Sziasztok
Csilla
Hol laktok ti a balkánon?Ez nem semmi áttudom érezni a helyzeteteket.
Nekünk ellopták az autónkat / még Bpesten amikor ott laktunk/ aztán kirámolták a lakásunkat anno Varsány u.+ garázst + tárolót szintén kipakolták. Még jó , hogy "jó" biztosításom volt ,de hát az az érzés, hogy egy vadidegen/ ek/ bent volt/ak/ a lakásunkban megőrjített így el is költöztünk onnan.Úgyhogy már semmi értékeset nem tartok /merek/ tartani itt sem.Meg a két macsekunk úgyis teljesen leamortizálja a lakásunkat.De imádjuk őket...
A kutyust nagyon sajnálom, de biztosan jó lenne egy másik ha "figyelnek" a kisebbségiek, mi tavasszal szeretnénk kutyust , na nem a panelbe hanem az újjonnan épített házunkhoz vidékre.
Ott is vannak bőven kisebbségiek és sajnos mindennapi dolog a betőrés.
Bár mindenki azt mondja, hogy a kutyát is simán elintézik ha beakarnak menni.
De azért nyugodtabban alszom ha tudom , hogy a kutyus jelez , ha van valami.
A nyáron kint aludtam a kiscsajjal és arra ébredtem fel éjjel 1/2 3-kor, hogy valaki elsurrant a kiskunyó elött, hadd ne mondjam , hogy én hülye meg kimentem utánuk, kiabálva, hogy aztán tünés innen.Ha utólag belegondolok, simán leüthettek volna és akkor mi lett volna a kislánnyal..?
Felelőtlen voltam és persze ilyenkor nincs az embernél zseblámpa meg telefon...
Viszont télire mi sem vállaljuk be a kutyust a mindennapi kijárás télen nem megoldható.
Hogy-hogy most csináljátok a fűtéskorszerűsítést, ?Jobb időben jobb lett volna, nem ?
Persze biztos megvolt az okotok .
Móni
Igen van MSN-em.