A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok!

Babimi: Hatalmas gratula nektek! Sok boldogságot! Kép
Asszem, ha jól emlékszem akkor Fannijuk lett :D

Claire, Clárika:
Névnapotok alkalmából sok boldogságot kívánok!

Kép

királylány

Sucer, ha ez így van, azaz a pici babát tömik antibigyóval - lehet, hogy indokalatlanul -, akkor az nagyon gáz. Én itt a fórumon csak olyat olvastam, hogy szülés előtt az anyukának adnak (nincs kenetvétel), tehát kivétel nélkül mindegyiknek. Szerintem a legtisztább a kenetvétel lenne. Egyébként az enyém önköltséges volt, azaz a kórház kifizettette velem, asszem 4ezer forintba került, és csak utána vitték a laborba. Ennyit megért.

maccs01

Strepto-szűrés
Csak pillanatnyi állapotot tükröz. Aki negatív, vagy szedett antibiotikumot, a szülés idején lehet pozitív.
Az a lényeg, hogy amikor veszély van adjanak antibiotikumot! (burokrepedés, ha sok idő eltelik a szülésig, elhúzódó szülés, stb.)
Egy megfelelő adag AB is elég lehet!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Babaimi!.....Hát most meg már GRATULÁLOK!!!! Sok boldogságot!!!!

Clarika még a szülőszobán van, haladnak, de tudjátok részleteket én nem írok, majd az érintettek mesélnek.

Tomi baba nagyon aranyos, Éviék is jól vannak!

Itt káosz van szülőszoba ügyben, konkrétan nincs hely...a reggel 5-kor előkészített, indításra váró kismama, még mindig itt van az osztályon, talán du.-ra bejut. Remélem holnap kisebb lesz a "forgalom". Már azon beszélgettek, hogy itt lent a vizsgálóban is lehet szülni, és talán vajúdni be is tettek valakit az egyik szobába.
limo73

Nekem még nem mutattak ki streptot, de mint hallom, ezt főleg a kórházakban lehet elkapni :)

maccs01

Limo, 2005. Bp., István kórház, Szülészet körbevezetés - "ha sok a kismama, leterítünk pár pokrócot a folyosóra, ott is lehet vajúdni". Kemény mi?!

maccs01

Anyukámék elindultak Bencével Gyulára. Hát nem mondom, hogy nem görbül lefelé a szám..... :roll:

királylány

Limo :shock:

Clárikának drukk....

királylány

Két hete ilyenkor még a műtőben figyeltem..... :roll: Rohan az idő :D

királylány

Végbélben bárkinél megtalálható. Ott normális a jelenléte.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát igen, végül is egy kórházban csak találnak alkalmas helyet, talán jobb mint egy parkoló :? :D
limo73

Sziasztok!

Clárika, Claire Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Nektek!

Barbcsi, Babaimi Sok Boldogságot, Jó egészséget és rengeteg tejcsit nektek!!!

Clárika mennek ezerrel a drukkok:-)))

Évi Tomika nagyon édes!!! Nagyon szép kisfiú!:-)

Bence szopi után alszik: Kép

Ircsi köszönöm a sok segítséget, hálás vagyok neked!!!:-))) Egyenlőre úgy néz ki hogy sikerül, ha mégse, remélem nem baj ha még zavarlak, de most sikerült kétszer egymás után és most csak szopi volt, olyan boldog vagyok:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Babaimádó, nagyon gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!

Clarika, drukkolok!

Limo, nálunk a szülőszobán is sokan voltak pénteken. Pont akkor volt az a nagy vihar amikor Lili született. Mondta a szülésznő, hogy kint már 4-en várnak a szülőszobára. Ja és 6 szülőszoba van. Szegény lányok a kinti részen (előtérben) fotelekben voltak és várták a szabad szobát. Ok, a szülőszobák el vannak zárva, de akkor is nem egy kényelmes dolog ott várni. Nekem még szerencsém volt, hogy fél 3-ra bementünk.

Birk, Bence nagyon édes. Lili is pont így alszik most! :D
De kb. 5 perc és jön a kaja neki....

Kérdezni akartam, hogy ti mit csináltok ha folyik a tej magától éjjel (alvás közben)? A pólóm nagyon durván néz ki.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!
2 napja próbálok a visszaolvasás végére jutni, sikertelenül :lol:
Addig is: Üdvözlet a sok kis új kollégának, és gratula a sok ügyes mamának!!
Clarcika! Boldog névnapot!
KÖszönjük a rengeteg gratulációt, meg a drukkokat, igazán jó érzés ilyen háttérrel küzdeni!
A névnapi üdvözletekez is köszi!
És akkor a story, képek is lesznek, ígérem!

A bejegyzést a párom ejtette meg, nem tudtam, h álnéven publikált!
szóval, mi tegnap jöttünk haza. Kicsit bonyolultabb voltam, mint szerettem volna, de így újabb szülés típussal lettem gazdagabb !
5-én hajnalban elindult a magzatvíz, láttam jó a színe, de azért összecuccoltunk és bementünk. Felvettek, fájások sehol, 1 ujjnyi méhszáj.... Nem kötöttek be oxyt, amíg a dokim be nem jött, elvoltam a foldogáló magzatvízzel. Amikor be akarták kötni, akkor kiderült, h van egy programozott császár, oda kell mindkét szülésznő, mi van ha hamar beindul az oxitocintól, majd utána. (bár mondtam, h ahogy magamat ismerem nem fog hamar beindulni ) a gyerekek jól voltak, én is, vártunk. ezalatt gyenge 2 ujjnyiig jutottunk.
f10 fele végre bekötötték az oxitocint, fokozatosan (talán túl óvatosan is ) emelgették az adagot, de elég sokáig csak fájásocskák voltak, a méhszáj 2 ujjnyi és hátul.... mire a fájások jól beindultak, addigra már 1 óra volt, de még mindig nem volt OK a méhszáj. Hozzáteszem, addigra az adható maximumcsöpögött befelé oxitocinból! Fél 2kor aztán megbeszéltük, h legyen császár, főként azért mert még az első bébit csak kiszenvedjük vhogy, de mi vann, ha leáll a fájás tevékenység utána...
így aztán előkészítés, műtő, egy roppant arrogáns műtősfiúval, és egy nagyon helyes anesztes dokinénivel. na, hátba döftek, de sajnos nem hatott a dolog, így némi tesztelés után kaptam még egy adagot, és utána kivették a bébiket.
Valóban nem fejt, de jó kis rángatás volt, valszeg elakadta vhol a válla, azért nem jött lefelé vajúdáskor sem. A doki szerint nem jött volna ki. Mindenesetre ketten huzi-vonizták, és mindenki meglepetésére a kisfiú született előbb. Az aneszteziológus szörnyülködött, mondta ekkora méretből egy is elég. A kislány burkát csak aztán repesztették, majd kinyomkodták őt a bordáim alól, ahol közben harántba fordult. Nekünk ő meglepően kicsi, de csak a mi mammut gyerekeinkhez képest , és nagyon szép kis formás darab. Gyorsan, megmutatták őket, aztán vitték a csecsemősök, engem összestoppoltak, hát ennyi volt.
A gyerekek 10/10es Appgart kaptak, szóval ők tök jól bírták a tortúrát, ami engem is kárpótolt a maceráért.
Utána jó nehezen állt ki a zsibbadás, de túléltem, az a 12 óra vigyázz fekvés nagyon vacak volt, bár aludtam is közben. szerencsére az éjszakás ápoló nagyon rendes volt, és nagyon pátyolgatott. Sőt, aznap a csecsemőssel is mázlim volt, mert estefelé kihozta a piciket ahogy kértem, és tartotta őket, h próbálhassanak szopizni.
amitől kutyául szenvedtem, az a fejfájás volt, ami nem is a szülés másnapján, hanem az utána napon ért utol, ronda migrén, infúzió, 5 literes ivások, kávé, kóla, ez ment napokig. Tulképpen ezért jöttünk kedden, a gyerekek miatt már hétfőn is jöhettünk volna. szopiznak, alszanak, kicsit sárgák, de nem vészes.
Hát ennyit "röviden", ígérem képek is lesznek, csak még nem ugrottak át az én gépemre!
Claire
claire

sziasztok!

Clárikáról még mindig semmi hír!!! :?

