A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Fogorvoshoz nekem is kéne mennem. Az egyetlen tömésem kiesett, de megbeszéltem a dokival, ha kint a gyerek, elmegyek. Most nem akarom bolygatni, úgyis problémás vagyok.
Gyantázni már csak a honaljamat tudom, egyszerűen nem tudok úgy lehajolni, hogy a lábamról leszedjem. Ha lehajolok, olyan érzés, mintha nem is tudom... nagyon rossz.
Az üléstől szokott olyan érzésem lenni, mintha kiakarna jönni alul a baba :D
Hátfájás is az üléstől van. A dokinak mutattam is, hogy hol fáj, azt mondta, belefér.
Várom a jövőhetet :) párom hétfőn itthon van és megtudjuk csinálni a baba sarkot :) minden a helyére kerül. A ruhákat betudom szín szerint szortírozni a szekrénybe, aztán lehet mosni őket :) Remélem nem jön közbe semmi probléma, hogy ne tudjam jövőhéten megcsinálni amit szeretnék. A doki kérdéseiből és az aggódásából észrevettem, hogy Ő is korábra tervezi az én babámat. Bnőm is azt mondta, 33. héten ki fog jönni. A banya... Na ezért akarok belehúzni a dolgokba. Legyen a helyén minden, aztán márcsak az ágyat kell összerakni.

Aug 21.-én jönnek olasz barátaink, mennek bulizni, én nem :( de 22.-én a Bazilikába lesz latin mise, ahova az olaszok elmennek. Mondtam a páromnak, oda viszont szeretnék elmenni, ha jól leszek. Nem vagyok egy imátkozó típus, de nagyon szeretnék...

Kriszta
Kép
cherryke

Pelus: mi Annanal elejen Pamperst hasznaltunk aztan HUggiest es most kezdtunk el egyeb olcsobb pelusokat kiprobalni, mondtam ha mar nem hajlando bilibe pisilni en meg nem vagyok hajalndo 4000ft-os belusba tenni a feneket, csak estere kap azt.
En Liberot nem kedvelem, es a Pampers se volt jo nagyobb sulynal.
Viszont tenyleg mindenkinek mas jon be. Mi diszkontost egyszer probaltunk , meg occso torlo kendot is, nah az en kenyes feneku lanyom olyan gombat kapott hogy ket hetig szenvedtunk vele, vegul canestentol mult csak el:( Szoval en tovabbra is vallottam az inkabb legyen draga de kelljen belole csak napi 3-4 , es ez bevalt.
A kicsi pedig moshatot fog dontoen hasznalni( mar ha bevalik) ejjelre meg hazon kivul eldobhatot. MOst kezdonek ismet Pamperst vettem.

KépKép
tavasziszel

Akkor tényleg igaz, hogy mindenkinek más jön be.
Nekem most van egy próbacsomag huggies és egy nagy csomag pampers. Majd meglátjuk mibe hajlandó tárolni a fenekét a kiscsaj. :D

Cherryke,
Azért a 33 még elég korán van, még a végén beelőzől. :D

Tényleg! Kíváncsi vagyok kinél bújuk ki először a babóca. 1-2 hét különbségek simán nem számítanak, mert lesz aki túlhorda és lesz akinél jóval korábban jön.

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla korán, de az már "jó". Párom azt mondta, most azért küzdünk, hogy bent maradjon, aztán meg majd nem akar kijönni :D
Sajnos a korom, meg a problémák teljesen koraszülöttre utalnak :(

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke,
A korod? Miért hány éves vagy?

Szilvi
KépKép
ceyla

Szép jó reggelt :-)

Huhh Ti aztán irtatok rendesen :-) Elnézést ha valamiket félreolvastam, láccik hogy csak ugy végigfutom a dolgokat. Ne haragudjatok csak rentgeteg a dolgom, de titeket sem akarlak elhanyagolni. Most kezdek még csak kicsit rendet rakni ( azért mégis)aztán meg fözök.Csinálok ezt a sütőzacskós csirkecombot, kiváncsi vagyok milyen. :roll: Majd kiderül a végén :-D Most gyors leszek,legalábbis megprobálom.

Cherryke: hát azért ne jöjjön olyan korán az a baba :-) Nekem is mindenki azt mondja hogy előbb jön az, meg uristen mekkora egy pocak. Ne aggódj marad a baba a helyén ameddig szükséges. Párodnak szerintem igaza lesz ez igy szokott lenni.

Ceyla: hát igazad van tök érdekes lesz majd figyelni a bébiesőt. Lehet hogy mi vagyunk pl a legelőbbre irva, aztán nekünk jön ki utoljára :-D Ez is megeshet.Jó neked hogy nincs gondod a gyantázással. Én már nagyon nehezen hajolok :-(Túrógombi :-)

Iceberg: hát az a fájdalom ott lennt tényleg elviselhetetlen de tényleg. Nem baj sokáig már nem kell tűrnünk.

Kri:énis a libero meg a pampers. Eddig legalábbis az vált be.De majd meglátjuk :-)

Sissy: akkor a doki tényleg profi lehet ha ilyen rég csinálja. Balatonhoz kellemes nyaralást :-)

Tavasziszél: részvétem! :-( Azért remélem összejönnek a terveiteket...

Mennem kell mert Attika nem ül el a valagán :-( Meg elég a csirkém is.
Jok legyetek további szép napot!

dinuci01

Ceyla: 41.

Hú mekkorát aludtam... Majdnem 2 órát.
Túrógombi jó. Csinálok a hétvégén desszertnek Hunorkának :D Meg az apjának :D

Kriszta
Kép
cherryke

Hm,nekem még semmi próba csomagom sincs!
Valahol átvetted ceyla?
Én úgy érzem kb 1 héttel számoltak el,de még addig is van egy kis időm!Én nem rakom Balázs külön szobába ott lesz nálunk,kialakítok én is egy baba sarkot,majd ha eljön az a kor akkor külön szobába rakom őt is úgy mint annó Mátémat.
Szegény Mátékám nem érezte jól magát!!Bal oldalt szúrt neki a mellkasa,de vagy több mint fél óráig!Már megijedtem!! :( Most már jól van és remélem nem lesz semmi baj!!!!!!

dinuci:én sütöttem már zacsiba régebben husit,meg halat,de nekem nem jött be :roll: !Én szeretem,ha megpirul a teteje ,alja a zacsiban nekem olyan fött húsos hatása van.De izlés dolga :)
Neked fáj akkor ott lent!Ugye milyen furi?nekem Máténál nem volt ilyen fájdalom!!neked is többet kellene pihenni akkor ezek szerint!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

tudjátok mi fini még??? :D
A sült derelye!!!!!!!!melegen megszórva vancukival!!nyami :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok lányok!

Köszi a sok gratulát a képhez. Ma túlestem a 30.heti uh-n.
Az én kis pasim 1570 +-230 gramm. BDP: 78 mm, Fl: 61,4 mm.
A terhesség kora mért hetekben 31 hét 3 nap.
Szóval jól tartom a pocakban.

Ami a többi nyűgöt :D illeti...hátfájásom még nincs,csak ahogy ülök akkor érzem úgy hogy valami nagyon kemény nyomja a gyomromat. Van egy kis gyomorsav túltengésem,ami ráadásul legszebb álmomból ébreszt fel. A reggeli lábgörcsről már nem is beszélve. Váltottam vitamint is. Most Béres Gravidát eszek,ennek nincs rossz szaga mert az Elevittől rendesen mászkált a gyomrom.

A kisebbik lányommal Pamperssel kezdtem,aztán ahogy nőtt kipróbáltam szinte az összeset, a legvégén a Tescos szineset használtam. szerette is,meg nem ázott át.

A körömvágás az még valahogy megyeget.....de a többi megszokott dolgon változtatnunk kellett a párommal. de mivel már van gyakorlatunk és ugye ez az állapot sem tart örökké........szóval türelemmel megoldunk mindent....azt is :oops:

Holnap megyek a dokihoz,majd irok hogy mit talált,mert bizony a múltkor rendesen görcsöltem

Kép
Kép
Kép
andinet74

Cherryke,
De jó neked! Én meg itt sinylődök (de legalább fizetnek érte!), ráadásul mensisen elkezdett fájni a pocakom alul, pedig eddig nem csinált ilyet. [:(]
Te nyertél a 41-el! De legalább már van egy picur ha jól olvasom. Nagyon édi lehet!
Szeretem a jól elkészített túrógombócot :)

Iceberg,
Ez a pelenka tesztcsomag, valami anyák lapjához vagy hasonlóhoz volt csomagolva.
Egyébként zacsiban is lehet jót sütni, bár én is ritkán használom, csak párszor meg kell forgatni a vége felé pedig kinyitni a zacsit, hogy megpiriljon a husi.

Andi,
Akkor nagyon szépen növöget a baba! Gratulálok hozzá!

Szilvi
KépKép
ceyla

ceyla:köszi,azt hiszem a kis könyvhöz is adnak a kijelölt helyen csomagot ha minden igaz csak ki kell tölteni hátul .(arra a könyvre gondolok amit adtak olvasgatni)

Nekem csak csak jővő hét után kell mennem dokihoz,olyan össze-vissza hív a doki sztem.legutóbb 28 hetesen voltam uh-n és nem is mutatták a kisbabámat olyan rosszul esett!!siettek... :(

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket, csak beszállni nem tudok, mert még mindíg semmit nem vettünk a kislánynak. Azaz igazság hogy anyósóm gazdagoknál takarít, és valamelyik felajánlott több zsák babaruhát, két héten belül. Na most a problémám az, hogy nem tudom mit tartalmaznak a zsákok. Így meg nem merek fölöslegesen vásárolni....
Anyuéknál már van pár babaruha, meg tesóméktól is örököltünk már, meg van pólyám is, azt is kaptuk.
Nagyjából tudom mit szeretnék a gyergőcnek, inkább saját magammal vagyok bajba, mert ugye hálóing, meg bugyik, meg milyen betétet is kell venni??!!! Mert ugye most olyan a helyzet hogy bármikor kellhet kórházba menni /remélem nem,de sose lehet tudni /, nekem meg max köntösöm van. Hát így szarul állunk, illetve jövőhéttől indul a babaszoba project. Na az tuti leszív idegileg. Meg már csak a tudat hogy készen legyünk mire jön babóka, és legalább az utolsó 4 hetet tölthessem "fészekrakással"!!! :roll:

Kép
mók

Iceberg,
Igen én is úgy tudom a kiskönyvhöz is adnak mintákat, de nem tudom pontosan milyen termékekből.

Szilvi
KépKép
ceyla

Mók,
Ez az egész egy NAGY fészekrakás lesz neked!
Én sem vennék babaruhát amiíg nem láttam azt a zsákot, de szerintem még nincs is hová sietned.
Én a kimaradt ruhák beszerzését szeptember 6-ra tervezem, az a betöltött 36. héten lesz, de remélem a legjobbakat. Akkortól vagyok szabin.
Azért jó, hogy ennyi mindent kapsz, mi ruhákból semmit nem örököltünk. :(

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla, nekem csak ez a kis picurkám van/lesz. Hogy tudsz még mindig ülni a munkahelyeden? Én már 10. héttól kínlódtam bent a számítógépnél. Egyszerűen olyan kényelmetlen volt, hogy főnököm állandóan hazaküldött már délbe meg 1-kor, 3 helyett.

De izgalmas volt a 200 női vegyes döntő... az utolsó 50 m :D azt nézzétek meg összefoglalóba.

Kriszta
Kép
cherryke

Halihó!

Egy picit még benézek nehogy nagyon lemaradjak :-)De délután ota szüntelenül fáj legalul,hiába feküdtem el. Nem tudom mi ez már :roll: Olyan mintha beszorult volna valami. Már arra is gondoltam leszakadt a mélhlepény mert annyira öreg :-( De mindegy is remélem csak én kergetek rémeket....

Ceyla:akkor még ugy egy hónapot melóhelyen leszel . Az nem semmi :-( Azért még birod remélem. Le a kalappal. Én már 3 hete abbahagytam, de igy belegondolva nem is bánom mert annyi nyűgöm van....

Mók: szegényem..ne gyötrödj! Inkább reménykedjünk benne hogy nem kerülsz kórházba, ha pedig igenakkor a párod hamar vesz ami kell,biztosan ő is nagyon talpraesett. Ha hiszed ha nem egy férfinek is nagyon jo izlése van babaruhába :-D

Andinet: látom már neked is kezdenek előjönni a panaszok. A görcs miatt meg tényleg nézesd meg magad! Babóca méreteihez gratula :-)

Iceberg:sült derelye :-) Van izlésed neked is :-) Jaja nekem fáj de mondom mintha be lenne szorulva vagy csipődve. A feje pedig tuti lennt van mert lennt érzem a csuklást akár napi kétszer is.

Cherryke:irigyellek az alvás miatt :oops: de neked szükséged is van rá, pihenj nagyon sokat.

Uristen belegondoltatok hogy nemsokára itt lesznek a bébik? És milyen picik lesznek. Fura lesz minden ujra, meg azoknak is akik először élik ezt át.

Mennem kell még árajánlatokat kell csinálnom (azért még dolgozgatok:-) ) holnap is majd benézek. Vigyu magatokra.

dinuci01

ceyla:nivea krém,de picike dobozka meg azt hiszem fürdető talán.
én is sokszor elgondolkodok rajtad,hogy hogyan bírsz annyit ülni én itthon a gép előtt egy kis idő után már nem bírom nyomom a hasam és megfájdul.le a kalappal előtted :wink:

dinuci:háát van íz világom az tuti!!! :lol: szeretem a finom dolgokat!!
én még nem éreztem csuklani a babát :shock: viszont valamit úgy mozgatott vagy nem tudom mi volt az mint a gépfegyver olyan gyorsan mozgott :lol: Máténak éppen ott volt a keze és ő is érezte :)
én már belegondoltam és vegyes érzéseim vannak néha furi,hogy megint egy pinduri lesz az életemben egy pici baba,mindent újra kezdeni.viszont imádom a baba illatot :) :) várom már,hogy élőben láthassam a pici kezét,lábát,mindenét,hogy megfogjam,felemeljem :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

en ma vettem at a felicitas varandos csomagot: mam cumi ( pedig ket eve avent volt es azzal szamoltam most is, igy venni fogok)volt benne , avent pohar, mecsek teak, kis csomag torlo kendo furdeto minta es fogkremminta.

MOk: betet: en tena super plust vettem( bar regen eggyevastagabb volt nekem de azt ugy kaptammegmaradt valakinek) meg allways-t.
Nem tudom mitol fugg a dolog de en csak 3 napig vereztem erosen, utanamar nem hasznaltma tenat, mert megorultem tole, mar akorhazban attertem az allwaysre.
En is ugy tervesem hamarosan meglegyen a korhazi pakkom, csak nehogy annyire "eliesszem" vele florat hogy vegen tulhordom....

dinuci: jobbulast! En nem ertem a gyermekeink miert csinalnak ki minket...:) De remelhetoleg csereben idekinn alvo evo angyalkak lesznek!
Remelem ejjel javuszl!

KépKép
tavasziszel

Tavasziszél!

Köszi a betétes segítséget.

Ma voltam Triumph boltban, olyan jó pamut pizsinacik voltak 3500-ért, és a szopis melltartó 2900-3900, majd kettőt szeretnék venni mindkét dologból.
Egy jó hálóinget láttam 5900, gombos rövidujjú. Hosszúujjúból van bőven választék, de azt nem merek venni.
Jó pamut anyagból minden.
Tényleg hány szopis melltartó, és hány hálóing fog kelleni??????
Csak mert pl.: a hálóinget ahol nem adnak szüléshez, ott tuti egy rámegy erre a történetre, és nem tudom utána mennyire vérzik az ember??? Gáz hogy ilyeneket kérdezek,de tényleg sötét terület számomra hogy mire is készüljek?????

Kép
mók

Fő a húsleves, a hétvégi csirke és malacka befűszerezve a hűtőbe.
Holnap már csak be kell tegyem a sütőbe és a burgi pürét megcsinálni.

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke,

Akkor a Hunorka még a pocidban van? Fú akkor félreértettem bocsi! Első babának tényleg soknak tűnik már ez a kor, de egy munkatársnőm is pont ennyi idősen babázott. Na meg ott van Jannifer Aniston, aki szintén 40-en túl úgy gondolja még ráér a babázásra és még apajelölt sincs. Na ez már tényleg túlzás szerintem. Emlékszem amikor anyu terhes lett az öcsémmel (fiatalabb volt vagy két évvel mint én most), megkérdeztem, hogy nem túl öreg ő ahhoz, hogy szüljön :D Nekem meg az első gyerek idősebben lesz mint neki a becsúszott második…

Dinuci,

Lehet tegnap ilyen nap volt, nekem is délutántól görcsölgetett, pedig nem szokott. Páromnak nem mondtam, mert azonnal elcipelt volna az ügyeletre, pedig hozzátok képest biztosan nem volt vészes. Hála a magasságosnak, mostanra teljesen elmúlt, viszont reggel a vádlimba állt bele a görcs, nem kicsit, alig állt ki belőle…
Remélem ebből nem lesz rendszer. Este viszont csak egyszer keltem és marha jól aludtam. Viszont, ha a mai napot nem számolom akkor már csak 3 hét a melóban. :D
Amit Móknak írtál abban egyet értek, mármint hogy egy férfinak is jó ízlése van babaruhákban. Csak annyit kell elmondani, hogy hosszú újút vegyen és hogy hol gombolódjon és máris képesek a bevásárlásra. Az én párom múltkor egy nagy halom babaruhával jött haza a Tescoból pedig csak pesto-ért küldtem. :D Legutóbb pedig az egyik ismerősnek vettem rugdalózókat és pont az tetszett neki az egész csomagból a legjobban ami nekem is legjobban bejött.

Iceberg,
Úgy gondolom azért megy még ilyen jól az ülés, mert még elég fent van a méhem. A kiscsaj tud úgy rúgni, hogy megmozdítja a melltartóm alsó merevítőjét (pedig nem lóg a mellem vagy valami, mondjuk tartja a melltartó is… :D ) A feneke (amit annak tippelek) is a köldököm fölött mozog vagy 10 cm-el, úgyhogy elég fönt van még, később már biztosan kellemetlenebb lenne.

Tavasziszél,
Én a mamámnál találtam több tonna Tenna-t. Hát nem lejárt tavaly a szavatossága!

Mók,
Hol van ez a Triumph bolt? Ezek a cuccok általában drágábbak. Igaz anyósom Triumph forgalmazó, de még nagykeráron is sokszor húzósak a cuccaik.
A többi terület amit kérdeztél még számomra is sötét pont, de a csajok biztos tudják a választ.

Szilvi
KépKép
ceyla

Ice: nekem elég sokat csuklik :) az olyan ütemes mozgást érzel. Mintha ütemre rugdosna picit.

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok ,jó reggelt :)

ceyla:értelek,nekem pont fordítva van mindig lent érzem medence fekvésben csak néha érzem mintha elfordult volna!
ezért is rossz nekem meg ülni "sokáig" meg is fájdul bele alul a hasam!előredőlni is rossz,mert megérzi és egyből elkezd rugdosódni.
kényelmetlen igazából csak úgy a "kényelmes" ha úgy ülök mint a cövek :roll: ,de legjobb póz nekem az oldalt fekvés.sajnos,mert érzem,hogy csak nyűglődöm állandóan!most is bocsánat!!!!!

cherryke:majd figyuzom,rákoncentrálok! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

MOk: ha nem adnak szulesnel haloinget igen az akkor egy, de azt parod rogton szules utan haza tudja vinni kimosni, majd vissza is tudja hozni, vagy otthonra akkor mar lesz egy tiszta mire hazaersz.
A orhazban meg, hat elso nap azert aztattam el az agyamat, tena ide meg oda, mert bar en "problemasnak " szamitottam de nem pattangattam ki az eslo napon orankent az egybol es vanszorogtam el a mosdoig...De azt a "haloinget" en pl ott kioblitettem es masnap ujra rajtam volt.
Velem 2 db haliong volt es egy gombos ruha, nah vegig szinte az volt rajtam, mert az kelloen szoros volt.
Most is azt viszem magammal , meg egy rovid nadragot gombos poloval, meg egy hosszu nadragot( tervem hogy napkozbe ne legyek pizsibe).
HA csaszaros az ember is eleg a ketto haloing en ugy lattam a korhazban.

En ma nem fozok tegnap nem fogyott el a szilvas gomboc.
Sajna ma nem indulunk nyaralni de elvileg holnap igen.

Szep napot mindenkinek!

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Hát,én a fazont már asszem kozmetikussal fogom intéztetni,eddig ment,de mostmár szerintem nagyon nyomnám a Picúrt...Talán a láb az megy,bár a lakkozás nem volt egyszerű.

Tegnap addig mondogattátok,csináltam túrógombócot,meg gyümilevest mára.

Nekem csak az a "kellemetlen",amikor a pici lábával betámaszt a bordám alá jobb oldalon.És nyom.De édes nagyon.Kiváncsi vagyok,hogy tudunk-e idén szüretre menni,mert az szept.közepén szokott lenni.Jujj,nagyon izgis már... :)

Én hálóinget kínaiban veszek,meg köntöst is.Legalább ezeken spóroljak...

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sissy, azért nézd meg, ne legyen nagyon műanyag az a kínai hálóing. Beleizzadsz és ha valamihez hozzáérsz, ráz.

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy,
nekem piacos a hálóingem ugyanolyat vettem mint anno a Brigivel. Nekem teljesen bejött és csak 1000 Ft volt 1 db. Az kb ugyanolyan mint a kínai.
A túrógombóchoz nekem is a hűtőben figyel a túró, ma bekeverem holnapra. Maradt tegnapról édes-savanyú, így ma is az lesz az ebéd. És paradicsom leves. Lehet, hogy nem igazán illik össze a kettő, de ezeket kívántam. :lol: :oops:

Ma voltam vérvételen BB-vel. Jól bírta, bár szerintem még nem tudja mit látott. :lol: :lol: Egy hét múlva lesz eredmény. Eddig másnapra megvolt. Úgy terveztem viszem a védőnőhöz szerdán, de nem fog összejönni. Mindegy majd a dokim megnézni.

Egyetértek Tavasziszéllel, nem biztos, hogy tennából olyan rengeteg kell. Nekem is 1 zacskóval van, jó vettem mellé még bugyis betétet is, az is elég lesz 2-3 napra. Utána pedig én is hagyományos betétet vettem.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Én még a kórházba valókat nem kezdtem el beszerezni, mert bnőm úgyis mindjárt megszül, mondta ne vegyek semmit, mert úgyis marad neki ez meg az. Ha hazajön úgyis átmegyek hozzá babanézőbe, és akkor oda adja azokat amik már nem kellenek. Meg az egyik szomszéd lány is felajánlotta, hogy maradt neki elég sok minden, mert nagyon bevásárolt, és a fele nem fogyott el.
Hasleszorítója viszont egyiknek sincs :D nem baj, mert a diszkontba 4ezer alatt lehet beszerezni.

Képzeljétek, itt ahol lakom, ez egy sorház, van 13 lakás. Itt lakik a bnőm 2+1 gyerek, itt lakik egy lány akinek 1 éves a kislánya, és az egyik kis csajszi most 12 hetes várandós :)
Kapásból most van 3 gyerek, mostanság jön 2, meg jövő év eleje körül 1 :) Ja és csak ennyien vagyunk "fiatalok" a többi lakásba nyugdíjasok laknak. Jó az arány :D valami kitüntetés félét kéne kérni a közös képviselőnek az önkormányzattól :D
Legalább tovább tudom adni a babaruhákat. Azt megtartjuk amibe hazahozzuk. A többit elajándékozzuk.

Kriszta
Kép
cherryke

Sissy,
Megyek hozzátok ebédre! Nyami! :D

Kri,
Én is vettem ki túrót reggel a fagyasztóból, de abból kőrözött lesz. :)

Cherryke,
De jó neked! Akkor egy csomó hasonló korú gyerek lesz a környéken. Ez tök jó!

Szilvi
KépKép
ceyla

Mók,
Azt nem is írtam, hogy 3 hét múlvára hívott vissza Erika. Igaz ott még lesz egy UH vizsgálat biztosn azért…

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok lányok!

Csak egy pár szóra ugrok be,mert nemsokára megyek 4D UH-ra.Már nagyon be vagyok sózva.
A hálóinges témához leírom a saját tapasztalatomat.Nekem nem a vérzéssel volt gondom,hanem a tejcsivel.Annak idején a szép tiszta hálóingem,amit este vettem fel zuhanyzás után éjfélre már tejbe úszott,hiába volt melltartó betét betéve.Ezért én bőségesen pakolok be hálóinget és pizsit a bőröndbe.Egyébként 1290Ft-ért vettem nagyon aranyos Snoopy-s hálóinget a C&A-ban (le volt árazva) .S-es méret most is jó rám és szülés után is használni fogom.
Vendég

Kata, várjuk a képet :)

Kriszta
Kép
cherryke

Kata,
Jó annak aki S-es! :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Benéztem az augusztusi topkba. Baba eső van :D és milyen szépek :)

Kriszta
Kép
cherryke

ceyla:a józsef városi piacon van 3xl-es micimackós hálóing és gombos,1600ft :wink: :) én is ott veszek!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Köszi! Majd megpróbálok kijutni valahogy, baromira nem esik útba.
Azért 3XL nem kell szerencsére még ;)

Szilvi
KépKép
ceyla

Cherryke,
Valóban nagyon szépek a babák odaát!
Milyen jó lesz ha majd itt is elkezdenek kibújni!

Szilvi
KépKép
ceyla

ceyla:nekünk sem esik útba,de megéri baba rucit is ott venni!!3xl inkább l-es méret sztem mert nem nagy ám :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Lányok akit érdekel egy nagyon jó babakocsi reális áron. Mert 30000ft-ért elvihető. Teljesen megkímélt állapotban.
Babakocsi
- 4-szeresen állítható háttámla
- 5 pontos biztonsági öv
- állítható lábvédelem
- dupla görgők elől és hátul
- gumikerekek
- könnyű alumíniumváz
- egykezes összecsukás
- kényelmes ülés, párnázott fejtámasszal
- nagy, levehető bevásárlókosár

[+ további leírás]

- gyerektálca italtartóval
- szülői tálca: óra, hőmérséklet kijelző, tárolózseb
- forgatható naptető
- lábtakaró
- könnyű hordtáskával (max. 3/4 hónapos korig)
- méret (SZ x M x H): 99 x 58 x 107 cm
- méret (összecsukva): 58 x 58 x 88 cm
- tömeg: 15,5 kg

Újonnan 97000ft volt.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
pancsi76

sztem valamit nem jól csinálok!!!hogy kell felrakni a születési idő szalagot(vonalzót)??már kiválasztottam,bemásoltam,de nem tudi hová linkeljem!!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Hát igen, jók ezek a méretezések!
A profilodba kell linkelned az aláíráshoz.
És itt azt hiszem a második link működik ami úgy kezdődik hogy URL

Szilvi
KépKép
ceyla

Kukkoltam az augusztusiakat, nekik is volt táblázatuk.
Ott van benne ki mikorra volt kiíva és mikor szült.
Kiíva Szült
Augusztus 6 - Július 2
Augusztus 10 - Júli 5
Augusztus 11- Júli1 9
Augusztus 6- Júli 28
Augusztus 3- Júli 29
etc.

Van még olyan 06, 07, 08, 09, 10 akiknél még nincs szülési időpont beírva.
De igzi!

Szilvi
KépKép
ceyla

ááááá,köszi ceyla!!!!!!!! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

húúú és szinte majdnem 1 hó-val hamarább szültek :shock: :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ja! Nagyon durva. És van aki ugyanarra a napra volt kiírva és még nem szült!

Nincs mit :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Biztos akkor volt a kánikula...

Jó az a babakocsi. Még sörözni is lehet séta közen :D

Kriszta
Kép
cherryke

Ceyla!

Soroksár felé az Auchaun-on belül van a Triumph bolt, engem is az árak fogtak meg. Tuti ilyen kifutó termékek. Na az s-es hálóing az tuti nem nekem való......Sajna....

Azt hiszem azért rendelt oda téged Erika, mert keveset van a kórházban szeptember végéig, legalábbis így hallottam.
Zergényi doktornő azt mondta már csak a 32. héten megyek magánba, aztán mindíg a kórházba találkozunk.
Mondjuk azt nem tudom hogy ott illik-e pénzt adni,remélem ott nem kell, mert a vége olyan sűrű lesz, hogy drágább lenne mint a szülés....
Én csak másfél hét múlva megyek, aztán mesélek hogy mi volt, és mi lesz.....

Ja nővéremtől kaptam ajándékba Suttogó könyveket, már hallottam róluk de magamtól nem vettem volna meg. Ha okosat olvasok jövök....

Kép
mók

Mók,
Fú Soroksár! Úgylátszik tőlem minden messze van.:( Na de sebaj, hátha megyünk arra.
Lehet, hogy igazad van és azért rendelt oda...
Szerintem a kórházban nem illik sima rendelésen. Már az lesz a vége, hogy a vérvételeknél is fizetni "illik"...
Oké kíváncsian várom, hogy mit mond majd!
Nekem meg van a suttogó 1. Kb az 1/3-ig jutottam eddig el, mert most szoptatós könyvet olvasok. :)

Szilvi
KépKép
ceyla

Suttogo konyvek: szerintem megeri elolvasni, meg akkor is ha mint minden gyerek nevelesi konyv csak iranyadasra jo, hisz szep es jo amit leir, de megis a valosag...A gyerek hus ver, es mind mas.
De nehany otletet annak idejen en is kijegyzeteltem( pl aludni tanitani en abbol csinaltam), most ideje lenne mar akisgyerekest is elolvasnom hisz Annaval is azert vannak bennem nagy nagy kerdojelek.

Haloing- tej: nah ez nekem nem jutott eszembe hisz nekem ilyen gondom sosem volt:( NEmhogy akorhazban de akkor se amikr elvileg mar volt tejem.

S-es meretu haloingrol en is csak almodhatok....foleg kismamakent...

KépKép
tavasziszel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: