A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Czigka!

Ezek a szabályok légitársaságonként változnak(!), szóval én a Wizzair-es szabályokat tudom:
Botondnak repjegy ugyan nem kellett, de reptéri illeték igen :? . Sztem az mindenhol kell, ingyen sehol sem mehet :? .
Elvileg ülése nincsen, az öletekben utazik, de nálunk mindkétszer volt hely. 3-3 ülés volt oldalanként, és mellénk nem ült senki :wink: . Nem helyre szól a jegy, szóval felszálláskor le kellültetni egy helyre, és akkor tuti nem ül oda senki :twisted: :lol: .
Itt nincs semmilyen "gyereknek10kilóspoggyász", díjmentesen csak a kézipoggyász és a babakocsi vihető. A kézipoggyásznak pontosan meghatározott max. mérete van, és asszem 5 kilóig mehet.
Külön poggyászdíj van (8500/csomag oda is, és vissza is :? ). Egy csomag 30 kiló lehet. Nekünk a 2 volt annyi, szóval belefértek 3-an, de sztem képtelenség akkora bőröndöt találni! Ez a szivatás része :evil: .
A babakocsi mindegy milyen, azt vihetitek ingyen. Egészen a felszállásig nálatok lehet, csak a gépnél kell odaadni valamelyik pakolásznak (:lol:) . Leszállásnál ugyanúgy visszakapjátok elvileg (mi Bulgáriában nem kaptuk, csak a csomagokkal :? ).

Szóval ennyit a fapados repülőkről :evil: ! 12.900 volt a repjegyünk, ehhez képest közel 100 lett végül :evil: :evil: :evil: .

Kaját minden étkezésre vittem, biztos, ami biztos :wink: . Próbáltam minnél gazdaságosabban, és méretben/súlyban is a legjobban megoldani.
Tápszerből ugyanannyi fogyott, és a tejpépet is ugyanúgy megette. Viszont reggelit azt velünk evett, tízórait/uzsit vegyesen kapott, hol üvegest, hol pedig kekszet gyümivel. Szóval az üvegesek felét hazahoztuk :wink: . De azért vigyetek, vagy legalábbis alapanyagokat.
A sósvízzel semmi gáz nem volt :wink: . Én is féltem tőle, de én ilyen enyhén sós tengert még nem láttam :shock: :D . Abszolút nem csípte a szemünket, és szájba kerülve se volt semmi durva. Egyáltalán nem okozott gondot! De pl. Törökországban iszonyat sós volt a tenger, szétmarta a szemem, a száj, és a bőrőmet is tönkrevágta :? . azt azért sztem a bab se bírta volna jól :roll: .

Kérdezz még nyugodtan :wink: .
(Én amúgy tényleg nem olvastam ezt a hsz-t, pedig még ha nem is olvasok rendesen, a nekem szólókat mindig elolvasom, szóval nem értem :roll: . Bocsi :oops: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois,

ez már belefér, én is erre gondoltam, hogy csak így érdemes menni, mert az az összeg, amit Nyuszi írt, na az már durva.

Nem voltam még, nem tudom milyen, csak feltételeztem hogy van más ilyen jó is még, ha nem is itthon de a közelben biztos.
Szóval nem fikázódni akartam, csak már megint eszembe jutott a marketing csodája...

(Amúgy én is puhítom Apát hogy nézzük meg valamikor)

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond!
Hosszasan zajlik :wink:
Azért egy jó szemű rutinos bőrgyógyász rögtön kiszúrja melyik az amelyik alaposabb vizsgálásra ad okot.
Szopi nálunk is ilyen, mondtam is neki, azt mondta akkor is, vagyis se. Most nem olyanok még az anyajegyek mint alapból. Konkrétan nagyobbak.

Czigka!

Mintha az én férjemről írnál. Mondjuk ő már meg lett nevelve, mert ő még az injekciótűnél elkezd izzadni, ehhez képest nyomásra szépen teljesített, mert ő szurkodott engem, mikor kellett. Bár eleinte csukott szemmel csinálta míg észre nem vettem :shock:
Ja szülésnél ő is fényezte magát, hogy milyen f@szán szült velem :D

Pocok!

Nekünk még mindig nincs cipőnk, mert csak hétfőn megyünk ortopéd dokihoz, addig meg nem akartam venni neki, pedig már annyira kéne.
Mostanában nagyon gáz, annyira sokat esik, teljes szétveri a homlokát, tegnap vagy 5 x pattintotta oda fejét a viacolorhoz :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bakker, most van egy műsor a LifeNetwork-ön, necces betegségekről szól. Az előbb volt benne egy csaj, akinek a mellplasztikája utána fertőzés lépett fel. Nem tudom, hogy mitől volt, mitől nem, de a melltartója úgy belevágott a mellébe, hogy csak na! A kosarának köze sem volt a pontos mérethez, a teteje pedig a mellbimbó felett 1 cm(!)-rel volt. Ennek se sűrűn volt fogalma a helyes melltartó választás mikéntjéről. :roll: :roll: :roll: Ez sokaknak nem megy, de azért ENNYIRE nem venni a lapot...nooormális? :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :x :x

Kép
Kép
200907?

Lois,

akkor Zének jó kis kemény buksija van ha így bírja :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azóta puhatalpúban nyomjátok? Nekem azt mondták, hogy már akkor érdemes cipőt adni rá legalább néha-néha amikor oldalazva kapaszkodva tipeg, hogy:
- szokja hogy valami van a lábán és ne legyen tőle később beparázva
- abban tanuljon meg járni, mert ha később lesz cipije (amikor már biztonságosan jár) akkor furi lesz neki, mert cipőben más.

miért mentek ortopéd dokihoz? Van valami?
Majd számolj be légyszi hogy ő milyen cipőt javasolt.

(anno nekem a konduktor csaj akivel beszéltem, szupináltat javasolt, meg hogy tartsa a bokáját)

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:05-kor.
Vendég

Bond,

lehet hogy a cicifixe még a plasztika előtti időkből maradt :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Szilveszter mindenhol nagyon durva, én kajakra fel szoktam háborodni, mert amúgy szeretünk olyankor kimozdulni, de annyiért tuti nem esne jól, Vagyis nem mennénk, mert ez már röhejes ár.
Személyes kontaktok tapasztalataiból merítettem én is, a marketing részét átugrottam. De a legfinnyadékabb barátainknak is tetszett eddig. Vagyis hallottam pár negát is, de az olyasmi volt, ami nekünk nem lenne fontos.
Ausztria mint olyan nem hozna lázba, szívesebben megyek itthon el ilyesmi helyre, mert várost nézni nem akarnánk, akkor meg inkább legyen közelebb.
Jól puhítsd meg TeApát, meg toborozzunk még, és legyek egy topiknik ott is :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

rajtam nem fog múlni :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Igen puha-talpúban van, de inkább mezítláb sokat.
Nekem azt mondták vigyem vissza járva, és hogy addig ne vegyek cipőt, majd csak ha rábólintanak, hogy minden oké vele, hogy nem kell e neki valami spéci egyedi lábbeli.
Nagy gondok nem voltak, egy kontroll miatt mentünk csak vissza, némi farredő-asszimmetria miatt.
Magamtól én is szupinációsat vennék, de most már kibekkeljük hétfőig. Utána rögtön veszünk.

Ááá, úgy néz ki a feje mint valami terepasztal, a viacolor meg durvább is, a bőrét is lenyúzta :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja, igen, nekünk is ennyi volt anno a csípőszűrésen, hogy majd menjünk vissza ha jár, megnézik. De ugye mi még lustik vagyunk...

(mondjuk anno a hypotonia miatt is mondták, hogy lehet hogy később fog elindulni, ezért nem aggódok)

Szegényke... adjatok rá bukósisakot :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Czigka!

Szívesen :wink: .

Lois!

Apa szerint szar a Kolping :twisted: .
De ezt azért mondja, mert drága, Botond még nem használta ki a sok-sok játszóházat/teret/foglalkozást, és mert jóól összevesztünk utolsó nap, és benne ez maradt meg utolsó emlékként onnan :? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én meg azért húztam, mert azt mondták akkor vigyem, ha már teljesen stabilan jár. Ez meg van vagy 3 hete, de a kh-ban három hónap a várólista, így magánt kajtattam, és mire nekünk is jó volt, meg időpont is lett, na az lesz hétfőn.
Ja, lehet én is csak túlspilázom, szerintem semmi baja, de annyi libatalpú gyereket látok, hogy rákattantam teljesen.

Bukósisak, ja már gondoltam rá (Brendonban van valami kutacsvédő vagy hasonló :shock: ), de hát csak jobb lesz nem?? Tanulási folyamat vagy mi... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Igen nekem is azt mondták, hogy járó babával van értelme, mert amíg pici, addig kihasználatlan, a sok móka.
Veszekedés, no így megértem, hogy felemások a benyomások.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

persze, jobb a biztonság.

Kutacsvédő :arrow: hát szerintem az egy nagy baromság :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én is csak remélem, hogy egyre ügyesebbek lesznek, muszáj nekik :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: (énfiam ma esett kb hármat, és nem sírt :shock: :shock: :shock: :shock: látszott hogy megijedt, de hős volt, görbült a szája, de gyorsan eltereltem és utána el is felejtette :arrow: remélem, ez így marad, mert eddig nagyon anyámasszonykatonája volt...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Persze hogy baromság. Láttam olyan kutyahámszerű járatóizét is hogy ne essen el :shock:
Zétény sem sír, kettőt kiabál és vége, ficereg, hogy tegyem le, és megy tovább, tök macsó. De öléggé carul néz ki, ütöttkopott :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ittatok már citromos Gösser-t?
naaaaaaaaaaaagyon fini, olyan mint egy citromos üdítő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(megint adok az alkesz image-emnek...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

azon a hámizén én is röhögtem és borzalkodtam (ilyen szó tuti nincs) hogy ki az a baromállat aki ilyet köt a gyerekére

(sípályán láttam mondjuk, de ott jogos, hogy az egyedülcsúszó kismanó ne iramodjon meg)

[quote]D írta:e öléggé carul néz ki, ütöttkopott

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bocs, de egy piros-fehér pöttyös pléh-bögre ugrott be :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Én épp Amstel pulse-t iszom citrommal :oops: 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Síelésnél azért van benne ráció, de az nem ilyen, hanem hám nem?? Ikres topiktársaknak van olyan, de annak nem az a funkciója hogy ne essen el, hanem hogy a 2 vagy 3 törpe, mikor 5 felé fut forgalmas helyen, akkor ne sprinteljen a busz alá. Vagy épp ne síeljen le a hegyről egyedül gondolom.

Ja viharvert bádogbögre, ez a gyerekem :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

tudunk élni, na :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja, ja, a síelős az hám :lol: atyavilág, kemény lehet ikrekkel ezt előadni...

Pagika?

a bögrét nem bántásnak írtam, csak az ütöttkopottról ez ugrott be....bocsi... nehari....

(mindjárt lemerül Apagépe, és nincs töltőm.... neeeeeeee, nemvagyokálmosmééééééééééééég)

KépKép

KépKép
kispocok13

lemerült...

klikk

KépKép

KépKép
kispocok13

Na ez szemléletes kilépés volt :D :D :D

Ja, dehogy, nem bántásnak vettem, tényleg olyan, tipligyár.

Akkor jócca', megyek teregetni :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A kaja már egy órája ott figyel a remoskában. 8)
Egy sor füstölt bacon szalonna :arrow: sós, borsozott pangasius :arrow: felkarizott paradicsom, paprika, cukkini, hagyma, fokhagyma :arrow: ugyanez még 2x :arrow: legfelül még egy sor szalonna. 11-kor izzítom. 8)
Krumplileves lesz még. Nem lett egy nagy etwas. :roll: , de azért lehúzni sem kell. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

De hülye vagyok! Most esett le, hogy nem tettem bele tejfölt. :? Pofán csaptam vele: mindjárt más lett az íze. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

Bond! Mi történt,hogy ilyen "konyhatündér" lettél? :lol: Nekem ma szerencsére nem kell főznöm,megyünk anyuékhoz :D Lili és apa alszanak :lol:

Dodi,Pocok,Dodi! Igen,tudom,hogy ennyiből külföldre is mehetünk és mivel mi nagyon szeretjük Ausztriát,kértem ajánlatot onnan is,és most kapaszkodjatok: nincs már hely a Sonnentherme-be :shock:
Azért akarunk most még inkább belföldön maradni,hogy kipróbájuk,hogy Lili hogy bírja egyáltalán a környezet változást,mert még nem voltunk vele több napra sehol. Jövőre az tuti,hogy a jól bevált Olaszországba megyünk már :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Nem szilveszterre keresel?? Hova szoktatok menni olyankor Olaszországban??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Sztem Olaszo-ban nyáron mennek :wink: .

Nem, Nyuszi :roll: ? És hova szoktatok?
Képzeljétek tegnap apa benyögte, hogy nézzünk vmi ultra last minute utat, üljünk fel a gépre, és utazzunk el valahová :shock: :shock: :shock: :lol: . Na, ez azért mókás, mert a kapcsolatunk 3. évében tudtam rávenni először nyaralásra, azt is enyhe kényszerrel (befizettem szülinapjára :twisted: ), és azóta is könyörögni kellett, hogy menjünk. Váltig állította, hogy ő nem szeret nyaralni, neki itthon a legjobb...blabla, szóval ő egy mutáns :? :lol: . Ki nem szeret nyaralni :shock: ?!
Aztán ez a "mutassukmegagyereknekavilágot" úgy tűnik bejött neki, mert most meg mehetnékje van :lol: .
De "nyaralóprogramok" mind csak egyhetesek vannak, nekünk meg csak pár nap kéne, meg hát annyi is férne bele, mert keret nem igazán van, mivel most nyaraltuk ki magunkat :roll: :lol: .

Szóval ha tud vki párnapos repülős utat occsóért, az szólhat :lol: :lol: :lol: .

Bond!

:lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois! Olaszországba nyáron megyünk,bocsi,ha félreérthető voltam :oops: Most kértem még ajánlatokat szilveszterre a Hotel Mendan-ba és a Hotel Európa Fit-be,kiváncsi leszek....

Dodi! Szerintem tutira találtok pár napra is szállást,főleg most nyár végén :lol: Tök jó,hogy apa így belejött :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Csajok! Kurv@ jó lett a kaja! 8) :P :P :P :P :P :P :P Marha jól átsült, párolódott minden cuccos, megmaradt az ízük, a vitamin tartalmuk, mindenük, omlanak, mint a vaj... Wwwwwwooooooooooowwwwwwwwww!!! :) :) :) :) :) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nyuszi!
Sejtettem én, hogy így van, csak kifacsartam...hátha a pápa Újévi misére mentek minden évben :wink:
Mi is olasz-funok vagyunk, oda megyünk most is, érdekes lesz, dettó mi sem aludtunk még vele sehol... :roll:

Dodi!

Repülősök nem nagyon vannak egy hétnél rövidebbek, de kocsival pár napra az Adriára bármikor le lehet ugrani :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Ti hová mentek? Hány óra az út?
Mert ez a genyó reptéri illeték baromi sok :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Szerintem is jobban jártok,ha kocsival mentek,Olaszországba már 6 óra alatt ott vagytok,végig autópálya :wink: És akkor jöttök-mentek,amikor akartok.Mondjuk most biztos teltház van mindenhol,mert az olaszok most nyaralnak,de szeptember eleje még simán belefér,nem?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi! www.bokking.com itt minden tengerarti olasz szálloda fent van jesolo-ban :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond,

ügyi vagy a kajával nagyon 8)

Mi ez a nagy pálfordulás a főzőcskével?
Vicces, a remoskáról mint olyanról már nagyon rég hallottam, azt hittem, már senki sem használ ilyet :shock: :shock: :shock:

(láttam a Fehérke képet az iwiw-en, nagyon cuki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Dodi,

hajrá Teapa - még a végén ő lesz a nagy utazó-fan közületek :roll: :roll: :roll:
Amúgy én is az autózás híve vagyok, ha közelre kell menni, flexibilisek vagytok ott, és főleg hogy csak pár napra akartok menni.

Ha az Adria nem játszik, nézzetek el Szlovéniába, Bled-Bohinj környékére: ott a Triglav (szép hegy), Bohinj-ban egy tó (közepén kis sziget, rajta templom - olyan mint egy képeslap), körülötte szállodák - nagyon szép. Télen nyaralóhely, nyáron sielős.... nem tenger, viszont különleges.
(mondjuk ez akkor jó, ha szerettek sétálni-kirándulni)

Mi ma délután kimentünk a Római-partra :lol: :lol: :lol: Fiam annyira élvezte a homokot, szórta mint állat. Viszont furi volt neki hogy süpped, és jobban kell állásban egyensúlyozni.
Ugyanakkor a nyújtott lábas-égbensegges mászást továbbfejlesztette :arrow: oldalirányban közlekedett így a homokban... nem néztek furán az emberek, ááááááááá :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja, és ma volt először habfürdőben fürcsi (eddig gyógyszertárit használtunk, de elfogyott, Apa meg cseszett szólni) így a szüléskor kapott kórházi csomagos Gabi-ban fürdött :arrow: a hab teljességgel elvarázsolta :arrow: ebből rendszer lesz (milyen hülye vagyok, hogy eddig nem ezt csináltuk :shock: :shock: :shock: )

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszi mindkettőtöknek :wink: . Nézelődöm :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:06-kor.
Vendég

Czigka,

jogos, na, fáradt vagyok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:07-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:07-kor.
Vendég

Kispocok!

Télen nyaralóhely, nyáron sielős
Tényleg izgalmas hely lehet :roll: :lol: :lol: :lol: .
Ja, most már csak közelieket nézek :wink: . Apa barátja megy mostanában Horváto-ba a családjával és azt mondta, talán hozzájuk leugrunk pár napra. Nekem az is szuper, csak ne kelljen főznöm :roll: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:08-kor.
Vendég

Czigka-anyu,

ígérem, ma korábban fellövöm a pizsit (NEM Lois-ék Kuttyát :lol: :lol: :lol: :lol: ) - főleg, mert ma kimaradt a napközbeni szundim :oops: :oops: :oops: :oops:

Dodi,

ez egy jó és kényelmes opciónak hangzik :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:09-kor.
Vendég

Egyet, vagy kettőt???
:twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

A férjem az előbb azt mondta a telefonba, hogy szeret :shock: :D :D . Ha mondja is, csak személyesen, fényévente :? . Barátkozni van a haverjánál pár utcával odébb. Mi is hivatalosak voltunk, de ott általában csak pasik vannak, azok sem a kedvenceim, és álmos is voltam, :arrow: itthon maradtunk.
Hívom az előbb, felveszi:
- Mit akarsz, hagyjál, épp csajozok :twisted: !
- Óóó, pedig pont azt akartam kérdezni, mikor jössz haza, hogy szerelmeskedj velem :roll: ?
- Megyek nemsokára, tényleg.
- Gyere-gyere!
- Tényleg megyek!....Szeretlek!
- :shock: :D Én is!

8) :D :D :D

Ne csak má' mindig a rosszról számoljak be :oops: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Czigka-anyu,

egyet csak már, mert nagy vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
(leteszem Nimródot 11 előtt, teszek-veszek kicsit, aztán ledőlök, ha szerencsém van, tudok szundizni egy órát :lol: :lol: :lol: :lol: )

de Dodi is szokott... neki lehet? (na jó, ő még kicsi :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

teapa nagyon kis romantikus :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 16:14-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: