Kislányok, olyanok vagytok mint egy komplett endokrinológiai szakrendelés
De viccen kívül Luca, irány tényleg egy endokrinológus, erre valszeg fogsz kapni metet. Nekem januárban az alap volt 2,9, a 120 perces meg 34,9 és már arra kaptam 3x500-at, aminek az lett az eredménye, hogy 3 hónap után már lejjebb ment az inzullin (alap 5 egész valamennyi lett, a terhelt meg 27)... viszont a terhelt cukor nekem a 3 hónapos kontrollnál megemelkedett, ezért a gyogyó adagot emelték 850-re és szigorúbban kell (kéne) venni a diétás részt.. Amennyire bírom igyekszem betartani....de így nyáron baromi nagy a kísértés....
Mindenesetre azt mondják, hogy a gyogyó+diéta+mozgás kombóval csodás eredményeket lehet elérni!!!! Úgyhogy nem elkeseredni.... így a célvonal közelében már!!
Brumi: Úgy sajnálom, hogy elmarad az inszem, de azt kívánom, hogy sokkal romantikusabb körülmények között összematiszkodjátok a picúrt!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kubu: Migrénűzők:
Kahlan: Mínusz 17 kg????? Álmaim egyik netovábbja
Bár most hogy visszajöttem a melóhelyre 3 hét után, tőlem is többen megkérdezték, hogy mitcsináltam, hogy fogytam??, Mondom miért, fogytam?? Azt mondják, ja, látszik.... Jó oké, tényleg lötyögött kicsit a farmer, de azt gondoltam, hogy mivel nem frissen mosva vettem fel, azért....
Timejka: Szeirntem ne foglalkozz azzal, hogy ki mit csíp, nagyon jól teszed, hogy önszorgalomból utánajársz a dolgoknak. Bárcsak én is ezt tettem volna, és ne úgy kezdtünk volna bele az inszemekbe, hogy az alapértékeket nézték csak, amik természetesen tökéletesek voltak...
Békus: Ne kísértsd az Istent itt nekem ilyen fotókkal a sütiről, mert mint a Tuc-Tuc reklámban, mindjárt bebombázom a monitort......