Jó reggelt, ismételten köszönöm a köszöntéseket
Pingvinátor! Üdv itt, és hidd el, nem minden nap van itt ilyen paprikás levegő!
Clarika, fel a fejjel, van remény!

22 évesen még van annyi fórod, hogy ha ügyesen csinálod, behozhatod a lemaradást! Ennyi idős koromban 30ezerrel kerestem többet a minimálbérnél, anyámnál laktam, és ennyi.

Aztán megoldottam szép lassan mindent. Igaz, nekem el kellett költöznöm Pestre, de nem biztos, hogy nektek is ez az utatok. Szóval kitartást, most különben is, koncentrálj a kis bébidre!!!
Ircsinek már én is próbáltam utalni arra, hogy nem egy magyar fórumon kellene szidni a magyarokat...

de nem vette a lapot. Biztos van egy sereg erdélyi topik, tessék ott sírni erről. Katus gyönyörű, Ircsi téged imádunk, de hidd el, nem úgy van, hogy nekünk kolbászból van, neked meg fityiszt mutatunk. Valami jó volt ebben az országban, ha évekig itt éltél, nekem ne mondd, hogy nem.

De befejeztem a témát.
Barbcsi, tényleg csak azt tudom mondani én is, hogy nyugi, és ha lenyugszol, könnyebben beindul. És azzal nem oldasz meg semmit, ha teleírod az oldalt azzal, mennyire szarul vagy.
Lehet, hogy neked jobb lesz, de van itt még kb 20 kismama, akinek nem biztos, hogy jót tesz - de ez a ti dolgotok, én nem számítok, nem vagyok állapotos. Szóval szerintem legyél tekintettel másokra, ott a blogod, nem is írtál bele pl babacuccokról... Tessék most terápiásan nekiállni, és még a finisben gyorsan lefotózni például az összes kis ruhát, réklit, rugit, csörgőt, mindent ami van!!! Felírtam receptre!!!!
És most még meg is ríkatlak benneteket

:
Beney Zsuzsa
Azt kérdezed tőlem,
hogyan vártalak?
Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jő az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget –
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.
Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap csillagát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret –
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.
Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget –
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.08.06 07:23-kor.