[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Dita,
ezek is a legrövidebb láncok. Egyenként csomózottak, de már nincsenek nálam.
Én meg direkt nem írtam neked a névnapodra, mondván, hogy úgysem most tartod. Erre jól bekavartam, és most tartod nem decemberben. Bocsi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok

LINACSKA
Akkor nem érdekel, csak ha hosszabb lett volna.

Nem decemberben tartom mert akkor van a szülinapom és minden egyszerre lenne.

dita75
 
 


Boni!
Isten éltesse Zsigi Bubut! Kép

http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

Twist!
Boldog névnapot! Kép
20150601134430
 
 

 
 

Köszönjük szépen!

Csajok el nem hiszem, hogy eljött ez a nap is! mintha ma lett volna az első szülinap !
az elmúlt egy évben annyi minden történt Zsigámmal hogy le sem lehet írni .egy éve ezen a napon már tudott menni , de most már rohan..tudott halandzsázni, de most már javarészt beszél. én vagyok a világ legboldogabb embere na meg persze a férjem, hogy itt van velünk, mert így kerek a világ! naponta rácsodálkozunk arra, milyen okos, mennyi mindent tud már .és mindennap hálát adok az égieknek,hogy leküldték hozzánk, hogy család legyünk!
:D imádom!
Vendég
 


Kép
20150601134430
 
 


Juj, én is nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntést!:))
Ma jó napom van, a párom sem felejtette el végre!:))

Isten éltesse sokáig Zsiga bubust!:)) Boldog másodikat!
Milyen tortája lesz? Majd kérünk sok-sok fotót!!!
Vendég
 


Twist!
Én amúgy végig azon voltam, h te Kati / Kata vagy. Nem tudom honnan jött. Aztán a múltkori levél váltásból kiderült, h még sem. Kép

Jól vagytok? Dorka lány?

Boni!
Tudod minden nap egy csoda!

Zsigi tortáját én is nagyon várom!!!!!

Szeret kifestőzni? Lackó most nagyon rákapott. Ha kell, linkelek be egy szuper oldal, kedvenc mesékhez tartozó kifestőkkel.
20150601134430
 
 


Twist Boldog névnapot!!! :lol:



torta vonatos, tegnap megcsináltam, mascarpones túrostöltelékkel.. jó színes, kicsit giccses is de ugye a gyerekek imádják az ilyent. hátha még a gumicukor is belekerül a vagonokba hihi . ja alvásidőben kellett csinálnom tegnap.. hát megőszültem
hármasban ünneplünk már főzöm a húslevest, sül a csirke ünnepi ebéd lesz :)

:lol:

Viki még nem színeztünk egyenlőre csak rajzolunk de megköszönném a linket :lol: ja mindjárt küldök neked privit is mielőtt elfeljtem :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Boni,
Zsiginek nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D
Kép

Twist,
Boldog névnapot!
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt,.

Bonimami,

nagyon sok boldog 2. születésnapot kívánunk Zsiginek!

Kép

Twist,

nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Vikimami,

Amit a múltkor küldtél anyagot a hisztikezelésről tökéletesen bevált.
AZ lenne a kérdésem, hogy a verekedésre tudsz-e valami tanácsot adni?
Danci 2 napja miután a szomszéd kisfiúval találkozott aki múltkor bántotta (szegény fiam csak állt, tűrte és nézett rám, hogy most mi van, azóta is könnybe lábad a szemem ha a tekintetére gondolok), úgy jött haza, hogy a kutyáknak meghúzta a farkát, aztán az én hajamat is és rámcsapott, minden ok nélkül, nem volt mérges, inkább ádázul vigyorgott hozzá :shock:
Hogy tudnám én erről leszoktatni? Húzzam meg én is a haját?
Vagy nézzem levegőnek? Csak az a baj, hogy amikor a kutyát nyúzza szegény kutyus jajveszékel, ilyenkor rászólok, még van, hogy a kezére is ráverek de semmi hatása egyenlőre...

Mai éjjel katasztrófa volt, ha 3 órát aludtam sokat mondok... Tegnap ettem borsólevest, valószínű a borsó hasfájást okozott, szinte egész éjjel virrasztottam Dávidkával, aztán Dancival is mert felébresztette Dávid sírása, utána Dani sírása ébresztette Dávidot, és így ment egész éjjel.
Ilyenkor nem bánnám ha már kész lenne az emelet, mert el tudnánk vonulni a síró gyerekkel és nem zavarná a másikat.
Tegnap ráadásul Danci legurult a kerítésalapról, 20 cm magas az egész, de a betonra gurult rá és az arca most olyan mint egy háborús sebesültté, ehhez még jön, hogy a térdén levő nagy sebet minden nap felszakítja, bekötni-beragasztani nem engedi, mindent leszed róla.
Pedig alapvetően jó gyerek Danci, de mostanában esős korszakát éli szegény.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Deni!
Sajnálom, h nem jött jól össze a balatonszemesi nyaralás.

Niki hogy van? Ti terveztek mostanában tesót neki?

Némóka!
Örülök, h nincs nagy gubanc szép Réka lábával! Az iwiwes fürdős képeken eszméletlen édes!!! Látom a nagyi is nagyon elfogult vele!

Ditus!
[quote]H írta:a megáll a babakocsi hisztizik addig míg el nem indulunk.
Na adok neki még pár hónapot és azt fogja mondani, mint Lackó: menjünk már! menjünk már! :lol:

Czinki!
A Müllerben lehet venni tök olcsón jelzőlámpákat, táblákat.

Hogy bírod az utolsó napokat? Én már helyetted is nagyon izgulok, várom Ketteskéteket!

Ennyire szereti nándi a kisvakondot? Lackónak csináltam korábban kisvakondos ujjbábot, meg hütőmágnest, bár ő a mesét még nem látta.

Lackó a gumilepedőt nem viselte el az ágyában. Azt tettem sima gumirozott lepedő alá. Ki kellett venni, feszengett rajta, nem volt hajlandó elaludni. Kaptunk egy Malackás lepedőt is, totál tetszik neki, de azon se volt hajlandó elaludni. Komolyan, ülve aludt el. Este is sztrájkolt, amíg le nem cseréltem.

Moncsim!
Sajnálom a kakker éjjelt! Pihenj napközben a Fiúkkal!
Olvastam a másikban, h végre lesz segítséged a házimunkában. Nagyon helyes!

Hogy mit csinálj? Az biztos, h visszacspni, v. az ő haját meghúzni nem kell. Mert akkor azt gondolja, h neked szabad, neki is.

Én úgy gondolom, h ez türelem játék, amíg elmúlik. Az a fontos, h mindig magyarázd el, h fáj, ha megüt, nem szabad ezt csinálni. Persze idegesítő, de sztem, ha rákiabálsz még jobban fogja csinálni.

Beszéld meg vele, aztán igyekezz őt kiragadni abból a szituációból.

A kis eső manódnak is jobbulást a szép pofijára.
20150601134430
 
 


Lalusom már 2. hete nem kap éjjelre se pelust. Balesetünk nem volt.

Reggeltől estig beszél, csak alvásidőben van nálunk csend. És olyanokat......

Mondtam vmelyik este, h fáj a fejem. A ölembe ült, megsimogatta, megpuszilta és ezt mondta: nincs semmi baj, már nem is fáj Kép

Ma pedig mondta délelőtt a zöldségesnéninek, h a sárgadinnye magját ki kell venni, mielőtt megesszük. :mrgreen:
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Boni: Nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk Nikivel Zsigidnek! :)
A tortáról várom a képet! Biztos nagyon szuper lehet!

Twist: Boldog névnapot! :)

Monic: Sajnálom a rossz éjszakát. :( Lehet, hogy nemcsak a borsó, hanem ez a frontos időjárás is közrejátszhatott a gyerkőcök rossz alvásában. Próbálj napközben pihenni kicsit.
Ha hosszúnadrágban van Danci, akkor is megtalálja a sebét?

Viki: Nagyon ügyes Lackó a szobatisztasággal! Büszke lehetsz rá! Ti mikor, hogyan kezdtétek a bilizést?
Köszönjük az érdeklődést! Niki jól van, okosodik, ügyesedik. Én egyelőre csak puszit kapok, ha panaszkodok, hogy fáj valamim, mondani még nem tudja. :wink: De ennyi is elég nekem, hogy elfelejtsem minden fájdalmam. A játszótéren csak pislogok, hogy mi mindenre fel nem mászik. Már a teljesen függőleges létrára is fel tud mászni. Beszélni is próbálkozik, de csak egy-egy szótagot lehet megérteni, pl. tej, tet = tessék, kukucs = kuk.
Tesó nincs tervbe véve mostanában. Én 4-5 év korkülönbséget tartok ideálisnak, de még nem biztos, hogy belevágunk mégegyszer lombikba, ha lesz tesó lesz, ha nem akkor nem.
Várod már a munkakezdést?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Boni!
Kérdezni akarom már régen, h nektek melyik Annapeti van meg?

Deni!
Nem tudom, h várom-e. Hol igen, hol nem. Az biztos, h fura lesz visszamenni 2 év után.

Lalóran agyon büszke vagyok. Mi nem kezdtük korán. Talán 18 hónapos volt, amikor megvettem a bilit, de csak szórakoztunk vele. Aztán 23 hónaposan egy vasárnap délután merészen ráültettem, és belepisilt, nem sokkal később bele is kakilt.

Ez nagyon megtetszett neki, meg sztem már értette is a kis fejével, h ez mire jó. Azóta így nyomjuk. Az első hét elég balesetes volt, de érdekes, h a nappali alvásnál már akkor se pisilt a pelusba. Aztán elmúltak a balesetek, és mostanra már tartani is tudja.

[quote]M írta:ár a teljesen függőleges létrára is fel tud mászni.
:shock: Azt a betyár!
20150601134430
 
 


Viki: Mi Nikivel már vagy fél éve bilizgetünk, de mivel ő még nem szól, csak pelenkázáskor ültetem rá. Ha rajtamarad ok, akkor általában lesz is valami a biliben, ha felpattan, akkor kapja a tiszta pelusát. Ez így működött is eddig, de az utóbbi hétben nem akar egyáltalán bilizni, mindig felpattan, elszalad, és amíg bemegyünk a szobába pelusozásra, útközben pisil. :?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Az útközben pisil ismerős. Laló is csinált olyat, h mellettem pisilt a konyhában, pedig előtte 1 perccel kérdeztem, h kéri-e a bilit / menjünk a wc-re?

Lackó wc-re jár, korábban jobban szeretett bilin ücsörögni (akár 10 percig is). Most meg már csak meg, pisil / kakil és robog tovább.
20150601134430
 
 


Viki melyik nem? :oops: :lol:

most amikor le volt akciózva akkor megvettem majdnem mindet :lol: volt még a Zsigaalapban :lol: most szülinapjára kapja még a Gergőkönyvet, mert azt nem vettem meg és nagyon jó..illetve a kistestvér születik is jó mert abban állatkert is van. én tartalom alapján választanék a helyedben itt részletesen le vannak írva.

http://www.annaespeti.hu/mesekonyvek.htm

apa mindjárt itthon, elmegyünk Ikeába Zsigi hátha még választ magának valamit? aztán fincsi kajcsi és utána tortaevészet! :lol:
ZSiga már reggel óta énekli(mivel midnenki felhívta énekelve hogy bódog bódog meg hogy pompompom ( nma van a szülinapom ) :lol: illetve az egész nappali lufikkal van tele! :lol: szóval tudja hogy valami lóg a levegőben! :lol: izgulok!
Vendég
 


ja és a legfontosabb!

LACKÓBUBUS HATÁROZOTTAN ÜGYES!!!!!!! ÉLJEN ÉLJEN ÉlJEN!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Boni!
Hű, már nagyon várom a szülinapos képeket! Kép

Nekünk az Annakönyv, Petikönyv és a Gergőkönyv van meg. De sztem lassan összeszedem a többit is, függő a gyerekem :lol:
20150601134430
 
 


Monic,
Sajnálom a rossz éjszakát! :(
Mostanában Réka meg harapni szokott. Hétvégén majdnem a nyakamnál harapott belém, és sajnos már a hajánál fogva kellett elhúznom magamtól, mert nem akarta elengedni. Tegnap meg a cicimbe harapott. Nem tudom miért kezdte, de remélem hamar leszokik róla!

Viki,
Jaj, de nagyon ügyes már Lackó! Én is várom már, hogy mikor használjuk már a bilit ilyen ügyesen...
Ez a hisztikezelés engem is érdekelne, mert Réka mostanában akár 5-10 percig is képes hisztizni, ha nem úgy történik valami ahogy ő elképzeli. Sőt, mostanában ledobja magát a földre, és úgy üvölt... :roll:

Denika,
Húha, Niki is nagyon vakmerő csajszi! :wink:

Mi jól, bár Réka 2 napig nem evett, és hígabb a széklete (ma reggel már inkább a kádba állítottuk be), de ma reggel végre láttam, hogy már fehérlik a másik alsó szemfoga, így attól van az egész. Illetve továbbra is nagyon anyás. Napjában százszor jön, és kéredzkedik fel, vagy bújik hozzám, és szorítja a nyakamat.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jaj, és arra tudtok valamit ajánlani, hogy Réka kb. 2 percig játszik valamivel egyhuzamban, és utána megy tovább, és keres valami mást...stb. Mit csináljak, hogy játszon valamivel huzamosabb ideig?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
Elküldtem!

Jtékkal nem tudsz mit kezdeni, ilyen idősen Lalót se kötötte le semmi sokáig. Azátn mostanra már 1-1 mese leköti (Noddy mánia van nálunk), meg a kis autóval, mozdonyokkal elmolyol.
20150601134430
 
 


Viki,
Köszönöm! :D
Hát, akkor türelmes leszek!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok

Twist nagyon nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Boni Zsigának Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk !!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Némóka: pont ezt akartam mondani, hogy lehet, hogy a foga jön. Egy másik fórumon pont ezt írta egy anyuka, hogy nem tudja mi a gond a kislányánál és mondták neki a többiek, hogy valszeg jön a foga (hasmenés, enyhe hőemelkedés).

Köszi szépen mindenkinek a névnapi köszöntést:)
Ma jó napom volt, kaptam virágot, csokit, napszemüveget, sok-sok fagyit és végre sikerült elintézni a keresztelőt, amit annyira szerettem volna Dorkának!:) Boldog ez a mai nap:)

Boni: nagyon jók ezek a könyvek, tetszenek:)
Nekem annak idején Pöttyös Panni tetszett, az inkább egy gyermeknek segítség (tesó nincs még) és vannak barátai stb.
Vendég
 


Dituli: végül is a tornát megtaláltad esetleg? Hogy van az édes kis Milóka?

Vius, köszi! Remélem, hogy jól vagytok! Már képzeld, sok minden zöldséget eszik Dorcika, mármint ami most szezonális. Kedvenc még az ősi kaja: krumpli almával vagy barackkal. Nyami!
Vendég
 


Sziasztok!

Nem voltam gépközelben mert hirtelen el kellett utaznunk!
Majd elmesélem, de most megyek mert már egy hete nem aludtam 8 órát összesen nemhogy egyhuzamban!

Persze mielőtt mennék nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Milóval Zsiginek!

Twist neked sok boldog névnapot!

Majd holnap alvásidőben jövök és olvasok mert egyelőre most még azt sem tudom hol áll a fejem ma érkeztünk meg és még gyorsan felmosok aztán megyek pancsizni meg aludni.

Pusszanat!

dita75
 
 


Boni,
sok boldog szülinapot kívánunk Zsiginek!!!

Twist,
neked pedig sok boldog névnapot. Nem is tudtam én sem, hogy így hívnak. A tesóm is Krisztina.

Viki,
irigyellek a pelusmentességért. Nekem az utóbbi közel öt évben 2 hónap pelusmentes idő jutott. Lili 3,5 évesen tavaly júniusban szokott le róla, aztán augusztusban már itt volt Levi.
Levit már két este fürdés előtt ráültetem a bilire, mikor lekerül róla a ruha, de csak játékból. Meg tanítom neki, amikor bekakil, hogy phü, hátha egyszercsak szól. Beszédben úgy látom ügyes lesz.
Valamelyik nap elfogyott a kajája, és közölte, hogy "baba, ham-ham". Tegnap a labda gurult be a kanapé alá, utánanézett, és mondta a labdát, ma a lámpát tanultuk. Ilyen baba, mama, anya, apa már régóta megy. Na meg a nem.

Némóka,
Levi már most hanyatt vágja magát, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretné. Ma épp a kő asztalba sikerült. Anyja fia... :D
Lili meg apja lánya, ők sértődnek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Csak bekukk,


Boni, Isten éltesse Zsigámat, puszi nekije!!!!!!!!


Később irok csak valamikor

Pussz jah és visszaolvas.

Kép
pgsuska
 
 


Köszönjük szépen!

Képekben

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Ditus!
Remélem sikerült egy nagyot aludnod!

Boni!
Nagyon jó képek!!!! Az a torta! Nekem sose lenne hozá kézügyim!
Zsigi sokat főz a zőccségekkel?

Lina!
Elhiszem, h unod a pelusozást.
Ti nagy szülinapi murira készültök? Mit fog kapni Levi?
20150601134430
 
 


már kora reggel bevásárolt a háziboltban.mondtam enki mit vegyen..utána főzött jó kis zöldséglevest és kaptam piritóst is tükörtojűssal reggelire utána meg egy banánt! :lol: :lol: :lol: ja és fagyit :lol:

szerintem nagyon jók ezek a zödségek..igy hogy láűtom őket egy két kiegészitőt könnyebben készitek..pl burgonya nincs benne, vöröshagyma, szelet hús vagy csirke.. :roll: :lol:
Vendég
 


[quote="boniko"]m írta:bonikoár kora reggel bevásárolt a háziboltban.mondtam enki mit vegyen..utána főzött jó kis zöldséglevest és kaptam piritóst is tükörtojűssal reggelire utána meg egy banánt! :lol: :lol: :lol: ja és fagyit :lol:

Kép Kép

Lackó is szereti ezeket. Tegnap palacsintát sütöttünk együtt, közben emg énekelte az egyik Fifi mesében lévő dalt: főzzünk borsólevest, kell bele borsó és só...., könnyem potyogott a nevetéstől. Este az uramnak is elénekelte, de neki még cifrázta is.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Látom még szomorúbb sorsomat!!! :shock:

Néha nekem úgy tűnik hogy egész nap csak hisztizik Miló és nem is tudom hogy mi lesz majd ha nem lesz már a napi 2x2 óra alvás.
Valszeg nálunk is fogacska jön mert minden éjjel ébresztő van és kézben tudom csak visszaaltatni.
Hirtelen el kellett anyuékhoz utaznunk mert a köcsög bankosok utolsó pillanatban szóltak hogy menni kell aláírni.
Tesómék odaadhatnák már a részemet a házból akkor nem kéne örökké felcaplatni az ügyeik miatt nekem is.
Milóval nem olyan könnyű csak úgy hipp-hopp elutazni. A fél cuccunkat a nagy rohanásban itthon is hagytuk.

Anyuéknál persze még annyira sem akart aludni mint itthon, én annyira elfáradtam tiszta zombi vagyok!

Mondtam is hogy legközelebb csak karácsonykor megyünk akkor is csak reggeltől délutánig aztán haza.

BONI
Zsiga-szülinapi képek szuperek, még egyszer kívánunk neki minden szépet és jót szülinapja alkalmából.

VIKI
Én is kérek olvasmányokat!!!!! Lééééééécccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiii.

Lackó álomgyerek, te pedig nagyon talpraesett és türelmes anyuka vagy, irigylem az idegeidet.

Írtó ügyes és okos a két rangidős krapekunk meg kell hagyni.

SUSKA
Üdv itthon!

MONIC
Sajnálom a rossz éjszakát. Mikor lesz kész az emelet?
Én gondolkozom hogy miből kéne csinálni még egy szobát meg hogyan. Miló apja rendszerint éjszaka majd megfullad a köhögéstől, és az egész családot felveri.
A fürdő mellé építettek a szomszédomék is egy mama-lakot ha jön a nagyi látogatóba. Valami hasonlóra gondoltam én is.
Ez az állapot már kibírhatatlan.

LINÁCSKA
Anno ajánlottál Cinkének gyerek bukósisakot.
Nekem is mostanában jutott eszembe hogy nekünk sem ártana. Napjában min. 5x beveri magát valahová, olyan puklis hátul a feje mintha még egy kobak nőtt volna, aztán még csak el sem indult, jézus meg fogok őrülni.

TWIST
Még nem volt időm megkeresni és most is közben csinálom az ebédet úgyhogy majd este megnézem mit tehetek a cél érdekében.

NÉMÓKA
Rékát sosem érdekelte semmi 2 percnél tovább?
Miló dettó. Meg is fogadtam hogy nem veszek neki több játékot.
Most elhoztunk a Vivientől egy olyan babát mint az igazi. Hát azt most imádja. Dögönyözi, nevet rá nagyokat mert a baba is mosolyog.

BONI
Jut eszembe nagyon szép amit írtál. :)

DENI
Nem semmi a csajszi. Nemrég tanult meg járni és már rögtön el is kezdte a nyaktörő mutatványokat (babakocsiba bemászás, stb.)
Gondolom a fél szemed örökké rajta van!

Loholok főzni..... este majd még felnézek....

dita75
 
 


Sziasztok!

Megint utólag köszöntök... :oops: :oops: :oops:

Boni!

Zsigabigának nagyon boldog szülinapot kívánok! Nekem tecc a torta :)

Twist!

Neked pedig boldog névnapot! Én el se merem mondani, de én se tudtam, hogy így hívnak... Azt hittem Veronika vagy, de ne kérezd honnan gondoltam... :oops:

És képzeljétek, ovis nagylányom lett! Végre felvették a Dórit oviba, kalandos volt, de végül sikerült!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


sziasztok,

Boni: Zsiginek nagyon boldog szülinapot!! azta, a torta nagyon szuper!!! nagyon ügyi vagy!!! csak lesek!! bár eddig is tudtuk ezt. Zsigi nagyon édes!!

Vikimami: Lackó nagyon ügyes szobatisztasággal! nálunk nincs müller, de már vettem 3 lepedőt, ennyi elég. fura, h Lackó nem akar bizonyos lepedőkön aludni.


Twist: boldog névnapot!!

Denika: Niki nagyon ügyi, h igy mászókázik! nem kicsi még picit a bilizéshez? 18hós kortól ajánlott kezdeni, persze ismerkedhet vele, csak ha nem megy, szerintem az negativan hathat.
öcsém 5 évvel fiatalabb, nem emlékszem, h milyen volt amikor megszületett, de arra nagyon emlékszem, h amikor általános iskolás voltam, jöttek a barátaim, és ő mint a kis kullancs, még a kulcsjukon is be akart jönni, és tapadt ránk, én persze többször kizavartam, majd a végén egy műanyag kardjával jól el is vertem. nagyon sokára értünk össze!most már viszont évek óta csak anyáskodom felette. szeretjük egymást, de teljesen más korosztály, más generáció már.

