mellettem tetted volna meg,akkor én köpni nyelni nem tudtam volna.
főleg,hogy elmondod mit tegyek,ha nem kapsz levegőt...
fúú...

Kép
Kép
csibe83

Szia Bond!

merre jártál?? :arrow: majd ha felkeltél,akkor válaszolj csak erre.

játszóház:
nekem a Budakalászit mondták,h nagyon jó.
lehet mi is elnézünk oda egyszer.

Kép
Kép
csibe83

Bond!

Igen, én is ma olvastam, hogy mi mindenben van :? . De ettem már ilyesmiket, és semmi bajom nem volt. Viszont a kínaiak nagy mennyiségben is előszeretettel használják :evil: . És a nyugati országok is egyre gyakrabban! Juhuu :? .

Csibe!

Ez valójában nem is játszóház, csak a kenguru baboltban egy tök jó nagy elkerített rész, ahová ingyen lehet menni játszani :wink: . Zsuzska mondta, hogy nézzük meg ezt, de ha gondoljuk átmehetünk az Auchanba, a Pán Péterbe, de előző nap voltak, és drága is, meg sok volt a nagy, és majd' eltiporták a bébit. Itt meg csak ketten (4-en) voltunk, és teljesen jó dolgok vannak :wink: .

Nagyon megdöbbentő dolgot hallottam ma (elsőkézből :wink: ):
Szüznemzéssel szült ma egy nő :shock: . Negyedik gyerekét, császárral :shock: :shock: :shock: . Soha nem közösült még a férjével, úgy hozzák össze a babákat, hogy a férje a hüvelyére ejakulál, aztán a nő gyertyába áll, és becsurog a cucc :shock: .
Azért kéri a császárt, hogy a szűzhártyája ne sérüljön. (Miért, szerintetek sérülne? :twisted: :lol: :lol: ).
Az okát (egyelőre) nem tudjuk. Gondolom vmi vallási dolog lehet, de ez nagyon durva sztem.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Ronmay!
szólj, mielőtt csizmát vesztek, mert sztem mi is veszünk a kölkeknek (v. a 20% 1 termékből csak 1db-ra érvényes, :) )

Niki!
Szia, jó, hogy jöttél. Kép cuki, milyen göndör Alexed van.
Képeket nem kapunk azokról a cuccokról, amikkel foglelkozol? Engem tökre érdekel.

Dodi!
A felvágottakban is van ez a cucc. Még jó, hogy nem fulladtál meg.

Arra van vmi tippje vkinek, hogy Bodzi azon új szokása, miszerint tépi a ruhámat a cici után kutatva, majd ha nem kapja meg dührohamot kap, mitől lehet? Kb. 3 napja tart.

Beszéltetek a féltékenységről: Nálunk Bodzi és Marci kezdte el újabban, hogy ha az egyikőjük meglátja, hogy a másik nálam van, akkor rámstartol :?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

És a nyaralásos képek (kicsit sokat válogattam, de majd max. pörgettek)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

És még:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

És még:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

A rövid élménybeszámoló:

Ezen a helyen már kétszer jártunk, bevált, gyerekkel ideális, így nagy meglepetés nem volt.
Viszont:
második nap Bodzi belázasodott: hülye anyja lázcsillapítót csomagolt, ámde lázmérésre alkalams eszközt nem :arrow: irány a sziget fővárosa, DM, lázmérő :arrow: 39,4, jöhet a Nurofen.
Következő nap Marci is lázas lett, majd az azt követőn Szonji is :arrow: fasza. Végül az ügyeleten kötöttünk ki Marcival :arrow: tüsszös mandula, antibiotikum. Ezzel együtt jó kedve volt, tengereztünk uúgy. Viszont apósomtől kész voltam: minden nap felvonult az apartmanba marcival, mondván, hogy szegény beteg és rendesen kell aludnia ebéd után. Persze apósomnak. Csak kapóra jöt, hogy volt kire fogni :lol:
Ezt leszámítva semmi extra nem történt, jó volt, de az út katasztrófális volt, főleg visszafelé. Ahol lehetett megszívtuk: kompnál 2km-es sorban autózás :arrow: 1,5óra várakozás, autópályán az egyik fizető kapunál 1km-es sorban autózás, majd a htárnál is a megszokotthoz képest hosszú sor volt, de az csak kb. 20perc pluszt jelentett. Így végül az útvonaltervező számításai szerinti 6órás utat nekünk sikerül 12 alatt megtenni :twisted: Következtetés: SOHA nem megyünk kocsival nyaralni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

