SZiasztok...
Megjöttem/tünk.
G-re tettem képet, a babás albumba egyet, a sajátomba néhányat...
Woody, Szilvi, Claire. HATALMAS GRATU.
SZÜLINAPOSOKNAK iS!!!
Csajok, most én mondom, hogy nem tudok mindent visszaolvasni, ne haragudjatok. Enikő még elég rapszodikusan ébred, kb 1,5 óránként...
Bár éjjel rendes volt, mert 10-f3-ig húzta, na utána óránként cicit kért.
Most is kicsit mélyebben alszik, le is zuhanyoztam, a hajmosásig már nem mertem merészkedni, az egy köv. etap lesz

Dia, indul a mandula...

Kettő gyerek. Hűha... Még jó, hogy van aki a "nagyot" leköti... Bár egyelőre örül neki, meg simizi, énekel neki, de a hangfogót még nem tudja "feltenni" szóval szokni kell a szitut...
Csajok, mindenkinek olyan szülést kívánok, amilyen az enyém volt most. Bár ijesztő volt a tempó, a végére picit be is rezeltem, de szép emlék. Idő érzéstelenítésre már nem volt, szóval mindent "átéltem"...
1/4 12-kor volt az első fájás, de csak mensi szerű valami. éjfél körül esett le, hogy ez AZ LEHET. Zuhany, időmérés, és már 5 percesek voltak...
1-kor mentünk be, regisztráltak. Szülőszoba, átöltözés, kikérdezés. Ügyeletes doki vizsgál (ollllyan bunkó volt!!!! ) és bő 3 ujjnyi voltam. Na, itt már elkezdtek nyüzsögni, hívták a dokimat, ctg... És kb 20 perc alatt még egy ujjnyira kitágultam. ÉS NEM ESETT JÓL SEMMILYEN alternativ eszköz, mint labda, bordásfal mittudomén, örültem, hogy fekszem. A két szülésznő ugrásra késen várták a dokimat, mert nélküle nem lehet burkot repeszteni, az beesett, burok el, mondom, jön a baba. Ők: hát nyomjak. Én: NEM MEREK, MERT NAGYON JÖN.

...komolyan, ezt mondtam...
Mondták, hajas baba, nyomjam ki gyorsan. Kb két tolóm volt, és kicsusszant ENIKŐ. KB 40 percet voltam a szülőszobában vajúdva... Utána a betekintés, varrás sztem sokkal rosszabb volt, de túlélhető...
2 óra ismerkedés után vittek osztályra.
Évinek írtam, hogy jártunk, de szerencsére hazaengedtek. Estére lett tejem is, Enikő jól teletömte a Pocakját, szóval az első este itthon bőgéssel kezdődött...
Szóval, majd egyszer leírom mindezt összeszedettebben is, de most kicsit csapongok, meg folyton a Kisasszonyt sasolom, mikor ébred.
Igyekszem majd jönni...