Monic: sajnálom a hisztit, verekedést, és a nehéz éjszakákat.

Ditulika: sajnálom a kényszerutazást és a rossz éjszakákat!

Némóka: sajnálom a hisztit, pedig nem tűnik hisztisnek az a vagyány csajszid!!


mi jól vagyunk!! még egyben! szerdán az uh-n sajnos beigazolódott az érzésem, Boti nem fordult be. ráadásul a nyakán a köldökzsinór. doki ajánlott egy dokit a korházban, aki talán átforditja, de nem mentünk és inkább a császárt választottuk. csüt v pénteken be kellett volna menni éhgyomorra, kaptam volna egy érzéstelenitőt a hasamba és 2 doki gyömöszölte volna a hasam. lehet , h befordul Boti, lehet, h nem, és lehet, h beindul a szülés. ezt nem mertük kockáztatni, pláne, h a nyakán a köldökzs. meg hiába profik, mi van ha megnyomják, eltörik vmilyét v bármi. meg hát még ne szüljünk, bár már jó lenne túl lenni rajta, mert már nehezen birom magam. szóval 17. lesz a császár. 7,30ra kell menni, éhgyomorral, aztán ki tudja mikorra végzünk. persze be vagyok tojva, de ez tűnik kockázatmentesnek mind2őnk számára.
amúgy jól van Boti, 3200nak mérték, jól behozta a lemaradást. mondta is a doki, h már nagy az átforgatáshoz.
tök fura, h majd nyilatkoznom kell, h nem kérem az átforgatást és a császárt kérem. védik magukat, gondolom.
Nándus nagyon anyás és sokat hisztizik. szerintem a foga, az idő és érzi a változást. nagyon türelmes vagyok, meg fáradt is, de volt, h rákiabáltam már egyszer-egyszer. amúgy imádom ahogy dumál, be nem áll a szája, ahogy formálja a csöpp kis száját, és mutogat a kezével. ma pl összebújva néztük a franciaágyból az esőt, és beszélgettünk. olyan jó volt!!!

volt valaki császáros? Denika, Twist, Linácska? majd még körbe kellene néznem, h mit lehet utána, szedni kenni, h gyorsan gyógyuljon a seb, haskötő stb ....

egyébként jó, h tudom, h 17. én lesz a szülés, mert 16.án este megyünk anyósékhoz, és nem kell rohanni Nándival , esetleg az éjszaka közepén kikapva az ágyból . ez azért megnyugtató! de mondanom sem kell félek, h mi lesz szegény Nándussal. hogy fogja viselni nélkülem az 5 napot. meg én nélküle. már most bőgtem anyuéknak, h mi lesz velem Nándi nélkül és viszont. anyós 2 napig egyedül lesz vele, mert após még hévizen lesz. mondtam Csabának, h beszéljen anyóssal, h főzzön meg előre 3 napra, ne Nándival akarjon főzni, mert ő úgy főz, h ki sem jön a konyhából 2 órát, és tök lefárad a főzésben. semmi ereje nem lesz már Nándira. meg szeretném , ha kivinné a játszótérre is. remélem leviszi. nem szeretném, ha napokig be lenne zárva a gyerek a nappaliba és a konyhába. elég törés neki, h anyja nélkül lesz. CSaba nem bisztos , h szabin lesz, inkább majd szülés után. na megyek mert , Nándus viccesnek találja, h idekap állandóan!

puszi, majd jövök a hétvégén!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok

Köszi Twist jól vagyunk Darinka akaratos mint az állat.Mi holnap elutazunk Pestre majd hétfőn tovább megyünk siófokra.
Voltam kontroll cukorterhelésen sajnos gyógyit kell szednem mert magasak lettek az értékek.

Mutizok pár képet ha nem haragszotok!!!

Dita sajnálom a huza vonát.

Zsigi tortája csodaszép lett biztos fincsi is.

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Twist!
Nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Bonikó!
Zsigának nagyon boldog születésnapot kívánok! A torta csudi jól néz ki! A kerekeit imádom! :lol:

rodina74
 
 


szasztok

RODINA
Nálatok miújs?

CZINKICSEK
Sajnálom a császárt de valszeg én is azt választottam volna a helyedben.

Suska, Nemoka, Vius és Évi voltak császárosok. Mindannyian élnek még! :) A szomszéd barátnőm is, meg a mosthatesóm. Fel a fejjel nem lesz semmi baj. Drukkolunk! ++++++++++

VIUS
Darinka nagyon vagány az új nyakláncban.
Látom már ő is szépen álldogál. Én nagy bajban vagyok mióta feláll Miló a kiságyban, nem nagyon akar elaludni. Vagy 10x leteszem de újra úgy találom. Minden próbál felállni és nagyon megy neki annak ellenére hogy nálunk elég nehéz mert csúszós kő van az egész lakásban mindenhol.

ÉVI
Hogy vagytok?
Örülök hogy felvették Dorcit az oviba! :)

dita75
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2010.08.07 12:14-kor.

dita75
 
 


Sziasztok!

Boni,
Nagyon ügyes vagy a tortával! Szuper lett!!! Édes a 2 évesed! :D :wink:
Állatkert valamikor? Mi a héten voltunk, de azért nem szóltam, mert aznap szülinapoztatok.

Dita,
Sajnálom a hirtelen utazást, és Miló nem alvását. Édes Miló a képeken! Látom kipróbáltad milyen lenne lánynak!? :wink:

Vius,
Nagyon cuki Darinka! Mindig nézem az iwiw-en is a képeket! :D

Czinke,
Sajnálom, hogy császár lesz belőle, de nem kell félned. Kellemetlen egy ideig a vágás miatt kiegyenesedni, de azon hamar túl leszel. Nekem az volt a rossz sokáig, hogy nem szerettem, ha bármi hozzáért a heghez, mert olyan furcsa érzés volt, mintha nem az enyém lenne az a terület.

Évi,
Gratula, hogy ovis lesz a nagylányod! :D Várja?

Linácska,
Levi már most hisztizik? Az igen!

Képzeljétek Réka szétrágta a borostyán nyakláncának a zárját, így már nincs mit ráadnom... :? Sajnos nem is találtam meg a másik felét, remélem nem nyelte le.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


NEMOKA
Igen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyuéknál szórakoztunk!

Akartam volt odaírni hogy bemutatom a lányomat (utolsó kép) mert nem tudtam lekicsinyíteni, úgyhogy katt aki látni akarja Miló csajost! :)

Ha le is nyelte nem lesz baja tőle. Sajnálom hogy nincs nyakláncotok most pedig nagyon jól állt neki.

dita75
 
 


Sziasztok!

Czinki!

Nekem is volt egy császáros szülésem, ha bármiben tudok segíteni keress meg! Ja, és szintén István kórház, ha jól rémlik.

Vius!

Micsoda szép nagylány lett a pici Darinkából! Majdnem minden képen kajál valamit :wink:

Dita!

Miló kislánynak is szép :)

Némó!

Most már várja az óvodát, de sokat kellett reklámoznom neki, mire belement, hogy kipróbáljuk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok! Huh, rég nem voltam, nincs is nagyon időm visszaolvasni. Köszi szépen a köszöntéseket. :-)

Czinki, nekünk is köldökzsinór volt a nyakon és ezért kellett császár. Szétaggódtam magam a kislányom miatt, de profin kikapták két perc alatt és semmi baja sem lett. A seb 10 nap alatt kb. úgy meggyógyult, hogy simán fel tudtam tőle kelni, mozogni, stb. Addig csak annyi, hogy húzódik, de ez természtes. Még a kórházban 2 nap után leszedték a kötést róla, mert szabadon könnyebben gyógyul. Felszívódó varratom volt, így vissza sem kellett menni szedetni, az jó volt.) Fürdés után szárazra kellett törölni és kész. Azt mondták, hogy fél évig még nedvedzhet, de csak egyszer lett piros, akkor Betadine-t kellett rá csepegtetni és 3 nap alatt rendbejött.
A seb teljesen okés, csak a lógós hasam zavar nagyon. Mert óriási hasam volt.

Boni: a torta csodálatos, nagyon ügyes vagy!

Puszilok mindenkit, de most rohanok, főznöm kell Dorkának, nagyon kis farkasétvágyú lett.
Ja, még Viuskám, sajnálom a magas cukrot, de gyogyi jót fog tenni. Majd beszélünk! PUszi
Vendég
 


SZiasztok,

Czinki,

sajnálom, hogy nem fordult be a pici, de így legalább tudjátok a szülés pontos idejét és nem kell Nándi miatt aggódni, el tudjátok rendezni a sorsát.
Hát igen, az 5 nap a kórházban nagyon nehéz volt Danika nélkül. MInden nap hozták látogatni, először nagyon anyás volt, kapaszkodott belém, aztán amikor meglátta a kezemben Öcsit megbántva nézett rám,k hogy mit keres a kezemben egy másik gyerek. Aztán napról napra romlott a helyzet, és mire hazaengedtek minket Danci már oda sem akart jönni hozzám, akkor sem ha hívtam. A védőnő mondta, hogy így büntetett engem mert elhagytam, és ráadásul egy másik babával tértem haza. Ez kb 2 hétig tartott, azóta újra szent a béke, anyás, olyan mint rég volt.
És Öcsihez is nagyon ragaszkodik már, múltkor anyukám cégénél az egyik alkalmazottja kivitte Dávidot az irodából, Danci rögtön ment utánuk és mutatta, hogy tessék szépen visszavinni Öcsit. :lol:
Azt tudom tanácsolni, hogy az első hetekben kérj annyi segítséget amennyit csak tudsz, mert ott lesz a császáros sebed, a pici baba és Nándikára kétszer annyi időt kell majd fordítanod mint eddig, hogy a kis lelke ne sérüljön és ne legyen féltékeny Öcsire.
Ez nagyon nehéz lesz, de napról napra jobb lesz a helyzet. Én nem mondom, hogy most 6 hét után egy leányálom, de már nem olyan gáz mint az elején volt.
Nekem még az is rossz volt, hogy már aznap amikor hazajöttünk a kórházból nekem kellett Dancit hazacipelnem, mert felszökött a telepre és a sárban játszott, a sok gardedám meg nem vette észre, így kénytelen voltam én rendet tenni:evil: Nem esett jól, frissen szüten, ráadásul annyira vérszegény lettem, hogy vért akartak adni de én nem engedtem.

Dávidka ma 6 hetes, az éjjelt nem alussza át úgy ahogy Danci annak idején (tegnap olvastam Danci füzetét, hogy mikor szoptattam és hogy kezdte átaludni az éjjelt, úgy látom Dávidkát is eszerint fogom etetni, hátha...) De egy igazi kis bélpoklos, csak az anyatejet fogadja el, de valószínű, hogy van is elég ha már most 5 kg. 2 nap múlva költözik át a saját szobájába, így mindenki nyugodtabban alszik majd, szerintem ő is. Legalábbis remélem. :lol:
Most a szoptatásnál már okosabb vagyok, odafigyelek az étkezésre, nem zabálok ahogy Dancival ezáltal már lejött rólam a Dávidkával felszedett 14 kg. Még van 7 ami Danci szoptatása miatt ragadt rám, remélem ettől is megszabadulok hamarosan.
Dávidka 2 nap múlva költözik át a saját szobájába, már nagyon várom, hátha nem ébred majd annyit éjjel ha nem érzi az én és az anyatej közelségét. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki,
szerencsére én nem voltam császáros, sajnos nem tudok segíteni.
De a barátnőm kislánya a császár előtti éjszaka befordult, úgyhogy őt szépen hazaküldték műtét helyett és két hét múlva szült símán. (Ja, ha nem fordul be a baba, mi soha nem ismerjük meg egymást, így meg egy napon születtek a lányaink)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Czinke biztos minden rendben lesz! :lol:

ezt találtam remélem segít:) http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp ... ew/&pid=18

Darinka nagyon szép kislány lett és jó nagy már!


Ditasajnálom a hirtelen utazást...mostohahugid is babás lett:) elhiszem,hogy tetszik Milónak a baba Zsiga is ezekért a csecsemőbabákért van. oda. szóval nem a babákért, mert akármelyik nem érdekli, csak az, amelyik úgy néz ki,mint egy csecsemő.. és a z utcán is sz összes babakocsihoz odamegy és kukucskál
az új szobát hangszigeteljétek is :) akkor úgy néz ki nem tudtok költözködni egyenlőre?

öö nekem nem tetszik ha valaki lányruhába öltözteti a fiát ..remélem nem haragszol ..mert téged szeretlek :oops: :oops:de Milót imádom irtó helyes krapek!

Némócska a héten mindenképp mennénk..mi reggel 9 re szoktunk menni, mert olyankor olyan jókedvűek még az állatok :) kedd biztos nem jó szerdától mindegyik nap..

ÉVi gratulálok ovihoz

Suska jó,hogy fennt voltál kicsit.. igazán jöhetnél gyakrabban irgumburgum :twisted: :lol:

Vikinem tudom mikor ünneplitek,, nem vagyok képben névnapok terén, de láttam tegnap volt László Boldogságosat a kicsi Bubusodnak! :lol:

pussssz mindenkinek!

ja Dita megvan Neked a Titok című könyv? elolvasnám. vagy valakinek?
Vendég
 


linácska: Boldog szülinapot Levinek. Már eltelt egy év! Még csak most született. Jók lettek a vonalzók.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Laptetőt felajánlom annak aki szeretné elvinni. Nekem most még nem kell.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: