A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Bamass nagyon aranyos a picur!!!

Kép
bévi

Sziasztok! Megjöttünk!

Köszönjük a biztatást, ránk fért!

Pénteken reggel indították a szülést, és egész jól haladtunk, még kellemesnek is mondanám. Oxi...burokrepi (víz tiszta)...extra babafigyelés (mindenhol csövek)....aztán dél körül vizsgált a doki, hogy na hogy is állunk...méhszáj szép csöndben eltűnt...doki: tulajdonképpen szülhetnénk is, de tolófájás sehol, gyerek feje mégcsak a kijárat közelében sem. Na turbó oxi hátha lenyomja, na ekkor ku.. fájt, EDA már sehol, újabb nem lehet, gyerek meg sem moccan...oké ebből csaszi lesz...jól van engem nem érdekel csinálják már....ja még ahhoz kell a szülészetvezető vizsgálata is, ja és a műtők is foglaltak...na kb. itt durrantam el... nem tudom a fájdalamtól remegtem, vagy az izgalomtól, vagy ezért küldtem el mindenkit a sunyiba...mi az, hogy nincs műtő, miért ment el az altatóorvos, majd mi fogunk várni...igaz ekkor már volt rohangálás...s ezt fokozta, hogy a baba szívhangja leesett, na ekkor beindult mindenki... és eszméletlen rövid idő alatt kiemelték Bercit, aki azonnal felsírt......na én meg utána...próbáltam visszatartani, nehogy cakkosra varrjon a doki, de nem ment.

Bercibo megérkezett 2013. aug. 13-án 13.41-kor, 3960gr-mal, és 55 cm-rel.

Na a következő napok voltak a pokol napok, borzasztóan izgultam, de tegnap megjött az utolsó vizsgálati eredmény is: nincs semmi gond.....mehetünk haza!!!!!!

Most itt szuszog a kiságyban, igaz mivel az első napokban nem velem volt, és etetni meg muszáj volt, a cici nem kell neki, fintorog mint a csuda, azt élvezi ha csak úgy dől a szájába a kajó. Igaz eddig tejem sem nagyon volt, de most kezd beindulni. Legfeljebb majd lefejem neki.

Mióta itthon vagyunk én sokkal jobban vagyok, bár a vérszegénység miatt nagyon fáradt, de az éjjel úgy aludtunk hármasban az ágyban, azt sem tudtuk hol vagyunk! Kép első este itthon (még a karkötőt sem vettem le)
Kép délelőtti nézelődés
limo73

Szamóca szívböl gratulálok Mátéhoz! :)

Köszönöm a dícséreteket a kölykök nevében is!

Claire neked meg a kimerítö választ. A párom vegyesen van, megint elövette a pánik, hazajövetelünk másnapján ill. ma. Úgy érzi, hogy senkinek se tud eleget tenni és ez felörli. Én se tudok ennyi aprónépnek kedvére lenni, néha én is elszomorodok emiatt, de menni kell tovább, müködni. Rám a felmenöimnek sose volt ideje, a párom is azt utálta a saját szüleinél. Én foglalkoztattam magamat, sokat barkácsoltam, rengeteg állatunk volt, a családi háztartás is az én részem, az öcsém felbnevelése és sok szomszéd gyerek, nem unatkoztunk sose. A gyerekeimnek hiányzik a más társaság, itt nincsenek szomszéd gyerekek, vagy annyira furcsák a szülök, hogy nem merik a gyerekeket összeengedni. Nem szokás. A játszótéren se nézik jó szemmel, ha idegen gyerek barátkozik...

Most mennem kell ebédet varázsolni.

Egy kép még a kórházból: Kép
Vendég

BMaass, nagyon szépek a gyerekeid!

Szamóca, Gratulálok Máté megszületéséhez! Remélem, hogy szép élmény volt! Sok Tejcsikét és Pihenést!

Dia, nyugodt kisfiaddal mekkora mázlid vaaaan! Te Szerencsés :lol:

maccs01

BMaass, ez olyan mint egy A.Geddes kép :) Cuki, nagyon jól sikerült!

Állatfarmról én biztos nem gondoskodnék a helyedben, még valami szir-szart hazaviszel a babához! Nem is lenne pofám megkérni egy kismamát, hogy almozzon nálam, ha nem vagyok otthon...

maccs01

Limo, gyönyörűséges, kis életrevaló baba! Meg fogja szokni a szopit - legalábbis általában ez működik -, ha éhes lesz, kénytelen szopizni :)

maccs01

Limo Gratulálok! Sok Boldogságot! Jó egészséget! Sok-sok tejcsit kívánok! Berci nagyon szép baba:-) Örülök, hogy jól vagytok!

Bmaas nagyon jó kép:-) Nagyon édes:-) Jó főzést:-)
Én se foglalkoznék az állatfarmról.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Limo gyönyörűséges ez a picur nagyon nagy gratuláció hozzá!!!!Örülök,hogy minden rendben van veletek és hátha fog menni a szoptatás is,ha nem akkor lefejed fő hogy egészségesek vagytok!!Sokat szenvedtél akkor ezt sajnálom de megérte!!!!!!!

Kép
bévi

Bmaass! Nálunk a gyerekeknek igen jó dolga van, itt vannak a házban az egyik nagyszülők, meg a sógoromék, ahol szintén van 5 gyerek, így aztán nagy a csapat. azért persze igyekszünk figyelni rájuk, de biztos, h nem mindig jut mindenkinek annyi belőlünk, amennyi kellene :oops: . Ezen szerintem sem pánikolni kell, még lelkiismeret furdallni is csak módjával! Lehet, lemaradtam a topic elejéről azért nem tudom, h ti tulképpen miért kint éltek?Megélhetés? Rokoni szálak? Csak mert a szavaidból mindig úgy tűnik, nem érzed túl jól magad ott.

Ez a kép tényleg csúcs, add be vmi babanaptárba!

Limo! tényleg nagyon helyes, próbáld kipihenni a fáradalmakat. A szopizás próbálgatásához kitartást, sztem ha eleget kínálgatod rá fog kapni az "ízére"!
claire
claire

Claire jahh kérem igényelni kellett volna, hogy Te olyan babákat kérsz akik alszanak :lol:
Én Áronnal megbeszéltem a kórházban az egyik kimerítő éjszaka után, hogy nálunk mi a szokás és ehhez tartsa magát :lol:
Nem panaszkodom mert eddig nagyon jó baba.

Szamóca gratulálok nektek!

Limo az a lényeg, hogy már otthon vagytok és minden rendben van. Bercibó nagyon aranyos.
Ha kitartó vagy akkor biztosan sikerülni fog a szopi - én nem voltam az, így maradt az üveg...

Bamass te sem panaszkodhatsz, nagyon szép gyermekeid vannak.

Brik nekem Áron napi 7-8 alkalommal eszik (24 óra) és általában 80ml-t. Előfordul, hogy rá kell töltenem, de ez max 20-40ml között mozog. Most próbálkozom csak tejet adni neki, de van, hogy 1 vagy 2 étkezést ki kell váltanom tápszerrel. Az elmúlt napokban ez max 1 étkezés volt, sőt olyan is előfordult, hogy csak 40-50ml-t kellett tápiból pótolnom.

királylány

Bévi te meg tarts ki! Mondjuk annyira nem értem miért várnak ennyit. Főleg, hogy teljesen zárt vagy. na de nem vagyok orvos, nem értek hozzá. Remélhetőleg Lili hamarosan meglesz. De egy biztos: minden rendben van vele, ne aggódj!!!

királylány

BÉvi, én sem értem, hogy mit vacakolnak. Ircsi annó feltöltött a gére dokumentumokba irományt, miszerint a 40. héttől romlanak a baba esélyei - de egyébként egy csomó helyen is olvastam -, úgyhogy én nem vacakolnék a dokid helyében. Vannak, akiknél nem indul meg a szülés, csak ha indítják, vagy még akkor sem. Nem vagyunk egyformák, lehet, hogy hiába vársz arra, hogy majd magától kibújik - csak azért írom, hogy ne ringasd magad illúziókba. Nem tudom, hogy a méhszáj, hogy és milyen ütemben érik, de nem úgy néz ki, mintha máról-holnapra már szülnél külső segítség nélkül, sajnos. Startolj rá a dokidra és forszírozd, hogy szülessen meg a kislányod minél hamarabb, mert ilyenkor már annál jobb!

Aztán lehet, hogy a természet fityiszt mutat nekem és holnap a kórházban - láss csodát - egyszercsak megindul Lili :):):)

maccs01

Halihó :wink:

Claire,de csini vagy!!! És a manóid!! Csodásak!

Mares,izgalmas,neked is közeleg az idő!

Bmaas,szépek a gyerekeid!
Hozzáállás:le a kalappal...(szopi)

Szamóca!
Gratulálok!!

Kép
szép méretek!

Bévi,megértem a félelmeid,de Lili biztosan jól érzi magát bent,nem? Mit mond a doki?

Limo,üdv újra,a remegés nálam is volt és minden indított kismamitól hallottam,szerintem az oxitól...kezem,lábam remegett,de még a fogam is vacogott Szééép nagy lett Berci!!
És milyen szép!!!
Ugye most már jól vagy,nyugodt vagy?
Tök aranyos anyukád van :)

Dia,milyen tápszert kaptatok? bírja a hasa?Mi Humana HA-t.
Áron jó baba :lol: szerencsés vagy!

Rólunk:
Voltunk ma ortopédián,minden rendben.
Töki egész éjjel balhézott,nem is értem,lehet éjjelre nagyobb az étvágya? Csak sajna nekem meg addigra max 20 ml a tej...hozzápótoltunk, majd dajkáltunk,pukiztunk,fáztunk, 3x tisztába tettünk,(tudom éjjel nem kell,de már annyira ordított,azt hittem az a baj) vizet adtunk,stb....éjjel 1-től 5-ig nyomta,utána aludt vagy 1.5 órát,meg mi is...
A hasfájás mennyi idős korban kezdődik?

Sajna úgy tűnik nem lesz elég tejem,két ciciből evett reggel 40-et,nyomom a teát,majd alakul,jelenleg 2 óránként eszik 30-akat...(3 óránként kéne 45,50-et...)
Viszont a súlya szépen gyarapodik,1.szoptatós nap után 50,második nap után 90,mára 40 gr-ot hízott!
Szóval nem tudom mitévő legyek,ezt nézzem,meg hogy hurkás a kis karja és dagad a pofija,vagy a bevitt ml-eket??...

Most alszik,uzsgyi mi is próbálunk,mert nagyon kész vagyunk..
_________________ :o

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszi mindenkinek!!! :D

Évi!....Anyukám :arrow: tudom...az enyém! :D
Hol vettél haskötőt, és mennyiért?
limo73

Sziasztok!

Csak villámbekukk, mert a gépem még mindig rossz és csak 2 percem van.

Évi: Brendonban lehet kapni More Milk nevű kapszulát, ami egyik barátnőmnek sokat segített a tejmennyiség növelésében. ESetleg próbáljátok meg, háááááááááátha...

Limo, melisch, gtünde: gratulálok, gyönyörűek a babák

bévi: +++++++++++++++++

Mi továbbra is 2 in 1, szülésnek jele sincs, bár még van 8 nap a kiírt időpontig, úgyhogy időmilliomos vagyok :lol:

Szép napot mindenkinek!

(Zugolvasó) Csibuc
Vendég

Csibuc,tippet köszi.
Kitartás visszalevő pocakos napjaidra :wink:

Limo,én a sörgyár alatti gyógyászati segédeszköz boltban,3600 ft volt.

Ircsi,Katus mennyiket szopizott az első hetekben? Elérte a napi "kívánatos"mennyiséget? vagy nem mérted?

Tominak letelt a 3 órája,tettem volna cicire,de elalszik rajta(pedig cuppogott mint aki éhes)...valamit szopizott de a mérleg szerint max.10-et így nem lesz meg estig a kellő mennyiség.
Most békésen alszik..

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

mama is szereti

Kép

evilany

Barbi
Téged a "barátaid" alaposan kihasználnak :?
Csemeték gyönyörűek!
Hogy becézitek a picurt?

Szamoca
Gratulálok!

Claire
Extra funkció az éjszakai alvás... :wink:

Bévi
Lilinek az a jó, ha akkor születik meg, amikor ÉRETT rá!!!!!

Limo
Gyönyörű!!!!
Ha nem szopizik, akkor se fog összedőlni a világ!!!! Egy a lényeg, legyetek boldogok!!!!

Évi
Minden gyereknek más az igénye. Én sose mértem, hogy Katus mennyiket eszik... így nem is tudom...
A mennyiségek helyett inkább azt nézd, hogy van rendesen vizelete, hogy rugalmas a bőre, hogy a nyelve, a szájnyálkahártyája nem kiszáradt, hogy úgy összességében olyan egészséges benyomást kelt az a gyerek...
Akkor biztosan nem éhezik, ha kezd kikerekedni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ebben a topikban nagyon szép gyerekek születtek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi: Milupától a Milumil HA start-ot kapja. Ma még nem kellett 8)
Éjszaka szerintem éhes volt Tomi. Én ilyen esetben pótolnék neki (tudom ezzel most sokan nem értenek egyet) a tápszerből.

Nagyon szerencsés vagyok és hálát is adok minden nap érte, csak maradjon is ilyen jó alvókája a gyereknek. Most is alszik már jó régóta, pedig sétálni mennénk. Du 1 után evett nemsokkal....

királylány

[quote="lombikbaba"]E írta:lombikbababben a topikban nagyon szép gyerekek születtek :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok,

Hát az már biztos!!!!! :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
xtina75

Dia,pótoltunk,de akkor már minden baja volt :)

Ircsi,az biztos,csodaszépek a lurkók!!

evilany

Így nézzük a tévét apával
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Integetek :wink:

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Valamelyik nap sétálgattunk a városban, bementünk egy boltba... az eladók a kocsiban fekvő Katust csodálták... és megkérdezteék, hogy fiú???? (rózsaszín ruciban volt) :?

Benneteket nem zavar, ha séta közben idegenek szinte belebújnak a babakocsiba????
Én ölni tudnék... :oops: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi még hogy fiúúúúú... :shock:
Én még a babakocsiba bújásnál nem tartok de már a pocakfogdosás is kikészített,meg a kórházban a sok idegen gügyögése Tominak :roll:

EDA után van vmi amire vigyáznom kell,testtartás,mozgás?
Mert pl szoptatásnál igencsak meg kell görnyednem :?

Másik,a passage dolog...nem igazán jött helyre...odabent vagy 5 hashajtóra lett,itthon eddig 1x volt...lehet elromlottam? :shock:

evilany

Évi
Hasi műtét következménye a székrekedés... igyál sokat... esetleg Duphalac...
Szopinál nem jó, ha görnyedsz!
Helyezkedj el úgy, helyezd el úgy Tomit, hogy ne kelljen görnyedni!!!! (párnák)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nah megjöttem!!

Van laptopom párom vett nekem jó sokba került,de azt mondta nem érdekli ér neki annyit hogy ne unatkozzam a kórházban!!Felhívtam a szülésznőt egy két dolgot megkérdezni és 3-an vagyunk akik már túl hordták én meg egy másik nő holnap ugye befekvés,és képzeljétek a csajnak elfolyt a vize,megy szülni,de jó neki!!!!Nah ma már jó sokat sírtam el vagyok érzékenyülve,mert vannak görcseim meg alig bírok menni és dagadok rendesen és mégis semmi nah mindegy!!!

Évi Tomika cuki nagyon annyira aranyos akkor vannak erőpróbák amit ki kell állni nálatok,de megéri,doki nem mond semmit azt mondja várunk és majd megbeszéljük ezt a két szót ismeri :lol: :lol:

Dia jó,hogy a picur alszik azt mondják a babák akkor nőnek igazán,és tudja neki pihenni kell,kis okos :lol: :lol:

Maccs nem tudom mire várnak majd kiderül annyit agyaltam már rajta és sírtam is kicsit rossz,holnap este meg még nehezebb lesz,bent de majd kiderül mi lesz!!!

Ircsi Katus nagyon cuki baba kis okos!!!

Kép
bévi

Ircsi!
Katus nagyon helyes, az is hülye, aki fiúnak nézi! De hát van ez így. Nekem az volt a kedvencem, amikor a fiamat kislánynak nézték, majd amikor mondtam, h fiú ez volt a válazs: "ja, olyan szép, h akár lány is lehetne!" :lol: Érted, mert ha szép, akkor lány, ha csúnyácska, akkor fiú, ezt nem 1x kaptam, többek szájából elhangzott!
Lehet, h csak az időátállító gombot nem lelem rajtuk, mert időnként jó nagyokat alszanak, de nem feltétlenül éjszaka!

Én igazán barátságos vagyok, de hogy az arcába másszanak, azt nem tűröm!!!

Duphalax, az mi? csöppek, vagy tabletta? Recept nélküli? sose volt ilyen problémám, normál szülés után is elég volt egyszer beindítani a dolgot :oops: Most kicsit nyűgösebb, én tisassent vettem be, de az van ráírva, h max 2 hétig szedhető!

Évi! Köszi a dicséretet , tényleg jól esik. Bár ügyesen leplezem, de azért a hasammal lesz még egy kis dolgom. Összességében kilóban inkább kevesebb vagyok, mint terhesség előtt, a családom szeritn sovi, de azért én inkább megtartanám ezt a súlyt, kicsit több izommal :lol: Extra igények!

Gyerkőc: azt nézd, h gyarapszik-e hétről hétre, és hogy jó egészségesen néz-e ki!! A fotók alapján igen!
Különben attól is tudnak szenvedni, ha túleszik magukat, meg ha már behergelte magát, akkor sokszor már nehéz jót csinálni neki :(
Azért én mellre tétellel akkor is próbálkoztam mindig, h aszerintem evett, és nem is éreztem, h tele lenne a mellem. Néha már az odabújás, meg pár korty s megnyugtatja.
claire

Bévi! Kedves a párodtól, hogy vett laptopot, később is jó hasznát fogod venni! C
claire

Sziasztok.

Gyerekek ágyban, legkisebb 80-100 körül szopizik. VAN TEJEM. :-)
Remélem, marad is, annyival egyszerűbb ;-) Persze van egy dobozzal tápi is, biztos ami tuti... Hátha most nem kell.

Szép topik babáink vannak! :-)

Bévi. Ne szomorkodj. Mindennek oka van, annak is, hogy még nem jött. Ne izgulj, minden rendben lesz, így vagy úgy, jön LILI!!!!!! :-) Nemsokára megölelgetheted...

Húúú, mennem kell, hasfájós sírás van... :-((((((((((

szilvás76

Clarie én szeretnék olyan csini lenni mint te most remélem ezzel nem megbántalak de 6 gyerek után ez szerintem modell alkat,sőt még egy után is szuper anyukának nézlek és kis tip-topnak!!!!!Laptopom volt csak párom töltőt vett hozzá mert leégett!!!

Szilvás annyira cuki Enikő ma is megnéztem ám,majd kérünk új képeket!!!!

Kicsit görcsölgetek örülök neki!!!!!!

Kép
bévi

Most beszéltem a párommal mondtam neki kicsit görcsölgetek erre felszisszentem azt mondja kicsit mondom jó,JÓ fáj de nem bánom ne muljon el:) :lol: :lol: Remélem marad a fájdalom!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Ma nem nagyon voltam, egyszer délután olvasgattam, de nem volt nagyon időm...
Ma anyós itt volt, nagytakarítottak Gáborral, nagy és a kiszsoba készen van, holnap jön a konyha, fürdő...
Nekem semmit nem engedtek csinálni, kajánál segédkeztem csak, de az nem nagy cucc volt...
Ma egy-két alakalommal lebattyogtam a boltba (kb. 50 méterre van), nem nagyon ment a mozgás...

Bévi, az előbb, mintha magamról olvastam volna...görcsölök, és alig bírok menni...délelőtt még nem volt ilyen gáz, akkor még csak a derekam, farcsontom fájt, de késő délutánra nem bírtam ráállni a jobb lábamra, szerintem valami ideget is nyomhat ott valami, de nagyon rémes...ha pisilni akarok, Gábornak kell felsegítenie, meg elbicegnie velem a wc-ig...nem is tudom, mit csinálnék most nélküle...ma már én is pityeregtem...igaz anyunak a telefonba...olyan rossz ilyen tehetetlennek lenni minden szempontból, és még fáj is (eddig úgy tűnik feleslegesen), már baromi fáradt vagyok, most este is csak kb. 1,5 órát aludtam úgy összességében, már nagyon fáradt vagyok, ez megy több, mint két hete...

na, abbahagyom, csak most ezt ki kellett írnom magamból...
Igyekszem nem rágörcsölni arra, hogy szülni szeretnék, de hiába mondogatom ezt, attól még nem ezt gondolom...mindegy most már, majd lesz valahogy...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Melisch, Szamóca, nagy gratula a babákhoz!
Sok örömet, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Nagyon szép mindegyik topik baba!!!

Bévi, nyugi órák vagy néhány nap kérdése és Lilit a karjaidban tarthatod!!!

Ilus, Bévi, Sucer, drukk a mielőbbi szüléshez (így a végén tényleg elég nehéz)!

Csibuc, látom még Te is jól bírod! Tudom nekünk még van 8 napunk :wink: !

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Ilus megértelek,nagyon nehéz már kívánom neked minél hamarabb túl legyél rajta,és ne vidd túl egy nappal sem!!!!!És nekem is nehéz járni fáj mindenem keményedik a hasam nem gyengén nem bírok fordulni,nagyon kellemetlen,de sajnos nekem még eredménye sincs méhszáj ügyileg az előbb fájdogáltam de elmúlt már kezdtem örülni!!!
És te hogy állsz néztek már méhszájat neked????Hát nagyon drukkolok minél hamarabb meglegyen az a kis titokbaba!!!!!!!!

Kép
bévi

Bols így legyen ne kelljen sokat várni rá!!!!Bár nem hiszem hogy itt órák alatt kinyílik a méhszájam és beindul a szülés,de azért nem bánnám :lol: :lol: :lol: de ami volt fájás is elmúlt!!!!8nap semmit nem jelent :lol: :lol:

Kép
bévi

Jó éjszakát mindenkinek!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!
Bévi! Kösz, nem érzem sértőnek, ellenkezőleg!(Azért a modell alkathoz még kell némi restaurálás, meg miegymás :lol: :lol: )

Pocakos mamik! együtt érzünk veletek, ez már a célegyenes, kitartás. A görcsölgetésnek oka van, és előbb-utóbb eredménye. Legalább vannak fájás félék, nekem most annyra nem voltak, persze oxitocinnal lehet lreálni, csak nem biztos, h a fájdalmon kívül mást is csinál :( Ha meg napok óta érzitek, az csak lazít a méhszájon, meg készíti a picúrt az útra!
Próbáljatok meeg pihenni, mert kelleni fog az erőtök. Nekem a vége felé egy kád vízbe merülve ment a pihi leginkább!

Claire
claire

BÉvi, bent, a hasonló cipőben járó kismamákkal csevegés alatt majd rohan az idő... velem így volt, remélem, hogy Veled is! Wow, örülök ám a laptopodnak, legalább tudsz majd ágyból csicseregni a topikkal :):):)
Drukk hegyek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

maccs01

Sziasztok!

Bévi nagyon rendes a párod:-)) Szorítok neked, hogy beinduljon a szülés, hidd el Lilike nemsokára kibújik:-))

Ilus Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Neked!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt!

Ilus már azt hittem megvan a névnapi ajándékod :lol:

BOLDOG NÉVNAPOT! Kép

Szilvi tejcsi :lol: de jó! Remélhetőleg a tápszer megmarad dísznek :wink:
Bízom benne, hogy Eni nem lesz hasfájós. Bende hogyan viseli a hugit?

Ircsi ilyen nekem is volt, hogy Bencét lánynak nézték. Sőőőőt most is meg-megkérdezik, hogy kisfiú vagy kislány? Pedig kék, zöld cuccokban van a gyerek. Nagyon sokan megállítanak ha a városban vagyunk, de eddig még senki nem mászott annyira bele a babakocsiba, hogy zavaró legyen. Sőt, meg szokták kérdezni, hogy a kis lábát megsimogathatják e.
Gábor unokatesójának a felesége megkérdezte megdajkálhatja e. Mivel éppen akkor nem aludt a gyerk így a kezébe adtam. Ez a csajszi munkahelyén volt, nem az utcán. :D

Egyébként - ha a ruha színét nrm nézrd - akkor nehéz ám megállapítania egy "idegennek" a gyermek nemét. Egy fiú az mindjárt fiú ám, míg egy lány csak ritkán lányos rögtön. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
És hiába vagyok gyakorló anyuka, ha másét látom, nem biztos, hogy meg tudom mondani a nemét arc alapján ilyen pici korban :)

Áron hason egyik oldalról a másikra forgatja a fejét........

Bévi nagyon jó, hogy van töltőd, tarthatod velünk a kapcsolatot a kórházból is.

Nem rossz ha van szobatárs a kórházban, de én örültem mikor végre egyedül maradtam 8)

Évi sajnálom a gondjaidat. Engem is ezzel piszkáltak a második napon már. Kaptam valami hashajtót, de szerintem ment volna magától is. Lekopogom azóta nincs gondom vele.Remélem hamarosan te is helyre jössz. Neked nem váladékozik a seb? Nekem a bal oldalon egy picit, a szélénél. Lehet többet kellene pihennem? De iagzán nem erőltetem meg magam. Házimunkát beosztom, du szoktam aludni is...

Ircsi: hát az nem volt kérdés, hogy szép topicbabáink lesznek e :lol: :lol: :lol:

Mára bejelentkeztek babanézőbe, még rendbe kell kicsit kapnom a lakást meg el kell lépnem üzletbe....

királylány

Sziasztok!!!!!

Claire köszi a biztatást igen fájásoknak remélem lesz már hatása,mert nekem 3 hete vannak görcseim de azon kívül,hogy örültem neki mint majom a farkának,hogy nah hátha beindít valamit nálam semmit nem csinált cx2000,de a remény hal meg utoljára azt szokták mondani,hajnalban sírni tudtam volna annyira fájt a hasam alja mert nem voltam kint sokszor pisilni és nyomta a húgyhójagom meg a sérvémütét hegét,igaz 3 éves koromban műtöttek vele de nagyon érzékeny lett most nyomja a súly elég rendesen!!!

Maccs igen majd írok ide nektek megpróbálok nem idegesítő lenni és nyavajogni minden erőmet össze szedem,igérem,a fiúk már nagyon akarják ünnepelni tesó érkezését meg mindenki az egészségére akar már inni,mondtam nekik nem iszunk előre a medve bőrére babonás vagyok,hát este ha nem történik addig semmi 6 kor mennem kell,ma még főzni szeretnék,meg utalunk egy kis pénzt ide-oda és majd készülődöm!!!

Brik köszi a drukkot nagyon aranyos vagy és remélem én is írhatom nektek hamarosan megszületett a drága kicsi moszatom!!!

Sajnálom,hogy mostanában elég sokat írtam itt nektek a bajaimról,csak kicsit beparáztam így a végére,talán az ismeretlen mi lesz bent miket fognak csinálni,milyen vizsgálatok stb,nah de majd megtudom,minden kisbabának adjatok majd puszit a nevemben gyönyörűségesek mindegyik,és majd hozok nektek én is nem sokára egy kis picurt :wink: :wink: kismamák kitartás mondom ezt én :lol: Tina,Maccs nektek meg köszönöm a sok biztatást,aranyosak vagytok és remélem hamarosan én foglak titeket biztatni!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Bévi hát hova írnál a bajaidról ha nem ide? Ezért vagyunk. Majd ha meglesz Lili akkor másról fogsz írni :wink:
Pénzutaláshoz megadjam a számlaszámom? :mrgreen:

királylány

Jóreggelt Mindenkinek!

Limó, Szamóca: gratula a csodás tüneményes babókhoz!

Ircsi: hát én is gutaütést kapok hogy tapperolják a hasamat meg maszírozzák én meg állok ott mint a hülye, de remélem a babakocsiba benézést hanyagolják majd! Katus édesen néz TV-t!

Évi: igen, lassan közeledünk mi is, még 8 hét1nap :) az nem is sok... Szegényem, mármint hogy Tomika nem aludt jól, de tényleg lehet, hogy kicsit még a reggel este fel van neki borulva és nem tudja hogy este ti alukálni szoktatok :) de ha kerekedik, csak jól van!!! :) Házi dokival esetleg nem beszéltél?

Bévi: sok soik erős görcsöt kívánok és utána a kezedbe Lilit!!

Dia: hát igen, majd akkor én is gyorsan ledumálom GErgővel a sok sok alvás dolgot!!! :) remélem meghallja :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia kicsit pihenni én csodállak és szeretnék én ilyen tempóval felépülni és haladni mindennel mint ahogy te,szerintem ez hamari volt,de ezt mindenki maga érzi,jó hogy ilyen gyorsan fel tudtál épülni,szülésznőm szerint a második császár már nem leány állom,az első is kutya mikor fel kell épülni de másodiknál még nehezebb,hisz már kétszer vagy vágva ujra stb,szóval mondta nem egyszerű!!!!!Vigyázz nagyon magadra,én örülök,hogy jól vagy és nem is vártam más tempót tőled :lol: :lol: :lol: de azért csak óvatosan!!!!!Szoba társ azt mondta a szülésznő a lehető legjobb szobába tesz,hát remélem nem lesznek barnák mert az van elég sok ebben a kórházban!! :? :? :?

ILUS SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!Kitartás veled vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

Jah ma az jutott eszembe még a végén tényleg takarítani fogok a kórházban majd ha unatkozom megpucolok néhány ablakot,pihenés közben a nagy wellneselésben!!

Kép
bévi

Tényleg, esetleg abban tudnátok segíteni hogy 4d-re mennyi idős terhesen érdemes még menni? mert azt mondták itt pécsen a medison-ba hogy 30 hétig szokták ajánlani, nehogy engem csalódás érjen, mert jövő hétfőn mennék, amikor már 32 hetes 3 napos leszek... tényleg nem lesznek jó felvételek?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares köszi,remélem hamar meg lesz már nagyon vágyom rá,hogy lássam tuti úgy fogok bőgni mint egy idióta mert már ha rá gondolok is sírok,nah de erős leszek nem egy kis sírós picsa,remélem veletek minden rendben nem sokára te is szülni fogsz és majd ennyi kis baba fog gyönyörködni a te pici fiadban!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok,

Bévi, ha jól emléxem, nekem voltak maratoni ciklusaid, lehet, hogy el van az a Lili-gyerök számolva, nem? Két héttel simán lehet... Én drukkolok, hogy minél előbb kibújjon az albiból és dajkálhasd!

A gólyáknak meg üzenném, hogy már ismerik a várost, az utcát, de már körbepakolták a szomszédokat, tessék itt a pontos házszám: 23B!!!! Nem A, nem 25, stb, hu-szon-há-rom-bé!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: