Sziasztok!
Olvasok ám, amikor tudok, de csatlakoznom kell Lunához, durva dolog éjjel-nappal két óránként etetni.
Meg közben rohanni Levi után, aki kb egész nap "jönőzik" meg "anyízik". Utóbbi én vagyok, előbbi meg abból jön, hogyha hív, mindig azt mondom, hogy jövök, ebből Ő leszűrte, hogy a gyere helyett jönőt mond.
Na, persze ha megkérdezem tőle hogy ki az a Jenő, akkor azonnal elmosolyodik és közli, hogy "deje" (gyere).
Iszonyú édesek tudnak lenni ahogy elkezdenek csacsogni, nem is gondoltam volna.
És mekkora aranyköpései vannak, többgyerekesek, Ti jegyzeteltetek anno? Mert én a hasamat fogom néha.
Vok, hízás: azzal nincs gond, mert 3980 volt születéskor, 3710re fogyott le, most meg 4960 volt tegnap. Brutál, csak néha rángatja a cicit, nem hajlandó bekapni, két napja is egész nap ezt tette, olyan volt, mint aki nem is eszik. Én beparáztam, jót veszekedtünk apával, hogy akkora azonnal kórház, mert cikkek szerint sajna tesók között gyakoribb ez a szűkület vacakság, de estére 80at hízott, szóval csak túlparáztam. De a 12. hétig úgyis ez lesz....ha rosszabb napunk lesz, akkor tuti falra mászom és rettegek.
Klau, van rugis kendő 11kilóig, francia, 5 méteres egyenméretű, de ezzel minden megköthető a hossza miatt.
De ha nem ezt választottuk volna sógornőmmel az állítólagos könnyebb köthetőség miatt, akkor nanduzunk mi is.
Szóval hajrá.
És mei tai örök szerelem, de tényleg még picik hozzá. De ha van rá keret, ne hagyd ki.
Luna, Heny, belinkelitek a rezgős, zenélős pihiszéket amit vettetek? Talán azért jobb mint a hinta mert könnyebben mozdítható, nem?
Csak mert Zéti a sima pihiszékben nincs el, lehet hogy lecserélem egy rezgősre....hátha....mivel ez az ölbebabaság kicsit nehézkes egy kétéves örökmozgóval.
Csilláék haza? Juj, erre nagyon kíváncsi vagyok.
Folti, miért töröltél?
Geo, szopi?
Megyek, eldőlök, még van fél órám kb.