A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

lányom most akkora hisztit nyom a semmire,hogy így nézek: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

max azért nyomhatja a hisztit,hogy gyorsan ideültem írni nektek...

Kép
Kép
csibe83

Mi is olyan 6-fél 7ig tervezzük,hogy maradunk :wink:

Csibe! Ne is mondd,Lili most vágott le egy olyan hisztit,mert elhoztam a sütőtől,mert forró. Csak úgy rúg-kapál a lábaival és csapkodja a játékait :shock:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Fél7 az jó, mert akkor fél8-ra itthon vagyunk, akkor van a vacsi :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Húúúha, csak lesek, milyen hisztikről írtok :shock: :shock: :shock: .
Botond is felhúzza magát néha, olyankor felemeli a hangját, és csapkod párat a kezével. Ezt még könnyű "helyesen" lereagálnom, szóval remélem ennél nem lesz "durvább". ugyan régebben volt, igazi kiflibefeszülős hisztije, da arról leszoktattam :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor következzék a nyaralásbeszámolónk, akit untat görgessen :wink:

Vonyarcvashegyen voltunk életünk első közös nyaralásán, az első olyan nyaralásunkon, ahol reggel-este elénk tették a kaját, délben csipegettünk valahol....naggggyon bírtam és a mérleg sem hazudik :twisted:

Pénteken reggel indultunk, esőben ( eddig akárhányszor utaztunk a Balcsira, mindig esett). Először beugrottunk lellére a barátnőmhöz, onnan átmentünk Vonyarcra..Természetesen dugóba kerültünk, Hédi elég nehezen viselte az utazás végét. A szállásunk jó volt, bár kicsit zimmerferis volt a hangulata, de tiszta volt, kedvesek voltak, a kaja finom volt...szóval megfelelt. Hédi teljesen megváltozott a nyaralás alatt, nagyon jól érezte magát, mindenkivel haverkodott, állandóan mozgásban volt, kacagott :lol: :lol: Féltem tőle,hogy milyen lesz,mert eddig még nem aludtunk soha idegenben,de nem volt gond. Mondjuk napközben max 15 percet aludt a kocsiban, ha mentünk valahová, és este is később ájult be mint itthon.Köztünk aludt el, áttettem a kiságyba és reggelig egy hangja sem volt :lol: Szombaton megnéztük az afrika múzeumot, vasárnap hajóztunk, délután picit fürödtünk. Vettünk neki egy kis csónakot,mert először sírt a vízben ( sztem nem volt több 20 fokosnál), persze 5 perc után kimászott a csónakból és hisztizett mikor kivettük a vízből,de nagyon hideg volt, nem engedhettünk neki többet. Lehet,hogy picit így is megfázott,mert picit prüszköl :roll:

NAgyon apás lett ezalatt a 4 nap alatt, volt is ma reggel sírás mikor apa dolgozni ment :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi!
hogyan szoktattad le?

Kép
Kép
csibe83

czigka! :)

[quote="czigka"]B írta:czigkaond!

Azért kicsit csalok, mert megmutatom, hogy melyik lyukba dugja be a formát. És a bonyolultabb (pl csillag) nem megy. :wink: :oops: :oops:

Viccelsz!? Teljesen okés a dolog! :wink:

Kép
Kép
200907?

boo! :)

[quote="boo"]B írta:booond
a gyertyát előlről fényképeztem :roll: :roll: :roll:
volt a babapiskótás torta tetején egy marcipán kisautó, és mögé volt beszúrva az egyes gyertya :roll: :roll: :roll:

Ha beledöglöttem volna sem néztem volna ki belőle a kisautót. :roll: :oops: :oops: :shock: :oops: :oops: De Apa levezette nekem, hogy az egy Forma-1-es kocsi. :lol: :lol:

[quote="boo"]k írta:booözérdekű kérdés: mikor fognak átszokni rácsnélküli ágyba??? amikor már önállóan képesek biztonsággal közlekedni az ágyból ki, és vissza? :roll: :roll: :roll:
csak mert nekünk nem levehető elöl a rács, tehát akkor majd másik kiságyban kell gondolkodni! :roll: nagyon drága egy gyerekágy? :roll:

Mi leszedtük az egyik rácsot, és szivacsot tettünk az ágy elé. Harmadik éjjel után már nem gurult le Manó (igaz, ha leesett sem zavarta, aludt tovább, még térdelve is. :lol: :lol: ). Másfél éves volt.
Az ágy ára a ti igényeitektől és pénztárcátoktól függ.

Manó most itt alszik: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00102452

Huginak az ágyát át lehet alakítani majd gyerekággyá http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/13423?storetype=store&store=32&pageno=4, így nekünk kicsit ilyen felemás lesz: egyik gyerek ilyen, másik gyerek olyan ágyban, dacára az emeletesnek. :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

tike! :)

Örülök, hogy sikerült elmenneketek, és látszik, hogy jól éreztétek magatokat! :)

pagika! :)

[quote="pagika"]N írta:pagikaálunk is tudják már a csajok a formabedobót használni. Kb. 10 hónaposak voltak, amikor itt volt a védőnő és kérdezte, hogy állnak vele, mert egy egyéves babának már tudnia kell bedobálni. Én meg csak :shock: :shock: :shock: , ez komoly.

MI VAN?????????????? Iszonyú bonyolult feladat a forma felismerése, felvétele, a sok hülye lyuk közül a megfelelő kikeresése, és beledobása.
Egy 10 hónapos babának amit tudnia "kell" az a tárgyak ki-be pakolása, ami kéz és szem koordinácója. Nem pedig LOGIKAI feladat végzése.
Manó első szülinapjára kapott egy ilyen fadobozt: csórikám 12 forma közül választhatott. :twisted: :twisted: :twisted: Első körben csak tornyokat építettünk, aztán később már a helyüket is kikerestük.

Hisztire mindenkinek más a "tuti". Próbáld meg, hogy lehajolsz mellé, és HALKAN beszélsz hozzá, kérdezd meg például, hogy mit szeretne. :wink: (Lehetőleg, ne 140-es vérnyomással) :lol: :lol:

[quote="pagika"]B írta:pagikaond! Manó édes lehetett, d eazért benneteket is elképzeltelek, hogy lehet kibírni röhögés nélkül??? Vagy legalább egy kis mosoly?

Hááááááááát, nehéz kibírni, az szent. :lol: :lol: :lol: :lol: De "muszáj", nehogy sikerélményként értékelje a dolgot. :roll: :lol: :lol: :lol: Szerencsére nem figyelt oda, amikor egymásra néztünk Apával, és :P :P :P . Amikor újra ránk nézett persze ropppppppppant fegyelmezettek voltunk. :lol: :lol: :lol: :lol:
Annak idején szívrohamot kaptam, amikor bejöttem a konyhából, és a gyerekem, aki 5 perccel azelőtt még a földön volt, felmászott a derekamig érő asztal tetjére a székről. Bekülről feszítettem, mint állat, hogy milyen ügyes, de nem dícsértem meg érte, rá sem ijesztettem, hogy jajmitcsinálszott, hanem odamentem, levettem, és elmondtam, hogy miért nem mászunk fel oda. Azóta sem tette. :wink: :) :) :)

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

[quote="kicsidodi"]R írta:kicsidodiapid!

Meddifg fog tartani a tali? Mert odafelé még nem lesz dugó a rakparton, és jó lenne, ha hazafelé meg már nem lenne. Az olyan fél7-7 órát jelent kb.
Ti meddig maradtok?

Nekünk mindegy.

Kép
Kép
200907?

ki hányra ér oda a talira kb?

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok,
annyi mindenre akartam reagálni, de kb. 25 részletben olvastam el az elmúlt 4-5 napot...

Hiszti: az én bűbájos kislányom is elkezdte, pedig ő aztán tényleg jól kezelhető volt idáig. Most az van, hogy k@rva nagy hisztiket tud levágni, sokszor fogalmam nincs, hogy miért.
Tegnap pl. hazaértünk anyukámtól és rázendített még az autóban. Átettem a babakocsiba, mondván, hogy megyünk koszt gyűjteni (játszótér :lol: :lol: ), de semmi nem volt jó.
Hisztizett a hintában, a mérleghintán, a csúszdán, hisztizett, ha sétált, ha nem, ha ült, ha állt, ha a babakocsiba betettem, ha a Morzsit odaadtam, ha a nagyanyja foglalkozott vele (anyósom is velünk volt). Én már az agyvérzés határán voltam.
Aztán egyszer csak elmúlt. :shock: Pedig semmi változás nem történt.

Pénteken voltunk Apával moziban, az Eredetet néztük meg, nagyon jó!
És Petra anyukámnál aludt, minden gond nélkül!

Tike!
Pont olyan rózsaszín bőr szandit vettem én is Petrának, mint amilyen Hédin van!
Végül 20-as lett belőle, az eladó szerint ekkora kell, az a jó, ha elől befér az ujjam. A 19-es is picit nagy volt rá, de azt mondta a nő, hogy az nem elég, mert nem tud nőni a lába.
Hát, én ezt nem tudtam, hogy ennyivel nagyobb kell. :roll:

Viszont Pocoknak hála, ez a Nagy Lajoson lévő cipőbolt tényleg nagyon jó. Szakképzett eladóval, millió fazonnal, mérettel, és nagyon jó áron! :wink:

A mai talira mi tuti nem tudunk jönni, ez a k@rva meló sose fogy el. Most egy kicsit nagyon sok, mert a csoportom fele szabin van. A Kopaszi gáthoz meg 4-kor már nem indulok el. Pedig már úgy vinném Petrát én is! Valamikor a közeljövőben egy szimpla Liget v. Sziget? Petra megy szeptembertől (3 hét) bölcsibe, utána már sokkal nehezebben tudunk csatlakozni (betegség). :(

Dodi!
Csak lesek, hogy mennyi foga van Botondnak! :shock: Petra még mindig csak 4 metszőnél tart, az 5. már hónapok óta csak jönne, de még mindig nem tört át. :?

Fogamzásgátló: én sem szedhetek, a koleszterinszint csökkentő gyógyszerek mellett nem lehet semmilyen hormonális cuccot szedni. Ezt egy időben nem tudtam, és szedtem párhuzamosan őket, de folyton közti vérzéseim voltak. Aztán a háziorvosom mondta, hogy nem lehet őket együtt szedni.
Úgyhogy mi csak a természet adta lehetőségeket vesszük igénybe, illetve most barátkozunk az óvszerrel. :oops: :roll:

Kép
katy76

Ja, és a játszótérrel kapcsolatban akartam mondani, hogy igazán büszkék lennétek rám, ha látnátok, hogy miket megengedek Petrának a játszótéren! Néha úgy néz ki, mint egy kismalac!
És képzeljétek, a babakocsiban a szájába veszi a koszos, sáros cipőjét. Valamelyik nap egy csomó sarat töröltem le papírzsebkendővel a nyelvéről.
És nem törlök hintát, csúszdát stb.!!!!! :lol:

Kép
katy76

katy76! :)

GRATULÁLOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK!!!!! :P :P :P :P :P :P (De komolyan! :wink: :) )

Kép
Kép
200907?

Katy! Büszke is vagyok rád :wink: :lol: Muszáj szoknod,mert a bölcsiben erre nem fognak odafigyelni :D

Csibe! Mi olyan 3 óra körül érkezünk. Most alszik Lili reggel óta először,de nem fog sokat aludni,lefogadom. Nem is evett semmit,pedig töltött cukkinit csináltam,szerintem nagyon jó lett :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

katy!
nagyon ügyi vagy kosz ügyben!!!!

nyuszi!
mi most fogunk ebédelni és majd,ha megyünk Kiara akkor alszik a kocsiban szerintem...
akkor megpróbálunk úgy menni mi is,h legkésőbb 3ra ott legyünk.
remélem apa hazaér időben...

Kép
Kép
csibe83

ha bármi van kispocokot tudom hívni,m neki megvan a száma...

Kép
Kép
csibe83

Gyerekem kemény 1 órát aludt... No comment. Gondoltam,hogy na akkor most talán fog enni,de nem. Már kínomban adtam neki egy üvegeset is,de az sem kellett neki. Fél 3 körül indulunk!
Többiek?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nekem még apa enm ért haza :cry: :cry: :cry:
remélem hamarosan itt lesz már,mert ha későn ér haza akkor már
nem nagyon van értelme elindulnunk...

Kép
Kép
csibe83

hát csajok apa 3nál ahamrabb tuti nem ér haza,így szerintem mi
sem megyünk,mert mire odaérünk lassan jöhetnénk is haza.
ne hari,de bő egy óráért nem indulunk akkor már el.
pedig már össze is vagyunk cuccolva és csak a kocsi és a kulcs kéne
és már indulnánk is...
olyan mérges vagyok,de apa nem tehet róla.sajna ilyen a munkahelye.
az a vicces,hogy délig szól a munkaidő és eddig a leghamarabb az
2 volt mire hazaért.pedig fél óra alatt itthon van...

majd talán akkor legközelebb,amikor katynak is jó...

Kép
Kép
csibe83

Kb 10 perc es indulunk.

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,
gyertek, már ígértem csajokat a fiamnak!

KépKép

KépKép
kispocok13

El is felejtettem nektek mesélni!
Manó ősszel megy oviba, így 2 hét múlva szülői értekezletre kell mennem. Nekem. Nagyon komoly! :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Bond!
Én is megyek 25-én szülőire! :D :( (vicces, de szomorú is vagyok, mert innentől már nem lesz Petrának megállás....kb. nyugdíjig :?)

Milyen volt a tali? Úúúúúgy mentem volna!

Ikoka? Mi újság a költözéssel? :roll: Mindjárt letelik az egy hónap, utána Te is hivatalos vagy a talira! :wink:

Kép
katy76

Petra ma már a homokozóban is üldögélt egy ideig. Per pillanat még csak rágja a csupa homokos lapátot, meg a szájába veszi a vödröt. Én meg megkértem Anyut, hogy jöjjön le velünk, mert még nekem is meg kell tanulnom homokozni, illetve leginkább megbarátkozni vele.
Petra a hajába is szórta a homokot! :shock:
Edzem magam.... :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

katy76! :)

Olyan érdekes.
Amikor terhesek voltunk, akkor tudtuk, hogy majd eljön a szülés ideje, és világra jön a baba. Aztán tényleg eljött, és a szülőágyon (illetve utána) megváltozott minden: egy teljesen új szakaszába léptünk az életünknek. Addig is tudtuk, hogy mi történik majd, de AKKOR realizálódott igazán a dolog.
Ez a bölcsi, ovi is valami ilyesmi. Tudtuk, hogy eljön az ideje, de most olyan, mintha kirepülne a szárnyaink alól, mintha elengednénk a kezüket (s valóban) :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eddig valahogy "csak" anyuka voltam, most meg már szülő. Ami hülyén hangzik, mert már onnantól azok vagyunk, hogy megszületett, de ez most mégis más valahogyan. Olyan komoly, vagy mi. :roll:

A végén annyire belejössz a baciba, hogy ha meglátsz egy tisztaság molekulát, gyorsan kipaterolod. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hugi most már konkrétan mindenhol jár, és négykézlábból is szépen kinyomja magát, feláll. (Az előbb támadó állásban nyomatta :lol: :lol: :lol: :lol: ) Pénteken jön haza Manó, addigra már csak menni fog, nem csüszköli már tovább nagyon a földön többet. Hűűű, mi lesz itt, ha ezek elkezdik üldözni egymást, anyám! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Megjöttünk, jó volt, bánhatjátok :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Végül mindössze hárman voltunk, illetve hatan (+1) :D . Neem, senki nem terhes (tudtommal), csak Pociapu is befutott a végére.
Sétáltunk egyet, aztán csemetét eregettünk, végül hekket, meg tökipomopst vacsiztunk 8) :lol: . Én nagyon jól éreztem magam köszi csajok :wink: . És bébik :wink: . És Pociapu :wink: . :lol:
Képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bocsi, úgy tűnik túlságosan lekicsínyítettem a képeket, azért homályosak :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

De jó lehetett!!! :)
:) Jövő héten nyélbe ütünk egy pesti oldali talit? Arra el tudnánk jönni! (kivéve kedden, mert akkor vizsgázik a kocsim)

Kép
katy76

[quote]H írta:isztire mindenkinek más a "tuti". Próbáld meg, hogy lehajolsz mellé, és HALKAN beszélsz hozzá, kérdezd meg például, hogy mit szeretne. Wink (Lehetőleg, ne 140-es vérnyomással) Laughing Laughing

Igen, ilyenkor kapok tőle egy pofont.... :lol: :lol:

Dodi, engem is érdekelne, hogy szoktattad le?

Na, milyen volt a tali?

Bond, Katy! Én már voltam szülőin, és nagyon furcsa volt nekem is. Voltam én már szülőin, de a sajátomon (amikor 8.-ban középsulit kellett választani) és most hihetetlen, hogy máris kellett menni. Én amúgy valahogy úgy fogom fel ezt a bölcsit, mint egy játszóházat. Szerintem kb. 9-re fogunk majd beérni, délben kezdődik az alvás és legkésőbb 3-kor felébresztik a gyerekeket, én úgy tervezem, hogy akkora megyek értük. (persze miután beszoktak, egyelőre azon legyünk túl, nem mondom, hogy nem tartok tőle!) Igazából majdnem ugyanez van most is nap, mint nap, csak anyósomékhoz járunk és még ott is uzsonnázunk, aztán jövünk haza. Vagyis előtte egy kis séta még a városban. Úgyhogy ők hozzá vannak már most szokva, hogy nem itthon töltjük a napjainkat és nem itthon alszanak napközben.

A játszótéren mit csinálnak a ti babáitok? Mármint mivel tudnak játszani és rendeltetésszerűen is használják a játékokat? Nálunk talán csak a hintát, de a homokozóban is inkább csak ennék a homokot, kivül a füvet, faágakat stb. Így még nem sok értelmét látom a játszóterezésnek. HInta van anyóséknál is, de ott se maradnak 3-5 percnél tovább. Motorozni szeretnek, de azt meg még nem nagyon tudnak, csak amihez van tolókar.

Kép
pagika

Nyuszi!
H&M-es a naci is? Petrának is van olyan ugyanebben a színben, meg v.kékben! :D

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:33-kor.
Vendég

Dodi!
képek nagyon jók.
jó lett Botond haja...

sajnálom,hogy apa nem ért haza időben,ráadásul mondta,hogy
ez az időpont valszeg állandósulni fog...
pedig hajnal 3tól délig szól a munkaidő,de ha nem fejezik be,akkor
tovább kell mardni és mondta,hogy lehetetlen befejezni.

ráadásul lánykám el is ájult és csak 3/4 4kor ébredt,pedig már elhatároztam,
hogy megpróbálunk,akkor 3kor nekivágni és sietni...
nagyon mérges vagyok....

kispocok!
fiad megzabálom,a kis superman...

hogy-hogy végül 3an(6an) voltatok?
Bond,Boo??

Kép
Kép
csibe83

katy!
már múltkor is felvetettem egy szigetes talit,de nem lett végül semmi belőle...
ha jól emlékszem azt irtad,hogy az ó neked is.
mit szóltsz/tok hozzá,ha a következő ott lenne???

Kép
Kép
csibe83

Olyan az asszony, mint a tej. Selymes, édes és ártatlan szórakozásnak tűnik, aztán se szó, se beszéd megsavanyodik, és úgy megfosat, hogy a lelked a porceláncsészére fröcsöl.
Cserna-Szabó András

:twisted: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:34-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:34-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:36-kor.
Vendég

Csibe!
Igen, anyukám a Margitszigettel szemben lakik, a pesti oldalon, és mivel Petra nála van, így már irányban lennénk. Ha 3 körül el tudok indulni, akkor 4-re kint is lennénk.

Pagika!
Petra sem játszik semmivel rendeltetésszerűen, de látom rajta, hogy jól érzi magát. Van, hogy csak sétálgat, van, hogy csak nézelődik. Szoktunk csúszdázni óvatosan, hintázni, mérleghintázni, azokkal a rugós b@szásokkal játszani (illetve ülni rajtuk).
Ő imádja nézni a többi gyereket. Ha nem is minden nap, de nagyon gyakran megyünk játszótérre.
Egyébként szerintem minden gyerek így kezdi, de tulajdonképpen az egy príma hely a szocializációra.

Nyilván neked borzasztó nehéz lenne a 3 gyerekkel, még ha van is melletted valaki. :roll:

Kép
katy76

akkor kinek van kedve jövőhéten szigetre menni kedd kivételével
bármikor???

Kép
Kép
csibe83

Ja, leszoktatás.

Én Boo gyerekpszichológus bnője tanácsát megfogadva, már most is azt alkalmazom, amit később is akarok majd: legugolok hozzá, a szemébe nézek (próbálok :lol: ), ha kell enyhén lefogom, és megmondom neki, hogy így nem szabad viselkedni, mert.... és ha nem fejezi be, büntetésbe megy. Utána beviszem őt valamelyik szobába, és otthagyom pár percre (2-3). Ha még mindig sír, akkor bemegyek, legugolok hozzá, elmagyrázom miért kellett itt lennie, de most már fejezze be a sírást, nincsen semmi baj. Ölbe veszem, és megnyugtatom. (Általában úgy megszeppennek a "magyánytól", hogy már nem hisztiznek, csak sírnak, tehát meg lehet őket nyugtatni).
Ha nem sír - és Botond ilyen, általában már attól lenyugszik, ha elviszem a helyszínről, és egyedülhagyom- bemegyek hozzá, és újra elmagyarázom neki, hogy miért kellett itt lennie. Ha szeretne kijöhet, de maradhat is játszani...
Azt már most is felfogják, hogy a hiszti "kizárást" von maga után, ezért általában pár alkalom után leszoknak. És mikor figyelmezteted, hogy így nem szabad viselkedni, van hogy abba is hagyja.

Elvileg kicsik még, hogy a magyarázatot megértsék, ez inkább nekünk gyakorlat, mert később hajlamosak a szülők nem kommunikálni a ygerekkel és ezt meg kell előzni :wink: .

Bocsi, rohanok...

KépKép

KépKép
kicsidodi

akkor úgy,mint az a szuperdadus vagy ki csinálja a viasaton?!

hát megpróbálom,mert nagyon durva néha és csak bámulok,h
most ezt miért is csinálja,mert a semmiből jön a hiszti

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Margitszigetre szívesen megyünk :wink: .

Asszem én vagyok az egyetlen, aki minden talin ottvolt 8) :lol: :lol: :lol: . (Vagy legalábbis így tudom én :twisted: :lol: )
Szóljatok nyugodtan, ha szusszanni akarnátok egyet nélkülem :roll: ! Ha valaki, hát én megértem, hogy sok vagyok néha :oops: :lol: :lol: :lol: .

Köszi a dícséreteket :D . Sétára is , hajra is :wink: .
Boo szólt, hogy nem jön, de Bond csak lapít :twisted: .
Hol tetcett lenni a titkosügynöknéninek?!?!?!?!?!?!?!?
Mi hiába varakoztunk sehünnen se gyütt! Oszt még egy sömöst se kaptunk. Neheztelek! Neheztelünk :twisted: !
Kikezdhetetlen érvek nélkül bele se kezdj! :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
én meg az vagyok aki sajna még egy talin sem volt :cry: :cry: :cry: ...
de sokon szivesen részt vettem volna,ha nincs ott az a sok ha.
de sebaj a következőre már felkészült leszek és nem tarthat itthon
semmi max csak az eső...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Botond haja jó...

Kép
Kép
csibe83

basszus
http://www.koponyeg.hu/

nekünk jövőhéten csak a péntek nem jó,mert anyós szülinapját
tartjuk és kint is alszunk náluk...

Kép
Kép
csibe83

na megyek hunyok egyet,mert mér leragadnak a szemeim...
jó éjt!

jaj nem tudom irtam-e,de áttört a 8. fogunk a jobb felső hátsó.
de pontosan nem tudom melyik csak pont amikor ki akartam venni a
szájából vmit,akkor gondoltam kitapizom és éreztem,hogy ott van már
egy fog kezdete..

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: