Sziasztok mi is egyben őrült idő tombol nálunk reggel 4 óta dörög villámlik,Lili megijedt nem is egyszer szegény!!!
Csillag szuper pasid van nagyon cuki úgy bírom!!!
Ircsi Katus meg mindig meg mosolyogtat olyan arcokat tud vágni és hihetetlen mert még milyen kicsi de ügyes nagyon,szerelem nem csodálom,hogy nagy!!!!!!
Évi sajnálom nem ismerős lesz a doki,és örülök,hogy jól aludtál végre,mostanában nekem is vannak görcsök meg olyan mintha be lenne gyulladva egy ín a lábamba a talpamba!!!
Brik képet,képet,képet!!!!!!!!
Dia majd te is ha időd engedi!!!!!!!!!!!!!
Vanilla én egyet értek Évivel ha ennyi spórolt pénzetek van akkor én nem fogadnám meg,mivel messze is van a kórház,és még látogatni sem úgy tudnak menni az is rossz lesz és hidd el egy ügyeletes sem lesz rosszabb,mivel nem évek óta jársz ehez a dokihoz,nekem csak azért van fogadott dokim,mert én 20 éves korom óta hozzá járok,engem kórházban soha nem vizsgáltak és ezért féltem,magától a kórházi vizsgálattól stb,de én akárhány orvossal találkoztam bent mind rendes volt,és ha fogadott a dokid sem fog reggeltől ott ülni míg te meg nem szülsz,jó császár esetében bent van mert ő csinálja,de szülésre épp bemegy,és császárnál is ez a jellemző,én a helyedben egy szülésznőt néztem volna ki magamnak,valahol és ő is nagyon sok mindenben tud segíteni,és ő ott van veled végig,és nem mondja meg hogy 50 ezer!!!Mivel most sok helyre kell a pénz nektek is ahogy leírtad utána meg azon streszelsz,miből fogod azokat finanszírozni amire ez a pénz kellett volna,és nekem igazság szerint az nem tetszik mikor egy doki megmondja ennyit kér ez durva!!!De persze minden a te döntésed!!!!!!!!!
Ilus nem semmi a lábad akkor már elég jól hozzászoktál,szegény azért nem lehet kényelmes!!!
Melisch a kocsi már meg van kaptuk ajándékba,pihenj te is és vigyázz magatokra,érdekes egy kórház lehet vinni kell magaddal mindent!!!
Én ma megyek Nst-re 5-re kiváncsi vagyok mi lesz,egy hetem van a kiírt időig,jövőhét szerdára vagyok kiírva!!!De ez nem jelent semmit