2004.10.20 22:21
.
- jo sok meleget nekem.
2004.10.21 04:56
, nemde??
estére nyűgös is lett. dokibácsi elégedett volt a fejlődésével, én is. és csak a saját könyvespolcát pakolta le, ami igen rendes dolog volt tőle. gondoltam is rád Klarissza
nálunk van egy fakkja a mi szobánkban, amelyben csak gyerekkönyvek vannak (babaváró, mesekönyv, főzőcskekönyv, stb.) és csak ezeket szedi le, alig-alig vesz le máshonnan, ha igen, akkor azt tuti megcsócsálja. 2004.10.21 07:53
. 2004.10.21 08:14
Mondjuk Neked már nincs hová fogyni, de nekem még mindig van 5 kg, úgy, hogy hajrá Laca
(Sajna Laca még mindig csak falja a könyveket.)
És logikus válasz 
2004.10.21 08:58
Egyébbként dugókihuzás nálunk is megy. hogy milyen nagyfiú már Barni.
2004.10.21 13:26
Pedig pár nappal ezelőtt azt mondtam hogy nem irigylek senki pocakost. De így látva a pocit, mégis
) és olyan picike volt, hihetetlen hogy a milyenk is volt ekkora (meg még kisebb, 2,15
)
Kicsit fáradtak vagyunk mostanság... Tegnap este voltunk játszóházazni újra, nagyon klassz volt, Bence ismét élvezte a dolgot, csak épp a babkocsiban fél8kor hazafelé bealudt, itthon szépen levetkőzetettem bodyra, gondoltuk lesz egy jó esténk, alszik a gyerek már este 8kor. Ja, aludt is. 9ig. Aztán mint aki letudta a délutáni alvást, felkelt és 11kor tudtam csak visszaaltatni. Igaz hogy ma reggel fél10kor telefonra ébredtünk
De ha a saját ágyába teszem le altatás után akkor ott alszik nyugodtan, szóval egyelőre nincs gond ezzel. De majd jól elrontom
És itt is-ott is ébred éjjel egyszer inni, csak még ha külön alszik fel kell kelnem hozzá, ha meg velünk akkor nem is emlékszem rá hogy volt fent csak reggel látom az üres poharát
Valószínűleg én itatom meg...
de azt igen hogy messze és én nem tudok babakocsival bkvzni
Adtam is Bencének és még kért volna

Hápogott, brekegett, és 10 percen keresztül egy cicás zsebkönyvet (nem babakönyv) lapozgatott egyesével, olyan jó vékonylaposat. Azt mondta a doktornéni hogy a legtöbb ilyen idős gyerek max tépi a könyvet így és nem nézegeti
Úgy örültem neki!!!
Az új képről is kérünk ám fotót, nagyon nagyon ügyi vagy!!!!

És ezeket a játékokat nálatok is meg lehet majd venni vagy ti csak forgalmazzátok őket?
Hogy tudtad lefotózni, nem spriccelt le végül vele?
A zuhannyal meg rendesen ijesztget Bence és jókat kacarászik mikor megugrunk
2004.10.21 14:09
2004.10.21 17:36
) 2004.10.21 18:16
.Nagyon tetszik!!
Szerintem igenis tehetségesek vagytok!!Köszi a dicséretet Robó nevében .
.
.
.Biztosan a foga miatt voltak ilyen éjszakáitok. Bújjon ki mielőbb az a fogacska
.
.Engem cicinek hív, nem hiába vagyok én mozgó tejcsarnok.
2004.10.21 18:57
)
holnap lefotozom.
2004.10.21 19:51
Bencusnak pedig nyugodt alvást küld Lizi
brrr! nem egyszerű eset. a könyvet lapozza és nézegeti, a leporello vastagot és a normál gyermekkönyvet is, de simán lapozza a babakönyveket (spock és tsai
) is, és persze mesélni kell belőle, vagy a képekről beszélni, imádja, odafészkeli magát az ölembe, vagy ráül a lábamra és már hallgatja is. és a tologatós korszak sem múlik. ma az unokatesóinál megtalált egy kisszéket és azt tolta a konyha kövén, és nem lehetett elvenni tőle, mert akkor nagyon ordított, és ügyesen fordította abba az irányba, ahol hely volt, vagy fordult meg, ha akadály került elé, pl. én. na ennyit magunkról. 2004.10.21 20:15
Bene irtó édes ahogy alszik, na azért a képet is megnéztem, az is szép!!
Kicsit idegörlö csak. A Nene, az az egyik fö kérem, én is,nekem is, szóval az akarom szava.
)

2004.10.21 20:17
3 kicsi van a kiságy fölött, Zsoltika nagyon szereti őket, de még férne bőven...
Semmiképp sem, mert nagyon szeretek ide írogatni, csak hát tanulni kell...
Nagyon szeretem a jogot, csak hát eléggé olyan, hogy le kell ülni és be kell vágni. Az a baj, hogy kicsit kiestem a tanulásból, utoljára pocakosan vizsgáztam, meg a szakdogát is úgy írtam, hogy Zsoltika a pocakban rugdosott
Most egy kicsit nehezebb.
Nem csodálom, hogy a doktornéni is meglepődött, mennyit fejlődött
Ez a vitamin is nagyon jó ötlet, szerintem én is beszerzek Zsoltikának!
Igyekszem majd írogatni
Fog meg sehol. De persze attól lehet a foga, csak még ugye nem látszik... Azért majd még jövök, ahogy tudok
2004.10.22 08:42
Kitartás, legalább a Karácsonyra már nyugodtan készülődhetsz.
(Na jó meg alig várom, hogy Laca fejest ugorjon egy nagy hóbuckába
)
Ha előszedem a kisrucikat teszek fel képet. 2004.10.22 08:52
. 2004.10.22 08:55

2004.10.22 18:45
látom, igazi péntek van, nem sokan vagytok net közelében.
de jól szórakoztunk. azért én kis irigységgel néztem, ahogy például Ákos játszik, és nem csak lót-fut fel s alá, mint Liza. igaz, azt már nem néztem irigységgel, amikor egyszercsak a széktámla tetején láttam, és éppen lendült volna át az asztalra
Gabóca egy tünemény, evett, mászkált, lépcsőzött és küzdött is játékért
. Boti csak játszani akart és hisztizni Anyának, ez utóbbit kevesebbszer. Bömbi pedig olyan kedvesen mosolyog, hogy teljesen levett a lábamról, néha ő is szökni akart, de Marcsi résen volt. amikor elindultunk hazafelé, úgy tűnt mindegyik gyermek megült a fenekén
remélem, mindannyiótoknak kellemes volt az útja hazafelé, de legalábbis normális. csak Brigi hozott fényképezőgépet, és kattingatta is rendesen. így most tőle várjuk a mai randi dokumentumait. 2004.10.23 19:14
, de remélem jól sikerült a tali!!
És ez még csak október...ITt kb április-májusig elöfordul a havazás...Szép kis kilátások

2004.10.23 19:32
most fektettem le, még dumál. 2004.10.23 20:47
2004.10.24 17:34
.Hihetetlen mennyit változtak a babák.Jó lett volna nekünk is elmenni.Mi fincsit hamiztak a nagy tálból?
.Köszi az ötletet.
.
. 2004.10.24 18:48
Nemtom, jók leszenek-e....

2004.10.24 19:19
olyan szomorú vagyok, pláne, hogy mindegyikőtök írja, milyen klasszak a képek. vki küldje el nekem a linket, ha a gépnél van, léccíí, léccíí!
2004.10.24 20:52
.Amint látom Lizi meg is kóstolta , amit főzőtt, vagy amit éppen csinált kint
.Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak Robó kente ma magát ennyire össze.Bár ő a szép ruhájában volt, közben még én is felvettem és iszonyatos sáros lett a kabátom is.(temetőben voltunk)De sebaj
.Ezek a szemek, mindig elidőzöm rajtuk
. 2004.10.25 01:59
Panu altal irt fatabla erre tokeletes, hiszen lehet belole csinalni jooo sok ajandekot
Emma szulinapjara kapott olyat allatokkal
es nagyon szereti. Meno meg a "rajzolas", tekercs-papirt hasznalunk (ikeaban lehet(ett) kapni) de neha meg az is kicsi
es persze nem mergezo zsirkretat mert idonkent azert meg-megkostolja.
tovabba ami gurul, lehet tologatni (labda, auto, busz, domper), baba (szerintem fiuknak is kell 1) oltoztetes-vetkoztetes, es az egyik fo kedvenc az egymasba rakhato dobozok (ahogy a be- kipakolas is). Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint