[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 februári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Bébésounds magzati szívhangfigyelő eladó.
4000 Ft -ért

Tegye a szívhanghallgatót a hasára és hallgassa még meg nem született gyermekét saját otthonában
Segíti a családi kötődést a terhesség alatt
teljesen biztonságos,nem használ áramot,UH-t,rádióhullámot
Készülék felerősíti gyermeke természetes hangjait,így hallhatja a rúgkapálásokat,csuklást,gyermeke szívdobogását.


Kép

Tartozék:
1 db szívhangfigyelő
1db fejhallgató, de kettőnek van hely a szerkentyűn(bármilyen fülhallgató jó hozzá), így apukával közösen lehet hallgatózni.
Elemet is adok hozzá

Ha érdekel írj privit. Köszönöm és elnézést az offolásért.

Mindenkinek boldog babavárást!
rabbe78
 
 


Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni ha lehet :wink:

A kezdetektől olvaslak titeket csak babonából nem mertem csatlakozni...az elmúlt 9 hónapban 3 vetélésem volt és 2x is én nyitottam anno a topicot...most türelmes voltam.Ma voltam 12 heets UH-n és minden okés :wink:

A 4.kisbabánk lesz,február 24-re vok kiírva.SOTE II-n fogok szülni...a tábliba bekerülhetek?:)

Eddig három fiacsakám van,Márk 8 éves,Krizsi 5 és Olika 2.

Lillaanyucit ismerem innen egy másik topicból és Anira is emlékszem a 2009 novemberiből:(...hál'Istennek most megint itt vagyunk egy helyen!!!

A kisbabám méretei:CRL:57 mm,BPD:24mm.

És én már egy hete érzem az apró rezdüléseit rendszeresen..talán azért is ilyen hamar mert 4.baba és a méhem már sokkal vékonyabb mint aki pl.az első babát várja...én már a 3.-at is éreztem a 11.héten.

Üdv,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Mieza

Nagyon cukika a babóka.Tök jó képek lettek.

Littlebaby

Kitartás!Most már csak múlni fognak a rosszullétek.Azért nem semmi.Nem hogy inkább gyomirontásod volt.A hasmenés gyanús nekem.Olyan aranyosak a gyermekek.Az enyém is ha csak a fejem fáj,márt simogat egyből.És meg akar gyógyítani. :)

Teca

Akkor már nem is kérdezem,hogy ti is örülnétek a kisfiúcskátok után egy lánykának! :wink:
Akkor szorítsunk egymásnak.Hátha sikerül most egy lányka is :roll:
De nem is írok ilyet,mert ha fiúcskám van a pociba,nagyon megsértődik a kis drága. :)

Panny

Nagyon örülök hogy csatlakoztál,és minden rendben van most.Az is fogy maradni most már!
3 fiú,nem semmi :wink: Bár lehet nekem is annyi van már csak nem tudok róla még :roll:
Szerintem csodás dolog,pláne ha majd összenőnek.A három nagyfiú,vagy négy :lol:
Csodás babavárást nektek is,és még egyszer üdv közöttünk!

Csodás napot mindenkinek!
Reni

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Mieza: nagyon jó kis képek készültek, jó kis virgonc babátok van, biztos ilyen lesz kinn is majd… :lol:

Kívánosság: hát szombat este nekem is el kellett mennem a legközelebbi bolta szalonnáért, mert bundás kenyeret akartam sült szalonnával… :shock:

Terheléses vércukor szerintem nálam is lesz! Senki nem cukorbeteg a családban, viszont Benivel több volt a magzatvizem, és ez lehet az egyik jele a cukorbetegségnek, úgyhogy vele 2x is voltam, de mindig minden rendben volt!

Napvirág: Dániel név nekem is nagyon tetszik, csak most nagyon népszerű, mi meg a Kiss vezetéknévhez kicsit ritkább nevet keresünk, mert nem túl szerencsés, ha ami gyerkőcünk lenne a harmadik Kiss Dániel az oviban… :roll:

Teca: férjem is mindig alien-nek hívja a pocaklakót! :lol: :lol: :lol:

Littlebaby: remélem már jobban vagy, nem lehet, hogy elkaptál valamit? Mert azért ezek elég durva tünetek, főleg így egyben! Benivel nekem kb. a 6 héten gyomorfertőzésem volt, hát a terhesség mellett azt nem kívánom senkinek…

Panny: üdv itt, gratula a szép nagy családhoz! Tök jó, hogy már érzed a picit! Én még asszem nem, mondjuk kicsit most lehet, hogy később is fogom, mert a méhlepény úgy néz ki a mellső falon van, Beninél meg a hátsón volt…

Kacsamama: igazad lehet, hogy a karácsonyi ágycsere késő lesz, úgyhogy gondoltunk egyet és elmentünk venni Beninek egy ágyat! Beraktuk a szobájába a kiságy mellé és próbáltuk elmagyarázni, hogy az lesz az új helye, milyen klassz, de abszolút nem hatottuk meg, hallani sem akar arról, hogy ne a kiságyába aludjon! :roll: Könyörgött este, hogy hadd menjen a helyére aludni... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Sziasztok!

Panny!Üdv köztünk!

Mieza!Köszi a képeket és a választ,nagyon kis édike a picikétek!Gratulálok!Írtam privit.

Kacsamama!Ma mész/mentél dokihoz,írj!

Velem szerencsére a kibírhatatlan fejfájáson kívül minden rendbe van.Elfoglalom magam és talán nem figyelek annyira a fejfájásra.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Ekriszta, nekem elmúltak a kívánós időszakaim. Lehet, hogy még fog jönni? A baba egyértelműen nem bírja a csokit és a savanyú ubit. Képes csak azt kidobni, órákkal később, függetlenül attól, hogy mit ettem akkor vagy azóta. Csak azt.
A csokit nagyon sajnálom, mert a csokis fánkokért megtudnék őrülni :D
Én mindenkinek ajánlom a terheléses vizsgálatot, mert nekem pl. nem volt soha cukorbeteg a családban és mégis kimutatott egy enyhe IR-t (inzulin rezisztencia) és enyhe IR-e szinte mindenkinek van, a terhesség pedig ezt kihozhatja. Sok kockázata lehet, vetélés…stb. Szóval, megér 2 óra „szenvedést” szerintem, hogy megnyugtathasd magad :D De persze ezt csak én gondolom :D

Napvirág, igen, most kukacosnak tippelik :D
Sajnos mamiruhákat nem nagyon találok, ahol van, ott nem olcsóbb, mint a H&M. Most egyenlőre vettem normál gatyókat (százasokért :D ) és szétnyissantom vagy tatom a tetejüket, olyan kismamis passzés-bandázsosra :D Felsőket meg keresgélek, sokféle cucc van a turikba. Mondjuk itt ebben a www.hadakft.hu – Nagy Lajos kir. –ban főleg a gyerekruha miatt érdemes kimenni!:) Ja és a párom kapott márkás prezis nadrágokat :D Minden nap van új cucc. Általában vannak féláras napok, akkor vettem a sok cuccot. Akkor is raknak ki újakat, nem a maradék készletet dolgozzák fel. Aztán másnap teljesen új készletet pakoltak ki,de akkor is annyian voltak, hogy nem ki kellett jönnöm. Később mentem és sokkal jobb cuccok voltak kint, mint a készletmegújító napon. Azért lehet, mert minden nap raknak ki újakat. Szóval, bármelyik nap lehet menni, szinte bármikor. Van amikor rugigból van több, van amikor kisnacikból és pulcsikból, mikor mi van a cuccok között :D
Én is rettegek a terheléses vizsitől, mert ha rossz lesz az eredmény, megint diétáznom kell. Te meddig szeded a MET-et? Én most a héten abbahagytam…

Kacsamama, a kölcsön kapott gyerekeknél nekem is mindig figyelmeztetnem kell magam, hogy nem kell nevelnem őket, nem is tudnám pár nap alatt megtenni… Csak el kell viselnem. És persze a gyerekek teljesen mást engednek meg maguknak ilyenkor, mint otthon. Ki többet, ki kevesebbet, ami nem is zavar addig a pontig, amíg nem nyígnak egyfolytában, miközben tudnak rendesen is beszélni :D
Majd gyere beszámolni a hírekkel!

