Én dokim sem szokott visszahívni...
Évi, ha megvan minden laborod, ami kell hozzá, akkor felesleges előtte lévő nap bent lenned. Általában azért szokták befektetni az embert egy nappal korábban, hogy a szükséges vizsgálatokon átessen. De ha ez megvolt, akkor felesleges - szerintem. Nem tudom, hogy milyen leleteid vannak, de kérdezd meg a dokid, hogy hiányzik-e valamid, mert ha nem, akkor megnyugodhatsz és otthon lehetsz előtte lévő nap... persze kérdezd dokid!
Nem úgy lesz, hogy bemész és kikapják a babát. Bemész, bejelentkezel, átöltözöl, aztán pár perc múlva már vetkőzöl is

, bekötik a spinált, elhelyezkedsz, bekötik a kanült, rádraknak maszkot, aztán nekiállnak "trancsírozni" az orvosok. Majd mondják, hogy mikor végy nagy levegőt, tartsd bent, kiengedheted és így tovább. Hallod a babát is, mikor kivették (érezni fogod, ahogy kiveszik, de csak nyomásként) odateszik a fejed mellé, adhatsz neki puszit, elviszik a kötelező dolgokra, addig téged kitakarítanak, összevarrnak, majd tolnak a megfigyelőbe. Anesztes simogatta a hajam, hogy nyugodjak meg, csupa szép dolgokat mondott, tök aranyos volt. Amint megszületett Eni, kértem még oxigént, mert teljesen kikészültem az idegtől, hogy minden rendben van-e vele, megvan-e mindene, életben van stb., és mikor mondták, hogy 10/10, tökéletes baba, akkor valahogy elhagytam magam, lefutott a sokk, és alig kaptam levegőt, elkezdtem remegni, úgyhogy gyorsan visszarakták rám a maszkot. Sotén a babákon rajta hagyják egy napig a magzatmázt, mert jót tesz a babáknak. Babócák a borsónyi gyomrukkal szépen alusznak vagy egy napot is, nem lesznek éhesek, hisz el voltak ők bent a pocakban látva, ráadásul a születést nekik is ki kell pihenni. Aztán másnap jön a felkelés (kemény lesz az első 3 nap), járás, elfoglalod a szobád, megkapod a bébit, lehet cicire tenni. Ha elfáradsz, akkor nyugodtan beviheted csecsemősöknek és aludj, igyál sokat! 3óránként szokták bevinni babákat etetni, ha valaki magánál akarja tartani, akkor azt is lehet. Megmondják, hogy mikor van fürdés, akkorra le kell vinni. Na, ez volt Sotén, valószínűleg hasonló lehet nálatok is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.08.06 13:36-kor.