És most megyek aludni, mert úgy látom senkit nem érdekel a sztorizgatásom.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba!
Na ezt most kikérem magamnak :lol: :lol: :lol:
Én is igenis elolvastam és megcsodáltam az összes fotográfiát!! :D :D :D Hova volt ez a rémséges autóút? Horvátország? Hülye kérdés, szóval tudom hogy az, de melyik sziget?
Lázmérő, basszus, jó hogy mondod, már írom is a listámhoz :oops: Bár szívből remélem, hogy a Kölköm az első lázát nem a nyaralásunk alatt fogja prezentálni :shock:
Képek nagyon cukik :D

Dodi!
Szűznemzés :arrow: Na erre most mit mondjak, nagy az Isten állatkertje :shock:
Tök jó az ingyenes játszó, én csak a fehérvári kenguruban voltam, az kőkeményen fizetős :?
Allergia :arrow: Necsinájjadinkább, mert carul hangzik, okééééééééés?

Na megyek, mert ez az esti tescozás kikészített, sosetöbbet :?
Ma meg holnap nem tudtam/tudok menni, mert itt vannak a barátnőmék Floridából, péntek ugye minden zárva, szombat hajnalban meg indul a hálidéj, emiatt ragadtattam erre a szörnyűségre magam :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szonibaba

Gondoltam hogy ráizgultok :lol: Akkor nem is hülye a sógorod, ez tuti nem gagyi, ha ő mondja :wink: :lol:

(Hallottam a tegnap este nem volt vmi sima ügy...részletekért majd leugrom :wink: :lol: )

KépKép

KépKép
ronmay

Na, most mi van? Nappal alig alig írtok, inkább mindenki éjszakai bagoly?
Szonibaba, jók a képek!

0
0
0
nekem leginkább az tetszik, ahol Bodzi 3a0lszik a sát+o+
+-*7ban.+ ,
Na, jó, egyik elmegy, másik jön, nem bírom őket távol tartani, majd jövök, ha alszanak. (most épp összevesztek a helyen)

Kép
pagika

Szonibaba!

Én többször is követeltem a képeket, szóval ne mártírkodj, mert kivezettetünk :twisted: :lol: :lol: :lol: .
A képek nagyon édik, és Bodzi egy tünemény, és sztem totál Szonja-Marci keverék :lol: .
Húúú, ezt csúnyán megszívtátok :evil: . A lázzal is, az úttal is...
Nem jött meg a kedvem a kocsikázáshoz :roll: . Mi Bulgáriába nem vittünk lázmérőt (nem is tudom miért), úgy votam vele, elég a hőmérős matrica, szóval azt vittem párat. Nagyvonalakban az is megteszi. De azért máskor viszek inkább :wink: .

Végülis nem megyünk már nyaralni :( . Nem sikerült szállást találni a barátainkhoz közel, vagy csak drágán. Kint biztos találtunk volna, de ezért így nem indulhatunk el egy egyévessel.
Ezért lesz Sukoró és onnan Balcsi a hétvégén :wink: .

Lois!

Ja, én sem tervezek több ilyen akciót :? .
De hogy én tényleg csak degenerált módon tudok allergiás lenni :evil: . Egy trópusi növénytől dagad a nyelvem, és pöttyös leszek, a kínaitól tudjuk, a Cerucal gyógyszertől meg szó szerint kitekeredett a nyakam (vmi izmgörcs, de nagyon félelmetes volt).
Más kettőt tüsszent az allergiától, én meg.... :evil: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Hú,basszus ez nem hagzik jól.. Még szerencse,hogy volt annyi lélekjelenléted,hogy utánanézz a neten és tudd,hogy mit (nem)kell csinálni.

Szonibaba! Nagyon jók a képek,jó lehette a nyaralás,a lázat leszámítva.

Tegnap megkaptuk a vérvétel eredményét,szerencsére Lili tele van vassal :lol: ,úgyhogy megnyugodtam. Gondoltam,hogy jó lesz,mert jobb az étvágya is és mintha hízott is volna egy picit végre :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

Hízás: juhhhhu :D :D :D .
Kíváncsi vagyok, pár év múlva is így fog-e neki örülni Lili :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Botond kerianyuja mégsm dolgozik holnap, úgyhogy már holnap reggel megyünk víííkendezni. Juhuuu :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!
Jo vikendezest nektek Dodi! Mi is tervezunk kempingezest szombatra, csak itt az idojaras nagyon ki tud b@szarintani az ember lanyaval.. :evil:
Szonibaba, nagyon szepek a kepek, gyerekek gyonyoruek! Kar, hogy a betegseg bearnyekolta a nyaralast.. mi 5 gyerekkel es anyossal utaztunk haza, mi negyen es parom het eves kislanya kocsival...33 orat tartott az ut, mert Nemetorszagban dugo volt az autopalyan..
Koszi, hogy erdekelnek a termekeim, majd dobok kepet, csak most telefonrol potyogok..
Vendég

Sziasztok!

szonibaba!

[quote="szonibaba"]E írta:szonibabanyém sem volt az kiskoromban, most viszont ahogy öregszem sajnos egyre hullámosabb.

:shock: Ilyenről még nem hallottam. :roll:

[quote="szonibaba"] írta:szonibaban napjában többször mondom a kölkeknek, hogy mennyire imádom őket, meg ilyenek. És ooolllyan jó, amikor ők is mondják, hogy engem mennyire :oops:

"Szejetem Anyááááát. Szejetem Apáááát." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: BüdösKölök. :lol: :lol: :lol: :lol:

Bodza is ügyes, hogy már ő is jár! :) A képeken nem látszik, hogy megbetegedtetek, úgyhogy alighanem tényleg jól érezhettétek magatokat. :wink: :D :D :D Jó helyen voltatok! :wink: A tortúra viszont nem hiányzott. :x

Van képed Marci karkötőjéről? Tök jól hangzik! :P

kispocok13!

[quote="kispocok13"]I írta:kispocok13tthon tündibündi volt egész este, a fektetés ment kicsit nehezen, mert nem én szoktam lerakni, így biztos furi volt neki...

Miért, nálatok hogy zajlik az esti procedúra?

[quote="kispocok13"]P írta:kispocok13agika,

eltűnéstől én már most parázok...
majd vigyázz, nehogy eless a sok hám-madzagban, amikor keresztbe-kasul rohangálnak körülötted :lol: :lol: :lol: :lol:

Illetve kerülendő az egyidőben történő kutyasétáltatás. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nimród ráérzett a járásra? :?:

[quote="kispocok13"]D írta:kispocok13e tegnap reggelinél őszibarack-kockákat evett villával, mert lusta voltam az egészbenodaadomésaztánlezuhanyzom a gyereket.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

katy76!

[quote="katy76"] írta:katy76gy holnap kozmetikázom, masszíroztatok és megpróbálok a fodrászomhoz is menni, bár oda nem vagyok bejelentkezve. :wink:

Összejött minden? :wink: Újá születtél? :lol:

pagika!

[quote="pagika"]N írta:pagikaati csak nézte és Koko is megirigyelhetné gyorsasággal behúzott neki egy jobb egyenest (na, jó csak sima pofon volt ) De mekkora, csak úgy csattant. A nő rögtön tovább is állt.... Hát mit megy be a gyerekem intimszférájába, nem??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

[quote="pagika"] írta:pagikaMentem egy pár kört a kocsival a környéken, hátha látom, de hát óvoda, bölcsi, társasházak bárhova beszaladhatott.

Gyerekkoromban én is sűrűn el-el tündeztem a körúti bérházak lépcsőházaiban. Mindig meglógtam anyám mellől. Izgalmasabb volt a házakba bekukucskálni. :lol:
De egyszer a telken is eljátszottam hasonlót. Csak akkor az erdőbe mentem el egyedül (illetve a kutyával), és nem szóltam senkinek. Egy idő után hallottam, hogy keresnek, de én olyan jól elvoltam, sétáltam tovább. Amikor eluntam visszamentem.
- Nem hallotad, hogy kerestünk???
- De. De olyan jó volt sétálni.
A család csak alig vágta magát hanyatt. Voltam vagy 8-10 éves. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nyuszi81!

[quote="nyuszi81"]P írta:nyuszi81ipiskedés: Lili is csinájla egy csomószor,de ő még nem megy,akkor nem gáz,ugye? Csak amikor áll a szék/ágy mellett,akkor ágaskodik lábujjhegyre.

Telllllllljjjjjjjesen jó, megnyugodhatsz! :wink:

Hugi már állandó jelleggel jár. :P Lehetőleg egy matekkönyvvel a kezében, körbe-körbe. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Éljen a jó vérkép! :)

loislane!

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Dodi!
Unokaöcsémnek (11 éves és még mindig pipiskedik időnként, kiskorában egyfolytában, még úgy is futott, bár villámgyorsan) mindig ezt mondták hogy nem gáz, és erősödik a boltozat. Én már ezer éve mondogatom a tesómnak, hogy nem oké :?

Még nem volt vele dokinál? :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?:

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Pocok!
Mert jövő héten az Adrián süttetem kérlek a hasamat, ezért naggyon nem érek rá talizni veletek 8)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Édes az a kép! :P

Az Off!-ról nem tudom, hogy mi az általános tapasztalat, de a SzuKuról csak jót hallottam eddig. Nagyobb horgászboltokban lehet kapni, asszem. :roll: :wink:

kicsidodi!

Csúcsak a képek!

Még én sem hagyom egyedül kajáztatni, én is a maszat miatt. :roll: :roll: :oops: :oops: Előkét még használunk, de egyre kevesebb cucc kerül rá (mármint én etetem le :roll: :roll: :lol: :lol: )

Gyeje: :P :P :P :P

Az egy dolog, hogy valaki szerelmes a gyerekébe :P , és természetesen neki ő a leglegleg 8) . De azért ennek is van egy egészséges mértéke. :roll: :roll: :?: :?: Szerintem nem véletlen, hogy Petra anyukája ennyire ilyen. Megfelelési, bizonyítási kényszere lehet. Nem volt korábban valami gubanc a családjával?

Roham közben Google-zni :shock: :shock: :shock: :shock: . Volt lélekjelenléted, mondhatom! :shock:

Szűznemzés: lehet vallási dolog is a háttérben. De lehet még valamilyen frusztráció, rossz neveltetés, tudatlanság, félelem, akármi. :roll: A lényeg, hogy JÓL működjön a család.

Hol lőttél ilyem homlokmatrcát? Gyógyszertárban nem tudtam venni, csak olyat amit a buksijára lehet tenni, tapadósat nem. :roll: :? :? Olyasmit szeretnék, mint ami a várandós csomagban volt, Aegonos.

[quote="kicsidodi"]N írta:kicsidodiyuszi!

Hízás: juhhhhu :D :D :D .
Kíváncsi vagyok, pár év múlva is így fog-e neki örülni Lili :lol: :lol: .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ronmay!

A csizma még az én ízlésemnek is elég tűrhetőnek tűnik. :o :)

niki72!

De jóóóóóóóóó, hogy te is jelentkeztél végre!!!! :P :P :P :P :P Gyönyörűűűűűűűűűű Alex, és jó hallani, hogy egészséges! :D :D :D :D :D Ügyesen állod a sarat, nem lehet könnyű. Remélem, hogy bejön az üzlet, és Apa is többet lesz majd veletek! :wink: :)

csibe83!

Tegnap előtt
1. Bőrgyógyásznál voltam, aki mindent rendben talált. :)
2. Befizettem Manó ovis ebédjét :)
3. Fodrásznál voltuk.

Tegnap meg ma is alig kapcsoltam be a gépet, mert sz@r a ventillátor, és hangosan zúg. :? :? Rövid ideig nem vészes, de 10-12 órát megy a gép naponta, és néha nap végére szabályosan elfáradok ettől az állandó, erős alapzajtól. Ráadásul végig Halász Jutkát hallgatunk, ami plusz hangerőt jelent. :roll:

Kép
Kép
200907?

Tippeket, plíz! :roll:
A sógornőm férjhez megy. Mindkettejüknek a többedik házassága lesz. Dínom-dánomot, és nagy hacacárét nem rendeznek, csak a szertartás (ott is csak a szülők, meg a tanúk lesznek) után másnap lesz egy kisebb buli. Szerencsére megvan mindenük. Pénzre gondoltunk ajándékként, de valamilyen eredetibb formában szeretném a boríték, vagy az utalvány helyett. Gondoltam, hogy csokorba kötessük, de Apa leszavazott. :roll: :?
:?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Huhh, végre vége a munkahétnek, ez most fárasztó volt...

Niki!
Nagyon szép kisfiad van! Örülök, hogy jól vagytok! :wink:

Csibe!
Én egyelőre nem tudom, hogy hogyan alakulnak a napjaink, de ha ráérünk a tali idején, akkor mindenképpen jövünk! Szóval döntsetek nyugodtan nélkülem az időpont tekintetében!
(elvileg a jövő hét után héten kezdjük a bölcsit, akkor már neccesebb lesz, pláne, hogy nem akarnék bacit vinni a többi babának) De majd csak összejön valami....

Bond!
Igen, eljutottam mindenhová, bár a fodrászhoz csak tegnap délután, de sikerült azért. :wink: :wink:
A masszázs nem volt túlságosan kikapcsoló-relaxáló, a könnyem is kifolyt a fájdalomtól, de olyan csomók vannak a lapockáim alatt, hogy másképp nem lehet azokat onnan elmasszírozni.
:roll: Meglátszik a torna hiánya sajnos, és a rengeteg cipekedés (nem csak Petra, hanem a sok bevásárlás fel a 4-re gyalog+ a gyerek).
Most elmegy a kozmetikusom (ő a masszőr is) 1 hónap szabira, de utána megpróbálok 2hetente eljárni hozzá, hogy rendbe szedje a lapockáimat.

Dodi!
Botond nagyon ügyes! :shock: Petra is próbálgat kanalazni, de egyelőre rossz irányból fogja a kanalat, így általában nem sok kaja megy a szájába, inkább a vállára lapátolódik. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk már hónapok óta nem játszik az előke, nem mintha nem kéne, de megőrül tőle, letépi.
És sajnos foltosan eszik, mert amikor nem kell már neki a kaja - ez elég gyorsan be szokott következni - akkor jön az óriás hadonászás. :roll:

Most így gondolkodom a talin, azért egy kisebb tali lehetne jövő héten! Csütörtök délután - Margitsziget?? 3-4 óra körül??? Nekem a szerda a tuti nem jó, mert akkor megyek szülőire a bölcsibe.

Kép
katy76

Bond!
Mi egyszer úgy adtunk pénzt a barátainknak, hogy egy valamilyen hengerbe (valami vízszerelő cső darabka volt , olyan nagyobb, kb. 10-15cm átmérőjű) tettük, és az egyik srác ráhegesztett a két végére valami fedőfélét (ennek is biztos van valami vízvezetékszerelői neve :lol: ) :lol:
Nagyon vicces volt, mert a pár kapott egy fűrészt, és azzal kellett szétvágni a csövet. :lol: :lol: :lol:
Picit munkás, de vicces ötlet szerintem!

Lois!
Nektek jó nyaralást! már én is úgy mennék Olaszo-ba, 2004-ben voltam utoljára (pont ezen az esküvőn, ahol ez a csöves sztori volt :lol: )

Kép
katy76

Bond!
mi lufiba tetettünk a pénzt.nekem nagyon bejött,de ez még 12 éve volt,
viszont rákereseka neten,ha érdekel.

katy!
felőlem okés a jövőheti kisebb tali.
csatlakozik még valaki?

Kép
Kép
csibe83

Bond!
hirtelen ezt találtam:
http://www.lufirendeles.hu/termek.php?ID=131&

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok, találtunk wi-fi-t a házban, úgyhogy most gépről nyomom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

ez az allergiás sztori elég horror volt... ha ennyire hevesek a reakcióid ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) szerintem inkább tarts magadnál Calcium-ot is, biztos ami tuti.

Nyuszi,

hurráhurrá vérvételi eredmény :-)

Lois,

nálunk az esti Tesco-zás Apa reszortja, illetve néha Lea-anyuval elmegyünk együtt, kimozdulás címén... kemény :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonibaba,

képek nagyon szépek! Jó kis kalandos nyaralásotok volt!

Bond,

esti rutin nálunk alapvetően apás, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy nekik is legyen kettesben saját idejük.
Amikor Apa hazajön (kb 6 körül) indul a fiús program: birkózás-kergetőzés-hülyéskedés :arrow: 7 körül vacsi :arrow: utána fürdetés apával :arrow: szopi a nappaliban (nem tudom miért alakult így ki) majd Anya puszit ad, és Apa transzportálja a gyermeket a szobájába, és rakja le aludni, illetve mostanában még cumisüvegből isznak kicsit.
Ez persze át kell majd hogy alakuljon, ha mesemondás lesz meg hasonlók.

köszi a kérdést, még nem érzett rá a járásra, kb naponta egyszer-kétszer lépeget egyedül párat, aztán csókolom.

SzuKu :arrow: gyerekkorom úttörőtáborainak emléke... mi valami bio-sprayt vettünk, baromi büdös ez is...

tipp: Penne-be egyesével beletekercselni kisebb papírcímleteket, ezt bele egy szép nagy befőttes-csatos üvegbe

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok, találtunk wi-fi-t a házban, úgyhogy most gépről nyomom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

ez az allergiás sztori elég horror volt... ha ennyire hevesek a reakcióid ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) szerintem inkább tarts magadnál Calcium-ot is, biztos ami tuti.

Nyuszi,

hurráhurrá vérvételi eredmény :-)

Lois,

nálunk az esti Tesco-zás Apa reszortja, illetve néha Lea-anyuval elmegyünk együtt, kimozdulás címén... kemény :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonibaba,

képek nagyon szépek! Jó kis kalandos nyaralásotok volt!

Bond,

esti rutin nálunk alapvetően apás, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy nekik is legyen kettesben saját idejük.
Amikor Apa hazajön (kb 6 körül) indul a fiús program: birkózás-kergetőzés-hülyéskedés :arrow: 7 körül vacsi :arrow: utána fürdetés apával :arrow: szopi a nappaliban (nem tudom miért alakult így ki) majd Anya puszit ad, és Apa transzportálja a gyermeket a szobájába, és rakja le aludni, illetve mostanában még cumisüvegből isznak kicsit.
Ez persze át kell majd hogy alakuljon, ha mesemondás lesz meg hasonlók.

köszi a kérdést, még nem érzett rá a járásra, kb naponta egyszer-kétszer lépeget egyedül párat, aztán csókolom.

SzuKu :arrow: gyerekkorom úttörőtáborainak emléke... mi valami bio-sprayt vettünk, baromi büdös ez is...

tipp: Penne-be egyesével beletekercselni kisebb papírcímleteket, ezt bele egy szép nagy befőttes-csatos üvegbe

KépKép

KépKép
kispocok13

Szonibaba!
képek nagyon jók és egyáltalán nem volt sok.
látszik,h a láz ellenére jól éreztétek magatokat.

kispocok!
nem vagy semmi,de legalább lesz kivel társalognom kicsit,mert
igaz hulla fáradt vagyok,de nem tudok elaludni...

Kép
Kép
csibe83

Jövőheti tali okés nekem is :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:54-kor.
Vendég

Czigka,

én írtam :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tudomtudom, hogy vártátok a képeket, csak arra írtam, hogy épp akkor nem volt senki és magamban prüntyögtem.

Lois!
Rabon voltunk, Lopar-ban. Ennek a helynek a strandja jó, a sziget fővárosáában pedig jókat lehet sétázni, amivel csak annyi a gáz, h kb. 20percet kell autókázni oda és uannyit vissza. Plusz fizetős parkoloók vannak, ha találsz helyet. De azért jóóó.

A mi kedvenc helyünk Horvátoknál Brac szigeten Bol városka. már kétszer voltunk, de bmennyiszer szívesen mennék. Csak az még meszebb van ill. kavicsos a part és nem is olyan jó sekély, ami a bébiknek jobb azért.

Bond!
"Ilyenről még nem hallottam"
Addig örülj. Gyűlölöm a hajamat.

Karkötőt majd lefényképezem, de semmi extra amúgy: s.kék gumikarkötőn világoskék betűkkel van kirakva, h Marci.
Szonjinak meg rszínre van kis kövecskés betűkkel, h Szonja. Az egyszerűségével együtt nekem nagyon bejött, én is szerettem volna, de nem kaptam :(

Pénzes történethez én is a virágba kötést mondtam volna, egyéb ötlethez fáradt vagyok.

Láz: tényleg nem volt vészes, Szonjin pl. csak annyi volt, h egyik este elaludt az apja ölében az étteremben, másnap reggelre kutya baja volt és a bealvós napon napközben sem volt semmi.
Bodzin sem volt extra jele, csak Marcin jött ki ez a torok nyavalya, de alapban neki sem volt rossz kedve.

Nyuszi!
Vaskészlethez gratula, pár szöget nekem is dobhatnátok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Pocok!
A pennés dejó ötlet. Csak nehogy kifőzzék :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

és én is sírtam rajta...

Szonibaba,

Bol tényleg szép, én egyszer Hvar-ból hajókáztam át. Mondjuk nekem az volt vele a bajom, hogy rengetegen voltak, nagyon felkapott hely.
Rab-on viszont még nem voltam, de feljegyeztem :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, meg képzeljétek a fejbőröm úgy leégett, hogy most meg hámlik. Tök undi, mintha korpás lennék. Az érdekes, hogy nem fáj és amúgy fel sem tűnt, hogy leégett.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:55-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: