[quote="sophie27"]s írta:sophie27ziasztok!
Napsugár, szép méretek![]()
az Ica, akiről írsz a Szt. Imrében, nem egy szülésznő? és konkrétan csak a Barnával, az időssel szül? mert, ha ő, akkor ő nagy sztárszülésznőnek számít ám... amúgy nekem a csecsemősökkel voltak gondjaim! sajnos egyik másik olyan stílust engedett meg magának!
én attól éreztem magam nagyon szarul, valamiért mindig lecsesztek!
remélem, hogy most, 2. gyerkőccel már sokkal okosabb és önállóbb leszek!
Valószínűleg róla van szó. Valamikor Ő volt a szülészet vezetője, de mostmár csak minden második éjszaka a nővérpultnál ül (illetve hátul alszik, de mindenkinek addig jó...). A legjobb mindenkinek az lenne, ha így nyugdíjasként otthon ülne inkább és kötögetne... Sugárzik belőle a rosszindulat. Gondolom otthon nem tudja kin kiélni az uralkodási mániáját, így inkább az anyukák életét keseríti meg a kórházban.
Nekem a csecsemősökkel nem volt semmi gondom, bár én nem is vittem be hozzájuk a babát (mert egy ágyas szobát kértünk, ott meg senkit sem zavartunk sem nappal, sem éjszaka), illetve volt saját csecsemősünk, aki bejött a szülésre, majd mindennap bejött és ellátott minket tanácsokkal, fürdetett Apával... szóval mindent, amire ilyenkor szükség van. Editkének hívják, tündéri kedves nő.
Összességében tényleg maximálisan meg vagyok elégedve, leszámítva "Icukát"... De jön még kutyára dér...