Tecca, teljesen alien :D Főleg az érzés, hogy én még semmit sem érzek, mármint az ő mozgásából, de tudom, hogy valaki milyen ki fürgén tud odabenn ugribugrizni. Na, ez tök alien érzés :D ))

Littlebaby, nem semmi a rosszulléted. Akkor én is ezért voltam rosszul… Vasárnap voltunk kutyasuliban, minden rendben ment. Hazafelé már nem tudtam kiszállni a kocsiból, mert annyira szédültem, a párom hozott be. Egész nap pörgött a szoba, hányinger, hányás. Kemény volt. Másnapra kutya bajom :D
Én mit nem adnék egy hasmenésért :D

Szia Panni! Már írlak is a táblába :D Üdv közöttünk, most minden rendben lesz, meglátod!!! 3 srác? Akkor jól sejtem, hogy egy nunist nem küldenél vissza? :D Hány éves vagy és honnan írsz?
mieza
 
 


tecaaa!
Nálunk és is meg apa is hihetetlenül makacsok tudunk lenni. :S Pont valamelyik nap beszéltük,hogy meggyűlik a bajunk a gyerekkel, ha 2 akaratos ember tulajdonságait örökli! :D Érdekes,hogy ezt a nevet szemeltük ki,pedig nem is néztük,hogy mit jelent,csak hogy passzol-e a vezetéknévhez és mikor van a névnap. :)

littlebaby!
Jobbulást neked! :(
Nem lehet,hogy napszúrást kaptál?

panny!
Üdv köztünk! Tök jó,hogy még mindig csatlakoznak hozzánk kismamák! :)
Gratula a 3 fiúhoz, drukkolok,hogy a 4. lány legyen! ;)

zorroné!
Bundás kenyér szalonnával...este....szép kis light-os kaja! :D
Nekem is azt mondta a doki,hogy a méhlepény a mellső falon van.

pöcök24!
Kitartás, nemsoká az is meg fog szűnni! :)

mieza!
Nekem a 12. hét után kellett a napi 2x1-et lecsökkenteni napi 1-re még 1 hétig. Úgyhogy már nem szedem. És próbálok erősen figyelni,hogy ne jöjjenek nagyon a kilók....csak igen nehéz így,amikor édességet kívánok szinte mindig... :S

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Napvirág

Nálunk is ugyan az a helyzet mint nálatok.Elég erős egyéniség,és akarat szorult mind a kettőnkbe.Hát ne tudd meg a fiam totálisan a kettőnk keveréke.Mármint a picike.Mert a nagy fiam,az első házasságomból van.Ő egy nyugodt lélek.

A nevek jelentésében pedig nagyon hiszek.Hiszem hogy tényleg azt jelenti amit írnak hozzá.És az érdekessége a dolognak,mi nem néztük meg Botika jelentését előre.És harcost ír hozzá.Na tessék! :lol:
Ha fiú lesz megint akkor Benjámin lesz.Ezt is úgy választottuk hogy csak utólag néztük meg,és a szerencse fia.Remélem ha kisfiú lesz,nem lesz vele semmi gond.Nem azért ez a jelentése.
Mióta megtudtam nagy koromban hogy az én nevem mit jelent,azóta kicsit babonás vagyok,na nem betegesen :wink:

Csak engem 7 naposan műtöttek,nem csekély esélye volt annak,hogy nem maradok meg.A műtéten múlott.
Felnőttként tudtam meg,a nevem azt jelenti hogy újjászületett!
Anyukámék sem tudták.
Nem érdekes?

Na jó nem ám valami boszinak gondoltok.Csak lenyűgöznek néha az ilyen egybeesések,és érdekességek!

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Hali mindenkinek!

Köszönöm a jókívánságokat, egy picivel jobban vagyok, vagyis hasmenéses-járványt/vírust kaptam el! Tegnap még émelyegtem, ma csak étvágytalan voltam, és hasmarsom. A doki széntablettát javasolt, és kímélő étkezést: pirítós, krumpli, reszelt alma, étcsoki...stb. Szóval minden ami fog.

Panny!
Üdv köztünk! És tyűha!!!- gratula a 4.kis bébihez!!! Micsoda népes kis család lesztek! Ez szuper!!! Tök jó h már érzed a picikét mocorogni, biztos csudaklassz!!

Zorróné!
Bundi kenyér szalonnával???? Az komolyságos, akár csak az én mai vacsim, zsíroskenyér lilahagymával.. hmmm.
Gyomorfertőzés az naon durva lehetett!!! Hál istennek semmi ilyesmi! csak viruska.

Pöcök!
Jobbulást a fejfájáshoz, remélem múlóban van!!!

Mieza!
Hasmenést szívesen adnék, de nem vírussal egybe kötve!! :D :D Örülök h jobban vagy!

Reni!
A nevek jelentése valóban misztikus ahogy a számoké is. Én hiszek az ilyesmiben, bár soha nem foglalkoztam ezekkel. Persze azért Lilinél megnéztük a nevek jelentését mert nem szerettük volna ha valami olyasmit jelent ami miatt gúnyolhatják.
Olivér névnek viszont nem néztem utána.......

Ma anyósom miatt megint jól összevesztünk a párommal, nem fér a bőrébe az öreglány, de holnap kiosztom mert a párom már nagyon kész van tőle, mert ugye kettőnk közt áll ő és két tűz között érzi magát. Anyós mindig neki mondja ha velem van baja, sosem nekem, vagy a szemembe. Még mindig azt akarja elérni h szétmenjünk, de nem fog menni, mert 11 éve jól működik a dolog, nem hagyjuk magunkat...

Na megyek pihenni...
jó éjt!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Köszönöm a fogadtatást!!:)

Littlebaby!

Kísértetiesen hasonló anyósom van...mi is 11 éve vagyunk együtt és azon munkálkodott az elmúlt 11 évben hogy szét menjünk...de ahogy a mellékelt ábra is mutatja nemhogy nem megyünk szét,még gyarapodunk is :wink: .....nálunk is ez volt 9 évig hogy folyton a férjem állt a két tűz között...ezt már nem bírta se ő,se én...arra kéztette a férjemet az élet hogy válasszon...és minket választott...így két éve nem beszélünk anyóssal semmilyen szinten...nagyon szomorú sztem hogy ide jutott a helyzet :( ..engem túlzottan nem érdekel de a férjem sajnálom...rossz lehet anya nélkül...tudom, mert én szinteal és minden nap talizok anyuval és nem bírnám ki ha rosszabn lennénk....de ez van!!..anyós az unokáira sem kiváncsi...

Mieza!

Gödöllőről írok és 34 éves vok.köszke :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Hazacsámborogtunk a Balcsiról.... Kicsit képzavaraos volt... lennt dideregtünk, Pesten meg sülünk meg.
Most indulunk a géndiagnosztikára, sík ideg vagyok....

Én nemis értem magamat. Nálam minden ellentétesen történik, mióta terhes vagyok. Sokkal tovább fennt tudok maradni, sokkal kevesebbet eszem, semmit se kívánok jobban vagy kevésbé mint eddig. Nem is értem :-(

Tegnap asszem megint elronthattam a gyomrom, pedig mikor ettem az ebédet ízlett. Etse kihánytam, reggel piritós tejjel, 10 perc múlva az is kijött :-(
És ilyen közérzettel megyek vérvételre, és UH-ra, remélem ez nem másítja meg majd az eredményt.
Nem bánnám már, ha d.u lenne.

Hasam alig növöget. Én látom hogy nagyobb,mint szokott, de még nem feltűnő:-(

Remélem ti már jobban vagytok, és minden ok.
D.U írok mi volt...

cupcuruppp

Kép
Kép
judysz
 
 


reni78!
A Benjámin nekünk is tetszett, csak uram első neve B bebűvel kezdődik, ráadásul Benjámin utcában fogunk lakni. Úgyhogy ennyire nem szúrunk ki a gyerkőccel. :D
Amúgy nem semmi! Én nem is gondoltam,hogy ekkora jelentősége van az élet alakulásában a neveknek! :oops:

littlebaby+panny!
Hihetetlen,hogy egyes szülők miért nem képesek elfogadni,hogy a kisfiuk felnőtt és választott magának valakit! Nem neki kell téged szeretni,hanem egyszerűen csak elfogadni! Annyira nem bírom az ilyen szülőket!!! Ahelyett,hogy örülne,hogy boldogan és normálisan éltek! Egy szem gyerek a párod?

judysz!
Drukk mára! Remélem már túl vagy rajta és megnyugodtál! Gyere mesélj,amint tudsz!

Nekem a hasam nem növöget,hanem szabályos kismama poci. Nem értem én ezt, pedig első gyerek. Még alig kellene látszódnia...

Kacsamama!
Hol vagy a hírekkel? Gyere mesélj, izgulunk érted!!!!!

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Napvirág

Még a nevekhez elfelejtettem írni,hogy ugye ha kislány lesz a Barbara nevet választottuk.Azt sem néztük meg előre.A jelentése:Idegen,külföldi nő.És tényleg kint élünk,itt is fog születni.Nem érdekes ez is?

Azért a véletlenekről mesélek valamit,ami ugyancsak hihetetlen.
Az iwiw-en teljesen véletlen vettem észre,hogy van egy ugyan annyi idős lány mint én,nem is tudom melyik városban él.Ugyan akkor született napra pontosan mint én!A férjét ugyan úgy hívják,vagyis a vezetékneve ugyan az mint az én férjemnek.Ami hozzáteszem nem egy gyakori név,ezért mind a kettőnknek az a férjezett neve!
Mikor megtaláltam hihetetlennek tűnt.Az iwiw-en észrevettem azt is ugyan olyan fajta kutyánk van.Golden Retriever.
El tellett egy év megint benéztem a profiljába a fiam már másfél éves volt,és észre vettem akkor született meg a kis fiúk akit ugyan úgy hívnak mint az miénket.Mivel ő is Boti lett,és a vezeték nevük ugyan az!Na nem bírtam tovább írtam neki,és ledöbbent totál,mint én.Annyira hihetetlenek ezek a dolgok.Ennyi egybe esés két idegen családban.

Ezek után nem csoda ha hiszek ezekben a dolgokban! :)

Na megvolt az esti mese :lol:

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Szijjjjjasztok!!!


Jipii jupppééé, annyira hihetetlen ami ma történt.
Minden a lehető legnagyobb rendben van, nem bírtam abbahagyni a sírást, ez fantasztikus, nem is gondoltam volna.
Ez a mozi 15 perc gyönyör. A babucka mozog a férjem simogatja a kezem, és látom a meghatódottságot rajta is. Ennél mámorítóbb perceket.... rajzolni se lehetne,

CRL:73,9
BPD:24,2
NT:2,1
NB: Látható
FHR: 158/perc iszonyatosan dübörgött :-)

kaptunk dvd-t, itthon azóta mozizunk, képeket is, majd megpróbálom feltenni.

Életkori kockázat Down-szidrómára: 1:1258
Számított kockázat: 1:25150
Szúrés eredménye: NEGATÍV :-)

jajj nálam boldogabb a földön nincs :-)
viszont át kell állítanom a vonalzót, mert ma vagyok 13 hetes menstruáció szerint, de most azt mondták méret szerint csak 12+3.
De ez nem olyan nagy baj:-) csak új időszámítás :-)

pusssz mindenkinek

Kép
Kép
judysz
 
 


Bocsi, csak egy próba....

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Pöcöknek és Napvirágnak hogy ennyire hiányoltak de sajnos nem szolgálhatok jó hírekkel. Ezért sem jöttem eddig mert tiszta ideg voltam.
A baba jól van. Úgy mondta hogy lehet hogy talán hogy kislány lesz megint. De majd 3 hét múlva már biztos lesz. CRL:55 mm BPD: 23 mm Nt: 2.0 mm. 12 hét 2. nap. Ennyit tudok összesen.

A rossz hírek. Nekem akinek eddig mindig alacsony volt a vérnyomásom, a doki 179/103 at mért. :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: Szóval teljesen kibutkam megijedtem és fúúúúúúúúúúú........
Szóval közölte hogy napi min 4x vérnyomás mérés, ha 2x v többször 150 fölé megy akkor rögtön menjek, de ha a kövi UH-nál magasat mér akkor gyógyszeres kezelés. De eszem ágában sincs gyógyszert szedni. Na mindegy. Azóta normális a vérnyomásom 120/60 körül.

DE és itt jön a de. Szóval voltam háziorvosnál és közölte hogy 1200 kcal naponta és Aloe Verás bogyók tömkelege. SZÍVÁÁÁÁÁSS

Anélkül is kurva jó a hetünk. Hétfőn elmentünk Bogival 2 éves státus vizsgálatra, de nem voltak otthon. Kedd nőgyógyász. Szerda Uncsiknak főzni egész nap, este házi orvos. Csütörtök védőnő. Péntek Bogi státus vizsgálat. Jövő hét kedd kombinált teszt és kedd vagy Csütörtök újabb vérvétel.
Kész vagyok teljesen. CSak 1 nap nyugit kérek. Persze sziget van szóval a férjem 1 hétig alig látjuk mert dolgozik.

Napvirág: Pénteken mennek el Angilába nyaralni.
Tecca: Ne is mond én is halomra ettem a hamburgert. Aminek most már vége.
Panny üdv a csapatban.
Zorroné: én is körülnéztem ágyak terén. Hát kb 20-30 ezer körül van az egyes, az emeletesn 40 körül. Ti mennyiért vettétek ha szabad ilyet kérdezni. Hol vettétek?

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Panny! Üdv köztünk! És gratula a 4. babóhoz.

Reni! Hát nem bánnék egy kislányt, de a kisfiút is ugyanúgy hazahozzuk és szeretjük. Én már elsőre is lányt vártam, el sem tudtam képzelni mit csinálok majd egy fiúval. De aztán belejöttem :D Nekem már mondta a doki Uh-n hogy valószínű fiú... de majd a következő lesz lány :D Ez durva ez az azonosság :o :o ilyenről még nem is hallottam :O

Mieza! Ez durva hogy csak az dobod ki ami nem ízlett neki. Tudom számodra nem olyan vicces én azért jót mosolyogtam rajt :D

Judysz! Gratulálok az UH-hoz! Milyen nagy már :)

Kacsamama! Én azt mondom inkább a gyógyszer mint hogy valami gáz legyen. De nem lehet hogy csak a doki miatt volt ilyen magas? Anyukám ilyen hogyha orvosnál mérik a vérnyomását akkor az egekben van viszont ha otthon akkor teljesen normális. Remélem azért semmi gáz nem lesz. Szorítok érte. Ez a diéta sem hangzik túl jól...

Képzeljétek azt hiszem ma éreztem a babát. Ilyen tök furi, de jó :D Persze nem biztos de szerintem Ő volt :)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa
 
 
 
 
 


Kacsamama:Ne izgulj,talán ez a legfontosabb!!!Minden rendbe lesz,hidd el.Lehet hogy csak a gyerekek vitték fel a vérnyomásodat,ha most nyugi van.Jövő héten már pihenhetsz.

Judysz:Gratulálok!Tényleg szupi ez az egész!

Tegnap én is voltam dokinál,nálunk is minden rendbe van.Most pontosan 6cm volt.És minden okés vele.Nekem is kicsordult a könnyem,fantasztikus volt újra látni.De ezek a 2d uhuk.Annyira mást adnak vissza,főleg ha nem egy profi gép,na mindegy,azért láttuk és szépséges már most!Sajna nekünk nem látszódott hogy mi lesz..majd...
Mindenkinek nagyon jó és szép pocakosodást!!!!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


judysz!
Örülök,hogy neked is ennyire szép volt az uhu! :)
Rendesen feltöltődik tőle az ember,nem? :)

kacsamama!
Nem lehet,hogy az utóbbi napok "sokkhatásai" hozták ezt ki belőled?
Mindenképp próbálj nem aggódni, vigyázz magadra, drukkolok,hogy ez ne tartós legyen!

tecaaa!
Én is akarom mááá' érzeni!!!! :)
Érdekesen számol a vonalzód ;)

pöcök24!
Mindegy az, hogy milyen géppel csinálják, a lényeg,hogy minden okés! :)
Nekem is 2D-sel fogják csinálni a többit, a 4D fizetős....szóval akkor lesz újra 4D, amikor a pénztárcánk is úgy akarja. ;)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Úristen! Azt mondja a vonalzóm,hogy 15 hetes vagyok....hihetetlen! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok!

Böbe vagyok és új ezen az oldalon , de gondoltam becsatlakozok közétek , ugyanis én is feruárra várom a picit!:)
Még nem tuti de úgy néz ki , hogy kisfiú lesz Petike , az apukája után:)
elolvasgattalak titeket...:)én a 13.hétben vagyok hányinger hányás egyáltalán nem egyedül a fejfájás szokott kínozni , és a fráadtság állandó:)
mikorra várhatom már vajon , hogy növekedjen a pocim?elvileg mi már látjuk de ruhába még nem , pedig jó lenne már:)
bár én hallottam olyat is , de javítsatok ki ha ez butaság...160 centi vagyok 49-50 kg-os és ezáltal , hogy pici vagyok azt mondták , hogymajd hamarabb látszik a hasam...kívánósság , nálam nem igen , de lehet , hogy majd csak ezek után?undorom sincs igazából annyi , hogy főzelékeket eszem nagyon és húst nem kívánom , nem is nagyon eszem.



Puszi : Böbe
böbe baba
 
 


Sziasztok!

Reni: nem semmi, hogy mik vannak… :shock: :shock: :shock:
A nevek és a számok jelentésében egyébként én is hiszek!

Judysz: nagyon örülök, hogy minden oké volt és, hogy ilyen jó lett a kedved! Várjuk a képet! :wink:

Kacsamama: remélem nem komoly ez a vérnyomás dolog! Alapból nekem is nagyon alacsony, és most nem is mértek még egyszer sem magasabbat, de Benivel volt olyan, hogy a védőnő meg egyszer a doki is nagyon magasat mért, de az oka nem derült ki… Ha az otthoni mérések alapján 120/60, szerintem nem lehet semmi gond… Lehet, hogy a háziorvoson túl meg érdemes lenne egy belgyógyásszal is konzultálni...

Az ágyat az ikeában vettük, itt a link:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/S39858939
28 900Ft volt mindenestül, szerintem megérte, főleg ha majd kicsi fiam hajlandó lesz belefeküdni végre… :lol: Mondjuk azóta nem próbáltuk, mert hétfő óta Sopronban nyaral a szüleimnél, majd holna megyünk érte!

Pöcök: Neked is gratula az uh-hoz! Tök jó, hogy megint voltatok, nekünk legközelebb csak a 20. héten lesz uh. :(

Böbe baba: üdv itt! Pocaknövekedés szerintem teljesen egyedi! Tőlem Benivel a 20. héten a rendelőben megkérdezte egy 14 hetes kismama látványos pocakkal, hogy én is babát várok-e? :roll: Mire mondtam neki, hogy igen, félidős vagyok! Kikerekedett a szeme és megkérdezte viccesen, hogy mégis hol hordom én ezt a gyereket, mert a hasamon semmi sem látszódik!!! Ehhez képest, most alig töltöttem be a 14. hetet és alig bírok úgy öltözni, hogy itt a melóban ne látszódjon!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Babócánk

Nyah bemutatom Nektek a kisbabómat :-)

Upppsssz asszem meg kell forgatni...
A középsőn nem tudom mit lehet kivenni, nekem nem sok sikerült. De a másik kettő szupi

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak és gratulálok a babákhoz!

Gratula mindenkinek a szuperebbnél szuperebb uh-khoz! :D :D

Mi is túl vagyunk a héten az uh-n, dokilátogatáson, már csak holnap a kombinált vérvétele lesz és egy időre letudva ez a rohangálás. Minden rendben! Ráadásul két uh-n is voltunk, mert ma a dokim extra babanézést csinált :D Annyira édes volt ahogy ugrált, kapálózott, nagyon be volt indulva :D
A Ricsi megjegyezte tegnap, hogy túl sokat járok dokibácsihoz, miért?? Olyan édi, úgyhogy vége a titkolózásnak, már szépen lassan avatjuk be. Ma délbe meg is kérdezte apától, hogy a doktorbácsi be tette e már a hasamba a babát mert ugye azért megyünk holnap megint hozzá :shock: :lol: Erre a Peti gyorsan a nyakamba ugrott, kis féltékenyke :lol: Ma nagyon szerelmes vagyok a gyerekeimbe, pedig kikészítenek. Hú de nagy franc mindkettő, már előre félek ha megint fiú lesz milyen lesz öt pasival élni :o 8)


Kacsamama!
Miért írod hogy nem akarsz gyógyszert szedni??? :shock: A babádat megölöd azzal ha nem szeded be és magas a vérnyomásod! :shock: :shock: Nem beszélve arról hogy a saját szervezeted is tönkre teszed. Én mindkettőnél szedtem és most is lassan sor kerül rá. Remélem neked nem lesz rá szükséged!!!! Drukkolok hozzá nagyon! De ha 140nél magasabbat mérsz azonnal doki és gyógyszer, ez nem játék!!!!!


Reni!
Hűha, ezt az egyezőséget :shock: :o

Judysz!
Sajnálom, hogy még rosszul vagy, remélem hamarosan most már csak emlék lesz!! :wink:
Amúgy én újra elég cudarúl vagyok már másfél hete. Utoljára 6 hetesen küzdöttem a hányással, ma vissza kellett mennem a kocsiból... Kicsit furcsa így a 12. héten, de hát ez van :?

Pöcök!
Mi még mindig együtt haladunk, a mi babánk 6,2 cm :wink: Mi sem láttuk 4d ben csak a mezei uh volt mindkétszer de így is látványos volt.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Még nem írtam itt. 2011. február 21-re várjuk a másodikat. Pedig az első is még eléggé pici. Még csak múlt héten töltötte be az 1 évet! :D

Azt mondják, nehéz lesz két picivel :? , de azt is mondják, nekik angyon jó lesz! :lol: :lol:

Első babánk is nagyon nyugodt kis csajszi. Már az elejétől szinte.
jaanna
 
 


Judysz sajnos nem tudom megnyitni :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


momi!


Látom, a Te első két lurkód között sincs valami nagy korkülönbség? Te hogy bírtad? Meddig volt nehéz? Volt segítséged?
jaanna
 
 


Jaana!
Még most is nehéz :lol: Amúgy inkább egy hullámvasúthoz hasonlítanám. Vannak könnyű és brutál hetek, épp kinek milyenje van. Van segítségem, anyósékkal egy házban lakunk. Az elején jó volt és szerintem most is igéybe veszem addig mire beállunk majd az új rendszerre. A Ricsinek volt segítség, hogy volt aki foglalkozott vele és szépen lassan elfogadta hogy nekem már nem csak ő van és ilyenkor magát kell szórakoztatnia. Csak sokszor egyedül jobban menne, a segítség nem mindig segítség de inkább nem mondom nekik :wink: Most az oviba menésnél kérek majd segítséget :oops:
Az első hat hét az összeszokás volt. A Ricsi rám haragudott, fizikailag is bántotta magát (fejét földbe verte erősen...) de a hatodik hét végére teljesen összeszoktunk és egész simán ment a 3. hónapig. Akkor jött egy rosszabb időszak, újra meg kellett szokni hogy a pici már ébren is van, vele is kell foglalkozni de ez is rendbe jött és egész egy éves korig nem volt gond. Akkor kezdett járni a Peti. Kemény volt és azóta is elég kemény harcok vannak. Fiúk, hiába. Minden tiltásom ellenére sokszor egymásnak esnek. Megy a hatalmi harc, kié az a játék, egymástól elveszik, hiszti, verekedés de ha épp imádják egymást akkor sülve-főve együtt játszanak és szent a béke, hatalmasakat kacagnak. Fantasztikus látni ilyenkor őket :D Ami nálunk jelentős, hogy a picit felhúzta a nagy, nagyon ügyes. EGyedül eszik-iszik, elleste a pisilést, sokkal ügyesebb mint kéne lennie. A nagy meg vissza vissza butul időnként. Rengeteg probléma volt a szobatisztaságával, nem értetette meg hogy ő miért nem kakilhat be a Peti miért. Pelust követelt... Most épp ő is úgy beszél mint a Peti, legalább ők megértik egymást :twisted: :lol: És hogy én hogy bírtam, háááát. Az elmúlt napokban azért nem írtam, mert totál bedepiztem ettől amit előadtak. Keményen egymásnak estek, reggeltől estig ment a cirkusz, lemerítettek idegileg. Ma meg már szent a béke, együtt rosszalkodnak :P
A három évet tapasztalatból soknak ítéltem meg, a húgom és köztem is ennyi van és nem jött be. GYerekként jó volt, de sok idő eltelt mire újra azonos érdeklődési körünk lett. Mindenképpen szerettem volna a kis korkülönbséget, de a császi miatt kell a 2 év így akár nehéz akár nem, nézünk elébe a dackorszakban jön a tesó projektnek :lol: 8)

Nálatok hogy van, lesz? Ne haragudj, de nem látom a vonalzóid... lusta vagyok vissza keresni :oops: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Lehet inkább át kéne szerkesztenem az előzőt, tök ciki 8) Végül is csak egy hozzászólást kellett visszaolvasnom húúúúú, tényleg ultra gáz lettem. Apa szerint agytágulásom van mert brutál amit művelek agyi szinten :oops: :lol: Mondjuk nem volt ott ez a hozzászólás, tuti én nem láttam :roll: :lol:

Jaana! Gratulálok az egy évhez! Sok boldogságot kívánok nektek és üdv itt! Gondtalan pocakosodást kívánok! Amúgy ha a lánykád egy nyugodt gyerek szerintem semmi gond nem lesz! A Ricsim pot a másik véglet, már nem bírunk vele, megy oviba, nincs mese :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok.

Először is üdv az újaknak, és az szupi eredményekhez gratula mindenkinek.

Meglett a kombinált-teszt eredmény: NEGATÍV :D
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 9 100
Kockázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Nálam még mindig előjön a délutáni szunya vágy. Muszáj aludnom legalább fél órát délután.
A srácok engem is kiborítanak, direkt azért mondtuk el nekik, hogy tudjanak segíteni és készüljenek a változásokra, de hát ők is inkább veszekednek és őrjöngenek egymással. Pedig ők már nagyok :(
Már nagyon várom a tanévkezdést.....bár a reggeli műsor amit elő szoktak adni hajnalba, nem lesz semmi....

Kép
ekriszta
 
 


Napvirág, én is annyira kívánom az édeset… vagyis csak a fánkot… Na, akkor megtaláltam, én is kívánós vagyok :D ))
Én is abbahagytam az utrót tegnap, hipp-hipp-hurrá!

Littlebaby, kitartást anyóssal!!!

Csajok, nekem egyre gázabb a székrekedésem. Egy hete próbálok bármit is tenni, semmi. Most a védőnő mondott egy cuccot, holnap megveszem és kipróbálom… Ha az sem, nem tudom mi lesz a vége!
Illetve ami nekem nagyon fura, hogy nagyon szurdogál bent, nyúlnak a szalagok, nagyon nő a pocim :D

Reni, hátborzongató ez a történet… WOW!

Judysz, nekem 1:747-hez az életkori és 1 : 14 943-hoz a számított, szóval szuper nekünk is! Csodaszép babóca!!!

Kacsamama a magas vérnyomás mondjon le! Te meg pihenj egy kicsit többet, mert ekkora pörgésben nem csoda, ha túlpörög a mutató :D

Üdv Böbe baba!!! Ha küldesz pontos adatokat, beírlak a táblánkba :D )) Jaanna, ez neked is szól :D

Momi fura, de nekem is visszajött a hányinger….

Kívánság! Csajok, ma éjjel mindenki nézzen fel az égre és el ne felejtsetek kívánni :D )))
http://www.okosanyu.hu/Aktualis/A_kivansagok_ejszakaja

Mi szombaton indulunk szabira és nagggyon várjuk Úgyhogy ne izguljatok ha nem leszek egy hétig, gombázom, kutyázom, híreket jelentek be nagymamiknak (ezt várom a legjobban!)

Tegnap pontozgattunk, szavazgattunk nevekre. Ugye elég sok feltételnek kell megfelelnie.
3 tuti befutó lánynevünk is lett, fiú egy sem
Lányok: Zora, Laura, Regina
pasiból: Ádám, Albert, Dávid maradt benn az utsó körben de egyiktől sem vagyunk elájulva. Van időnk, majd megszokjuk az egyiket
:D
mieza
 
 


Táblácska!

Mindenki küldje amit még szeretne változtatni, mert utána egy hétig szünet lesz :)))

Babácskák
mieza
 
 


Sziasztok!

Kicsit el voltam tunve a kutya miatt, de most van idom es jelentkezem.
Pont egy hete meghoztuk Doriszt es gyakorolhattam a mi lesz majd ha megszuletik a baba temat mert 2 orankent sirt es az elso par napban a furdoszobaban aludt ne legyen egyedul. Hat erdekes volt, hot komasan felkelni, megnyugtatni, meg megvarni, hogy elaludjon.
De mostmar egyedul alszik kint, sirni sem sir, egesz nap most sajna egyedul van, de nem is gondoltam mennyire jol viseli. Egy Staffordshire terrierem volt ezelott, ot jobban megviselte az elejen az egyedullet.
Viszont nagyon erdekes, hogy hogyan reagal a sirasra!Epp filmet neztem es abban a csajszi sirni kezdett. O egybol felebredt es tiszta panik lett!Volt mar par kutyusom de egyik sem viselkedett igy:)
Amugy az a jo a kutyaban, hogy magamra nem volt idom figyelni es igy el is felejtettem, hogy rosszul vagyok, szedulok es utalom a szagokata hutoben. :D
Ennyit a kutyarol :DDDDD

Nekem van mar pocim, mert eddig ugy neztem ki mint egy ropi de most ez mas, mar domborodom nem homorodom:D
Nagyon furi, a hasam elegge lent van. A munkatarsaim szerint ugy nez ki mint egy vizzel teli lufi, mert kemeny.
A heten en is kezdtem erezni, hogy van ott valaki. Nagyon furi. Mozgast nem erzek meg, csak a tudat talalt ram, hogy nem vagyok egyedul a boromben.

Nektek van mar anyai erzesetek????Jo kerdes mondjuk mert szerintem mindenkinek van rajtam kivul :S
De en meg nem erzem azt hogy anya leszek :(
A parom tesoja szerint valami baj van velem mert mar majdnem ugye 4 honapos leszek es semmi anyai erzes nem kerulget. Szerinte erre gyogyszert kellene szednem! A baratnom epp ott volt mikor ezt mondta es azt hittem rogton leakaszt neki egy bal horgot ezert a beszolasert.
Viszont tegnap taliztam egy egyiptomi baratnommel, neki most 2 eves a kisfia es o mondta o sem erzett semmit a 6.-honapig. AKkor viszont nagyon erezte :D Mert akkora volt mint egy haz :DDDD

Jovo heten elmegyek a haziorvoshoz vernyomast merni mert ok ugye ezen kivul mast nem csinalnak. Rohej. EKG-t itt abszolut nem csinalnak, nagyon parazom, hogy minden rendben odabent!!!
Ismerosom Lengyel, o Oktoberben szul es o peldaul Majusban volt dokinal es mondtak a vere alapjan meg talan 2 db UH utan, hogy minden rendben igy nem kell mennie. Majd szolnak.....
Most ugye Augusztus van.....engem total kiverne az ideg!!!!

Foleg ahogy olvaslak benneteket, vedono meg minden.
Ja van ez a szulesre felkeszito tanfolyam amire lehet menni. Ez 2 alkalom itt, es iszonyu hosszu a varolista ra. De a nover kozolte velem ez szerinte tok hulyeseg, menjek inkabb jogazni....
A masik az Ir babona.....
Mondtam a meloban a lanyoknak, hogy vettem egy kis polot meg egy kis nadragot a picinek!Nahat, iszonyatosan kiakadtak!!!Egybol azt kerdeztek, hogy hova tettem???Ugye nem vittem be a hazba???
Kozoltem, hogy de igen bevittem. NAAAAA erre mondtak, hogy amig meg nem szuletik a baba semmit nem vihetsz be a hazba, de semmit mert ez iszonyatosan nagy szerencsetlenseget jelent!!!
Szerintem ez akkora baromsag!
A fonokom megszult multheten, kislanya lett Juliet, es o semmit nem tartott otthon a babanak. A babakocsit reg megvettek de a boltban tartottak amig meg nem szuletett a baba....
En ugy gondoltam minden el akarok rendezni a szulesig, szoba, kocsi, ruhak, agyiko....
Nem szules utan rohangalni es becuccolni mindent egy ures szobaba.
Mondjuk inkabb nem feszitem ezt a hurt naluk mert latom tokre kiakadtak, hogy en mennyire felelotlen vagyok:S

Reni:szerintem is lany, de az enyem meg nem jott meg, nagyon remelem holnap megerkezik es nem jovo heten. Mindenkeppen megirom es fotokat is rakok fel az osszehasonlitas miatt! Tok izgalmas, mar annyira varom, hogy en is megcsinalhassam!
A nevek jelentese valoban nagyon erdekes!Engem Valeria-nak hivnak ami azt jeleni eros, egeszseges. Hat az eros resz nagyon igaz, az egeszseg pedig ugyszint ugyhogy en is hiszek benne mindenkeppen.

Mieza:nagyon edi-bedi a baby!!!!Mennyire jo is latni oket!!!Az ember ugy megnyukszik!!!

Littlebaby:remelem mostmar total jol vagy!!!!!Aranyos lehetett Lili ahogyan aggodott erted:)

Panny:Udv kozottunk, nagyon jo a keped a csaladrol!!!!

Judysz:gratula a szupi hirekhez!!!Biztosan fantasztikus volt latni a picit a paroddal egyutt!!!

Kacsamam:szerintem is a dokiknal ha merik valakinek joval magasabb, mar eleve a helyszin, az orvosi szag meg minden egyutt szerintem igenis befolyasolhatja az eredmenyt! Meg mivel a szulinapomra egy profi vernyomasmerot kaptam tanulmanyoztam a kis fuzetket amiben benne voltak a gorbek. Mert ugye vannak orak amikor sokkal magasabb a szint mint maskor!

Napvirag:15 het!!!Rohan az ido!!!Nem???Mintha meg csak most lettunk volna 6 hetesek ;)

Bocsi az extra hosszu levelert!!!
Kicsit elszaladt velem a lo :D

Kép

Kép
valijja
 
 


Sziasztok csajok!

Fúúú jó sokat írtatok, de sajnos annnyira fáradt voltam mostanában. Álomszuszék voltam, de délután nem tudtam aludni, mert vagy mászkáltunk és Bogi a kocsiban aludt, utánna meg ő volt fent és nem tudtam aludni, vagy hajnal 5-6 kor keltett. szóval kész vangyok. :shock:

Tecca, Pöcök, Napvirág és mindenki más: Hát igen nagyon megijedtem mert általában alacsony a vérnyomásom. De azóta nem is volt olyan magas. Naponta 3-6 szor mérem ahogy eszembe jut, de a legmagasabb is 135/70 körül volt. De a legtöbb 120 alatt van. Amikor dokihoz mentem még az is besegített, hogy kávét ittam :oops: sajnos. Jól esett, pedig havonta 1x szoktam, szóval nagyon ritkán. Na mindegy.
Ja és a diéta: 1200 kalóriába meglepően sok bele fér. Csak az a szar hogy mindig elfelejtem. Elkezdtem enni szőlőt mondván hgoy az egészséges, viszont tiszta kalória bomba. szóval 2-3 szem után letettem. Még a répát is bele kell számolnom. hi

Böbe: Üdv itt. Különben nem mindenkikívános, és nem mindig. Bogikámmal csak az utolsó trimeszterben voltam.

Zorroné: A háziorvos belgyógyász is. Szóval 2 az 1-ben. Sok sikert az ágyhoz.

Momo: 140 sosem volt és azóta sem. 2x votl 135 de a többi 120 alatt volt.

Jannaa üdv itt.

Mieza: Túl vagyok pörögve??? Sajnos decemberig nem is fog változni. Már az augusztus vége és a szeptember eleje is be van táblázva, és decemberben diplomázom. Szóval nincs megállás, de megpróbálok annyit pihenni amenyit csak lehet.

Vajjjaa: jaj ne is mond a kutya nálunk is ugyan ez volt. Nekem is mondták hogy na most megtanulom hogy hogy legyek következetes. Jaj és az anyaérzés. Aki azt mondta hogy gyógyszer kell, az elmehet a ***-ba. Tudod ez olyan hogy tudod hogy van egy baba benned, és hogy nagyon örülsz neki, ahogy mozog stb. De amikor megszülsz és megkapod az teljesen más. Mindenki másképp fogja fel. Én is azt csináltam mint a többi nő örültem szoptattam és pelenkáztam, de valahogy még akkor is ö valahogy idegen volt. Jó jón hogy ott van, de valahogy még nem teljesen éreztem a magaménak. Lehet hogy ez nagyon nagy hülyeség amit leírok, de én így éreztem. Aztán késöbb ahogy megismertük egymást. Az apró mozdulatait, válaszait adott dologra, amikor kinyitotta a szemét, ahogy apán elaludt.. Szóval megjött az a biztonyos anyai érzés. És most nem adnám semmiért.
A babonát meg szard le. Nekem az párom unokatestvére azt mondta hogy miért mondtuk el olyan korán, mert ők is csak a 12 hét után közölték a családdal. De én úgy tartom hogy ha valami baj lenne, az így is úgy is megtörténik. Nem kell ahhoz tudnia másnak. A férjem húga karácsonkor akarták bejelenteni hogy jön az első unoka, amikor is hazajönnek olaszból. De csak egy telefon hívást kaptunk hogy nem jönnek mert a baba már nem él és be kell feküdnie. Szóval én addig örülök amíg lehet. Ha szerencsés vagyok akkor mind a 9 hónapig ha nem akkor nem.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Bocsi egy kimaradt aköv vizsgálat az 17én lesz kombinált teszt.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


böbe baba!
Üdv köztünk!
Első baba lesz?
Én is 160 cm vagyok, de nem ilyen vékony,mint te :oops: 56-57 kg, de rajta már erősen látszik. Nem is értem, pedig első baba. Azt mondják, az később kezd el látszani. No mindegy, nekem tetszik,hogy nagy pocak van. :) Majd ha nem leszek lusta csinálni, töltök fel képet!
A főzelék imádat-hús utálat szintén van nálam is!

judysz!
Nagyon jóók a képek, nincs ezzel semmi probléma,hogy nem 4D-s! Minden tök jól látszik! :)

jaanna!
Ti aztán jól belehúztatok! :) Tervezett volt a második baba is? A kicsiknek majd ha nagyobbak lesznek biztos,hogy jó lesz. Pároméknál is 1 év külömbség van és odáig vannak egymásért még mindig. :)

momi!
Nekem is szokott olyan lenni,hogy apa mond valamit és 1 mondat után visszakérdezek,hogy mit mondott.... :oops:

ekriszta!
GRATULA a negatív eredményhez!!!!!! :)

mieza!
Nem lehet,hogy a sok vastól van a székrekedés,ami a vitaminban van? Szurkálás és pocaknövés nekem is van! Szinte napról napra jobban nő. És apa is ezt mondja. :) Tegnap azt mondta,már kintebb van a hasam a megnőtt ciciknél is! :D
A lánynevek tényleg nagyon jók. Nekem főleg a REgina tetszik. Amúgy fiúnévből szerintem sokkal nehezebb választani. Mi is küzdünk még vele. :? De majd megvárom a "sugallatot",amikor egyszercsak jön egy név és mindkettőnknek tetszeni fog. Addig marad a Dániel. ;)
Most,hogy nézem a táblit, milyen sokan eltűntek. :(
Nekem egy sorral feljebb írtad az AFP-t. ;)

valijja!
Ha ez megnyugtat, nekem sincs még anyai érzésem. Sőt, vannak napok,amikor el is felejtem,hogy kismama vagyok. Főleg,ha nem öltözöm vagy nem látom a hasam. :D Ne nem aggódom ez miatt. Majd jön az is! Ha más nem,akkor biztos,amikor a picúr a karjaimban tartom! :) Még olyan "nem valóságos" érzés nekem. :)
A babonákban én sem hiszek. Ha az a pici nem akar jönni,az nem attól van,hogy idekinn ennyire felkészülten várják! Mi is biztos meg fogjuk venni a cuccokat előre,hogy már amikor kijövök a kórházból meglegyen minden. Szerintem így normális. Max. ruhácskákból 1 váltást szerzek be. Nade úgy hazamenni,hogy nincs kiságy, babakocsi, ruhácska, semmi????? :shock:

kacsamama!
Tényleg a szőlő ilyen kalóriabomba?!?! :shock: Basszus...akkor nekem is le kell állnom, pedig most érik otthon... :(
Jó,hogy azóta normális a vérnyomásod, akkor szinte biztos,hogy nem állandóan magas,csak a körülmények miatt volt.

Képzeljétek, ma a buszon ülve rámjött egy igen éles és érdekes derékfájás. Úgy beleszúrt,hogy még a combomban is éreztem. Tartott kb.2-3 percig,aztán vége. Gondolom a baba miatt lehet. :) Nektek volt már ilyen?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napvirág 2010.08.31 19:21-kor.

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Szijjjasztok!

Napvirág gyönyörű a pocakod... bár ilyen lenne nekem nemterhesen :-P

Meséljetek, nálatok volt negativ visszhangja a terhességetek hirének?
Én a napokban bárkinek mondtam olyan boldog volt, és gratulált 10x... számomra ez olyan felfoghatatlan....:-)
ahogy hallom a babarucókák, és babakocsi meg pár kiegészitővel nem lesz gondunk.... kapunk egy rahedlit. Azért örülök, hogy ezzel is beljebb vagyunk, nem két forint, ahogy hallom.

Örömmel újságolom Néktek, hogy már leszoritós övvel vezetek :-)
Hasam még semmi,de az első külső jele a terhességemnek.

Olvasom sokatoknak fáj a háta/dereka.... nekem mostmár néha beszakad :-( és mintha lábam is nehezebb lenne:-(

Szeretném kikérni a véleményeteket: ti milyen terhesvitamint szedtek? van rossz /jó tapasztalatotok?
Nem tudom melyiket szedjem, L-Thyroxin mellé...

Hétfőn megyek kontrollra az onkológiára :-( már most kész vagyok tőle.. de egy örömöm van hogy mindig csinálnak Hasi UH-t, remélem megint láthatom Babót. És mellkasröntgenre nem kell mennem...

Jó 7végét Nektek...

Kép
Kép
judysz
 
 


Mieza!

tábliba:névötletek:Roland vagy Viola

Kacsamama!

Remélem rendeződik a vérnyomásod..nekem a második fiammal a terhesség végén ment fel nagyon és nekem is naponta 4x-5x- kellett mérni, de hál'"istennek rendeződött.

Tegnap voltam kombi teszten...csütre meglesz az eredmény..remélem jó lesz!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


judysz!
Én még szerencsére nem hallottam negatív visszhangot (max.a hátam mögött beszélnek róla). Szülők nagyon örülnek, mindkét részről első unoka. Testvérek is örülnek (ezt mondjuk nem tudom,hogy őszinte-e...)
Munkahelyen is már aki nem is tudta eddig, már rákérdez,mert látszik és gratulál. :)
Én Ladeevit nevűt szedem,mert ebben inkább ásványi anyagok vannak meg omega3. Vitaminokat meg összeszedem a zöldség-gyümölcsökből. Mellé még vettem a DM-ből magnézium-kálcium szőlőcukor szerűt, azt szoktam még bevenni.

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok!

Na vége a hasmarsnak szerencsére, hamar elmúlt, túl vagyok rajta, de nem hiányzott a napi rosszullétek mellé.

Panny!
Tényleg kísérteties a hasonlóság kettőnk közt, anyósommal még nem kellett válaszút elé állnunk, remélem nem is kell, mert a párom egyke, és nem szeretném elszakítani az anyjától, csak arra kérném a jóistent, h hagyjon minket békén.

Judysz!
Irigy-irigy a Balcsira..... biztos szuper lehetett azért, kikapcsolódni sikerült a rossz idő ellenére?
Detto nálam is az ébrenmaradás, egyszerűen fél 8kor beálmosodom, akkor ugye még nem alhatok mert Lili javában tombol, utána meg 12ig tuti nem tudok elaludni, csak forgolódok. Gratula mozizáshoz! Örülök h minden okés! És csodaszép kis aliened van!
Már nem is alien hanem igazi formás kis baba! Én az elejétől Elevitet és Folsavat ill Omega-3at szedek!

Napvirág!
Hát sajnos nekünk Pannyval ezeket az anyósokat dobta a sors, szegény apósom már 7éve meghalt, isten adta teremtés volt, összetenném a kezem ha anyósom fele annyira lenne jószívű mint az a drága ember volt. Igen a párom egyke.
A pocak mindenkinél másképp alakul, függ a méh és a lepény elhelyezkedésétől is.
Én most konkrétan úgy nézek ki mint egy 6hós terhes, mert bár 62kgvel indultam van egy kis pocim, Lili után sok megmaradt, mármint nem kiló hanem nem húzódott vissza és most h a méhem és a baba felfelé indult, bizony a részeim is átrendeződtek így most még nehezebb titkolni h babát várunk. Konkrétan terhesnek nézek ki. Azért van ott poci rendesen a fénykép nem hazudik!!!! szuuuupeeeer

Reni!
Döbbenetes amit meséltél!!! És tartjátok a kapcsolatot azzal a lánnyal?

Tecaa!
Tök szuper h érzed a babát!!! Ez olyan jó érzés, mikor már tudod nem csak egyedül vagy magadban!!

Pöcök!
Szuper h nálatok is minden rendben, legyen is!

Böbe!
Üdv köztünk, pocinövés folyamatosan nő, csak kinél hamarabb kinél később jelentkezik a látszata. Függ a baba méretétől és a méh elhelyezkedésétől is. De ami késik lassan jön hidd el fogsz te még "gurulni" a nagy pocival!!!

Zorróné!
Szép kiságy, remélem hamar megszokja a kisfiad h ott aludjon! Drukkolok hozzá!

Momi!
Mennek a druokkok a kombinált tesztre! Remélem minden rendben volt!! A kicsi fiad meg extraédes a kis dumájával!!

Jaanna!
Üdv köztünk, gratula a babához!!!

EKriszta!
Neked is gratula a jó kis teszthez!!! Szunya??? Engem sajnos messziről kerül!!

Mieza!
Tudnám ajánlani a szilvalekvárt, naon hatásos, ill a laevolac szirupot, bár nem tudom h terhesen azt szabad-e?

Valijja!
Gratu a kutyushoz! Biztos tök ari, ha tudsz tölts fel képet róla!
Köszönöm kérdésed, most már jól vagyok!

Na jó hosszú lettem! Bocsi, jó éjt!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok!

Holnap megyünk nyaralni és konkrétan az egész napot átaludtam. Ma szigetelni akartunk és tegnap mondtam pont, hogy valami anyai érzés, de jobb ha nem megyünk. Hát, reggel 11-kor lefeküdtem és most kelltem fel, pedig jól alszom mostanában.

Átolvastalak benneteket, de már nem lesz idő reagálni, mert megyek aludni (megint szédülök). Ami picit belekavart a mai napba, hogy meglett a vérvétel eredménye és a dokim szabin vagy, házidoki péntek este nem rendel, szóval felhívtam a védőnénit...

Neutrofil granulocita (45-70 között a jó) 71 az enyém.
Hemoglobin (120-155) 114
Vizelet fehérje 0,3 pozitiv
Fehérvérsejt (0-4) 10
Láphámsejt (0-20) 29
Baktérium-szám (0-500) 2023 !!!!
Vas (6,6-26) 36,6

A védőnénim is azt mondta, amit a lenti linken is olvastam, meg a bekopizott dokis válaszból is, hogy ismételni kell, ha visszajöttünk szabiról. Meg majd megy a baci tenyésztésre.
Aztán, hogy addig nagyon sok víz, meg sok vastartalmú cucc...

Kérdés:

Jelenleg 15 hetes terhes vagyok. Legutóbbi vizeletvizsgálat során kevés mennyiségű fehérjét és eddig nem azonosított baktériumot találtak a vizeletemben. Kérdésem az, hogy mi okozhatja e tünetek megjelenését és a tünetek károsan hatnak-e a magzatra. Illetve kialakulhat-e húgyúti fertőzés. A vizeletben talált baktériumot még nem azonosították, jelenleg tenyésztésen van. Terhességem eddig probléma mentes volt.

Válasz:

A terhesség során mindkét tünetet, a vizeletben történő fehérjeürítést, és a baktériumokat is komolyan kell venni. A fehérjeürítés lehet valamiféle vesebetegség következménye, vagy az
úgynevezett terhességi toxémia (magasvérnyomás-fehérjeürítéssel, és egyéb tünetekkel) részjelensége, bár ez az utóbbi a 15. héten nem valószínű, hogy fennállna. Első lépésként mindenképpen a vizsgálat ismétlését javasolnám, lehet ugyanis, hogy például hüvelyváladék
keveredett a vizeletbe, és az abban lévő fehérjét mutatta ki a vizsgálat, ugyanez vonatkozik a baktériumokra is. Ha az ismételt vizsgálat is pozitív lenne, akkor a megfelelő célzott további
vizsgálatokat el kell végezni, illetve a folyamatban lévő tenyésztés is fontos támpontot adhat.
Dr. Ács Nándor

http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_o ... gyeb/62784

Na, megyek, aztán egy hét múlva újra itt :)
mieza
 
 


Napvirág!

Az én férjem nem egyke...3 fiú van...ketten vannak az anyós első házasságából és van egy egészen fitaal 10 éves öccsük is....talán az a gáz h anyós túl fiatal...16(!!!)évesen szülte a férjem és talán úgy érezte hogy még nem adná ki a kezéből a fiacskáját....meg az is idegesítette hogy a férjem már az első nap hozzám költözött és nem volt beleszólása semmibe.....önállóan intéztünk mindent,nem kellett az ő segítsége,okoskodása....és sokkal többre vitte a fia már 25 évesen mint ő valaha fogja...és ennek nemhogy örülne,inkább furkálódik:(...ha ismer valaki tudja hogy nem vok egy nyuszi..szal elég nagy a szám,de csak jó értelemben..és engem sem tudott soha irányatni..szal ezek idegesítették.

Mieza!

Fehérje nekem is volt legutóbba vizeletben,de nekem azt mondta a védőnő hogy biztos van egy kis folyásom..
Sztem is ismételtesd meg a vizsgálatot.

Judysz!

Én nem szedek semmilyen terhes vitamint..én is sok-sok zöldséget és gyümit eszem..12.hétig szedtem folsavat...én csak a téli terhességeim alat szedtem vitamint,de most inkább beviszem természetesen a gyümiket ami kell.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Drágák!

Ti mi alapján számitjátok a heteiteket? utolsó menszesz, vagy UH-adat. Én most voltam szerdán, mikor is én már 13. hetes voltam pont, és ott azt mondták hogy 12+3, az UH leleten is ez van...
Akkor most mi szerint számitsam?

köszi köszi

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok lányok!

én is szeretnék becsatlakozni,ha megengeditek, jó pár hete olvaslak benneteket, de ugye a babona...de nagyon sok erőt adtatok így látatlanban is:-)

A baba gyorsan jött, de nehezen indult,veszélyeztetett voltam/vagyok, de most már 13 hetes, túl vagyunk a kombinált teszten, végre megengedtem magamnak h felhőtlenül örüljek neki, ezért is regisztráltam :lol:

Mieza, ha hazajöttél, megtennéd, h beírsz a táblázatba?
28éves vagyok, budapesti, első baba, a neme mindegy, bár az apukája nagyon lánypárti, Bertalan vagy Johanna lesz és a II.sz női klinikán szeretném ha megszületne (megyünk a doki után), egyelőre Február 18ra vagyok kiírva. Afp szept9.

Judysz, én úgy tudom h az utolsó menzesz csak az UH-kig mérvadó, utána már pontosabban tudják megmondani a baba tényleges méretei alapján.Kíváncsi lennék amúgy, h mennyire van jelentősége egyáltalán ezeknek a számolgatásoknak, én egy napot késtem anno, öcsém viszont 2 héttel hamarabb érkezett mint a kiírt.

és egy utolsó megjegyzés mára, hihetetlen h mennyi energiátok van, én meló után már csak vízszintre vágyok:-)

Kellemes hétvégét!

Rumciné

Kép
rumciné
 
 


Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, de hátha valakit érdekel:


AKCIÓ!!! Vadonat új, bontatlan SENCOR SBM 1600 BÉBIŐR az eredeti ár alatt!!!
Bolti ára 12.000 FT

Rendkívül megbízható, DIGITÁLIS KÉT irányú! NE HAGYD KI! Garancia van a termékre!

* A készletben egy adó és egy vevő készülék
*

* Hatótávolság 400 m nyílt területen
*

* Frekvencia tartomány:1,9 Ghz
*

* Tápellátás hálózatról vagy elemről
*

* Lágy éjszakai fény a gyermek egységén
*

* A készülékkel kér irányú kommunikáció lehetséges
*

* ( Szülői egységtől a gyermek egysége felé is)
*

* Állítható mikrofon érzékenység ( 5 szint)
*

* Állítható hangerő (6 fokozat)
*

* Akku töltöttség kijelző
*

* Tartozékok: 2 darab AC adapter,2 db AAA akkumulátor elem
*

POSTÁZOM IS!
A POSTAKÖLTSÉGET A VEVŐ ÁLLJA!

AKCIÓSAN MOST 8.000 Ft

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Sziasztok CSajok4

Fúú hát hosszú hét volt a mai, és a mai nap még jobban. A vérnyomásom normális azóta is. Az 1200 kalória nagyon megteszi hatását, fél hét alatt 3 kg lement. Természetesen ez csak az elején van, de azért folytatom. CSak akik hajlamosak a hízásra és elkezdenek fogyokúrázni azt gondolják, de lehet hogy csak én hogy akkor mostantól soha többet nem ehetek édességet, vagy nem lakhatok soha többet jól és ez egy kicsit megijeszt. De legalább addig amíg a baba meg nem születik kitartok.
Ja a párom éjszakás volt és hajnal 5 re ért haza. és hát elég sokat tett vett még én is kimentem WC-re szóval a lánynak kipattant a szeme és hajnal 5 kor keltett. Hát mondanom sem kell mosott szar voltunk szóval elvoltunk aztán bolt és 9 körül visszaaludtam Bogival egyetemben. Szegény lánykám reggel nem tudott visszaaludni, de 9 kor már alig állt a lábán. Voltunk 2 éves státusz vizsgálaton Bogival és minden rendben.

Rumciné: Üdv itt. Én személy szerint gyesen vagyok ,de még így is néha már nem jutok el a szgépig.

Panny: A férjem első gyerek, de nem egyke. A húga elöbb költözött el itthonról ráadásul meg sem állt Olaszországig. Na akkor is ki voltak akadva apósék, de miután mi is bejelentettük hogy ágyő. Na ne tudd meg. Az volt a baj, illetve a szerencsénk is. Hogy megengedték hogy 2 évig ott lakjak. Aztán volt egy hátsó ház ugyanazon kertben, ott laktunk szintén 2 évig, de ott is mindenbe beleszóltak és ahányszor átment a férjem egyedül mindig idegesen jött haza hogy anyósék már megint mennyi mindent raktam rám. Szóval jó nálunk is a kapcsolat. CSak az a baj hogy anyósék nem is veszik észre hogy ők lehetnek a hibásak. A fiúk sem az, hanem mindenért csak is én.

Mieza: Ennyit aludták? Tyűűű. Gratulálok. Ja és nekem is magas a baci szintem. Szóval én is jövő héten ismétlek. 1-ik karból kombinált a másikból meg teljes vérkép.

Napvirág: Tök szép a hasad, és szerencsés vagy hogy ilyen vékony vagy mert nagyon szépen látszik már most a hasam. Nálunk én meg a párom látja, de a többiek a meglévő "hasam" mellett már nem látják. Bogi is inkább az utolsó trimeszterben látszott meg igazán.

Judisz: Igen minden segítség jól jön. Mi azért 1-2 darabot vettünk Bogikának, legyen még is valami tőlünk. De lényegében a 98-ad méretig nem is kellett semmit vásárolnunk szinte. Sajnos a nagyobb beruházásokban nem tudtak segíteni, mint pl ágy, babakocsi. De a ruhák a játékok is egy fél vagyon lettek volna.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


panny!
Én az egykéknél találkoztam ennyire féltéssel,meg ellenszenvel a választott iránt. De a lényeg,hogy köztetek a kapcsolat rendben legyen, akinek ez nem fontos vagy nem tudja elfogadni, elmehet a búsba! :)

judysz!
Én is úgy tudom,hogy uh ad biztosabb eredményt,mert a fogantatás napja csak tipp,mert nem tudni mikor volt pontosan peteérés. Bár nekem az uh-n azt mondták,hogy pontosan akkora, ahány napos a mensi szerint. :)

rumciné!
Üdv közöttünk és gratula a babóhoz! :)
Miért jött össze nehezen és miért voltál veszélyeztetett? Van kedved róla mesélni?

kacsamama!
Le a kalappal előtted,hogy tudod követni a napi 1200 kalóriát! Én elkezdtem, de nagyon meguntam a számolást. Sokszor nem is tudtam sem lemérni,hogy épp mennyit eszek,meg az összetételét sem....szóval én hamar feladtam.

Képzeljétek,annyira aranyos párom! Amióta "dudorodunk", minden reggel,amikor elmegyek dolgozni és megkapja a reggeli ébresztő pusziját tőlem,mindig odabújik az ölembe, puszilgatja meg simizi a hasam! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Napvirág: Sajnos már én is nagyon unom. És igazából most tört ki a frász hogy akkor soha többet nem ehettek egy rendeset. De most egyenlőre azt mondtam hogy most a szülés elött megkezdett fogyókura után most kb 10 kg nál tartok (8-10) szóval most mivel tényleg nem vagyok 50 kg vasággyal ezért most 1 hónapig biztos ez lesz, de kívételt képez a lányom szülinapja meg az ilyenek. Aztán egy kis szünet.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Üdv Rumciné!Gratulálok.Jelentkezhettél volna nyugodtan,nagyon jó a csapat és biztos tudtunk volna biztatni!De a lényeg hogy már itt vagy.

A vizeletembe nekem is volt baci kaptam egy 5 napos gyógyszerkúrát és a következőnél semmi nem volt.Amikor a dokinak megmutattam a leletet,azt mondta nem kellett volna ennyire törődni vele,na nem baj ki van kezelve.
Állítólag sűrűn előfordul és nem kell tőle megijedni.
De a többi eredményemmel minden rendbe.
Holnap megyek genetikai vérvételre.Ugye nem éhgyomori,úgy emlékszem azt írtátok akik már voltak.
Na majd jelentkezem.
Örülök hogy mindenkivel rendbe van minden.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: