Sziasztoook!
Én is itt vagyok végre:D Most már Budapestről:D Szerencsésen hazaérkeztünk, végre...vicces, mikor hazaértünk éjjel felébredtem, és ijedten kérdeztem az uramat, hogy hol vagyunk, és hova utazunk holnap, de szerencsére már a saját ágyikónkban voltunk:D
Esküvőn is jártunk már Pécsett, szóval ezért voltam ennyire eltűnve..
Amúgy durva volt a tegnapi időjárás...azt hittem bepunnyad az agyam..ezt a párás-dunsztos időt utálom! Éjszaka meg jó kis zuhé volt, győztünk ablakokat csukogatni mert beesett...grr:D de legalább felfrissült a levegő..
Jelentem erre babafronton semmi, kövi mensit várjuk:D Reméljük ez már normálisan jön, de majd pénteken vagy szombaton kiderül...nagyon nem szeretem mikor csúszkál össze-vissza..
Mi is van még? Gőzerővel fogyókúrázom, mert ez a 40 nap eléggé megdagasztott, mivel mindig olcsó kajákat ettünk (hamburger, meg chips...)lerakódott rendesen, azt hittem elájulok mikor a mérlegre álltam...úgyhogy most muszáj ledobnom egy pár kilót, mert mire a baba megfogan már jó lenne formában lenni..amúgy 70kg körül szoktam lenni az 170-es magasságomhoz (mint Kati..). Tudom jó sok, de igazából a testfelépítésem ilyen...egyszer voltam 65, akkor egy hétig nem ettem, lelki válság volt...na mindegy. Drukkoljatok a fogyihoz, utálom....tipikus jojós fogyis vagyok...szal most inkább életmódot akarok váltani, remélem sikerül...bizti nehéz lesz, mert imádom a tésztákat...de ez van, ha muszáj, akkor muszáj..ja és ráadásul vettem egy doboz cigit is, mert bedepiztem a súlyomtól...pedig nem kellene, főleg hogy már régóta nem dohányzom..és a férjem kinyír ha megtudja...az esküvőn is vagy 8x akartam rágyújtani...áágrr...ilyen csak akkor szokott lenni, ha nagyon rossz a kedvem:( utoljára az esküvő előtt, mikor anyám már teljesen kiborított...
(ez most jó hosszúra sikerült)
Jeanner:D Annyira jó, ez már a finish, hamarosan esküvő. jipijáééééé:D
Gabi: hamarosan már jobb lesz:D látszik már valami kis pocakkezdemény? Kati a kérdés hozzád is szól:D
B.