Jó reggelt
Kis-csillag ha majd lesz új fejlemény a kocsi ügyben, majd mutasd meg, de az tuti, hogy ez jól néz ki

már én is megőrülök, hogy legyen meg a szekerem, de hát még olyan kis fiatal a babám
Salsi nagy nagy gratula az eredményhez

nagyon szép lett

én is úgy tudom, hogy a 20. hétig lehet menni

de nagyon irigy

de szép baba pocid van már neked is:) a vers mellé zsepit is küldhettél volna:)
Spumilla köszönjük a pontot, most már értem
Nyufó annyira várom már, hogy az én kis csemetém is csináljon ilyeneket

nekünk beírnád az Álmos nevet? nem tudom lebeszélni róla apát, szóval úgy néz ki marad:)
Rebeka számoltam, napi legalább 15-20 alkalommal látogatom a duplabetűst

este katasztrofális

ráadásul nekem a baba feje a hólyagomnál van (az UH-kon is mondta a doki) és még extrán nyomja

ha nem viszket és nem csíp, akkor csak a baba

nekem tuti ez van

, időnként rányomakszik a hólyagomra, mert se a teszt, se a vizeletemmel nincs gond:( Fruzsina tetszett nekem is
Avrenim gratula nektek a szép eredményekhez

nálunk is kicsit nagyobb a korához a fejecskéje, ami apa szerint tök jó, szerintem meg meg is kell szülni

de ezt hiába magyarázom neki

szerinte csak annyi, hogy nagyon okos lesz

nekem pont fordítva van a csöppség, jobbra a feje, persze fekszik is a hólyagomra

azért gratula a fiúcskához

Kocka

hát nekem ahol a babó van, ott már olyan kemény mindig szinte, ott letelepedett és kész

amúgy nem érzek semmi mást
Anka nagyon gratula a kiscsajhoz

és az eredményei is nagyon szépek

szegény fiúcska, a hasmas elég sz..r tud lenni

de örülök, hogy már túl van rajta

de azért kemény pár napotok volt
Adri én is üdvözöllek, persze, hogy nagyon szívesen látunk és írj te is jó sokat

várjuk a pénteki eredményeket, de ezek szerint valószínű a fiúcska

én is kislányra tippeltem, de aztán kukija nőtt, de hamar átálltam és már rájöttem, igazából mindegy is volt

nekem is szokott olyan lenni, hogy írok és eltűnik...az új technikám, hogy amikor megírtam, akkor kijelölés + nyomok egy másolás gombot és utána elküldöm az üzit és ha nem megy el, akkor bemásolom, amit elvesztettem