A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ircsi, házassági évforduló közeleg? :roll: Isten éltessen benneteket! Nekünk 5-én volt :)

bekri

Sziasztok!!!

Ma egész nap csak tengek lengek és a zárt méhszájam jár a fejembe,és már vagy 10 -en hívtak nem -e szültem meg és annyira nem jó érzés,hogy őszinte legyek,mert várom nagyon én is,és mikor felhívnak nah mi újság egyben még??Mikor mondom igen akkor óóó hát mikor akar már,mintha én tehetnék vagy esetleg ő róla!!!!Ma megint doki 5-re megyek vagyis visz a párom!!!Meglátjuk tud-e magzatvizet venni mert ha nem akkor még mindig zárt és ezek a fájások amik vannak eddig is voltak nem nyitották ki,akkor ma sem nyitják!!!

Dia csodállak,hogy ennyit bírsz hisz császár volt az után nehezebb a regenerálódás azt mondják,én is gondolkoztam rajta takarítani kellenede nincs kedvem,mosógép az megy megint!!!

Sucer drukk az menni fog nyugi mindig lesz aki gondol a másikra!!!!!

Maccs nem úgy néz ki szülni fogunk!!!De úgy legyen!!!

Bea még sok boldogat nektek!!!!!

Kép
bévi

Bekri pihenek is ám. Délutánonként még szundikálni is szoktam :) Mondjuk ma nehéz lesz kivitelezni Bence mellett, mert ő ugye már nem alszik, de akkor is lefekszem majd ide a nappaliba legfeljebb olvasgatok.

Ide engedem elsőszülöttemet, had játszon kicsit, addig összedobom a kaját meg kiteregetek.....

királylány

Vanilla,Szilvi35 nagyon várom már a beszámolótokat és a képeket!!!!!!
Ircsi nekem Katus hiányzik szóval ha lehet kérni képeke!!!

Szilvás,Dia,Csillag,Bea,Brik,és az IKREKRŐL is akit kihagytam ezer bocsi de már többen vagytok mint gondolnátok!!!És az én agyam szita még!!!KÉPEKET TŐLETEK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Jah és képzeljétek mondani kell a kórházban fiú és lány nevet is,hát mi most bajban vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: fiú néven nem is gondolkoztunk,tegnap mondtam a páromnak mi legyen,hát ő nem tudja hát Lili lány minek fiú név mondom akkor megmondjuk legyen Lili ha lány ha fiú!!!!!

Kép
bévi

BÉvi, magzatvíz akkor folyik, ha a belső is nyitott, vagy valami ilyesmi. Ha tudná nézni doki, akkor már el sem jössz onnan csak kettőbe :) Szerintem.
Én drukkolok! Ilyenkor már egyik óráról a másikra óriási változások történhetnek a kismamával!
Mosol. :lol:

maccs01

Maccs nálunk ez minden nap nézik,ha nyitott a méhszáj akkor néznek magzatvízet minden rendben van-e vele!!!De az még nem jelenti azt,hogy szülsz is legalább is van aki egy hétig is járt és semmi!!
Tegnap történt egy dolog ami kicsit meglepett,a szülésznő megjegyezte mi lenne ha császár lenne,mivel teljesen zárt méhszáj és hüvelyi folyást sem tudja most doki kezelni,majd csak ha megszültem,miért nem beszélek vele,nem akarom igazság szerint,mert Lili megfordult 8 hónap után nem faros,bár tegnap uh úgy láttam nincs még behelyezkedve mintha néha máshol is lett volna a kis feje,de akkor sem,lehet szenvedek órákat és császár lesz,de nem tudom,nem akarom azért legyen császár mert én azt kértem ez olyan fura nekem,miért nem mondják akkor azt,hogy jobb lenne a császár,ez és ez miatt mert igy Lilinek is jobb ilyen elé állítani az embert!!!Most legyek okos nem tudom eldönteni!!!

Kép
bévi

Kerek perec beszélj a dokival, hogy látja, mi a legjobb a helyzetedben. Ne felejtsük el a szemölcsös fertőzésedet is, mert attól, hogy nincs sz., még ott van a vírus (vagy ha nincs sz., akkor az nem aktív?). Ne parázz a csaszitól, attól még szülhetsz másodszorra simán, csak nagyobb orvosi ellenőrzés mellett és kistesóval is többet kell várni a méh regenerálódása miatt. Ez totál a te döntésed, ha a doki nem látja másképp.
Annak függvényében, hogy mit mond a dokid, ülj le és higgadtan gondold végig. Amiben megnyugszol, az legyen, hogy később ne hibáztasd magad ezért v. azért.

maccs01

Maccs igazad van teljesen,én is félek tudod a fertőzés a szemölcs igaz nincs már,mert kezeltük és elmúlt,de a vírus ott van attól van a folyás,és ezért nem is kezeli a doki mert nincs mit tegyen hiába ad rá bármit nem ezek kellenek rá amit adhat babával meg nem szedhetem,ezt mondta,a másik félek attól hogy nem csináltak 36 hetesen knet vételt,és nem is kaptam még semmi antibogyót,jó lehet szülés után kapok majd,de mi van ha akkor már késő,nagyon nehéz,ha jobban bele gondolok simán bevállalnám a császárt most is mondom nem a magam hanem a Lili érdekében,hogy neki ne legyen semmi baja ezektől amik nekem vannak!!!A másik meg az ami vissza tart,hogy megfordult és úgy érzem ez egy jel volt nekem hogy ő így akar születni!!!De ma megkérdezem a dokit,hogy ő hogy látja hogy lenne nekünk a legjobb ha Lili hogy születne,megkérdezem,jó lehet rosszul döntök mert ő a saját érekeit fogja nézni neki hogyan kényelmes mert érzem azt van egy ilyen a szülésznő kijelentésében,de megkérdezem!!!!!!!!És még akkor is dönthetek úgy gondolom!!!!

Kép
bévi

Jah és második babát már nem akarunk,jó ezt is így durva kijelenteni,de mi neveljük a párom 2 nagy fiát egy közöst szerettünk volna mivel köztünk van 14 év így már nem szeretnénk emiatt sem másodikat!!!!

Kép
bévi

Valaki tegyen fel egy babaképet, elvonási tüneteim vannak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Kép

királylány

Éljen!!! Köszönöm! Gyönyörű!! 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Édes!

Nincs újabb baba?

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

Babaimi nektek is pénteken indítanak, ha addig nem jön a baba???

Kép
gtunde75

Tünde, eddig úgy volt, de tegn. mondta a dokim, hogy csüt.du.

babaimádó
Kép
babaimado

Na jó....tegnap elnéztem valamit...... :D

DE mostmár hatalmas gratula Barbinaaaak!!!!!!!!!!!!! :lol: Kép

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Sziasztok!

Dia, GYÖNYÖRŰSÉG!!!

Látom, nincs újabb baba!

Holnap du. védőnő, este doki. Védőnő már hívott ma, h egyben vagyunk-e még. :shock:

Bévi, nem könnyű döntés, de mindenképpen beszélj a dokiddal!

Babák nagyon szépek (meglestem ám őket!).

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bévi, ne a szülésznő célozgatásaira hagyatkozz, szerintem. A dokinak kellene határozottan állást foglalnia. Nem hiszem, hogy még sose fordult elő hasonló eset a történelemben :roll: Kérdezd meg, ő mit tenne és miért.
Én se tágultam az elején, szombattól rendszeres keményedéseim voltak, hétfő hajnal kettőtől pedig 6-7 percesek. Még hétfő reggel is csak 1 ujjnyi, hátraeső, éretlen méhszáj. Mindenki császárt mondott, összes doki és szülésznő, aki látott.
De láss csodát, kedd reggelre bő két ujjnyi lett, és indulhatott a dolog! Utána 4 órán belül meglett Bálint... Gmailen lehet nézegetni, a többieknek mondom :wink:

bekri

Dia, Maccs, Bévi,
köszi aranyosak vagytok! Csak nyűgi vagyok már pöttyet, ezért elnézést! Tudom mindenkinek megvan a maga gondja, baja, feladata!

Dia,
igen kész vagyunk, csak becartak a gépeink, így nem tudtam képeket föltenni az eredményről. Pihenni nem nagyon szoktam, ma is főztem, takarítottam, mostam, hogy minden okés legyen. Meg hátha meghatja a gyermeket odabent, anyuci ténykedése. Eddig 0 reakció :lol: :lol: Nagyon szép babuci Áron :)

Bévi,
nekünk lánynevünk nincs..... nem is tudom mit fogunk mondani..

Maccs,
igen mingyá szülinap :) :) . Minden évben tüzijátékkal :wink: :wink: . Napra pontos babaként érkezett az én kicsi lányom 7 éve, lehet, hogy az öccse is erre pályázik :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia
Nagyon szép Áron!!!!
Neken nem takarítani, hanem inkább pihenni kellene!!!!
Nincs 2 hete, hogy átestél egy nagy hasi műtéten!!!!!! És a terhesség okozta elváltozásoknak is vissza kell alakulnia a szervezetedben!!!!!!
Vigyázz magadra!!!!!!

Bekri
Sok boldog együttes évet kívánok nektek!
(14-én lesz a mienk)

Kismamiknak kitartást!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lombikbaba, előre is sok boldogságot. Én akkor másutt leszek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Holnaptól ígérem többet jelentkezem. Férjem eddig szerencsére itthon volt, és ilyenkor nem igazán szoktam netezni, bocsi. De sajnos holnaptól visszamegy dolgozni.

Szeretnék először Gratulálni mindenkinek!

Claire, Szilvi, Vanilla, Katka, Bmass, Évi, Barbcsi

Mindenkinek, sok boldogságot, örömöt és tejcsit kívánok!

Velünk minden rendben, Lili drágám nagyon rendes baba. Talán annyi van, hogy éjjel az első szopi után nem akar visszaaludni. Akkor a következő etetésig, mindig felsír a drágám. De ezért napközben alszom egy kicsit.
Napközben is sokat alszik, igazából talán majdnem egész nap. De a védőnő mondta, hogy ez a sárgaság miatt is van. Hiszen, a kórházban az egyik nap kék fény alatt is volt, de szerencsére a vérvétel eredménye nem volt olyan magas, ezért nem kellett bent maradni.
Most ébredezik a drágám, nagyon édes. Szerintem mennem is kell, bocsi!
Mi teljesen el vagyunk olvadva, nagyon-nagyon vártuk már ezt a kicsi lányt! :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Clárika merre vagy??? tán csak nem hatásos volt a terhelés????

Kép
gtunde75

Sziasztok megjöttem!!!

Hát semmi változás teljesen zárt méhszáj és nem néztek magzatvizet a zárt méhszáj miatt,Nst tökéletes semmi fájás!!!!!

Bea nem hagyatkozom én csak úgy a szülésznő döntésére persze a doki véleménye az első!!!

Sucer érthető érzékeny vagy én is az vagyok nekem is kellene tevékenykedni lehet jobb lenne,holnap meg is ejtek egy kis főzést,mert 2 napja nem főztem csak már nem nagyon van kedvem hozzá,egész nap csak fekszem szinte!!

Dia a kis krapek gyönyörű!!

Babaimi akkor holnap a nagy nap nálatok ez szuper sok sikert neked,és szurkolunk majd ezerrel!!!!!

Woody nem csoda el vagytok telve Lilivel ez természetes!!!!!!

Ircsi Katus elvonási tünetem van hiányzik nekem
:lol: ha lehet ilyet kérni kérek képet!!!!! :wink: :wink: :wink:

Csillag remélem ti is jól vagytok!!!

Nekünk pénteken kell menni reggel 8-ra!!Most egy nap kimarad,megvizsgált megint nézet méhszájat hát vagy el vagyok szokva vagy nem tudom elég hülye érzés ez,nah de a java most jön majd!!!Megkérdeztem tőle,doktor úr szerint nekünk mi a lenne a legjobb várjunk a sima szülésre vagy császározzunk,minden folyást mindent bele véve a dologba,és azt mondta várjunk mindenképp még!!!!Ja és képzeljétek itt 14 napot várnak túlhordással,atya ég!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
bévi

Bababimi nem tudom jössz-e még de egy nagy kalappal neked holnapra és könnyű szülést nem tudom nem alszom-e el csak azért írtam le megint :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és tessék üzenni ha megszültél!!!!!!!!Drukkok mennek!!!!!!!

Kép
bévi

Babaimi, én is drukkolok, sok erőt holnapra, pussz!

BÉvi, lefektetés után írok. Addig is puszik!

maccs01

Köszi nektek. Du.kell menni 4-re, így sztem éjjel, vagy reggel lesz belőle valami. Apa majd ír nektek.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi szupi! drukkolunk! :) és várjuk a híreket!

Kép
gtunde75

Barbcsi írt: jól vannak, ha minden rendben lesz továbbra is akkor szombaton mehetnek haza. Bence ügyesen szopizik, de a hangját azért már megmutatta :lol:

Most megyek aludni, Áron nemsokára ébred ismét.... :D Köszönöm a dícsérő szavakat, mi sem tudunk betelni vele. :D

királylány

Babaimi!....Sok-sok+++++++++++++++++++++++++++++!
limo73

Sziasztok!

Évit sajnos nem tudtam meglátogatni, meg a kis Tomit se tudtam megnézni, mert nagyon fájt neki, így mondta, hogy bocsi, de feküdne inkább.
Persze megértem.

Így Limoval futottam össze az udvaron! :)
Hatalmas dinnyéje van, és szép gömbölyű :)

POSE-n azt mondták minden rendben, bár a pulzusnál volt hogy nem írt a gép pár mp-ig.... szerintem ez nem normális, de lehet, hogy tévedek...multkor is így volt.... elötte sose történt ilyen.
Azt mondták, csuklik a gyerek, de én nem éreztem.... :shock: :shock: :shock:

Remélem csak túlreagálom a dolgot.

Nálatok meddig tart az NST vagy a POSE akinek van már????
Én egyiken se voltam 15-20 percnél többet....

Ma mentem nagymamámhoz utána, meg rendeztem a tulajjal az anyagiakat.
Ott időztem 3 órát, jót beszélgettünk. :)
Aranyosak voltak, mondták, hogy ha bármi van (mert párom reggel 8ig melózik), nyugodtan hívjam őket :) (73 és 77 évesek)

Sucer
Szerintem én fogok legkésőbb szülni....
:lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Dia, Áron csudaszép!

BÉvi, nem értem, hogy miért húzza az időt. Főleg, hogy streptora sem küldött el, mégis hüvelyi szülés lehetősége van... azért ez nem játék. Ha csaszis lennél, úgy tudom, akkor nem számít, de így! Persze, az ember bízzon az orvosában, egyértelmű, csak nem értem, főleg, hogy még esetlegesen 2hetet ráhúzol. Legalább a str. kenetet levehetné, hogy azzal se hozza rád a frászt. Antibiót nem szedettek veled nem?

Az, hogy megfordult a baba, nem feltétlen jel - bár ahogy gondolod -, tény, hogy sokkal kényelmesebb a kisasszonynak, jobban elfér :)

BÉvi, kívánom, hogy mihamarabb megszülessen kislányod egészségesen, és az egész mizéria, aggódás a múlté legyen!!!

maccs01

Clarika, mindig van "sereghajtó". Sosem lehet már tudni, hogy kinek mikor indul be (kivéve a programozott) :) A lényeg, hogy jól legyetek, Te és a Babád!

maccs01

Hmmm....
Asszem erősödő 5 perces fájásaim vannak.....
Mennyi ideig mérjem a rendszerességet?

Mert akkor ugrasztanom kell valakit, mert a párom dolgozik.... :?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika de izgalmas,szerintem egy óráig kell hogy rendszeres és erősödő legyen,de már nem tudom pontosan!!!Hisz én tapasztalatlan vagyok!!!

Maccs köszi az aggódás septo szűrés ebben a kórházban senkinek nem csinálnak durva de ez van :? császár úgy gondolom ha a maga kényelmét nézné már megcsinálta volna,hisz neki ez lenne a kényelmes,megcsinálni mikor ő rendel,de azt mondta várjunk vele még szerintem nem húzza ő 14 napig ez csak a protokol eddig kellene,volt ma ott egy csaj kicsit sokkot is kaptam tőle,ismerem amugy,első babát császárral szülte mert nem akart szülni :shock: :shock: :shock: mert az fáj,és tök szerencséje volt mert semmi baja nem volt császár után,azt mondta ő most sem akar szülni neki császár kell,és a dokim megcsinálta neki az elsőt is és ezt is megfogja,szóval nem gondolom ha nekünk az lenne a legjobb akkor nem tenné!!!Mondta a szülésznőnek is az elején nálunk a folyás az folyamatos volt terhesség alatt,szóval tisztában van vele,majd biztos szülés után kap picur valamit,bíznom kell b enne,és valahol örültem azt mondta nem császár,mert így nem arra hajt neki legyen kényelmes és ez megnyugtat,mondhatta volna azt is hogy ekkor vagyok ügyeletes jöjön be és megcsináljuk,de azt mondta várjunk türelmesen,és meglátjuk mi lesz!!!!

Szülés remélem hamarosan beindul,lesz valami front állítólag,nah kiváncsi vagyok!!!!!

Kép
bévi

Maccs de nagyon jól esik,hogy foglalkozol velünk és féltel bennünket és remélem igazad lesz nem lesz gond,a septo szűrésen azért nem izgultam mert több száz nő szült ott és azoknak sincs gondjuk nekünk se lesz,és szülésznőnek szólok szülés előtt is,hogy erre ügyeljünk!!!!!!Próbálok pozitívan gondolkozni mert elég aggódós vagyok!!!!Nah de nem lesz itt semmi gond,Lili ügyes csaj :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

BÉvi :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

maccs01

Elfolyt a vizem!!!!!!!!!!
Nővérem úton van!
Szorítsatok, hogy ne fájjon nagyon!

Puszi

Clárika
Kép
clárika

Clarika, én nem tudom a választ. Ha nem vagy biztos, akkor inkább menj be a kórhába, max. hazaküldenek, de legalább megvizsgálnak, meg ctg-t csinálnak. Inkább vaklármára bevonulj, mintsem későn indulj.

maccs01

Bakker! De jót írtam :)
Nagyon-nagyon szorítok, kitartás, biztos fájni fog, de aztán mindenért kárpótol a babád!!! Jó, hogy a nővéred lesz Veled! Ügyesen! Drukk megy ezerrel!

maccs01

Sziasztok,

Babaimádó üzenetét küldöm: 1 IN 1 !!! MOST MÁR TÉNYLEG!
Ma éjjel megszületett a picurka, baba és mama jól vannak!
Nagyon boldogok vagyunk, sírtunk, nevettünk, reméljük minden OK lesz. Puszi mindenkinek, s nagyon köszönjük a sok szorítást, drukkot, a ránk gondolást!

Üdv,
Babaimádót és most már a kis Babaimcsikét is imádó voltam...

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Babaimádó ezer gratula Nektek!!! Az apukának köszönjük a jó hírt! esetleg méreteket és babanevet kaphatnánk? :wink: :lol: :lol: :lol:

Clárika nagyon drukkolok!!!! tyűűűű! mi volt megint éjjel!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Barbcsi, Babaimi, gratula a babákhoz, és talán már Clárikának is, csak még nem jött a hír! :)

sok boldogságot az újdonsült családoknak, és sok sok tejecskét a babáknak!

sophie27

[quote="babaimado"]S írta:babaimadoziasztok,

Babaimádó üzenetét küldöm: 1 IN 1 !!! MOST MÁR TÉNYLEG!
Ma éjjel megszületett a picurka, baba és mama jól vannak!
Nagyon boldogok vagyunk, sírtunk, nevettünk, reméljük minden OK lesz. Puszi mindenkinek, s nagyon köszönjük a sok szorítást, drukkot, a ránk gondolást!

Üdv,
Babaimádót és most már a kis Babaimcsikét is imádó voltam...

HÁT BŐŐŐŐGÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

GRATULA!!!!!!!!!!

Kép
xtina75

Babaimi
Nagyon sok boldogságot!

Clarika
Hajrá!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire, Clarika
Nagyon boldog névnapot!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Babaimádó, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A KISBABÁTOKHOZ! GRATULÁLOK MEGSZÜLETÉSÉHEZ! SOK TEJCSIKÉT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!
Apuka, köszönjük a hírt. Lécci-lécci nevet és méreteket please :) Nagyon kíváncsiak vagyunk :lol:

maccs01

Sziasztok,

Babaimi,
gratulálunk a pici babához!!! Jó egészséget nektek!!! Na csak nem várta meg az indítást a kis manó :wink: .

Clárika,
nagyon mennek a drukkok neked!!!!!! Remélem már a karodban tarthatod Réka babát!!!!! Boldog névnapot!! Méghogy utolsó leszel :wink: :wink:

Claire,
neked is boldog névnapot kívánok!

Bévi,
neked is mennek a drukkjaim!!

Tünde, Bols, Ilus,
mi mikor szülünk?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia,
köszi a híreket Barbcsiékról, örülök, hogy rendben vannak!

Woody,
jó, hogy ilyen szépen alakulnak a napjaitok Lilivel!

Bévi,
nálunk szűrik a sztreptót, tegnap fejeződött be az 1 hetes antibiotikum kúrám. A kiskönyvem elejébe beletűzte a dokim a leletet, hogy pozi lett a teszt, mert állítólag ez nagyon fontos. a baba miatt. Bár azt is mondta, hogy sok helyen nem szűrik ezt, de az okát nem mondta. Az ilyen helyeken állítólag automatikusan kapnak a babák antibigyót, Maccs lehet hogy így van?

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: