pagika!
"apa szülinapját is megünnepeltük (úgy kb. egész héten... ) "
A 200-as kúp alatt 200 mg-osat értettem, valamilyen kimondhatatlan nevűből.
csibe83!
Köszönjük szépen!
Én évekig szedtem fogamzásgátlót, de soha, semmiben nem kavart be. Amikor megvolt, akkor is ugyanúgy éreztem magam, mint most, amikor nem szedek.
czigka!
Már akartam mondani múltkor, hogy az, hogy Bende már magától be tudja dobni a kockákat a megfelelő helyre, az nagyon komoly!

Nagyon ügyes!
boo!
Autó nagyon komoly.
Látod-látod mekkora sikere volt a TE tortádnak!

Design tortát bárki tud rendelni.
Marha jól nézett ki.

(A gyertyát miért nem előről fényképztétek le? Én egy csacsinak, vagy minek nézem.

)
Manó történések.
1. Elalváshoz készülődünk. Betakarom, hóna alatt szorongatja Macót.
- Macó szokott horkolni.
- Igen? Én még nem is hallotam.
- Fütyi is szokott horkolni.
-

Fütyi? Hogy szokott horkolni?
- Khhhhhhhrrrrrrrrr.............
2. Tegnap egyedül volt bent a nagyszobában. Apa megy be a fürdőszobából. Hallom:
- Manó! Mit csináltál? Még jó, hogy anya nem látta? Hogy jut eszedbe ilyen??? hogy másztál fel?
- Mit csinált?
(Magamban: nemakaromtudninemakaromtudni
)
- Felmászott az emeletes ágy tetejére.
Nem üvöltöttük le a haját, de elmagyaráztuk, hogy ez mennyire hülye ötlet volt. Már korábban is mondtuk neki, hogy ne próbáljon felmászni, mert még nem tanítottuk meg rá, külön tecnikája van.
Erre felment. És átmászott a következőkön: nyomtató, marha nagy hal, a kanapé szivacsbetétjei, huzatok, nadrágok, üveg(!) mérleg.
Apa mondta, hogy az ágy végéből halászta le, és látszott, hogy be volt szarva, mert nem tudott hogy lejönni.
Egyszer csak észreveszi, hogy a kis digitális videókamera is ott van, kinyitva. Én tettem oda, hogy kéznél legyen, ha kell. Ütő megállt bennem: fateromék nemrégen voltak a Vaskapunál, évek óta szerettek volna már elmenni. Ha azoknak a felvételeknek annyi, akkor nekem is...
Lecsekkolom: megvannak.
- Mit csináltál a kamerával?
- Le akartam magam fényképezni.
(Szülő nem győz nem rohogni:

):
- És hogy szeretted volna?
- Hát, magamhoz öleltem.
(Továbbra is ál-szigor fej) - Máskor ne csinálj ilyet. Szólja, ha szeretnél valamit. Gyere csinálok rólad egyet, és megnézheted.
Úgy is lett. Utána eszembe jutott:
- Tudod, hogy kell képet készíteni? Tessék, itt van, fogd meg, és mutasd meg pontosan, hogy mit csináltál.
Elveszi, kajakra kinyitja, átállítja a pöcköt, ami a videóról vált fényképező módra

, és maga fel tartja:
- Így szerettem volna.
(Továbbra sem röhögünk fennhangon

)
- Jól van, ügyes vagy, de máskor ne csinálj ilyet.
Azt hittem, hogy beszarok.
Az álmom idióta volt nagyon, de a döbbenetes, hogy szinte mindegyik momentumát meg tudom magyarázni, hogy honnan jött.

(A Fásy és a Dér Heni speciel a mittudoménmilyenlegújabbdáridóból, pont a beharangozójára kapcsoltam, amikor őket vágták be. Brrr....

)