Kispocok!
Húú, de égek, elfelejtettem a képeket

.
Holnap felteszem, de ha nem jutna eszembe, szóljatok

!
Ja igen, pont ez az "áttörés", hogy eddig is lapátolt a levegőbe, vagy csak félsikerrel, de ma már rendesen megebédelt így egyedül

. (jóó sokáig tarott, de én közben pakolásztam

) Tulajdonképpen úgy volt, hogy egy adagot összetörtem villával, de nem kellett neki tőlem. Aztán összturmixoltam, úgy is kiköpte. Így, "egészben" viszont a kezemből elfogadta (kanállal nem

), és ekkor már felhúztam magam, hogy "nesze, akko' oldd meg"

.
Lois!
A kép címe: Pizsis - mindkét értelemben

.
Ronmay!
Bizony, nagyon belendült

.
Már csak félve merem mondani

, de este azt is mondta, hogy 'gyere'

. És ezt most apa hallotta előszőr

. Épp pakoltam el a játékait, és mondtam, hogy jöjjön segíteni, de ő elviharzott az apja után. Én meg kiabáltam utána, hogy 'Gyere, gyere! Gyere életem, pakoljunk el, gyere, gyere....', aztán elindult hozzám, és közben mondta, hogy "gyeje, gyeje"

. Előbb apa hallotta aztán közelebb érve is mondta, így én is hallhattam

.
Ja, és a kádban mondta apának is, hogy "jabda"

.
Pagika!
Óóó, hát nekem is volt mit takarítanom

. És ráadásul az a baj, hogy egyre kevésbé engedi, hogy én etessem, szóval izgi
Képzeljétek, elégé el vagyok keseredve

.
Előbb beszéltem a bnőmmel, tudjátok, Petra anyukájával, akivel/akikkal nem igazán vagyunk egy hullámhosszon mostanában. Ez most hülyén fog hangzani, de sajnos rájöttem, hogy nem velem van a gáz

. Ez azért sajnos, mert így én nem tudok a dolgon változtatni

. Abból jöttem rá, hogy a fél órás beszélgetésünk abból állt, hogy ő végig(!) Petrát fényezte, hogy ő a legszebb, legjobb, legokosabb, legzseniálisabb, legerősebb, legértelmesebb, legleglegleglegleg...... Én ezt tökre megértem, hiszen mindennél jobban szereti, büszke rá, juhuuu. De már eleve fura, hog egy másik anyukának ennyire villog, éreztetve, hogy az ő gyereke mennyivel jobb a tiednél

. De nem vagyok sértődős, és semmit se veszek magamra (

), szóval részemről a beszélgetés nagyja így hangzott (őszintén):
- Jaj, de ügyes! Egyem a szívét! De cuki!...
Majd amikor próbáltam kicsit belecsempészni a beszélgetésbe magunkat (

)...
- Jaaj, igen, pont a minap beszéltük a Ricsivel, hogy 6-7 hónapos korában volt Botondnak egy nagy váltás (eenyi most Petra), hogy úgy kinyílt a kis értelme, meg most fejlődött nagyon sokat, mióta megy. Ésképzeld már mond pár szót is, és ma egyedül evett

.
- Hát igen, ő már nagyfiú. Na,és képzeld Petra ooolyan édes....
Most komolyan, sztem még egy vadidegen gyerekére is rákérdezel illendőségből, vagy mert te is szülő vagy. De én ismerősök barátok gyerekére kifejezetten kíváncsi vagyok, és velük örülök (ahogy veletek is

). Deolyan, mintha szemellenzős lenne

. És a férje is

. És Ricsi is el van keseredve miattuk

.
Azon agyaltunk, vajon mi változtunk-e, velünk van-e a baj...
De szuperül működött a barátságunk azután is, hogy mi szülők lettünk. És mellettük voltunk a terhesség, és a szülés alatt, óriási egyetértésben. Viszont mióta Petra megszületett, teljesen más lett a viszonyunk. Ezért gondoljuk, hogy talán ők változtak. vagy legalábbis ők jobban...
Na mindegy, bocsi az offért

, csak bánt a dolog. Vagyis most abszolút nem vágyom rájuk, csak azok hiányoznak, akik fél éve voltak