A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

bari, pontosan leírtam pár lappal ezelőtt, hogy kell menni és mit kell csinálni, majd olvass vissza. visszajelzések szerint teljesen érthető, és használható!!!! krisztó, te is!!!
momelcsi

krisztó, köszi a laptetőt! de a felét tartsd meg magadnak, a másik felén emerenccel osztozunk. :lol:
momelcsi

Bizony, Melcsi leírása tökéletes és nagyon hasznos, mivel ott szinte semmi nincs normálisan kiírva, hogy hová is kéne menni! Visszakerestem, a 838. oldalon van (júl. 14.)!

Képzeljétek, tegnap délután kaptam meg e-mailen a hétfői ösztradiol-eredményemet (külön kell kérni, hogy küldjék el, különben csak Apánknak küldik, és telefonon nem mondják meg), és 3700 volt (a 8. napon)! Gyorsan utánaolvastam és kellően kétségbe estem, mert korábban azt írtátok, hogy 4000 felett már nincs beülti és még a punkció is kétséges… Ma reggel Apánknál rögtön ezzel kezdtem, hogy mennyire izgulok emiatt, Paragi doki is elég rémült tekintetet vágott, Apánk meg a szokásos nyugodtságával közölte, hogy nem kell izgulni, ez most más mértékegység, osztani kell 3,6-tal…:) Én meg mondtam, hogy tegnap ijedtségemben az e-mail után megittam 2 liter vizet és ettem 4 szelet húst, erre ő: akkor kár volt elárulnia a titkot…:) Amúgy maradt a 3-3 tüsző mindkét oldalon és valószínűleg hétfőn lesz a leszívás! Olyan izgi! :) :) :) (Nyuszika, hétfőn tali! És hátha Micike is benéz hozzánk! :))

Melcsike! Már csak kettőt kell aludni! :) ++++++++

Bari! Hogyhogy nem tudod a rubeolád eredményét?

Csuti! Jó, hogy jelentkeztél újra! Neked a 2 inszemetek előtt nem csináltak petevezeték-átjárhatósági vizsgálatot? Mert az tökéletesen helyettesíti a méhűr-vizsgálatot! Lehet, hogy csak a rubeola fog hiányozni + a kenet! Mindenképp hívd fel Apánkat, most kevesebben is vagyunk, talán jobban ráér telefonon is információt adni!

Szurikáta! Küldesz nekünk szerencseszurit? Krisztonak, Mónikának és nekem?
Azért az valahol jó is, hogy van sok munkád, de remélem, mellette tudsz pihenni is! Sok puszi!

Mónikám! Hogy alakulnak a tüszőid? Krisztoval kíváncsian várjuk a fejleményeket! :) Remélem, a ma éjszakátok már jobb lesz, mint a tegnapi! Jó lenne, ha Fanni utolsó 4 kis fogacskája gyorsan és fájdalommentesen kibújna!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára loreena 2010.08.11 18:25-kor.
loreena

Sziasztok!

Melcsi, már csak kettőt kell aludolnotok :lol:

Képzeljétek, megvan a rubeolám :lol: és ugyan házidokim nem tudta értelmezni, mondta,h hagyjam ott reggel menjek és megkérdezi nekem. Hazajöttem és megnéztem neten, az eredményem szerint be vagyok oltva :lol:

Sajóék hol vagytok? Rég voltatok :? remélem minden rendben!

Móni, te is voltál ma Dévisznél? Hogy állnak a tüszőcskék?

Mici ugye te majd hétfőn mész Déviszhez! Remélem addigra csatlakozom már végre én is a reggeli csapathoz :roll:

Szép estét mindenkinek!

Bari

bari6

Loreena, szinte egyszerre írtunk ;) azért nem tudtam az eredményt,mert telóban nem mondják meg.

Nekem magasabb mint 4300 volt és leszívás még lehetett volna, úgyhogy ne izgulj ;) egyed a husikát :lol:

bari6

4000 felett nincs transzfer, max. punkció és fagyiba mehetnek. 6000 felett már a punkciót se csinálják meg. ezek a szomorú tények a régi számokkal.
igen, már csak kettő, napi 2 telefonom tuti van, hogy csináltam-e már tesztet. az orvosi vizsgálatig úgysem fogok senkinek semmit mondani, utána egyből jelentkezem.
remélem a fél8-as hívás után egyből mehetünk, és negyed9kor már ott koptatom a széket.
ma nagyon fájt a fejem egész nap, de hősiesen tűrtem, nem vettem be gyógyszert.
amúgy mit szoktak ajánlani?
Loorena, szorítok a 6 tüsződért, Móninak a nyugodt alvásért, Kriszto tudja, hogy miért, emerencnek a ragacsodásért és Barinak, hogy végre jöjjön meg, vagy csináljon végre TESZTET!!!!
Szimbáékat és Sajóékat csak spontán üdvözlöm most.
momelcsi

Sziasztok!

Lore: nekem már meg van a rubeola is, csak ahogy olvasom biztos hogy kell új kenet is. Akkor holnap felhívom a dokit. Nem inszem előtt volt HYCOSY. Vagyis nekem akkor Dévisz mondta, hogy van-e ilyen papírom, hiába a férjemnek van katonaproblémája. Így mentem el megcsináltatni a vizsgálatot. Minden OK volt, átjárható mindkét oldal. Akkor nem kell külön méhűr vizsgálat, ez helyettesíti?

Nagyon szorítok mindenkinek, hogy minden ok legyen.
Remélem a holnapi napot kibírom valahogy, hogy hívnom kell a dokit, nagyon tartok tőle, hogy fog szólni, amiért lemondtam az időpontot, de nem tudok akkor elmenni. Vagy nem fog érte szólni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 20:21-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Momelcsi, pedig olyan jó lenne, ha súgnál...Persze azzal is súgsz, hogy nem mondasz semmit...Úgynevezett babona...Na meg mesélnéd azt is, ha megjönne a piri, szóval a jelek elég jók.... :lol:

Én soha nem voltam fekvőbeteg ellátáson Apánknál...
Szóval aki punkcióra jött, meg aki csak méhűrre, azok is egy helyen vannak?
Ha igen, akkor kivel is találkozok???
Loreena, Micike, esetleg Bari. Ti hányra jöttök?

Szép estét
nyuszika85

Loreena

Persze hogy küldök,remélem ez is segít Nektek :) Kép

Kriszto Kép :)

monika Kép :)

szurikáta
szurikáta56

csuti, ma szerintem ne hívd Dévait, mert a csütörtök a kórház napja és szerintem ott is szabadságon van. holnap délelőtt biztos eléred majd.
igen, nyuszika, mindenki egy helyen van, 4db ágy +2db büntető fekhely van. elsőre a punkciósok mennek, aztán 10 körül az egyéb műtétesek, majd dél körül a transzferesek. (már ha van aznap mindegyik)
szerintem loorenával együtt lesztek hétfőn.
momelcsi

Sziasztok!

Örömmel olvasom, hogy milyen szépen növögetnek a tűszőcskék! :D Nagyon drukkolok Nektek!

melcsi, holnap gyere azért, amint tudsz! Mert szét fogom magam izgulni! Ha biztató a teszt, akkor tegyél fel egy kacsintós ikont, kérlek, mert tényleg izgulok! :wink: :D

mindenkinek drukk és KITARTÁS! :D
emerenc

Igen Momelcsi, már reggel hívtam, és elmondták, hogy csütörtökön nincs bent D.doki. Ezt nem tudtam. Majd holnap reggel hívom fél8-körül. Az asszisztens nővel beszéltem, aki elmondta, hogy ő maga sem tudja, de szigorítások vannak júl. 1-jétől (már ezt olvastam többször a topikon) ezért hívjam dr. úrat, és beszéljek meg vele egy időpontot, mivel biztos, hogy kell új kenetvétel. Sőt, még clamidia szűrés is, mert nem jó, amit csináltattam, mert nincs jól feltünteteve a leleten. Szerinted D. doki megcsinálja nekem a kenettel együtt? :? Már nem szeretnék ide a nőgyógyászomhoz visszamenni ezzel a problémával.

Remélem mindenkinek jól alakult a mai napja, és mindenki boldogan megy haza éppen onnan, ahol van. :lol:

Csuti
Kép
csuti83

szerintem simán mindenféle kenetet csinál, ezen ne izgulj.
én pont fél8kor hívom, ha kérhetném, te két perccel később tedd :wink: köszi
én nem ajánlom, hogy mostmár bármiért is visszamenj a régi dokidhoz, Dévai nőgyógyász is, nem csak lombikos.
van aki csak az éves rákszűrést és általános vizsgálatot csináltat nála.
momelcsi

Szia Csuti!

Hívd reggel és ad időpontot biztosan! Megcsinálja a clamidiát majd utána a kenetet. Egyiket az egyik helységben, a másikat a másikban. A kenet egy hét, a clamidia két hét, azt hiszem.
Akkor biztosan a többit is elmondja, ha valami még hiányzik!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Csuti, bár nem engem kérdeztél.. :)
Én múlt héten voltam kenet kontrollon és akkor "nézett" chlamydiát is. Kenet 1 hét, chlamydia 2 hét.

Ne izgulj minden rendben lesz. 8)
Egyszer mi is elindulunk.

Mindenkinek drukk!

Andi
zandika

Kriszto :) jól megelőztél! :D
:wink: :wink:
zandika

Neked Dévai doki azt mondta, előbb kell egy negatív kenet, utána veszi le a chlamydiára is a kenetet, magyarán két kör....
Aztán a következő alkalommal azt mondta, a chlamydiát megcsináljuk "útközben". Rá is kérdezek nála hétfőn, ha már megyek "bemutatóra", akkor megoldhatná azt is...
nyuszika85

Mármint nekem mondta... :oops:
nyuszika85

Zandi! :D

Rendben volt a kenet? Most nálatok mi a helyzet indulás szempontjából?

Nyuszi! Hétfőn tali! Úgy sajnálom, hogy meg vagyok áldva a hosszú ciklussal, mert így még biztosan nem leszek punkciós hétfőn, amikor Lor és Te is bent lesztek. :cry: Pedig jobban telik az idő társaságban!

Emerenc! Hogy vagy? Attól, hogy nem beszélünk róla, attól keresztben kezünk, lábunk érted! Szorítunk nagyon!

Szép estét mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Andi!

Akkor ha jól értelmezem, megcsinálja mind a kettőt egyszerre? Tehát nem kell 2-szer mennem, mert attól félek, hogy először csak az egyiket, és majd visszahív, hogy megcsinálja a másikat. Nem is a távolság, hanem a csúszás miatt aggódom.

Momelcsi!

Én 8 óra körül hívom akkor jó? Nekem az az időpont is jó, csak már lennék túl rajta. Nem szeretem hívni telefonon, mert olyan személytelennek érzem a beszélgetést. Van még valaki, aki így érez, vagy csak én vagyok ilyen :oops:

Kriszto!

Te hol tartassz? Mert olvasgattam hébe-hóba, de nem igazán tudom már, hogy ki hogy áll :roll:

Nyuszi!

Ezt mikor mondta? Mert ha mostanában, akkor inkább elmegyek a nőgyógyászomhoz egy clamidiára, és azzal már előrébb leszek. Vagy mit csináljak, vajon holnap elmondja nekem D.doki?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csuti83 2010.09.26 20:17-kor.

Csuti
Kép
csuti83

Csuti! Nekem is egyszerre vette le mindkettőt (egy helyen), és a kenet eredményéért egy hét múlva kellett telefonálnom, a clamidiáért pedig két hét múlva kellett volna, de akkor már a beállításra mentem, és személyesen kérdeztem meg. Apánk a telefonban szerintem általában akkor személytelen, ha valaki épp van nála (többnyire én is személytelennek érzem, de biztos, hogy én is személytelen lennék a helyében és jobban igyekeznék, ha valaki épp ül velem szemben...) Nyugi, minden rendben lesz!

Momelcsi! Remélem, összefutunk holnap reggel, és nagyon fogsz vigyorogni! :D (Mi is Krisztoval!;)) Jaj, nagyon várjuk a híreidet!

Emerenc! Annyit gondolok én is Rád! Szerintem, nagyon jól érezhetik magukat a babócáid odabent Poirot és természetfilmnézés közben, és remélem, maradnak legalább 8 hónapig!
loreena

Csuti, én július 6-án voltam nála először, akkor vette le először a kenetet. Mondta, hogyha ez rendben van, akkor jön a chlamydia. De a kenet nem volt jó, majd meggyógyítottuk és levett újat, de csak gomba+baci kapcsán. Ez már jó lett. Most hétfőn megyek méhűrre, azt mondta, hogy valamikor útközben megcsináljuk a chlamydiát. De szerintem ne aggódj, ha másnál megcsinálta egyszerre, akkor Neked is rendben lesz. Én pl majd megkérdezem, nem-e lehetne a méhűr előtt közvetlenül. De lehet, hogy majd a végső konzin veszi le, mert mire belecsapunk a stimuba, addigra bőven meglesz az eredménye.

Kriszto, igen, talizunk, bár nem tudom, hogy hogyan, mert ugye én bemegyek és fekszek is be, nem várok a váróban..Gondolom. De sasolok majd rendesen. :) :D

Bari, megjött már? Vagy teszt?

Emerenc, hogy vagytok??? :shock:

Momelcsi, NAGYON szurkolunk, bár a nagy csend miatt hihetetlenül pozitív megérzéseim vannak!!!!!! :lol:
nyuszika85

Sziasztok!

Melcsi, jaj de izgi, a héten már van egy lombikos sikertörténetem (a kollégáméknak sikerült :lol: ), remélem nagyon,h csatlakozol te is :lol: Várunk nagyon!!!

Nyuszika, még sehol semmi :cry: ma veszek tesztet és holnap reggel megcsinálom, de semmi olyat nem érzek,h tehes lennék. Az esély is kicsi volt rá. tegnap, tegnapelött fájt a jobb oldali petefészkem...ill. vannak már kisebb görcseim.
Eldöntöttem,h ha hétfőig nem lesz semmi akkor felhívom Dévisz. :oops: Hátha azt mondja,h menjek be egy kukucskára :lol: Utánaolvastam és azt írták,h a cisztától késhet...de mihez képest kérik, azt sem tudom már :shock:

Pusza mindenkinek!

bari6

Sziasztok!
Tegnap már nem voltam gép közelben :oops:

Csuti
nekem az első kenet nem volt jó, ezért mentem kezelés után kontrollra és akkor mondta h. egyszerre csinálja a kettőt, de látod Loreenanak is így csinálta....

Kriszto
már meg van a rubeolám, minden rendben ahogy te előre megmondtad :)
Még mennem kell méhűri vizsgálatra,nekem azt mondta Dévai doki h. MR mert rendszertelen a ciklusom és az meg nem mensi függő.
Vagyis választhattam az 5 közül, de úgy éreztem hogy az MR-t kell választanom :wink: :)
mindenkinek drukkolok gyertek jó hírekkel :!: :D
Andi
zandika

Én itt vagyok és várom a híreket, storykat, meséket...Bármit... :)
nyuszika85

Én is, csak nem jön Melcsi!!! Remélem minden ok náluk....

Nálunk 5-6 db tüsző van 10 felett, néhány db alatta, sajna ennyi indult el növögetni, így most lórugásnyira növelte a merionalt, így az egynegyedből lett 1 egész! Plussz a puregon is emelkedett 1,5-szeresére. Reméljük még egy-kettő utóléri a vezetőket. Majd meglátjuk, végülis nekem ikrek kellenek :wink: , amihez kettőre van szükség, tehát annyira nem vagyok kétségbeesve. :D

Nyuszi! hétfőn hányra kell menned?

kriszto

kriszto82

Reggel 9-re. Mivel kb. 5 házzal lejjebb lakok :), így legalább reggel még lesz időm lábat lógatni :)
nyuszika85

Kriszto, huh jól meg lett emelve :shock: tutkó jó lesz ;) Hétfőn akkor punkció? Voltál ma ösztradiolon?

Ki mit csinál hétvégén?

bari6

Kriszto, nem is találkoztál Melcsivel?

Nyuszika, de jó Neked,h ilyen közel laksz :P

bari6

Voltam vérvételen, nem lesz hétfőn még biztosan, lehet, hogy szerdán se, csak pénteken és találkoztam Melcsivel is...
Picit később jövök ....

kriszto

kriszto82

Dévisznél találkoztál vele :?: Ha jól olvastam vissza, akkor még te sem tudsz semmit.... :? bár a reméled minden OK náluk sjtet valamit.... :lol: remélem jól gondolom ;)

bari6

Mi hétvégén állatkertbe megyünk, másik nap lakást rendezünk: mosás, takarítás, pihenés...
Többiek?
nyuszika85

húúú, állatkert :lol: szuper program ;)
A férjem holnap dolgozik :( úgyhogy marad a házimunka délután valamerre elmegyünk csavarogni (nincs terv) vasárnap délután meg barátnős program a Kincsm Parkban.

Úgy tűnik a többiek már pihennek azért nincsenek itt :roll:

Melcsikém ugye minden OKÉS :?:

bari6

Sziasztok

bocsi, hogy csak most, de három hete nem voltam kinn, így most voltam vásárolni, meg kertészetben.
szóval jelenleg ikerterhes vagyok, kaptunk képeket is róluk. én úgy olvastam, hogy ezen a héten 4-6 mm-esnek kéne lenniük, ők most 7 és 8. Dévai is nagyon örült, megint kaptam két puszit, mikor eljöttünk.
Kérlek titeket, hogy továbbra is drukkoljatok, mert két hét múlva megyünk UH-ra, és akkor már szívhangnak is kell lennie.
Dévai kicsit megijesztett, mert először sokáig csak nézegette a monitort, majd annyit mondott, hogy nem tudja eldönteni hogy kettő vagy három. aztán végül két petezsák méretét diktálta be.
Én vagyok az 1985. terhesség!!!!
Még egyszer nagyon köszönöm ezt a nagy érdeklődést, és remélem, hogy pozitív példával járok mindenki elött, hogy két megtermékenyült négysejtes embrióból lehet két baba. Ezt főként Emerencnek üzenetem, hogy pozitív hozzáállás végig!!!!! én is ezt tettem, és tuti hogy ez is segít.
Most megy a nagy gondolkodás, hogy mi legyen a munkahelyemmel és tanulással. De egyenlőre nagyon boldogok vagyunk.

Melcsi
momelcsi

MOMELCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atya ég, úgy örülök, mintha én hallanám ezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsánat, hogy nem emlékszem rá, de ez az első volt ugye!!!?!?!?! Jajjj, szuper!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
nyuszika85

Melcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hatalmas gratuládé!!!
Te vagy a héten a második jó hír :lol: ráadásul van A és B babód :!: Pihenj sokat és vigyázz magadra!
A melón meg a tanuláson még ráérsz gondolkodni :lol:

Nagyon szorítunk továbbra is ;)

bari6

Melcsi én is gratulálok!
Olyan jó ilyen híreket olvasni! :D :D
Drukk továbbra is! :wink:

Andi
zandika

igen, nekem semmi nem volt ezidáig (ovu.ind., inszem, lombik)
úgyhogy első lombikot tekinthetem eddig sikeresnek. remélem marad ez az eredmény. ezentúl péntek, 13 lesz a szerencsenapom.
Még ha a lottón megnyerném az autót! na jó, nem vagyok telhetetlen :wink:
momelcsi

Melcsi!

Tudtam én, hogy ketten lesznek! :wink: Annyira örülök! Vigyázz nagyon magadra, magatokra! Továbbra is szorítunk Nektek!

Nyuszi! Az állatkert, az nagyon jóóó! :D

Nálunk kert, főzöcske (mert ugye husi nélkül nem élet az élet!!!), no meg ilyenek!

kriszto

kriszto82

Csuti!

Beszéltél Apánkkal?

kriszto

kriszto82

Tényleg, tényleg, Csuti, mi van Veled?!?!?!
nyuszika85

Momelcsi! Gratulálok!!!!!! Nagyon jó híreket hoztál nekünk. :D :D :D Szerintem mindannyian megerősüdtünk abban, hogy előbb, vagy utóbb nekünk is sikerülni fog. :lol: :wink:
Én továbbra is járom a kivizsgálások rögös útjait. Most sajnos épp a vizeletben találtak bacikat, de érdekes módon panaszom nincsen és a többi eredményem alapján gyulladásra utaló jel sincs. Jövő héten megyek ellenőrzésre hátha addig eltűnnek ezek a fránya baktériumok is. :roll:
monilla

melcsi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most már csak követni kell Téged!
Végre van jó hír is a sok rossz után!

Nálam minden változatlan.......de azért én is bízakodok! :wink:
emerenc

momelcsi

2 baba? Kép Kép
Hát ez csodás hír! Drukkok továbbra is mennek.

szurikáta
szurikáta56

Momelcsi!

Nagyon jó érzés olvasni amit írsz, tehát, nekünk is van remény?! Mert olyan sokszor feladnám... De ha ilyet olvasok, akkor ismét izgatott leszek, és alig várom, hogy haladjunk. Remélem hamarosan mi is (topiklakók) ilyen jó híreket írhatunk az előttünk állóknak. Momelcsi Szívből gratulálok én, és a férjem, és tényleg nagyon vigyázz magadra.

Lányok!

Ma beszéltem Apánkkal (nem volt olyan rossz), kértem tőle időpontot, sajnos szeptember 6-ra tudott adni. Elmondtam neki, hogy szeptemberre beszéltük a kezdést, és hogy milyen eredmények hiányoznak. Felvilágosított, hogy nem ilyenkor kell telefonálni, hanem kezdés előtt min. 3 héttel, hogy meg tudja csinálni a kenetet, és a clamidiát. (bár én úgy tudtam, hogy az egy). De ezt nem mondta, amikor legutóbb nála jártam. Ezért nem tudtam, és csak azért hívtam fel, mert itt olvastam, hogy kell új kenet.
Így lehet, hogy csúszás lesz :cry: mert szeptember eleje körül lesz piri, bár most fog megjönni 3-jára műtét után, és eddig mindig késett. Hátha most is fog :lol: és akkor kezdhetnénk, ha minden ok lenne. Csak már indulnánk el, mert ez a várakozás szörnyű!!!
Amúgy csak elmegyek az itteni nőgyógyászomhoz, hogy megcsinálja ezt a két vizsgálatot, addigra pont kész lesz, és esetleg ha megjön 6-ig, és D. doki elfogadja, akkor akár kezdhetünk is?! Szerintetek?

Bari, te hol tartassz most? Nyuszi, Kriszto, és a többiek?
Én hétvégén szőnyeget mosok, a férjem dolgozik, semmi extra.
Mindenkinek jó pihenést kívánok!!![img]

Csuti
Kép
csuti83

Szia Csuti! Én is hasonló dillemmában vagyok a kenetvétellel kapcsolatban. Nekem például a chlamidia már megvan, de vérből, ugyanis az ÁNTSZ a toxoplazma mellett ezt is megcsinálta és szerencsére negatív lett háromféle tesztelés alapján. Remélem az egyik elfogadható lesz Dévisznek. :wink:

Aug. 27-re van időpontom Déviszhez, de akkor már a ciklus felénél leszek, tehát két hét lenne a kezdésig. Pont az jutott eszembe, mint neked, hogy jövő héten megcsináltatom a síma kenetet a saját nőgyógyászommal és csak reménykedem, hogy lesz eredmény is, mire mennem kell. Mindenesetre 27-én már megtudom írni neked, hogy elfogadta-e a hozott eredményt, vagy ott vett-e esetleg tőlem kenetet. Egyébként én már 4 éve is voltam nála és akkor elfogadott minden hozott eredményt pecséttel és aláírással.
monilla

Szurikáta!

A múltkori szerencse szurit nem köszönöm, mert mert ugyebár ilyet nem köszönünk, mint ahogy gyógyszert sem, mert nem fog hatni! Szóval csak ennyit róla: :D
Viszont most gyúrok a babákra, mert nekem is kellenek ilyen bukfencező babócák, nagyon aranyos! Remélem hamarosan többször is fog szerepelni az oldalon, mert Emerenc, Lor, Smóni majd én is jó hírekkel jövünk hozzátok, hogy mire szeptemberben kezdenek a többiek, huh jó sokan, addigra legyen sok-sok Melcsihez hasonló szép, gyors, sikeres követendő példa!!!

Csuti!
Vicces, hogy pici a világ... Pont akkor voltam bent Apánknál, amikor telefonáltál, szószerint ezek hangzottak el... És szept. 6. azt hiszem 13.30-ra kaptál időpontot! Szorítok neked, hogy késsen piri, mert akkor lehet, hogy a szeptemberivel indulhattok is! Jó lenne! Nekem a clamidiát is és a kenetet is úgy vette le, hogy a kenet eredménye lett meg a mensi előtt két nappal, míg a clamidia tegnapra lett kész, és ugyebár 14. napon vagyok már és programban!
Viccelődött is a clamidiával, hogy mondjam meg, hogy voltam-e mással a férjemen kívül, mert ha nem akkor nem is fontos, de ha igen akkor lehet pozitív, mert "ugye, ha pozitív csak magácska lehetett, mert mi férfiak fedhetetelenek vagyunk! A férfinak csak a felesége létezik!" Igen, igen, mondtam sejtettem, hogy csak a nőkkel van a gond! :lol: :lol: Szóval megbeszéltük, hogy szerintem nem azért járunk hozzá, mert "na, jó legyen közös gyerekünk", közben meg többfelé kacsingatunk! Mondtam, hogy a feltételezés is szörnyű! De csak mosolygott, ahogy szokott!

Bari! Csinálj tesztet és gyere a hírrel! Remélem nem ciszta lesz, legyen inkább baba!

Emerenc továbbra is++++++ Már nem sok van,igaz?

Lor! Pihizz a hétvégén sokat! Vigyázz tüszőcskékre!

Smóni! Neked is pihit kívánok a hétvégére, hiszen hamarosan el kell kezdeni a Fannibabatesókaösszehozó napjaitokat! :oops: Hogy majd néhány hét múlva reggel az kérdezze, nagy kíváncsian, hogy miért nő a pocakod! :D

Monilla! Az pont jó, ha két hét van kezdésig, simán belefér a kenet és a clamidia. Akkor te is szeptember eleje, közepén indulsz! Szupi! úgy néz ki akkor is lesztek páran!Lesz kikért izgulnunk!

Sajo! Hogy vagytok? Régen írtatok! Remélem nyaraltatok egy nagyot!

Szép hétvégét mindenkinek!

kriszto

kriszto82

hu jó sokat írtam! És ismét laptető!!! Immáron a második egymás után :arrow: 2laptető :arrow: 2baba! Nem lenne rossz. :wink:

Jók legyetek! :wink:

kriszto

kriszto82

Kriszto, Melcsinek is volt egy pár laptetője,ha jól emlékszem :lol:

Csajok a teszt nagyon negatív lett.
Nem lesz mérgi Dévisz, ha azzal nyaggatom,h nem jön meg? Feleslegesen nem hívnám, mert tudom,h vannak ennél fontosabb dolgai is.

Küldöm a drukkjaimat mindenkinek, különösen Emerencnek, Krisztonak, Melcsinek !

Szép hétvégét!

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: