Halihó csajok!
jó sokáig tartott visszaolvasnom, de szerintem így sem sikerül mindenre reagálnom, egy csomó minden meg már nem aktuális...
jajj annyira imádom, amikor Dávid szomorú!!!!

Mármint nem magát az érzést, hanem ahogyan ezt nekünk mutatja!!! Mert ilyenkor lebiggyeszti a száját, és csak makog, meg hüppög, de nem ssír, hááátt majdnem megzabálom, de legalább agyonpuszilom ilyenkor!
szopihelyzetünk:
amikor már azt hittem minden oké lesz, megint kisebesedett a mellbimbóm, most még vérzett is, úgyhogy 2napig megint csak fejtem, és cumisüvegeztünk. aztán utána megint visszatértünk a szopira, persze kiegészítem táppal, mert a tejcsim nem elég neki.
és az oké, hogy szopi után ha jól van, elégedett, akkor nem táplálok hozzá, és ha pl egy óra múlva viszont jelzi hogy éhes, akkor sem a táphoz nyúlok, hanem megint cicizünk, de amikor lefordul ciciről, és sír, akkor viszont jön még egy kis táp is, mert akkor hiába szívja, nem jön anyag...
viszont ami a lényeg: egyáltalán nem borít ki, hogy nincs elég tej, illetve hogy még midig fáj a szopi. korábban túúúúúl fekete-fehéren láttam mindent...
na rájöttem, hogy ezt így nem szabad a gyereknevelésben... rugalmasnak kell lenni.
mert csak azt tudtam elképzelni, hogy vagy csak szoptatok, vagy csak tápszer van.
most meg mindkettő.
és amúgy már egyre kevésbé fáj a szopi, ebben javulunk. viszont nem tudom lesz e több tejem, de elvagyunk így a hozzátápival is, a lényeg, hogy tud még cicizni, az meg lényegtelen, hogy mennyit. habár azért remélem ebben is javulunk majd!
és van hintánk!!!!

A fisher price akváriumos, 16ért sikerült leütnöm a vaterán, Hari igazad lett, tényleg jó áron szereztem egy másikat!
és van járókánk is!!!
tök jó, a kiságyában alszik (napközben is), mert a kiságy az CSAK alvásra való (nálunk), és a járóka pedig a játszószigete. ha meg már ott nyűgi, akkor beteszem a kiságyba, és alvás. na persze nem mindig alszik el
szerintem olyan a járókánk, mint Nanettonak (Brendonos, állítható magasságú, gurulós, fa, és 15ért szereztem a teszveszen

)
a múltkor beraktam a járókába , elkezdett nézelődni, és amikor oldalra nézett és meglátta a forgó zenélőjét, akkor elmosolyodott, úgy megörült a kis méhecskéinek

járókában nézelődik
Dávid amúgy oldalt szeret lenni, a rácsokat szokta így nézegetni, meg hason is imád lenni, viszont nem mindig, de amikor nyűgi, akkor iszonyatosan hisztizni kezd, ha a hátára rakom
Viszont már ő is kétszer hasról a hátára fordult
Hari,
tök jót nevettem a hozzászólásaidon!! mármint bírom a stílusodat

az egyik kedvencem, hogy azt mondtad Gergőnek hívják a fiadat!!
én akarom majd babaúszásra vinni Dávidot, főleg mert (a TummyTubnak köszönhetően ) imádja a vizet, imád pancsizni
valaki nem tudja mikortól lehet, és hová érdemes vinni?
illetve vihetnénk együtt is a Manókat

ha valaki szeetné még
Vok,
majd ha ti is meg mi is hazajöttünk a nyaralásról, megejthetnénk a hordozókendős "oktatást"
fhú, imádom Dávidot öltöztetni!!!
a kedvencem az egyik kantáros gatyája, meg egy rövid ujjú body

amúgy a múltkor a nagymamám meg jól kioktatott, hogy ők az egy hónapos babákat nem ruhákba öltöztették, hanem nyakig pólyába... na mindegy, azt jó indulatból mondta, mert szépen volt felöltözve a Törpicur
Henibaby,
örülök, hogy helyrejöttetek tejben!!! szegény, annyira sajnáltalak..
képzeljétek!!
a múltkor vettem 260mles cumisüveget 2-es etetőcumival, mert a 125-öseket 1es etetőcumival már nem sokáig fogjuk tudni használni.
etetem a gyreket, erre elkez visítani ezerrel... na mondom basszus ömlik a szájába a tej, túl nagy még ez az etetőcumi. visszacseréltem az egyesre. eszik tovább, megint visít...

hát akkor nem az volt a baj...
úgyhogy kicseréltem az üveget is, vissza a kicsire, na akkor meg békésen megette a kaját, aztán büfi után szépen elaludt...
kis drága
úgyhogy a nagyhoz majd fokozatosan szoktatom
az utóbbi időben szinte éjjel-nappal veszekedtünk Andrással, de már 2napja kibírtuk balhé nélkül

alakulunk
Luna,
Géza macska fogyott a stressztől? kemény
Hari,
(a látszat ellenére) én is feladós vagyok, sokmindenbe belekezdek, de csak nagyon kevés dolgot fejezek be...
Nikvik,
nem, nem nyaralunk (még)...
igazából az elmúlt időben csak olvastam vissza, meg nagyon zsúfoltak voltak a napjaink... babalátogatók jöttek, anyánál voltam, stb.
amúgy én is magamnak akarom még a cumisüvegből etetést is, ja és meg persze András is etethet. nem szeretem odaadni a nagyiknak sem, habár egyszer már ők is etették...
Talinn,
a mi légzésfigyelőnk az első 2hétben minden este beriasztott, volt hogy többször is, aztán ahogy erősödött Dávid, úgy szűntek meg a riasztások. most már szerintem hetek óta nem volt riasztás!!
Vok,
remélem javul Alex!
jó nyaralást!
Nanetto,
örülök, hogy eredménye van az edzéseknek
a felülés-próbákat Dávid is csinálja, ilyenkor még a száját is kinyitja, annyira erőlködik
Csajok,
megnéztem az összes képet, nagyon szépek a babák!!!
bhdetti,
a body felirat szuper, és mennyire igaz
Tatim,
azt hittem vicc volt a papagáj, hogy nem tud egyedül enni, de úgy látszik igaz

kemény
Jenny,
örülök, hgy azért jobb a helyzet!!!
Csilla,
jó nyaralást kívánok nektek, remélem picit tudtok pihizni!!
nem semmi miken mentetek már át eddig!!
Mi egész jól vagyunk, én egyre szerelmesebb vagyok a fiamba, nem is tudom lehet e még ezt a szerelmet fokozni
egyre többet mosolyog rám, persze akkor én meg elérzkenyülök, és bőgök
VÉÉÉGREEEE este 10-11körül ágyba lehet dugni, utána 3-4körül kel, eszik aztán alszik,
majd utána 6-7körül, aztán eszik és a nagyágyban velünk alszik tovább kb 9-10ig, vagy ha 7kor kel, akkor fél8kor már mi is felkelünk kajája után. ja, kaja az úgy zajlik, hogy szopi két ciciből, aztán ha kell, még kap tápot.
reggeli után berakom a pihiszékébe, vagy a hordozójába, épp ami kéznél van, én tusolok, ő meg mellettem kakil (Luna, mi is ebbe szoktunk kakilni

).
aztán felöltözöm, és őt meg tisztába teszem, picit játszunk, majd megint kaja, aztán játék, és egy körül már nagyon fáradt, ilyenkor alszik kb 5ig, kaja, játék, 7körül kaja, aztán játék, aztán dajka, mert már nyűgi, aztán babakocsival séta, és 9kor fürdés, kaja, alvás...
ma mondjuk csak fél5kor aludt el, előtte végig fenn volt, fél8kor kelt, akkor evett, ma szerintem csak éjfélkor fog aludni...
szóval tök jól vagyunk, és egyre többet gondolkozom azon, hogy kkéne egy tesó
(szóval az idő tényleg megszépíti a kezdeti nehézségeket)
ma voltam az Aestheticában konzultáción a striáimat akarom mezotrápiás kezeléssel halványítani-kicsinyíteni. na és ameddig szoptatok, addig nem lehet csinálni a kezelést, de nem is baj, mert jóóó drága..
viszont addig 80-90%os eredményt tudnak elérni, ameddig még pirosak.. egy jó darabig meg pirosak lesznek még, úgyhogy nem kell sietni.
holnap gyerekorvos, kíváncsi vagyok mennyit nőtt a Manóóó
illetve holnap lesz a 6hetes kontroll is...
jók legyetek, jó éjszakát