A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vagy jó sörben 8) :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, errefelé komoly vihar készül, a hőmérsékletet nem tudom, de én napkerülő üzemmódban működöm, max. percekben mérhető, amit egy nap képes vagyok napon tölteni. Vámpírgénjeim lehetnek. :lol: Amúgy kísérletileg megnéztem, mitől borul ki a kánikulában a szervezetem: nem a melegtől, mindig attól, ha a nap perceknél tovább süti a fejem. Garantált fejfájás. Mindig. :roll:

Jó, sör is lehet, nyitott vagyok. :D

Kép
Kép
irina

Mondjuk érdekes, tengerparton azért sokkal több napot elviselek... de az tök más klíma is. :wink:

Ádit győzködés után rávettem az alsógatyára, viszont a bilinek/WC-nek továbbra is ellenáll, nem hajlandó rájuk ülni. Amúgy abban egész jó, hogy sokáig tudja tartani a pisit, tehát nem sok apró pisije van, hanem ritkán több.

Kép
Kép
irina

Vindo, amúgy a multiple task-os női dolgokhoz még egy utolsó mondat: egyik kedvenc szerzőm szerint ez az állandó ezerfelé figyelés, no és az, hogy a családi dolgok menedzselése kizárólag vagy jórészt a nőkre szakad, rendesen kimeríti ám őket, rengeteg gigabájtot foglal le a merevlemezen. Hát én ezt érzem rendesen és ez stresszel

Kép
Kép
irina

ááááá ez anap :(

cica extra hisztis, ma már egy 1,5 órás üvöltés és rugdosás után nem bírtam tovább és ruhástól landolt a hideg zuhany alatt :oops:
nem sokáig hatott :(
Gergőkém a hidegfrontra érzékeny, délutáni nagy alvásából is felébredt hamarabb és most ölbebaba :shock: ha leteszem sír és esdeklően néz rám. Semmivel se tudom lenyugtatni őt sem. pedig a kedvenc zenéit hallgatjuk már egy ideje. de csak kézben van el.
pedig ő nem szeret sokat kézben lenni :roll:
az ebédet most sikerült felraknom nemrég :oops:
így még nem voltam elcsúszva amióta a két gyerekkel vagyok.
Z csak valamikor este, lehet az alvás előtti rutint is egyedül csinálom végig a két nyűgös gyerekkel.
Már vettem be magnéziumot de úgy érzem nem segít.
Legyen már holnap :!:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni drága, sajnálom... sok pozitív enerdzsit küldök Nektek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
irina

Gábor anélkül is ki tudja fárasztani magát, mindig nagyon szenved :lol: :roll: :wink:

Tetovált, félmeztelen férfi kőműves-dekoltázzsal kerti munkát végez.

Kép

A férfiaknak nagyobb a húgyhólyagjuk :P :wink:
Már a gatya is haladás
:wink:

Rugó nem szégyenlős, sokszor az alsót alig tudom rárimánkodni.

Heni, volt medence-parti???

Kaqk, Emma jól kijött a kissráccal?

G.hozott egy újabb teknőst. Ez férfi. Talán szaporodni is fognak, mert Kassziopeia lány. Állítólag kell egy homokos kijáró rész, ahová esetleg tojásokat raknak :roll:

Kép
vindolanda

Móni :(

A holnapi nap biztos jobban sikerül majd :!:

Lehet, Grétának frontja van :roll:

Este majd jelentkezz be, hogy jobban alakul-e a nap.

Kép
vindolanda

Vindo, nagyon édes Rugó, Ádinak is ilyen a pocakja, ha televan ;-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Móni!
jön a hideg :( szegénykém :( Míra ma du. 4kor kitalálta menjünk hozzátok és lepjünk meg Titeket :shock: :lol: szóval előbb utóbb mennünk kell :)

Azta Rugónak mekkora hasa van :) :) 2 gyerekemnek nincs ekkora :) az apjuknak igen :)

R. és öcsém csinálják a fészer/garázs tetejét :evil: olyan trehány munkát végzett kb. 4 éve az ács h. csak na :evil: :evil: nem hiányzott ez a plusz kiadás :( de muszáj mert ázott minden bent :( volt mumifikálódott macska is alatta :shock:

jah és ajánlom figyelmetekbe ha valaki tanulni szeretne :) gyes alatt 25% kedvezmény :) http://www.efeb.hu/felnottkepzes-kedvezmenyek

:arrow:

KépKép
viranka

Hát, most kipocakosodott :lol:
Hízott is, már elérte a 11,7 kg-ot :roll: :wink:

Mumifikálódott macska :shock:
Jó munkát a férfiaknak :!:

Elugrottunk lángosért. 180 ft/darab az aldi mellett :roll:
Rugó majdnem megevett egy egészet, már a földön fetreng, de még eszi :shock:
Én másfelet vágtam be :roll:

Tudjátok ki tűnt még el???? DETTYK :!:

A jubileumi ezredik oldalra azért előkerülhetnének páran :wink:

Kép
vindolanda

Viranka, kitartás a fészerhez! Az jó hely, nekem nagyon tetszett, amikor Nálatok volt a buli! ;-)

Hosszas kéréseim után Ádi hajlandó volt ráülni a bilijeire (és váltogatni), majd végül belepisilt az egyikbe. Most nem hajlandó leszállni róla. Én mondjuk odavoltam az örömtől, de azért ne kiabáljunk el semmit. És megkapta a jégkrémét, attól tartok, rengeteget be kell tároznunk itthonra. :lol:
Miért nincs bilizős smiley? :lol:

Kép
Kép
irina

Igen, Detty nagyon eltűnt, és már Meryke is jó ideje, Kispoccról nem is szólva.

Kép
Kép
irina

Na, hát Ádi akkor nagyon ügyes :P :wink:

Menni fog ez szeptemberre. Simán.

Irina, majd vesztek a Family Frost-tól egy kilóval :wink:

Kép
vindolanda

Vindo, inkább eltérítek egy FF-kocsit, egyszerűbb, úgyis hülye hangjuk van. 8)

Kép
Kép
irina

Sziasztok! Csak kutyafuttában megint. :oops:
Van egy kis gondunk a munkálatokat végző kivitelezővel, kissé rögös a dolog, de úgy látjuk menni fog minden, és hamarosan készen leszünk. A teraszra már ki tudom engedni őket, mert van kerítés, a kertbe még nem, mert nincs kapu, meg semmi. :? :evil:

Móni! Kitartás drága továbbra is! A fiúk hidegfront érzékenyebbek, mint a lányok. Grétinek adjál ilyenkor Sedatif-ot, Zsozsinál segít.
Jó lenne már találkozni. :D

Rugó eszméletlen a kőműves-dekoltázzsal és a pocakkal. :shock: :lol:

Én érdeklődtem az itteni ovinál, ha nincs három éves, és nem szobatiszta, akkor nem veszik fel.
De év közben folyamatosan érkeznek a gyerekek, azonban kevés a hely, így októberben vagy decemberben tudnák felvenni, ha úgy alakulna.
Már mondogatja mindenkinek az utcán, ha a vécébe fog kakilni, akkor óvodás lesz. De továbbra is pelcsit kér. No mindegy, majd csak alakul.
Éjjel levette a pelcsijét és csak a térdéig bírta felhúzni a pizsinadrágját - szerintem belealudt a műveletbe.
Én visszaraktam rá, majd hajnalban (ilyenkor Gegihez rohangálok) pucér popóval találta. Betakartam, nem adtam rá semmit, gumilepedő nem volt rajta. Így volt kb. 5-8-ig, és nem történt baleset.

Fényképezni még csak most kezdtem el, teszek párat.

Kép Na hol van Zsozsi?
Kép Játék a fedett (!) teraszunkon. :)
Kép Ezt kreáltam az előszobába. Még nincs kész, kevés lett.
A fűtőtest melletti bigyók a virágok belseje, azokat Zsozsi csinálta. Már leszedtem. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

EMese a szép narancssárga kanapétok hol van????????????????????????????????????????

Heni
KépKép
heni81

Heni! Elvitték a lomtalanítók. Olcsó volt, a gyerekek egy év alatt leamortizálták, összekoszolták, kiültük... Tropa lett.

Kép
Kép
Kép
gremese

Beszarás :shock: pedig bevállaltam volna, nagyon teccett nekem:-)

Heni
KépKép
heni81

Mesi, na végre! ;-)
Klasszul néztek ki, gratulálok! Nagyon bejönnek a virágok! És illik a mei-tai.hu-hoz is ;-)
Figyu, akármit mond akármelyik óvoda, jogellenes, amit csinálnak, a szobatisztaság nem lehet előfeltétele a felvételnek. Vághatnak pofákat, akármi, de meg nem tilthatják (lehet, hogy némely magától elszállt óvodában ezt esetleg nem is tudják? van hely is, ahol fel lehet jelenteni az ilyen óvodát, de nyilván nem ez a cél). Az életkor az más tészta (3 év).

Kép
Kép
irina

Irina! Köszi! :) A fal is homok színű, mint a honlap. 8)
Én ezzel az egész óvoda kérdéssel nem foglalkoztam, mert ugye költöztünk és azt sem tudtuk hová. A betöltött 3 év szeptemberig meglesz. Azt viszont nem akarom, hogy 1-1 balesetnél leüvöltsék a fejét. Én amúgy úgy félek, hogy mások hogy fognak vele beszélni, terelgetni, nevelni. Mert az egy dolog, hogy alkalomadtán kiborulok és kiabálok vele, de nekem "jogom van hozzá", mert én vagyok az anyja.
Szeptember környékén kiveszik a manduláit, ha októberig alakul a szobatisztaság, akkor felvételizünk. Vagy még nem is tudom. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Emese, nagyon szép a lakás :D
Az udvar meg majd alakul idővel :wink:
Kell pár év, mire rendben lesztek kívül-belül.

Mi közben meghánytuk-vetettük a kocsibeálló dolgot. G. talált Romániában olcsó térkövet, kb. 30-40%-kal olcsóbb, mint Mo-n. Nagy tételben kell, így vsz. ki is szállítják. Ebbe még belevágunk idén. A faanyagot is onnan hoztuk az építkezéshez, szép volt és olcsó :roll:

Rugó ma csanában van. Sok tervem van mára, munka- és házimunka jellegűek, nem tudom, mi fog belőle megvalósulni. Egyelőre élvezem a nyugalmat és reggelizem.

Kép
vindolanda

Emese szerintem te sem, és Irina te sem ne aggódjatok, a barátnőm fia 3 évesen és 2 hósan maga azt mondta, hogy nem kell többet pelus, pedig előtte nagyon sokat szenvedett vele, sőt állitólag amikor előkerült a bili hányt a gyerek :shock: igy ők nem erőltették.

Szerintem nem gáz, ha év közben is van felvétel, ha később megy, csak ugye kérdés te mennyire birod :roll:

Rugó eszméletlenül vagyány 8) 8) 8) medence party elmaradt, megjött a hidegfront délutánra :? na mindegy medencét letakartam egy ponyvával :roll:

Szép napot Vindo, élvezd ki a csendet 8) a térkövet m eg meg kell venni Romániából, ha olcsó. Én is térkövezném az egész udvart szivem szerint, de az vagy egy milla :evil: a nagy betonozás is elmarad az idén, nem nullázuk ki magunkat úgy döntöttünk, nem lehet ilyen fizetési módszerek mellett. TEgnap kapta meg L az előző havi fizuját, holnap kellene hogy kapja az előleget, amit nagyon kétlünk, hogy megkap :evil:

Heni
KépKép
heni81

JA, és Emese nem is tudtam, hogy ilyen kreativ vagy, hogy igy tudsz festeni, ügyes és nagyon szép munka!!!!!!!! Szép otthonotok lesz!

Heni
KépKép
heni81

Mesi: nagyon tetszik aza motívum a falon!!!!! olyan mesis! :-)

Itt volt nagy zuhé, hideg front, senki nem aludt jól, emma is 1 kor már köztünk, de semmit nem aludtam mert folyton keresztbe votl és rugdosott, így mindketten morcin ébredtünk, esett is, nem akart menni bölcsibe, hiszti nem volt, csak nem akart..de végül minden ok..vidáman ott maradt, én meg munka, délben, rákszűrés..:-(

dolgozok, vasalni is kellene, míg megint annyi nem lesz ....:-(

Vindo: ha olcsó meg kell venni! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni! Kaqk! Édesek vagytok, köszönöm a dicséretet! :D
Ez a virág motívum az IKEA-ban kapható öntapadós matrica. Külön van a szára, pár levél és virág, azokat kell a falra ragasztani, és konyharuhával kisimítani. 8)
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00120007
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00167575
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/30167574
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20167471
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50151001
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50150997
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50103005
Szerintem zseniális!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: nagyon szuper...és a festett falra jól tapad? azt írja sima felületre....de a falfestés hát ne mtúl sima...mert nekem is megtetszett feldobnám a lakást vele...még sem kell tapétázni..:-)

na voltam rákszűrésen.:-) ezen is túl vagyok.:-)

mondtama dokinak hogy tervezzük a 2. babát. kérdezet hogy fiu vagy lány lesz. rávágtam hogy lány! meg is lepődött! :-)

apa elvitt, mevárt és haza is hozott...aztán együtt ebédeltünk..:-)
és a nap is süt!!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

na jó kis oldalkezdés!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Mesi szép a ház :D
de majd megnézem hamarosan személyesen is :wink:
gyertek nyugodtan bármikor :lol:
mi általában itthonvagyunk.
még csak most kezd kialakulni valami napirend féle számunkra.
ha az beáll akkor mi is ki tudunk már mozdulni 8)

Kaqk ah, rákszűrés.
hamarosan nekem is mennem kell a 6 hetes kontrollra :? szívesen kihagynám :roll:

Vindo micsoda nagy pocak :lol:
cica csanája 27 e+6e kaja havonta

Vera gyertek bármikor :lol:
cica oda mag vissza lenne a boldogságtól :lol:
tényleg, mikor legyen a szalonnasütés?????

Tündi jó, hogy jelentkeztél :lol:

Ágica most szabin vagy ha jól emlékszem :roll: jelentkezhetnél!

Fleur füled?
Állás?

Dóri megvettétek a medencét?

Regi végigcsavarogjátok a szabidat? :lol:

Irina jaj de jó :lol: :lol:
ügyes Ádó nagyon, fog ez szépen alakulni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rólunk
a tegnapi nap nagy nehezen eltelt. Este hívott Z fürdetés előtt, hogy mi újság :roll: gondolom nagyon érződött a hangomon, hogy kész vagyok mert beállított mégiscsak fürdésre.
Gréti még neki is hisztizett egy nagyot a változatosság kedvéért. Pötike rettentően kifáradt estére. Fürdés után szopi és már aludt is, mozdulatlanul hajnal 3-ig.
Ma reggel Gréti szintén hisztizve ébredt :? de aztán a mai rohangálós napunk elterelte a figyelmét.
Reggel Z-t vittük a HÉV.hez majd bevásároltunk. Utána haza, gyors szopi Gergőcinek és irány a védőnő. Kisfiam 59 cm és 4920 gramm :lol: Nagyon szépen hízk, pedig mostanában napi 1 étkezést kihagy, mert szüksége van napközben is hosszú alvásra.
Védőnő után irány a csana és beirattam Grétit.
Nem bántam meg, hogy őket választottuk :D míg az egyikkel beszéktem meg a részleteket a másik foglalkozozz Grétikével és Ő ezt nagyon értékelte. Rögtön feloldódott a társaságában :lol:
Szeptember 1-én 10-kor kezdünk a beszoktatással :lol:
csana után irány haza, Gréti a szomszédban landolt mert elkérték mert gyereksereg volt náluk én meg megetettem Gergőt és gyors főztem, kétfélét. Így holnap nem kell csak összerakni a rakott cukkinit :lol:
Délután aludt egy nagyot. Most kint rohangál fel alá, honnan van ennyienergiája :roll:
Na mennem kell. Gergő ébredezik (2 óta alszik)

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még valami:

Juba merre vagy??????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
passz :( ha pénzhez jutok :) szerintem jövő hv-e?

Mesi!
már totál kivilágosítottam a monitort de akkor sem látom :) fogadjunk nincs is ott :) ezek a matricák :) lehet veszek mert B. olyan gyönyörű kulcsnyomokat hagyott a falon :evil:

ma bementünk Pestre 18.ker-be fonalakért(olcsóbb volt,mint postaköltség B.tal utazva :) ) vonaton gyerekeim odafele répát ettek :) mosolyogtak rajtuk :) visszafele B. megevett bébikaját,aztán almát,majd répát :) ismét majd odament a szomszéd ülésen ülő nénihez(előtte is dumált vele) és nyers :shock: kukoricát ettek :) :) alig volt ciki :oops:
de most már bátrabb leszek,meglepően jól viselkedtek :) :) megyünk máskor is :) vhol tali? akár Margitsziget is jó :)

Kaqk!
rákszűrés :) hajrá bébike :) csak ne csalódj nagyot ha fiú lesz :lol:

Ágica,nem megyünk Halászhoz? :)

Irina!
nagyon ügyes Ádi,látod menni fog ez csak kitartás és türelem :)
mi is szeretjük fészer alatt,csak egy csomó minden tönkrement a hülyegyerek miatt :evil: na meg anyagilag sem jött jól mert mindent mi fizettünk,majd családom többi tagja adja vmikor :?

Dóri!
grat. a felvételhez :) milyen szakra mész végül?

Fleur!
szegénykém :( ugye már javul a füled?

Heni!
esetleg jó kis turi+ kézimunkabolt? nekem sok ismerősőm kézimunkázik8keresztszem,gobelin horgolás) konkrétan majdnem hasraestem mikor 1-2 emberről kiderült :) szép kisfiú Áron :) tiszta Te :)

én is megmértem gyerekeimet :)
Bálint 14 kg (dagad a lelkem) és 93 cm :) Míra meg 120 cm súlyát nem tudom,de szerintem 20-22 :)

:arrow: változatosságképp répát rágcsálnak,de elfogyott :) nem csak ferdeszeműek lesznek a sok rizs miatt(M. reggelije lassan 1 hónapja,ha nem több tejberizs) de nyúlfogaik is lesznek :)

KépKép
viranka

Na, idekeveredek én is :wink:

A mai napon jól haladtam összességében mindennel, most már leültem netezgetni, és várom a férfiakat 8)

Kaqk, rákszűrés :roll:
Nekem is mennem kellene.
Ja, aztán ne lepődj meg, ha kisfiú lesz :wink:

Viranka, nagyon mobilak vagytok akkor :wink:
Nyers kukoricát még nem ettem:)

Viszont Rugó imádja a chilis kukoricát. Csak úgy ropogtatja:O (Mexicorn)

Móni, akkor nem is lesz olyan drága.
Meglátod majd, milyen kis kipihent leszel azokon a napokon :wink:
Á, belegondolni is fura, hogy mennyit alszanak a kisbabák.
Már el nem tudom képzelni, milyen jó is volt, mikor R. kidőlt délutánonként.

Azt még leírom, hogy én anno 16-17 kilósan mentem iskolába :D Kis vézna voltam :wink: Ja, és a legalacsonyabb is:)

Maggie???

Kép
vindolanda

Jajj csajok itt vagyok de alig élek...

Marha fárasztó ez a kétgyerekes lét!
Na persze nem akarok panaszkodni de tényleg nagyon nehéz,folyton álmos,fáradt vagyok.
Én gyerekem el lett rontva,ha nem leteszem a helyére úgy kiereszti a hangját,hogy apával nem győzünk csodálkozni,hogy egy ekkora gyerekből ilyen óriási hang,hogy jöhet ki?! :shock:
Ha ébren van folyamatosan cicizne,basszus 10 nap alatt 70 dekát hízott!!!! Már egy hete voltunk és akkor már több mint öt kiló volt :shock: :shock: :shock:
Olyan mint egy kismazsi :lol:
Fele ennyire tudna Bertusom enni,nem lenne problémánk!
Most apa fogja Zizit mert fürdéstől,ami úgy fél hétkor van este tízig ébren van,közbe milliószor cicizik,addig nem hagyja abba a sírást még nem adok neki!
A bimbóm annyira fáj,hogy majd megőrülök,full hólyagos az egész,olyan erővel szívja,ahhhhhhhhhhhh!
Szóval KO vagyok!Napközbe főzök,mostok és a többi,apa döngeti addig Zizit,én nem tom mi lesz ha jövőhéten elmegy melózni?! :roll:
Berta is folyamatosan parancsol,hol ez kell neki,hol az de már sokat alakult,valamivel türelmesebb.
Bár a mai nap elég zűrös volt,korán kelt,nem aludt délbe és ez nagyon látszott rajta,sírt,hisztizett.
Na mennem kell mert nem bír apa a kicsivel.
BOCS,HOGY MEGINT CSAK MAGUNKRÓL ÍRTAM!!!!
Ígérem ha kicsi időm lesz jövök és olvaslak Titeket,azért ide-oda belenéztem de reagálni nem tudok.
Azt láttam,hogy Móni is küzdött tegnap és,hogy hiányoltál,édes Tőled! :D
Jövök amint tudok!

juba0

Lányok! Gyors segítséget szeretnék kérni!

Lakik valaki esetleg az M5-ös bevezetőjének közelében? Van ott egy Brendon áruház, és onnan szeretnék valamit, csak ott lehet kapni, de én nem fogok eljutni :(

Ha igen, légyszi írjatok!

KÖsziiii :)
Vendég

Na hámozzátok ki amit írtam, van egy felesleges NEM a mondatomban,azt vegyétek ki onnét,tényleg oda vagyok...
Szóval ha leteszem a helyére,akkor ereszti ki a hangját.Nem kell a nem oda :oops:

juba0

Mesi: nem a kanapén fekszik????

Nem fogok megleődni..tuti lény lesz...majd ha összehozzuk..:-)

Juba, Móni : kitartás!!! Lesz ez jobb is! :-)

Vera: rizs, répa,:-) vonatozás jól megy!! :-)

Móni: De jó h Grétinek tetszett..biztos simán megy majd a beszokás is!!!

Huh ma du-án jól elteltet. Dm-eztünk ( imádja a színes kisbevásárlókocsikat)
biciklivel varrónőhőz...megtaláltam egy kis ruhámat..és most pont jó Emmára!!!:-) majd hozok képet...
aztán anyuékhoz ugrálni, ott találkoztunk az utcában lakó ksifiuval. 1 éves..és vele jöttek mentek..édesek voltak, 8 kor vacsi, fürcsi és szundi...:-)

fleur: munka? füled???

Maggie: ma taliztam Johanna anyukájával az OTI ban..szegény Hannus füle :-(

megyek inni...vizt....lecsót ettem.....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni, Juba, fú csajok, sok erőt és türelmet kívánok Nektek (bár az szerintem van, csak aludnotok is kellene)!!! Hősiesek vagytok, minden tiszteletem a Tiétek! Viszont hagyjátok már a főzést a francba légyszíves! Rendeljetek kaját vagy ha van valaki, aki tud még komatálazni egy ideig...

(Őszintén szólva nekem Ádi olyan volt, mint Zizi, nagyon sokat sírt. Bele sem akarok gondolni, milyen lesz, ha majd egy második baba is ilyen lesz. Részben ez az oka, hogy nem lett 1-2 éven belül kistesó. Na meg az állandó betegségek.)

Felhívtak ma a tisztiorvosi szolgálattól, hogy a László kórház lejelentette, h Ádi milyen fertőző betegséggel volt ott. Rövidre zártam, amikor higiéniai tanácsokat kezdtem el kapni, hogyan mossunk kezet (mindezt az én és az apa szociodemográfiai adatainak kikérdezése UTÁN). Mintha csak úgy lehetne fertőző betegségeket egy gyereknek elkapni, hogy anyuka nem mossa meg a tojást vagy kezet a WC után. Már az első lászlós élményem is az volt, hogy a kicsit rosszindulatú orvosnő közölte velem, hogy "pedig maguk nem is olyan rétegből való, hogy az okozhatta volna". Jesszusom, bélfertőzést csak koszban lehet kapni? Akkor most ki a tudatlan?

Vindo, asszem én is 17 kiló voltam 6,5 évesen :-) Anyám még most is emlegeti.

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Kaqk, a dm-es kocsik nagyon jók!!!
Rugó is telepakolja mindenféle dolgokkal, mikor jön-megy a boltban (pl. óvszerrel). Szépen csillog és eléri :lol:
Fotót kérünk majd!!!

Juba, Móni - jaj, szegények :(
A főzést tényleg csökkenteni kellene!!!
Én is ekkor kezdtem a csökkentést, és azóta sem szoktam vissza rá. Szóval nem ez a követendő példa, de amíg nem áll be a napirend, addig pár hétig próbáljatok keresni valami olcsó helyet.

Irina, hát, ez idegesítő.
Figyu, a bátyám kisebbik lányának lett ótvaros a keze három éve. Fura módon ő lett olyan kis mákvirág, mint én (ekcéma, uaz. a gyógyszerérzékenység, beteges). Szóval elkaparta egy nap, és éppen akkor mentek egy olyan szomszédukhoz, ahol állatokat fogdosott. Na, rájuk is érdekesen néztek :roll: És kapták a kézmosós tanácsokat :roll:

De ez a "maguk nem is olyan rétegből valók" szöveg elég durva. Legalább ne mondanák ki.

Szóval az ótvarra is azt mondják, hogy igen, gyakoribb a rossz higiéniás körülmények között élőknél, de előfordulhat simán a középosztályban is.

Rugó még alszik :roll:

Pakolgatok, kihasználom az időt.

Kép
vindolanda

Hú, de nagy a csend :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Én itt, csak elmentünk a boltba motorral, elég hosszú volt az út... :?
Szeli el is esett útközben. Meg kisütött a nap is, majd megsültem hazafelé... :roll: áááááááá, na mindegy.
Most főzök neki zöldborsópörköltet tésztával. Alig eszik mostanában, issza azt a hülye szörpöt, nem fogok neki adni, csak ritkán 1-1 kis pohárral, azzal lakik jól szerintem... :evil:
Kezd fogyni. A bölcsiben evett, mert ott nem adnak annyit inni nekik, hát akkor én se fogok, ha nem eszik emiatt... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Juba! Kitartás! Többieknek igaza van, a főzés ( + bevásárlás) rengeteg időt és energiát elvesz, pláne, ha még mosogatni is kell... Én imádok főzni, sütni (megsütöttem a kakaós csigát, isteni lett! :)), de azt nem szeretem, ha emiatt mástól veszem el az időt. Ma is bosszankodok, hogy inkább mentünk volna játszótérre... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Hát, a szörpök meg a gyümölcslevek jól megtelítik a hasukat, az biztos :roll:

Rugó közben telepakolta a bilit, és mikor nem figyeltem, pucér lábbal elkezdte piszkálni a sz...t. Aztán kijött utánam :roll:

Kép
vindolanda

Én, hülye, meg ráültettem a fotelre, hogy letöröljem a talpát. Erre a fenekével összekente a fotelt, mert nem volt megtakarítva :roll:

Kép
vindolanda

Irina: kézmosás.:-( ááá de gáz!

Vindo: ok, majd apa ha hazajön készít egy képet...barna lett a hajam! :-)

Ma még csak Emmát vitem bölcsibe, meg fodrásznál voltam..:-) jó kis nap..na dolgozok kicsit, ebéd, meg vasalni is ma kellene..:-(

szörp: mi csak víz ízesítésre hasnáljuk..csak épp egy picurkát, hogy olan ízes víz íze legyen..erre nem szokik rá, de jól iszik, ..csak egy ötlet :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni! Kitartás Neked is!
Csana biztosan jó lesz! :)

Igen, csavargunk! :lol: Szeli is szeret menni, meg jól el is fárad, most is 11-kor kidőlt. Tegnap egy barátnőmnél voltunk, 1 évvel fiatalabb a kislánya Szelinél, jól elvoltak a csajok, 2-ig bírták, aztán jöttünk haza. :)
Délután el kéne vinni a játszótérre, csak nem tudom, melyikre... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Próbáltam, de üvölt...
De most megbeszéltem vele, ha nem eszik rendesen, nem kap több szörpöt.
Persze, mi is higítjuk! :) Eredetileg gyümölcsleveket ivott, de azt nem győztük cipelni, ezért a szörp.
Sajnos a bölcsiben szokott rá, előtte csak a vizet itta, és sokat... most meg már nem hajlandó egy kortyot sem... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Egy hete megint nincs éjjel pelus. De ki szoktam vinni éjjel pisilni, biztos, ami biztos, így nincs baleset! :) Viszont ha többet eszik a rengeteg folyadék helyett, szerintem simán kihúzza reggelig... 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Móni! Nálunk a magánovi 55 ezerre jön ki egy hónapra,
és képzeljétek, semmiért nem szólnak a gyerekekre, ha az egyik nem akar kimenni az udvarra, akkor bent marad vele egy gondozónő, ha nem akarnak délután aludni, akkor nem alszanak. Én csak azt nem értem, hogy hogy fognak ezek a gyerekek majd alkalmazkodni pl. az iskolában... ???
ezt épp tegnap hallottam... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo: még most gondolkodok, hogy te a csúszdás medencés képet kérted..bocsi..az is lesz!!! :oops: :oops: :oops:

Regi: értem, nálunk is menő a gyümilé reggel..persze higítjuk..de észre vezsi..akkor mondjuk hogy szörp------na mi is vettünk szörpöt..bodzásat....
a bölcsiben nálunk vizet isznak..:-) szerencsére emma is szereti a vizet..nekem is csak az oltja a szomjam..:-)

55000???? hűha...de szerintem sem jó hogy ők alkalmazkodnak a gyerekekhez..ennnyire?????.........

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: