A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois,

kíváncsi vagyok, Zé hogy bírja majd az autóázást :-)

Dodi,

nekem is überbutál alvásigényem van (mióta itthon vagyok - mert előtte bírtam 6-7 órákkal is a 10-12 óra melót...) :arrow: ma nem aludtam, mert Fiam csak másfél órát aludt, addig meg rendbeszedtem magam és a lakást :arrow: mikor ledőltem és bevackoltam magam, felébredt :arrow: estére már elég morci lettem...

Bond,

jó, hogy Hugi rendbejött... mi a t@k@m lehetett ez?

végigolvasgattam a Remoskás linkeket, és nosztalgiázhatnékom támadt :lol: :lol: :lol: lehet, hogy Teszveszelek egyet :wink:

Manó fényképezőzseni!

Boo,

nagyon édes a Szülinapos a képeken 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
(szerintem ezt a torta-dolgot direkt csináltad ám, hogy a Szamost ne zabbantsák be a vendégek :roll: :roll: :roll: :roll: )

Az autó naggggyon kemény!!!!!!!!!!!!

Pagika,

pihi rátok fért, gondolom!
Hol van a halászcsárda? Ha nem nagyon messze, lehetne ott a következő tali :arrow: Ti is el tudnátok jönni, mi meg ehetnénk fini halászlét :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

szerintem holnap nem lesz tali :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mintha senki sem olvasta volna a kérdést :arrow: nem akarnak velünk randizni a gazok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

HAHÓÓÓÓÓÓÓ, LESZ TALI VALAMIKOR?????????????

LOis,

Szerdán ráérsz még?

Miron, Lili,

mostmáraztán aludjatok ma éjszaka jól, álmodjatok szépeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:32-kor.
Vendég

Sziasztok,megjöttünk,nagyon jó volt, képek most,beszámoló holnap :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok!Látom a holnapi tali témára senki nem ugrott rá rajtunk kívül :twisted:

Bond! Manò beszarás aranyos lehetett! Imádom így ismeretlenül is! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo,Pocok! Akkor tali holnap?

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

tike

Helló Tike,

toljad a képeket!

Boo,

jó az a szandi? Én eddig csak olyan Rider-t láttam, ami nem tartja a bokát :roll: :roll:

Nyuszi,

igen, a tali nem aratott nagy sikert :arrow: komolyan szabotálják a Kopaszi-t ezek a nőszemélyek...
Viszont találjuk ki hamar-hamar, hogy lesz-e valami, különben Apa holnap autóval megy reggel, én meg BKVzhatok (még nem is BKVztam a fiammal...)

(már az előbb is akartam írni hogy tuti lett a vonalzód :-)

mehetnénk szerdán is :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

cukik a képek!

Boo, Nyuszi,

mehetünk a Kopaszira holnap délután :lol: :lol: :lol:

Boo, lesz kocsid? (Mert Apának holnap korán kell mennie meg kiöltözve, szóval szívesen lenyúlná...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja a beszámolóból csak egy rövidke részlet: szállunk le a hajóról amikor egy 2 gyerekes családdal együtt nyaraló nagymama odajön,hogy milyenaranyoskedveshányéves stbstb na és most figyeljetek! Látom jön a következő,hááát elegük lesz :twisted: :twisted: Mondom apának mit mondott???ne is törődj vele...akkor jól hallottam :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Kislányhoz gratula!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

néni :evil: :evil: :evil: :evil:

Látm, Xbaby babakocsitok van :-) én is szemeztem vele, aztán mégsem ez lett. Szeretitek? Milyen?

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike! Üdv itthon! Nagyon jôk a képek! Hédi milyen nagylány már!

Boo! Engem kihagysz a buliból?! :twisted: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo! Gratula a kislányhoz! Tudják már a nevét?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nem annyira jó,mint amilyennek látszik...lehetne egy picit masszívabb, ha pl az ülőrészt és a háttámlát egy picit merevebbre csinálták volna...meg nagyon hiányzik egy picike pakolási lehetőség..nem kéne nagy,csak amibe az innivaló,telefon,pénztárca belefér...de egyébként szeretm,mert extra könnyű

tike

Ja azt tudom, hogy hormonális, csak kérdeztem, hogy használ e valaki hüvelygyűrűt, mert én azt használom, nem bírom a bogyókat bevenni. Azért érdekelne, hogy más szervezete hogy reagál rá, meg mert egyik ismerősömnek cisztája lett és azt mondta az orvos neki hogy valószínűleg ettől (kb. 3-4 hónapja használja) és most beparáztam kicsit. El kellene menni orvoshoz, de nekem olyan undorom van tőlük, annyit vizsgálgattak a terhesség alatt... Na, meg az orvosom pesti, akinél szültem, de már nem akarok odajárni. Szóval vagy a régihez megyek (volt 2 is), vagy újat keresek. Csak nem tudom, a régiek (akikkel amúgy meg voltam elégedve) hogy fogadnának. Azért csak otthagytam őket, de hát muszáj volt a PIC miatt (is). Na, mindegy, ez egyéni szoc.probléma.

Nálunk is tudják már a csajok a formabedobót használni. Kb. 10 hónaposak voltak, amikor itt volt a védőnő és kérdezte, hogy állnak vele, mert egy egyéves babának már tudnia kell bedobálni. Én meg csak :shock: :shock: :shock: , ez komoly. Akkor elkezdtük anyósommal tanítgatni őket, és ma már nagyon ügyesek. Persze mi is megmutatjuk, melyiket hova, de megfogják szépen és beledobják mindent. Az a gáz, hogy olyan van, aminek minden oldalába be lehet dobni, így forgatni kell folyamatosan.

Kérdésem lenne: szerintetek mit kezdhetnék Natival? 3 napja olyan hisztis, hogy azt el se lehet mondani. Szombaton pl a napközbeni ébredés után kb. fél órával felhúzta magát valami hülyeségen és annyira belelovalta magát, hogy 2 órán keresztül próbáltuk nyugtatgatni és nem ment. A végén már kapott egy pohár vizet,nem használt semmit. Már az elején kapott nurofent, hátha fáj valami, de semmit nem ért. Aztán beraktuk a szobájába nyitott ajtóval, ott is maradt, de üvöltött tovább. Aztán 10 perc múlva látjuk, pakolgatja ki szekrényt, de továbbra is üvöltött, mintha úgy maradt volna.Aztán csak abbahagyta, akkor bementem hozzá átöleltem, mondtam neki, hgoy szeretem, de ne sírjon, mert így nem megyünk semmire, stb. Felvettem és elkezdett mutogatni különböző tárgyakra, odaadtam neki, de egyikse volt jó és újra kezdte az egészet (ebből is gondolom, hgoy hiszti az egész), akkor fogtam és letusoltam, na ezután nyugodtott meg úgyahogy. Azóta minden nap délelőtt és délután is volt egy-egy kisebb akciója (csak fél órás... ) Ma pl. azért, mert a papa elvette tőle a telefonját. Szóval szerintetek mit kellene csinálnom? Ráhagyni, nem foglalkozni vele, leszidni, szeretgetni???? :roll: :roll: :roll:

Pocok: kecskeméten van a csárda, azaz itt! Ha nektek jó, és nincs messze, gyertek! Szeretettel várlak benneteket!

Bond! Manó édes lehetett, d eazért benneteket is elképzeltelek, hogy lehet kibírni röhögés nélkül??? Vagy legalább egy kis mosoly?

Tike, nem azt írtad, hogy képek most? Várjuk!

Kép
pagika

tali minket is érdekel!!!
akkor holnap????

tike!
üdv újra itthon!képek csúcs szupik!!!
ne hari,de a storyd én nem értem....

elméletileg mi kocsival megyünk,ha apa hazaér időben...
ha nem akkor marad a bkv...

Kép
Kép
csibe83

pagika: fenntvannak,olvass kicsit visszább :wink:

tike

csibe:" Látom jön a következő..." - hát nem baszki ,csak ekkora a hasam alapban :twisted:

tike

Pagika: Hiszti nálunk is elkezdődött a nyaralás alatt, először nem akart lejönni a mólóról,leült,ordított,meg rugdosott. Felvettük,még jobban ordított és kapálózott amíg leértünk,akkor észrevette a kacsákat a parton és nem volt semmi gond...este a vacsoránál valamit nem engedtünk meg neki,feküdt az asztal mellett a földön hanyatt, ordított,rugdosott - mi a nem foglalkozunk vele módszert próbáltuk ( égtünk mint állat). Odajött a tulaj (kedves idősebb bácsi),legugolt mellé és megkérdezte tőle,hogy ki hisztizik itt? Annyira meglepődött,jogy abbahagyta,megszeppenve ránk nézett,felült és onnantól normálisan viselkedett....de gyanítom lesz még folytatása

tike

tike!
ja már értem.hát marha jófej.pedig jól nézel ki...

akkor tali lészen holnap?
mert meg kell akkor nézem,hogy hogyan jutok oda kocsival.

Kép
Kép
csibe83

MEGYEKMEGYEKMEGYEK A TALIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Hugit viszem, bármikor jó, és ha a Kopaszi-gáton találkozunk, akkor a 86-os busszal megyek. :twisted: :twisted: :twisted:

Mára ennyi telik tőlem, holnap reggel írok már csak! :wink:

Kép
Kép
200907?

Csibe,

kocsival naon eccerű: Lágymányosi felénél lejössz a lehajtón a rakpart felé :arrow: jobb szélső sávban visszakanyarodsz a híd alá :arrow: átmész a hídon és balra be a Kopaszi parkolójába!

De hívj, ha elkavarodsz!

Tike,

köszi a tapasztalatot a kocsival :arrow: akkor jó, hogy nem ezt választottam...

Hiszti :arrow: atyavilág, mi vár ránk...

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

bocs, hülye vagyok,
[quote] írta:tmész a hídon

azt akartam írni hogy a híd alatt...

KépKép

KépKép
kispocok13

köszi pocok,de mi a budai rakparton jövünk végig szerintem.
de azért megnéztem az útvonaltervet és egész egyszerűnek tűnik...

Kép
Kép
csibe83

régen sokat jártam arrafelé.
gyorsulásik voltak meg anyum budafokra járt dolgozni és néha meglátogattam...

Kép
Kép
csibe83

Tike! Ok, csak már előbb elkezdtem írni és akkor még nem voltak a képek,amik nagyon jók! Édes Hédi! Hédi hisztije: így hisztizik Noémi és Nikol, na de Nati???? Á!Ez semmi ahhoz képest! Na, mindegy. Örüljek, hogy háromból csak egy! :? :lol: :lol:
Azt a fejpántot mennyire viseli el magán? Mert az én csajaim nem akarják, bár a sapka se aratott náluk nagy sikert (még ha rácsomózom a fejükre is lehúzzák valahogy, nemtom mi lesz télen) Viszont! azért az se semmi Nati milyen igazi kis nő! Ma reggel raktam rá pont a fejére ezt a fej vagy hajpántot és mondtam neki, milyen csini vagy Nati. Erre odament a tükörhöz és elkezdett bájologni magának, aztán persze levette. De van egy karkötőm is, ami nagyon megtetszett neki és felszokta húzni a kezére (pedig amúgy sose hordok ékszert, ezt is a keresztelőre vettem, de 5 perc után már el is kérték) és mutogatni szokta, hogy milyen szép, teszi-veszi magát. Mert amúgy meg nagyon tud ám hízelegni is. Igazi nő!

Kép
pagika

Boo!
grat a bnődnek a kislányhoz!!!

Kép
Kép
csibe83

Kiara is nagyon tud hisztizni.
leül a földre és a fejét a földre hajtva üvölt,sir...

Kép
Kép
csibe83

és akkor hánykor van a tali???

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

akkor tudod az utat :-)

Nimród is pont így hisztizik :lol: :lol: :shock: :twisted: :twisted:
(remélem, holnap nem tart bemutatót)

tali: délután 2-3 körül?

Pagika,

vigyázz, mert majd egyszercsak megjelenik sok éhes anyuka és egyéves :-) :-)
csajos illegetés cuki lehet :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

lesz kocsim holnap :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

nekünk jó a 2-3körül.
bár minden apán múlik,h mikor ér haza a kocsival.
ha minden jól megy,akkor mi 2kor el tudunk indulni...

Kép
Kép
csibe83

nyuszi,dodi jöttök holnap?
esetleg lois???

Kép
Kép
csibe83

na mentem alukálni.
jó éjt!

Kép
Kép
csibe83

Nnnna, még jó, hogy felnéztem...
Különben még kitalálkoznátok magatokat nélkülem :? :lol: :lol: :lol: .

Apa szülinapját ünnepeltük ma amúgy. Nem volt semmi extra, átjöttek páran barátok, főztem is, de csak egy-egy pohárkával ittunk és hamar el is mentek...

Én meg megyek szundizni. én se aludtam napközben :? . Bár délben keltem, az számít :twisted: :lol: :lol: :lol: ? (Délelőtt apa babázott, mert szédüléssel, fejfájással keltem. Aztán ment a dolgára, de előtte letette a babát, így délben keltett Botond 8) :lol: . És most bazi álmos vagyok :shock: :? .)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

Alvás: ez nem éééér!!!!!
Persze, nem is hívtunk volna fel, hogy jössz-e... :-) ;-)

Bond,

figyu, nem akarok kötözködni meg minden, de Hugi tegnap még lázas volt... Komolyan el akarod hozni? :shock: :shock:
tudom hogy egy szava sincs, meg alkalmazkodik, de mégiscsak...

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is itt, de csak kutyafuttában olvastam mert most jöttünk meg az édeskettesromantikusvacsoráscsillagoségalattösszebújvamozizós randinkról :roll:
Talira nekünk sajna továbbra is csak a szerda jó, szóval passzoljuk a holnapot :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 17:32-kor.
Vendég

Sziasztok!

Ha lehet,akkor ma még szarabb éjszakánk volt,mint tegnap,fogalmam sincs,hogy mi lehet a baja. 3kor adtam neki Nurofent,na azóta alszik,de igazából nem vagyok benne biztos,hogy a foga,mert ha fáj valamije,akkor azért jobban sír. Így ma nekünk az egész napirend borul,de bízom benne,hogy legkésőbb ebéd után el fog alduni,így olyan 3 körül mi is ott tudunk lenni.

Bond! Bocsi,de osztom Pocok véleményét,lehet,hogy jobb lenne,ha Hugival még nem vágnál át a városon :roll:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Czigka,

Sétát, kimozdulást persze, én is ugyanígy gondolom :wink:

Tessék aludniiiii!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Kicsit hülyén fogalmaztam meg, ez igaz...

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok! :)

Pénteken lett lázas Hugi, ami este tetőzött, szombaton már jobban volt, vasárnap már csak enyhe hőemelkedése volt. Voltunk is vele sétálni, meg játszótéren. Este csak azért kapott még egy kúpot a 37,4-ére, hogy biztos, ami biztos legyen.
Tegnap előtt este amikor szarul aludt, és fel kellett vennem már érezhetően "hideg" volt. Mint utóbb kiderült, leginkább azért volt a nyűglődés, mert éhes volt. Onnantól kezdve, hogy evett töngtön be is aludt.
Tegnap már teljesen jól volt, tiszták voltak a szemei is. Ez valószínűleg egy 3 napos láz volt, szerencsére nem meghűlés. Ugyanis egy(!!!) darab hapci, vagy köhögés sem volt.
Végig evett-ivott, jó kedvű volt, ha nem lett volna magasabb a testhője, akkor senki nem mondta volna, hogy baja lenne.
Szóval, köszöni szépen TELJESEN EGÉSZSÉGES.

(Ennek ellenére megint szarul aludtam, mert felkeltett fél őtkor. Két óra után már nem bírtam, muszáj volt felkelnem. Negyed nyolctól aludtam 3/4 9-ig. Kifacsart vagyok nagyon.)

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

háát... Apa fogyott kb 8 kg-t, én híztam 5-öt... Szóval beszólogat, de most már joggal sajna.

Szandi-glükóz: tenagyonhülyevagy :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Rapid!

Meddifg fog tartani a tali? Mert odafelé még nem lesz dugó a rakparton, és jó lenne, ha hazafelé meg már nem lenne. Az olyan fél7-7 órát jelent kb.
Ti meddig maradtok?

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!
egyenlőre még mindig úgy néz ki,hogy megyünk a talira!!!

Dodi!
én olyan 6-fél7 fele el kell,hogy induljak,mert nálunk 7körül fürdetés van és utána vacsi...

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: