itt vagyok én is, de ht front volt, Dávid melett meg semmit sem tudtam csinálni. most megpróbálom behozni a lemaradást...
bhdetti,
én már alig várom, hogy Kia doki a hat hetes kontrollon megadja az engelyt a tornára, mert szörnyű hogy kinézek, szerintem én extra szexi vagyok:
rámférne egy kiadós pedikűrr...
a szőrtelenítés is hiánycselekvés nálam...
kb bokáig játszik nálam a narancsbőr
a fenekem, és a hasam tele van striákkal...
szolizni akarok...
egyetlen ruhám sem jön rám
és a felsőim hiába jók rám, mind olyan pocakmutogatós, hogy a striák miatt kuka az összes..
a haj az copf, és kész.. ha kiengedem, a gyerek kitépi az összeset, vagy megeszi
és andrás még így is szépnek tart... de hogy én már magamat tuti soha nem tartom annak... na ez is biztos...
Luna,
az elektromos mellszívó még mindig nemaz igazi, vagy mr jobb azért?
ja, tök jót nevettem a 6-i 14:34-es hsz-eden
Detti,
köszi a szopis válaszokat
szopi:
napközben mérem a Manót kaja előtt és kaja után is, és most már az egy héttel ezelőtti 20, max 30as evések már a múlté, ugyanis már tegnap is volt olyan, hogy 100at evett
igaz hogy két ciciből, de haladás.
ilyenkor 20at max 30at pótolok neki hozzá.
de általában 80at azért minden etetéskor megeszik, ilyenkor 40et max 50et pótolunk cumisüvegből.
tápszert csak napi egyszer kap már, a többi pótlás a lefejt anyatejből megy.
nade este viszont nem bajlódok a mérekezéssel, meg azal, hogy a 60perces szopi után (30perc egyik30percmásik cici) ha még éhes, akkor nekiálljak anyatejet melegíteni, miközben ő visít, úgyhogy este 9kor szopi van pótlással,
legközelebb 5kor ébred, ekkor kapja a tápot, ezután visszaalszik, én meg megyek fejni. ja, csak egyszer fejek naponta, mégpedig a hajnali kaja után, mert ilyenkor annyit le tudok fejni, hogy az egész napi pótlást abból oldjuk meg.
aztán amikor 7kor, fél8kor megint ébred, az már szopi pótlással.
ilyenkor már nem szokott visszaaludni, de Andrs visszaaltatta, úgyogy ma még fél8-10ig is aludtunk
na és addig a hajnali étkezés táp lesz, amíg szüksg van pótlásra.. majd ha már elég lesz neki a két cici, és nem kell pótlásért rohangálni a koyhába, akkor a hajnali etetés is szpi lesz.
ami szerintem hamarosan bekövetkezik, ugyanis abba fogom hagyni a gyerek méricskélést. azt tudom, hogy most már van elég tej, ugyanis a kettőből 140et tudok lefejni, és ma szopizott mindkét ciciből, megmértem, és a mérleg szerint csak 20at evett
úgyhogy melegítettem neki még 120at. na csajok, a gyerek kb 4szer akkorát bukott utána... hogy tuti evett ő rendesen, mert kb az egész pólás kijött neki..
illetve mióta keveseb a táp, azóta a anpi három kaki is megvan.
holnap megyünk Ecsegre, ami egy egész napos móa lesz, meglátogatjuk a nagyikat (vagyis Dávidnak ők már dédik

)
egy adag tápot viszek, a többi cicből lesz, nem lesz ,érlegelés sem, szerintem ez jót tesz majd.
szopi cél:
egy ciciből jóllakatni
de már az is királyl lesz ha elhagyju a pótlást
Avent mellszívóhoz párnácskák:
csajok, én azokkal nem tuok fejni, ha én azokat ráteszem a szívóra, akkor fáj és semmi nem jön belőle...
napi ruha:
mivel még a rövid(picsa)gatyáim sem jönnek ám, András rövidgatyáját hordom itthon, illetve mivel nekem még mindig fájnak a cicik vagy szellőztetek, tehát félmeztelen vagyok, vagy pedig melltartóban nyomom, valami itthoni trikóban... ultra igényes vagyok...
ha meg meyünk valahova, van két-3 ruhám, amit váltogatok... nade az sem olyan, amilyet szívesen hordtam volna korábban...
Rózsaszín pisi nekünk is volt a kórházban.
Vok,
Alexnak jobbulást kívánok, ésa te cicidnek is!!!
azért mennyivel másabb volt titeket olvasni, hogy bementetek a kórházba, és meg is mondták mi a baj...
Csilláéknak meg.. áá..
Csilla,
szorítok nagyon, a főnővér beszólása után meg lehet h é is azonnal húztam volna fel pestre..
Csajok,
ti észben tartjátok a dolgokat?
Hát én jegyzetelek, csak úgy tudok itt reagálni, vagy pedig elkezek egyesével reagálni, na az cink... mutatja mekkora memóriám van
Hari,
nagyon sajnálom, hogy ezeket mondta a párod, mert szerintem szuper anyuka vagy, ő pedig igazságtalan!
Cicmarek,
az ismerőseid velem is megoszthatnák a titkot, hogyan tanítoták meg a ygereket arra, hogy rvid idő alatt szívja ki a tejcsit, ne nyammogjon rajta órákat
amúgy ti pont fordítva csináljátok: ti este szopiztok, mert akkor gondolom félálomban a picid jól tud szívni,
mi meg este tápozunk, mert akkor lusta vagyok méricskézni, meg pótlást melegítgetni..
amúgy tegnap meglátogattam anyát, már felköltöztek pestre. és van kertjük
halljátok, a Vaterán vettem egy Nanetto-féle hintát.
írok a csajnak, hogy mikor vehetjük át, erre ezt írta:
Kedves Georgina !
Ne haragudjon, de most akartam levenni az összes hirdetésünket,mert úgy tünik,hogy újra kisbabát várunk, így mégsem adjuk el a gyerekholmiainkat.
Köszönöm a megértését és megegyszer elnézést.
ugye ezt nem csinálhatja????
András azt mondta, hogy kikényszeríti belőllük.
Nikvik,
Folti,
tündériek a csjszik
amúgy mostanság nem aludt Dávid, nekem még nem is matrica, mert rajtam sincs el
ilyenkor az van, hogy fölé görnyedek a kiságynál... és elmegy egy nap:
etetés-fél óraóra játék, altatási próbálkozás, evés, játék, altatási próba...
és akkor du 3kor hajlandó elaludni, és este 8kor ébred... és legközelebb éjfélkor alszik.. Nikvik! Dávid id szt hiszi, hogy már nagy fiú...
viszont egyre többet dumál, nagyon édes, és tök sok mosoly kezdeméynünk van már
na tépek aludni, most András altatta el, hajnalban nekem kell..
jujj el akartam mesélni, hogy az egyik barátnőm hogy felidegesytett, de inkábbmáskor..
jó éjszakát