Na sikerült nekem is benéznem végre. Tegnap sikeresen befejeztük mostmár a gyereksarkot. Mihelyst tudok, teszek fel majd képet is. Egyedül az ágynemű hiányzik, de azt majd csak ha a kicsi hazajön, akkorra tesszük be.
Gigi!
Jó ötlet.
Szörnyű, hogy mindenki előzni akar 
Ejnye, a férjecskéd nagyon rossz. Vagy inkább lustácska kicsit?
A kiírásig csak 4 nap? Ez nem semmi
Mindent bele mostmár
Kíváncsi vagyok már, mikor bújik ki a kismanód
Dia!
Nagyon szép a babaágy így feldíszítve. Tetszik nagyon. Ez a menüsor nem semmi. Olvasás közben megéheztem már
Györesz!
Még mindig azt mondom, hogy előbb-utóbb minden a helyére kerül majd, meglátod. De az feltétlenül jó ötlet, hogy kicsit hazamész, legalább te is tudsz gondolkodni. Addig is küldök egy hatalmas nagy ölelést meg extra puszit. Vigyázz magatokra nagyon.
Márti!
Pihenj sokat, azért még korai lenne, ha kibújna a kicsi. Bár látom, nagyon arra törekedsz, hogy megelőzhess
Bringa!
Melyik kórházban fogsz szülni? Nem láttam a híradót. Üdv a finiselők között, mostmár gyorsan fognak telni a napok nagyon, meglátod
Saxi!
Boginak remélem semmi komolyabb nem lesz a lábával. Jobbulást neki. Miattad is, mert így tényleg nem fogod sokáig húzni.
Nektek nincsenek izomgörcseitek? Mióta nem szedem a magnéziumot mind a két vádlim szinte folyamatosan begörcsöl. Elég hülye érzés. Utálom nagyon. A végére mennyi nyűgöm kijön, döbbenet.
Puszi mindenkinek
Anikó 37+3

Hát nem lettem nyugodtt.