El akartam mesélni nektek, hogy ma be kellett mennem a rendőrségre vallomást tenni, mert az egyik "beteg" ügyfelünk feljelentett engem okirat hamisítás vádjával. (szerinte én írtam alá helyette a tértivevényt.

szegény elérte, hogy a rendőrség fogja megkérni az elme-orvosit)
Na, a lényeg, hogy vettek tőlem írásmintát.
Gyerekek, én azt hittem, hogy a lökött főnököm benevezett engem a kész átverésbe, még a rendőrt is kérdeztem, hogy hol vannak a kamerák, meg hogy ugye ez szivatás?
A következőt kellett csinálnom:
le kellett írni egy nyilatkozatot kézzel, ami annyira még nem is volt vicces.
Aztán mondja a srác, hogy írjam le, hogy "jobb kézzel ülve", majd írjam le az ügyfél nevét 5x.
Leírtam, de már mosolyogtam.
Erre mondja, hogy írjam le, hogy "jobb kézzel ülve, gyorsan", majd írjam le az ügyfél nevét 5x.
Na, itt már körülnéztem, hogy vajon hol vannak a kamerák.
Aztán mondja, hogy írjam le, hogy "bal kézzel ülve", majd írjam le 5x az ügyfél nevét a bal kezemmel.
Ez annyira nehezen ment, hogy elég volt 1x leírnom.
Itt már mondogattam, hogy szerintem ez szívatás, mire ő röhögött, hogy mindenki ezt szokta hinni, de ez így megy.
Aztán mondja, hogy álljak fel, és írjam le, hogy "jobb kézzel állva", majd írjam le az ügyfél nevét 5x.
Leírtam, de itt már nagyon röhögtem.
És baszki ezek után mondja, hogy akkor most üljek le újra, és írjam le, hogy "jobb kézzel ülve, nyomtatott betűkkel" és írjam le az ügyfél nevét 5x nyomtatott betűkkel.
Hát én készen voltam.

Nagyon vicces volt!
A grafológus meg majd jól megállapítja mindebből, hogy nem én írtam alá a tértit, hanem az ügyfél.