Nos hát, megszületett a döntés: - elhagyjuk az intézetet. Átmegyünk a debreceni Kaáliba, de ha nem bánjátok, akkor maradnék veletek.
Mary
Te már a stimu alatt tp-en voltál? Jól értettem? Sokat gondolkozom rajta, hogy mikortól menjek el tp-re?
Elég stresszes a melóm és 120%-on dolgozunk, hogy végezni tudjunk.
Ha volna véleményetek ezzel kapcsolatban, szívesen fogadnám.
Mary
Mikor mész vissza a dokihoz? Lehet, hogy mondtad, de elfelejtettem.
Ezek szerint megkaptad a diétás-anyagot. Használd egészséggel!
Én is elkezdtem ismét rendesen a diétát. Egyelőre szenvedek, mint a kutya, de ez általában 2-3 napig szokott tartani, aztán elfogadom a sorsom. Még csak tegnap kezdtem, de már sokkal jobb a közérzetem, ez azért sokat segít.
Én puffasztott búzával, rizzsel szoktam helyettesíteni a kenyeret első lépésben, ami egyébként nem túl jó, de megkönnyíti az átállást, legalábbis nekem.
Tegnap voltam uh-n (15. cn volt) és láttak egy szép nagy tűszőt (elfelejtettem megkérdezni, mekkorát) és 11 mm nyálkahártyát

. El sem akartam hinni. Úgy fel vagyok dobódva!!!
Most már csak a tornát kell valahogy beiktatni.
Kicsi
Azon nem csodálkozom, hogy nagy különbség van a miskolci és a Sotés "technikák" között.
Veled mi újság? Helyzet?????
Lili
Üdv újra itthon, bár gondolom, te inkább maradtál volna még.
Már nem emlékszem, hogy meddig voltam rosszul, de elég sokáig. Igaz én kb. 1 hónap alatt emeltem fel a teljes adagra, de még utánna egy darabig kitartott. Aztán szépen lassan elkezdett csillapodni a rosszullétem.
Meg van a kontroll-eredményed? Viktóriához jársz?