Nálam: éjjel nem aludtam... reggel 8- kor NST, 50%-os keményedések, baba jól van... a spontán keményedések folyamatosak... fájni nem fáj, de 15 percenként jönnek!!! készülődünk mi is nagyon ezek szerint!

Limo akkor holnap lehet Neked is csúszik az indítás??? lehet, hogy hétvégén én is csatlakozom hozzátok! jövök folyosón szülni!!! :wink: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Woody köszi:-)

Lili is drága láttam a képet, nagyon szép kislány:-)) Imád hason aludni Bence is.

Claire szép szülésed volt, várom a képeket:-))

Tündi, hát akkor nemsokára kibújik a kicsikéd:-)) Drukkolok neked!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

"Megszületett ma 12.10-kor az én gyönyörű 3000g-os 50 cm-es kislányom! :D Hajasbaba! EDA-val is nagyon fájt! Clárika"

Hurrá!!!! Gratulálunk Nektek!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!!!!

Én még mindig itthon vagyok és sokk hatása alatt mivel minden második ember megkérdezi még most sem szültél meg,mindenki jön kérdezi megőrülök tőle!!!!Párom telefonja és az enyém felváltva csörög nah mi van megszült már!!!!És fel vannak háborodva miért nem,a párom főnöke a ki az uncsija is azt mondta ha ma nem születik meg akkor már ne is jöjjön csak hétfőn mert,hogy rendezvényük lesz a hétvégén,mondtam épp nah ha Lili rafinált egy kicsit is akkor tesz róla kedvezzen az apjának :wink: :wink:

Maccs Sucer köszi a drukkokat,amugy szerintem nálunk úgy van hogy kap minden pici antibogyót!!!!

Babaimi ügyesek vagytok nem vártátok meg az indítást gratulálok!!!

Calrika jó sokáig van bent szegényem remélem nem szenved sokat,csak sokáig huzzódik a tágulás,szegény remélem jól van!!!

Limo neked is mennek a drukkok és Évit üdvözlöm ha látod!!!!

Ircsi én is ezt hallottam a septoról ezért nem is idegesít amit leírtál hiába csinálják meg 36 hetesen attól még nem tuti,hogy szülés közben nincs jelen!!!Lenne egy kérésem már napok óta kérem tőled Katus fotót lehetne kérni :oops: :oops: :oops: lehet Lili látni szeretné mielőtt kibújik!!!!!Mint az anyukája is!!!!

Szilvás Enikőt is rég láttam!!!

Brik nagyon szép a picur!!!

Csillag remélem jól vagy!!!

Hát én várok türelmesen most felmosom szerintem nem sokára a lakást,ma egész nap mászkáltam a párommal,most hozott haza,felmosok és majd később leszek!!!Clarika nagyon drukkolok neked!!!!

És Claire,Clarika boldog névnapot!!!!

Kép
bévi

Én is gratulálok nekik sok egészséget és sok-sok tejcsit!!!!!Mire ide kerültem már Réka meg is született!!!!

Kép
bévi

Clarika!
Micsoda névnap!!! Gratulálok! Én is javasoltam ezt a dátumot az enyémeknek, de siettek :lol:
Claire
claire

Évilány! Látod, amikor visszatartáson voltál, írtam neked, h nyugi, ettől még kivárhatja a teljes idejét!!!! (Egyébként ha 2 lányunk lett volna, akkor a másik az Évi nevet kapta volna :) )C
claire

sziasztok.
csak bekukkantani jöttem, és BABAESŐ van. :-)
Gratu! babaimi, clárika. ügyesek voltatok.

én az igény szerinti szoptatást gyakorolom éppen. :-)
érdekes dolog, baba cicin, én bal kéz - egy újjal pötyögök.
A tejciért mindent. :-) ...hátha most lesz elég. Eni ügyesen és kitartóan szopizik, én is hozzáteszem a magamét. :-)

szilvás76

Sziasztok azta mennyi baba nyomon sem tudom követni csak a táblázatból !!!!

Élőszőr is minden babának és mamának nagyon boldog órákat és sok-sok tejcsit .Akik meg még egyben vannak azoknak meg türelemt és sok-sok kitartást !!!

Lányok esélyem nincs végig olvasni annyi minden történt ez alatt a pár nap alatt !

mi jól vagyunk Bencike győnyörű kis szív tipró a nyakába lóg a haja
Vendég

A szülést gyorsan leírom :) és mutatok képet is :9

2010.08.07.-én délelőtt bementünk a kórházba nst-re semmi fájás semmi jele hogy ma szülés minden jó volt igaz 2 ujjnyira nyitva voltam de amúgy semmi de az nst eredmény fájásokat jelezett amiket én nem éreztem na sebaj felajánlotta akkor az ügyeletes doki ha akarom megrepeszti a burkot és megindul majd a szülés valamikor 6-8-de akár 10 óra múlva ezt nem tudni előre azt mondtam oké legyen vállalom ha nem veszélyes a picire és nem lesz belőle császár . Beöltözöttünk apával elrendeztük amit kell papír munka stb megkaptam a beöntést :? és 12:50 kor megrepesztették a burkot és onnantól vártunk jöttek is hipp hopp a fájások egyre erősebbek akkor megkaptam az antibiotikumomat vénásan a szívemre 5 -szőr szúrtak durrantották el az erem mire sikerült beszúrni az infúziót :( párom közben sík ideg volt már miután lefolyt az anti bió. lekötöttek infúzióról na akkor elfolyt a magzat vizem és jöttek a toló fájások lányok se oxit. se tágítózselét semmit nem kaptam csak simán mint régen a bába asszonyoknál úgy szültem kerek 3 óra alatt de az útólsó időkben kegyetlen fájdalmaim voltak de a 3.tolófájásból kin volt Bencikém :) párom rettentően sokat segített nekem azzal hogy ott volt és támogatott végig ezt el sem lehet mondani .Aztán utána kijött a lepény kinyomtam de közben már egyfolytában csörgött a telefon hívtak a család hogy mi van és a pici fiam képzeljétek miután meglett Benci de a lepényem még ben volt hívott és SÍRVA azt mondta anyukám édes anyukám jól vagy ugye akkor megnyugtattam de közben elkezdtek varrni na azt sem egy piskóta volt mindent éreztem ott is ráadásul duplán mert mikor végzet volna sorban elszakadtak a felszívódó varratok és újra kellet akkor utána elfogyott a felszívódó és simával fejezte be így lett 2 varratom . De azt mondom megérte miután letelt a kötelező 1 óra megfigyelés felkeltem elmentem pisilni és olyan éhes voltam hogy bár mit megettem volna csak étel legyen :) amikor lejárt az idő elvitték bencit engem a kórterembe vittek .Na de én nem maradtam felkeltem és este 9-ig mászkáltam és beszélgettem a látogatóimmal .

Hát ennyi röviden

KÉPEKET CSAK G-RE TESZEK DE ODA MINDENT A SZÜLÉSTŐL ELKEZDVE A MAI NAPIG RÓLUNK :) BOCSI LÁNYOK ÉRTE .
Vendég

bocsi lányok csak 5 db tudtam feltenni mert a pici felkelt most rohanok szopiztatni mert szétdurran már a cicim :) pedig fejem napi 4 dl már :) az mellet még eszik a manó :) na legyetek jók és vigyázzatok magatokra és a babákra :)
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem tudtam visszaolvasni :)

Köszönjük szépen a gratulákat!!!! Gratulálok én is mindenkinek és sok boldogságot, egészséget kívánok.... és persze tejcsit!

A szülést majd megírom g-n, ha lesz idő, egyelőre behavazás van és sok fáradtság.
Tivadar egy igazi kis tündérke!!! Annyi de annyi puszikát kap, hogy még életemben nem osztottak ki ilyen sokat és ekkora szeretettel...

Remélem mindenkivel rendben van minden.... sajnálom, hogy nem tudok visszaolvasni a grafomán klubban :)

Bemutatom nektek Tivát:

Kép
szilvi35

Clarika
Sok szeretettel gratulálok!
Szép névnapi ajándék!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody
Tejgyűjtő kagyló!!!!!
Szerintem, a betét nem annyira jó... felszívja a tejet... áztatja a bimbót... baci, gombatenyészet...

Gyönyörűek a gyerekek!!!!!

Most kicsit el vagyok havazva... itt van Chicago-ból a hugicám a csokitojásaival :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi, Tiva gyönyörűűűűűűűűűűűűségességesssssssssss!!!!!!!!

Megyek a G-re, megnézem mini Vanillát :-D

Hát ő is nagyon tündér....!!!!

Kép
xtina75

S íme a kis édes manókánk!
Kép

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado nagyon szépséges!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sok kis augusztusi hulló csillag, olyan szépek, hajasak, kopaszok, kisebbek, nagyobbak, és mind gyönyörűek! C
claire

Babaimi!!! Illetve Apuka!!! Nagyon szép ez a Fanni-baba!!!!!

GRATULÁLOK MÉG EGYSZER!!!!!!

Kép
xtina75

De csoda szépek!!!!!
Babaimi,Vanilla gyönyörű sok egészséget nektek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Clárika!...Óriási gratuláció, és sok boldogság a picurhoz!

Bévi!.....Köszi!!! :wink:
limo73

Vanilla, ez nem semmi szüléstörténet, nagyon bátor voltál! Nem lehetett könnyű! Mindjárt megnézem én is kisbabátokat gén és oda kommentelek!

Szilvi, Tiva csudaszép! Simán megmondanám, hogy kisfiú! Ha lesz kis időd (pár hét? :)), és megírod a szüléstörténeted, én nagyon várom.

Babaimi, elképszetően széparcú ez a gyerek :)! Frankón gyönyörű a szája-orra-szeme, formás kisbaba!

CLARIKA, GRATULÁLOK! HATALMASAT GRATULÁLOK! ÖRÜLÖK, HOGY MEGSZÜLETETT A PICI BABÁTOK! Épülj fel hamar, sok puszi

maccs01

Tündi, drukkolok! :wink:

Tina: "mini Vanilla" - cuki duma, tökre vigyorogtam :)

Clarika, Claire, Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

maccs01

Claire, a szüléstörténeted tetszett! Jó nagy babák lettek, így együtt nem lehetett könnyű a pocakban velük, de majd most :):):) Ikreknél azért bevált a csaszi, és nem is lett volna jó esetedben a sima, örülök, hogy egészségesek vagytok!

maccs01

Szép jó estét kívánok mindenkinek!!
A topik le van lassulva hisz vagy kórházban vannak a friss mamák vagy babáznak otthon,vagy már a nagyokkal vannak teendők,vagy még messze a szülés és aktívkodnak,én meg időközben beparáztam a szüléstől,hát szerintem az eszemre menta várakozás,félek soha nem éreztem ezt,most meg elkezdtem parázni a fájdalomtól,nah de próbálom magam nagyon hamar össze szedni,képzeljétek Lili délután óta nem áll meg csak mozog egyfolytában,reggel 8-ra megyek dokihoz ha nyílt a méhszáj akkor veszi a magzatvizet kíváncsi leszek!!!

Szilvi35 hát ez a kis krapek egy tünemény annyira gyönyörű ő is!!!Várom a szülés történetet én is!!!

Limo ezer drukk neked nem lehet könnyű ott bent együtt érzem veled,bár te bent én kint de szerintem ugyan azt érezzük már,ügyelj magatokra!!!!!

Maccs remélem jól vannak a gyerekek olyan jó,hogy mindenhez hozzá tudsz szólni ez tetszik nekem!!!!!!!Sok tapasztalatra vall!!!!

Kép
bévi

Jó reggelt,

Bévi, ne aggódj, repülő fent, baba bent nem marad!!!! :lol: Mindjárt Te jössz, most már akármelyik pillanatban, és túl leszel rajta!!! Fájdalom: én még nem szültem, de pár trilliárdan már túlestek rajta, és nem panaszkodnak annyira...!!!! Erre gondolj, meg arra, hogy lesz egy kisbabád!!!!!!!!!!!!!!!!! Fel a fejjel!!!

Kép
xtina75

Sziasztok!

Szilvi, Babaimi, Vanilla gyönyörűű gyermekeitek vannak. Gratulálok nektek!!:-)

Vanila ügyes voltál, szép szülésed volt:-))

Clárika a legszebb ajándékot kaptad, Jó egészséget, Sok Boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok Nektek!
Várjuk a beszámolót és a képeket:-))

Mi jól vagyunk, eszünk rendesen és alszunk, már nem etetek csak ciciből, megtaláltuk az ideális pózt:-)) Ha valaki látná, biztos kiröhögne minket, de úgy legalább csak kicsit fáj és szerintem az is nemsokára elmúlik:-)) Este csak egyszer kelt fel Bence 1kor keveset evett és bealudt mellettem:-) Utána csak reggel 5kor kért enni, most alszik:-))

Bévi nemsokára kibújik Lili:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

sziasztok!

Limo ezer drukk mára!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Köszi jól vagyok,bár 2 napig depis voltam...minden összejött és a hormonok még igencsak dolgoznak bennem :(

Utólag is Boldog Névnapot az érintetteknek!

Clárika-Gratula Réka babához! Ügyes voltál!!!Sok Boldogságot,jó egészséget...sok tejcsit :) :wink:

Limo -megy a drukk!!!

Szépségesek a babák :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárikát beírtam a "kicsi táblázatba"... :)

Szép névnapi ajándék Clárika :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Éviékről valami hír?hazaengedik őket ma?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

helló Csillag! Babaimi is megszült tegnap! őket is írd be lécci!!! már alig maradtunk 2 in 1!

Kép
gtunde75

[quote="brikancs"]
írta:
brikancsMi jól vagyunk, eszünk rendesen és alszunk, már nem etetek csak ciciből, megtaláltuk az ideális pózt:-)) Ha valaki látná, biztos kiröhögne minket, de úgy legalább csak kicsit fáj és szerintem az is nemsokára elmúlik:-))
Brik

én kíváncsi lennék arra a pózra! hátha nekünk is beválik majd! 8) :lol:

na, már be is indult a fantáziám! látlak magam előtt, ahogy négykézláb a hátán fekvő gyerek szájába lógatod a cicit!!! :lol: :lol: :lol: jobb ha leírod hogy csináljátok, mert képes vagyok mindenfélét elképzelni!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!!!

Reggel voltunk dokinál minden rendben,Lili úgy döntött még marad egy ideig,doki szerint el van számolva,azt mondta a héten nem szülünk még!!!Volt uh is és feje még elég magasan van,lepény2-3 fokban érett normális magzatvíz,nagyon ügyes baba volt megdicsérték uh-on mert minden mutatott ahogy kellett,erre a szülésznőm megszólal,meg okos is mert nem akar kibújni!!!Vasárnap kell menjek NST-re és jövőhéten valamikor be kell feküdjek ha akarok ha nem!!!!Áramlás jó azt is néztek,szóval Lili jól érzi magát köszöni szépen még marad kicsit!!!Jól mondtam,az elején az augusztus 20-ai tűzijátékot mi a kórházba fogjuk megnézni!!!!

Tina fájdalom nem is tudom neked elmondani,hogyan tört rám ez az érzés,és a szülésznőnek mondtam,azt mondta erre nagyon nehéz annak aki túl viszi mert aki időben megszül az is várja de egyszer csak érzi menni kell szülni és kész,de az aki túl hordja annak minden gondolata az n ah vajon mikor hogy stb,de most nyugodtabb vagyok láttam Lilit aranyos volt nagyon!!!!

Brik kíváncsi vagyok a szoptatós pózra és jó,hogy minden rendben veletek!!!

Limo ezer drukk nektek!!!

Csillag sajnálom a depit de ha könnyebb esetleg írd ki magadból nekem sokat sokszor segít ha elmondhatom!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Életjel!!!
Még mindig nem akar kimászni a kisvacak a zugából...
Az elmúlt 2 nap azzal telt, hogy hol itthon fetrengtem és Gábor maszírozta a derekamat, tegnap anyuéknál voltunk, akkor náluk fetrengtem és ő maszírozott...
szinte folyamatosan vannak még mindig a 10 perces fájások (most is)...de hol jobban fáj, hol kevésbé...csak elmúlni vagy rövidülni nem akar...meddig fog még ez így menni?! Tegnap viccesen már 10 perces Ilusnak hívtak, mert múlthét eleje óta szinte végig vannak fájások, de 10 perc alá nem akar menni sehogyse...

Valamelyik este is fürödtem jó meleg vízben, nem múlt el, de nem is sűrűsödött, megint hajnalra lett enyhe...én már kivagyok tőle...
a hüvelyem meg már szétszakad...Gábor azon röhög már, hogy lassan spárgában megyek...de olyan nem jó öszezárt lábakkal...
Baba is feszeng csak, folyamatosan érzem, hogy nyomja lefelé magát, tegnap szerintem dühös is volt, vagy sajátmagát püfölte fejbe, én nem tudom, de nagyon csapkodott odalent, alig bír már mocorogni...

Szóval ez van...azért nem vagyok, mert folyamatosan fájok, hol, így, hol úgy...ez azért milyen genyóság már, hogy lassan két hete görcsölök, gyerek meg sehol...még mindig nem az a bajom feltétlen, hogy nem jött ki, a kiírás szerint még van egy hete, de ha már nem jön, akkor ne tartson már a vajúdás része 2-3 hétig...nagyon fáradt vagyok már tőle...de nembaj, lesz egy gyönyörű babánk... :D

Ma megyünk megint CTG-re+UH-ra, és ma töltöm a 39. hetet...ennyit arról, hogy nagyobb, mint kéne...legalább jó súlyban lesz...

na, mindegy...nem panaszkodom tovább, de már tényleg csak nyűglődés itthon...tegnap kicsit már szerintem holtpontra is jutottam, este elkezdtem pityeregni - pedig nem nagyon szoktam depizni amúgy (ezt nem szereti Gábor, de azért vígasztalt), megnéztem magam a tükörben, hát rémesen daginak nézek ki...repedések a hasamon ugyan nincsenek( csak a pircing helyén 3db kb. 1cm-es, de az alig látszi), viszont a fenekem olyan, mintha zebrák vagy tigrisek közé akarnék beépülni vele...az nagyon gáz, fáradt vagyok, fáj mindenem, és ez tegnapra már sok volt...de jót tett a kis sírdogálás, ma már nem sajnálom magam annyira... :P

Na jó, tényleg elég belőlem...

Babaimi, Clarika...nagyon nagyon gratulálok a babák érkezéséhez! :)

Utólag boldog Névnapot is Clárikának és Claire-nek...

Tomika is tündéri nagyon...kíváncsi vagyok már Évi beszámolójára!

Szupik a szüléstörténetek is,jó olvasni mások élményeit...már várom a sajátomat, de ez van...bent biztos nem marad...:)
Kitartás mindenkinek, aki még egyben van!!!

Ilus

KépKép
badzsulka

Limo megy a drukk:-))

Tündi, Bévi,
Tündi ne gondolj olyan dolgokra :) :) :) :)
Én úgy csinálom, hogy van egy kanapénk ami mély oda leülök, a lábamra teszek egy kis párnát, hátam mögött két nagy egymáson támaszkodni a hátamnak, hogy ne fájjon, majd mellettem, ha bal ciciből etetek mellém rakok egy kispárnát és elé összehajtva még egyet, ami mellettem van hátul kispárna arra ültetem Bencét, bal kezemmel megtámasztom a hátát és megfogom a fejét, hogy ne kapkodjon, mert Bence nagyon kapkod. Így hiába ül oldalt Bence a feje mégis a cicimmel van szembe és bele tudom így mélyen nyomni a cicimet a szájába, Elején egy ici picit fáj, ha meg rosszul kapja be azonnal kiveszem a cicit és újra beteszem. Na mindegy nekünk ez a póz vált be, rengeteg pózt olvastam, próbáltam, tök béna voltam sokat bőgtem, ami miatt kevesebb lett a tejem, de most már mondhatom eldobtuk a cumisüveget, kanalat, fecskendőt, poharat, csak cici van tegnap dél óta és nem fejek és eszik egyre többet.

Hát ez a mi harcunk volt a szoptatással. Mondjuk tudom, hogy nem sikerült volna ha Ircsi, nem segít. Köszönöm még egyszer neki, hogy biztatott és elmondta mi lehet a rossz:-))

Boldog vagyok végre újra:-))
Tejem is kezd jobban gyarapodni, igaz többet iszom, meg mától sörözöm is persze alkoholmentes Karamelzet fogom kipróbálni állítólag nagyon jó:-)) Nekem most kell, de gondolom ezt is elhagyom idővel:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: